• header

CHRISTMAS

Jag i senaste SOLO, plåtad av Carl Wilhelm Klingspor

Jag är ca 3 veckor kvar till julen och jag längtar så mycket! Även fast vi inte har någon snö får jag sånna julkänslor av att bara titta på min adventsljustake & julstjärna. Det måste nog vara för att jag förra året satt i 40 graders värme i Thailand på julafton….

Nu har vi iallafall bestämt vart vi ska fira jul och det blir hos min moster och hennes familj! Önskar att mormor & morfar kunde vara med också men de ska iväg. Kul ska det bli iallafall! Ser fram emot en riktig jul med julbord, massor med godis & pepparkakor och Kalle Anka. :)

127 Comments

Sarah

Hej Kenza, jad undrar vad du har för storlek på dina svarta Jeffrey Campbell Lita? då jag hört att de är konstiga i storleken :( Grymt snygg bild förresten<3
JULKLAPPSKALENDER IMORGON? :D <3

Reply
Lamija

Tja kenza. Har en fråga. Varför visar du aldrig hur din mamma och pappa ser ut. Kul o veta vem du liknar mest o så :) haha. kram

Reply
Juliah -+förlorat+mamma+pappa+&+syster

Skitsnygg bild :)

/ http://juliahofsweden.blogg.se – bloggar om hur det är att leva som 13åring när jag förlorat min syster i en bilolycka, min pappa av alkohol och min mamma i cancer – vill visa alla att man kan klara ALLT bara man kämpar!
Men bloggar också om den positiva delen av mitt liv som jag lever i Stockholm där jag bla shoppar, umgås med vänner, festar, går i skolan + massa annat kul! Ni får även läsa om mode, skönhetstips, självförtroende tips + mer! Kika in

Reply
Lena

Vilken fin bild :) Såg senaste SOLO med dig på omslaget i en kiosk, jättefint :) Jag har också fått mysiga julkänslor, speciellt när mitt fönster är så julfint hehe…vi fick ju snö här i Luleå men det har regnat bort nu.

Reply
Stina

Kan du skriva om din julafton på Thailand? Du kanske inte har tid, men det skulle verkligen betyda mycket för att jag ska åka dit den 18e december och kommer hem den 2a januari. Tack på förhand!

Reply
Natta

Hej vackra du! Kika gärna in på min nystartade blogg där du kan läsa om lite allt möjligt men framförallt om hälsa, mode, mitt liv, musik och givetvis eftertraktade skönhetstips :)
Give it a try, kanske fastnar du. ENJOY!

Reply
Ami

Blir du aldrig trött på dig själv? Är det inte trist att göra samma sak jämt och se likadan ut? Vad vill du uppfylla och göra med ditt liv? Ingen kritik bara undrar om det inte känns meningslöst att bara plåtas och blogga.

Reply
emma

Hej Kenza!
Jag såg på Instagram att du har ett konto där. Är det du eller är det fake? Kram

Reply
Frida

Ja man känner verkligen en längtan efter jul nu! kan du inte ge lite roliga tips på julklappar eller kanske vad du skulle vilja ha? :)kram!

Reply
ellen

man hör så sällan om din pappa.. vad har du för relaton till honom och hur kommer det sig att dú inte nämner honom så ofta i bloggen? för du bloggar ju ofta om din mamma och dina syskon :) är ni helsyskon? kramkram

Reply
Ksenia

Fy fan vad underbart ju! :D Firar inte jul den 24 december utan den 7 januari, vilket beror på att jag är ryss och i Ryssland firar man mest nyår. Däremot det här året ska jag fira jul med pojkvännen och hans familj, så det blir en riktig upplevelse för mig! ;)

Reply
Sofian

Hej Kenza! Kan inte du ge lite tips på vad man kan ge till sin pojkvän på julafton? Jag har verkligen ingen aning!! Tack på förhand! Kram!

Reply
kajsa

Jag med!! Längtar så mycket till julen. I morgon är det ju redan 1 december. Tiden går så oerhört fort!
Ha en fortsatt bra kväll Kenza!
Du är bäst!

Kramar Kajsa <3

Reply
Lina

Åh världens finaste kenza! Du är så galet fin, och du ger mig inspiration i allt du gör! du har även världens bästa blogg! du är grym!

Reply
aya

Is it possible to have an English version of your blog (like Garance Dore, Blonde Salad or Le Blog de Betty)?

I’m sure there are many English-speaking followers that would like to follow your blog, like me. The google translator is quite cryptic and it’s hard to follow what you are saying.

Perhaps you have a reader or intern that would be willing to do it?
Thanks,
Aya

Reply
Alma.

Helt otroligt att snön inte har landat på riktigt än (Iaf, här i den delen av Norrland jag bor i!!). :)

Reply
Whooami

Skit snyggt! :) Kramar

Vill ni ha senaste kändis skvallret, till exempel gissa vem av twilight stjärnorna som gått till frissan och gjort en mohawk! Läs då min blogg whooami.myshowroom.se

Reply
janelle

har verkligen ALLTID undrat det här. och är såå nyfiken! brukar du använda lösfransar du blir plåtad? :D ha en bra jul, kram!

Reply
moo

Jag och min familj var också borta över julen förra året, men vi var i Indien ;)
Det ska bli riktigt skönt att fira jul hemma i år! Jag har längtat sååå mycket att det inte är sant :o
Kram :)

Reply
amandaa

Hej Kenza!!
Jag skulle behöva lite hjälp… Nästa fredag har jag nämligen en ball i skolan. Eller det är inte en riktig ball utan det är mer en “winter formal”. Och jag skulle verkligen behöva lite hjälp med vad jag skulle kunna ha på mig, det ska inte vara för fint, men heller inte jeans… skulle vara jätte jätte glad om du skulle kunna hjälpa mig!

puss och kram <3

Reply
jennifer K

hejsan kenza! du måste hjälpa mig, jag behöver tips på fina fest blusar som inte är alldeles för dyra??? Jag gillar verkligen din blogg föresten! svara gärna :) kram jennifer

Reply
Moa

mys ♥ bodde i thailand för några år sen, så jag har firat jul där 3 ggr.. men det är alltid lika mysigt med en jul hemma, med snö! :)

Reply
--

Har inte du ett par Ash Trash boots? Skulle du kunna länka till inlägget eller skriva var du köpte dom? :)

Reply
jennifer K

hejsan Kenza! jag behöver verkligen din hjälp, har du några tips på fina fest blusar? gillar din blogg föresten, svara gärna kram Kenza!

Reply
LORISSA LOVEBOMB

Visste du att jag och 150 000 andra i Sverige har alopecia, vilket gör att man tappar allt sitt huvudhår och blir helt flintskallig?

Imorgon kommer nummer 49 av Året Runt i butik för 23 kronor, där det är ett reportage med mig och min mamma, om alopecia. Du som har så himla många läsare: kanske du kan hjälpa mig att tipsa om det här? Fler behöver bli medvetna om den här sjukdomen.

Reply
isabell

kolla min blogg från och med imorgon för så ska jag bli duktig på att lägga ut bilder och börja fotografera igen :) Behöver pepp

Reply
Henri

Hei!
Du har så utroligt pent hår! hvordan lager du bølgene/fallet i håret som du ofte har?: )

Reply
Lina johansson

hej Kenza, hoppas du har det bra, ville bara säga att du är hur fin som helst på dina bilder på din blogg. Kan du inte göra ett videoinlägg snart saknar dem:)
Sen undrar jag om det är du själv som tar alla kort, på stan tillexempel, eller har du någon personlig fotograf som tar kort på dig vart du än går hihih,
Vill bara säga åter igen att du är så otroligt fin.
Skulle du vilja skriva en kommentar på min blogg eller länka mig på din blogg skulle vara så hääääääääärrrrrrrrrrrrr roligt !!!!
det är nästan ingen som läser min blogg och det skulle vara så snällt av dig att få bli länkade på din blogg. Många kramar Lina Johansson från Västerås <3<3

Reply
linn

Snälla byt header…. Den är ju sjukt dålig redigerad, som storbloggare borde man ha bättre. Skuggan till skon är bortredigerad och låret, man kan se att det inte stämmer överens.

Reply
Felicia

Julen är så himla härlig, jakten på en fin jul och nyårsklänning är alltid lika rolig ;) Hoppas du får en sjukt bra jul! du äger bara så du vet :D

Reply
Sannie -+Life+in+the+USA

Längtar så till julen! :)
Jag skulle egentligen firat jul i USA med min värdfamilj, men så blev inte fallet. De skulle åka till SVerige och lämna mig ensam över julen :( blev lagom besviken när de inte talade om det för mig, så åkte hem tidigare :) så nu får jag fira jul med min familj ^__^

Reply
Ronja

Åh vad kul. Hoppas jag får en sådan bra, trevlig jul jag med. Fin bild förresten, har tidningen i mitt knä just nu :)

Reply
mikki

I didn’t realise it was that close, but I am excited to be spending mine with family IN THE SUN!!!

Xo
meinmode.blogspot.com

Reply
belle

möjs!

vad tidigt du gör dina sista uppningar nu för tiden ;(

mvh, uttråkad tjej som vill ha nya saker att läsa på bloggar efter bolibompadags

Reply
CHRISTINE

Hello Kenza! This might sound strange but where do you buy your bras from? I love the one that is strapless that peeks through your white shirt. I feel like it covers everything. Please inform me. Thank you.

Reply
Julia

Jag läser alltid solo och absolut älskade årets julnummer och ännu bättre ny när det var massor med bilder av dig och Andreas med!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*