• header

FAIRY : the look

Innan jag slänger upp massa härliga partybilder från Halloween-festen så tänkte jag bara berätta lite om min älv-look. Paljettklänningen har en stor fin rosett där bak på rumpan, och den är från www.evasunderklader.se

Skorna.. Jag blev ÖVERLYCKLIG när jag såg att skorna var i typ exakt samma gröna färg som klänningen! Skorna köpte jag på Mallorca i somras. Jag bar dem på Guldknappen och där gick ena remmen sönder, men jag lyckades laga det med nål och tråd.

Vingarna är handgjorda och jag beställde dem på nätet. Tyvärr blev de så mosade under kvällen så jag tog av mig dem sista timmen. De gick sönder också under taxiresan hem så det var bara att slänga dem i papperskorgen… Men de höll ju iallafall nästan hela kvällen! Folk fick dock damp på dem.. “KENZA DE ÄR I VÄGEN HELA TIDEN!! KENZA AJ MITT ÖGA!! KENZA JAG HATAR DINA VINGAR!!” Haha.. Fina var de iallafall!

Det fina halsbandet köpte jag här om dagen på Design Torget, men minns tyvärr inte märket… Trollspöt köpte jag och pimpade själv med lite grönt paljettband (runt kanterna på stjärnan bla.) för att det skulle matcha klänningen bättre. Håret lockade jag innan och sedan hjälpte Humlan mig att sätta upp det i en slarvig uppsättning med några slingor som hängde ner här och där.. Och såklart en söt liten blomma i också!

Sminket.. Innan middagen fick vi och våra middagsgäster möjligheten att bli proffsigt sminkade av MIST Stockholm. Jag blev sminkad av chefen, Shaul, och han la grön & lila ögonskugga, massor med glitter på det, lösögonfransar som skimrade i lila, limmade på gnistrande stenar, lila läppstift+ massor med glitter över det, samt glitter över hela kroppen. Jag ska vara ärlig och säga att sminket var 1000 gånger häftigare IRL än på bild, blixten tog tyvärr bort allt det glittriga. Shaul fixade även spetsiga öron på mig för den ultimata älv-looken. :) Jag blev SUPERnöjd!!

98 Comments

Frida

Du lyckades väldigt bra måste jag nog säga.. :)
Jag har 3 frågor..
1. Vad har du för storlek på tröjan som du hade på dig när du var på Grand Hotel?
2. Hur gör du med ditt hår när du skriver att du har en stram hästsvans? Vilket hårspray använder du (märke)? När jag har det så sticker det alltid ut hårstrån, blir det inte så på dig? Du passar verkligen i det.
3. Din fuskpälskrage, vilken färg är den? På H&MS hemsida finns den i tre färger. Nämligen: Brun, beige och ljusgrå. Vilken tror du att din kan vara? Kram på dig<3

Reply
Bilge

Älvor är fina och det är du med, hehe! Jag hade hoppas på att du skulle ta en bild utan blixt i sminkrummet så man hade fått se hur det såg ut “på riktigt” så jag hoppas fortfarande på det. Ha en fin dag. kram. kram. Ps. vill du dansa orientalisk och har vägarna förbi gbg så är du mer än välkommen för en rolig lektion!!

Reply
Alma.

Så himla vacker!! :D Älskade allt!! Sminket, klänningen, halsbandet, vingarna, trollspöet, skorna!! Allt. :D

Reply
inez

hej kenza! behöver lite hjälp här från dig för du verkar vara en sån klok och sympatisk människa.

jag är en fjortonårig tjej som är 160 cm och väger 48 kg. Det är nämligen så att vi ska simma med skolan onsdag v.45 och när jag fick reda på det får en månad sen har jag bantat för att jag vill bli smal inför simningen. Dvs, jag har inte ätit kolhydrater eller kalorier någonting och tränat varje dag. Men nu de senaste veckan har min kropp börjat reagera och jag har ständig huvudvärk och är allmänt seg. Ibland kan mina ben börja skaka och allt bara snurrar. Jag försökte äta lite bröd men kände mig bara tjock.

Så vad ska jag göra? Känns som det är ingen som fattar vad jag menar, men du kanske gör det?<3 älskar dig och din blogg, du är bäst!<3

Reply
Dora

Du var superfin, men sminkningen gillade jag inte så mycket, ser ut som om du hade blåmärken :s roligt att du hade kul!

Reply
Raquel Fernandes

I don’t understand a single word but you look amazing. I always wanted to dress up like tinkerbell! Did you bought the clothes or did you asked someone to do it? The eye detail is amazing!

Reply
Signe

Haha, Shaul. Min gamla rektor. Kul att höra att MIST fick chansen iaf, där gick jag en gång i tiden. =)

Reply
Sami

Coucou kenza, juste un petit commentaire pour te dire que j’adore ton blog. tu es magnifique et tu as l’air adorable et gentille.
Passe une bonne journée
Bisou tout droit venu de France =)

Hi Kenza! I’m Sandra Michaela, come from France. Just a little message to say I love your blog. You’re gorgeous, funny and you seem so friendly :)
Have a nice day, best regards from France.

Sami.

Reply
bella

märket på ditt halsband kan jag nästan 100% säkert säga att det är Cornelia. Har massor utav hennes halsband och de är såååå fina!

Reply
Sofie nilsson

Åhh sjukt snygg är du ! Öronen var ju verkligen det grymmaste av allt !!!

Reply
Therese

Amen snälla kunde du inte haft en lite kortare klänning kanske ? PINSAMT!!!

Reply
Evelinn

Vingarna passade ju jättebra till din halloween-outfit :) Va bra att du blev nöjd med allt oftast kanske man har väldigt höga förväntningar och så blir det inte så, så är det iallafall för mig.. haha

Reply
Carro

Verkligen otroligt vacker outfit!
Du ser ut som tagen direkt ur en film, en Walt Disney där allt är bara såååå perfekt :=)

Väldigt fint!

Reply
dada

Hej,
Har mitt inlägg blivit raderat ? Konstig…jag fràgade bara om hur du gjorde dina fee öron.

Reply
Carrooo

Det var fint :) dock hade jag nog personligen valt mer mer grönt i ansiktet, kanske med inslag av blått istället för det lila :) Men fråga ang. vingarna..vad kostade det att få hem dom till Sverige (pris på vingar och sedan pris på frakten)? Undrat sedan du skrev att du beställt dom ^^ Synd de gick sönder dock..

Reply
jenna

som make up artist måste jag säga att det var inget extra i sminket. kunde ha gjort det 100 gånger bättre…

Reply
Petra

Du hittade inte en kortare klänning? Man ser ju fan rumpan på dig. Å sminket får dig att se gammal ut. Hyn ser 10 år äldre ut än vad du är. Eller kanske det bara beror på cigaretterna och solen du avgudar.

Reply
Stina

Klänningen ser ut att vara SJUKT kort?! Kändes det inte lite… inte så älvaktigt? Sminket var superfint :D

Reply
Natalia

Vem är det som har gjort din klänning? För jag är hyfsat säker på att det inte är något som man hittar i stan varje dag? Den är iaf söt!

Kram!

OBS! Checka gärna in på min blogg! taliias.blogg.se

Reply
Majs

Kenza, du var jättesöt, men du var ju inte läskig. En söt liten älva hör väl inte hemma på en halloweenfest? :)

Reply
Lovisa

Halsbandet kommer från Lit de Parade och säljs på DesignTorget, Just den modellen heter fjäder och kostar 325 :-) finns på Kulturhuset. Jobbar på DesignTorget där…:-)

Reply
Neasspace

Trodde först att du var “tingeling” från Peter Pan xD. Du var jättefin, ser verkligen ut som att du kommer från en fairytale liktsom:)

KRAM

Reply
Ciska

Hey
I have to be tinklebell for a show. Where can you find a costum like yours?

xoxo

Reply
Madeleine

Alltså hjälp! Första gången jag såg den översta bilden hoppade jag typ i taket.. Har hört av så många att jag liknar dig sjuuukt mycket på just den bilden. Känner mig stolt även om jag aldrig kommer bli lika fin som dig, hiih. :-)

Reply
Jasmina

Hej Kenza! Älskar klänning och hade tänkt att köpa den men märkte att den inte finns kvar på evasunderkläder.. finns ingen möjlighet att kunna köpa den av dig? Beroende på strl då hehe.
Tack i förhand!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*