• header

Monthly Archives: November 2011


CHRISTMAS

Jag i senaste SOLO, plåtad av Carl Wilhelm Klingspor

Jag är ca 3 veckor kvar till julen och jag längtar så mycket! Även fast vi inte har någon snö får jag sånna julkänslor av att bara titta på min adventsljustake & julstjärna. Det måste nog vara för att jag förra året satt i 40 graders värme i Thailand på julafton….

Nu har vi iallafall bestämt vart vi ska fira jul och det blir hos min moster och hennes familj! Önskar att mormor & morfar kunde vara med också men de ska iväg. Kul ska det bli iallafall! Ser fram emot en riktig jul med julbord, massor med godis & pepparkakor och Kalle Anka. :)

<3

Jag har tittat på det här klippet minst 10 gånger nu och jag blandar skratt (för att det är så himla sött) med tårar (för att jag blir så himla rörd). Jag orkar inte, det är inte OKEJ att vara såhär gulliga haha!!

Tack till finaste Mahtab och hennes bästis Lollo, ni gjorde min dag! ♥ ♥ ♥

BFF

Det här söta bästis-halsbandet från Guldfynd by Kenza kostar 349 kronor och finns ute i butik strax innan jul. Perfekta julklappen till dig och din bästa vän! :)

På tal om Guldfynd by Kenza. Just nu har Guldfynd en stor tävling där de lottar ut 30 (!) valfria smycken från min kollektion. För att läsa mer, och för att tävla, klicka HÄR.