• header

RED

Älskar mitt röda läppstift från Make Up Store! Färgen heter “China red” och är enligt mig sådär perfekt härligt röd. Inte för klarröd/åt det oranga hållet (nu blev det ju fan lite så på bilderna när jag redigerade dem sådär), och inte för mörkt. Sitter bra hela dagen/natten också och kletar inte ut sig!

Jag tycker att det är snyggast att köra på en ganska enkel make up runt ögonen när man har röda läppar, gärna bara mascara. Men igår hade jag även lite eyeliner vilket jag förövrigt är sämst på att måla haha.

76 Comments

ellinor karlsson

du är så himla vacker kenza !!!

Kenzas svar: Men TACK vad du är söt <3

Reply
Emilia

Vad kostade det?

Älskar din blogg, världens bästa! :)

Kenzas svar: Hej! Jag vet tyvärr inte, jag fick det från Gabbi (som brukar sminka mig) för länge sedan. Tack så jättemycket! Kram!

Reply
filippaaa

super snyggt!!!!
hur mycket kostar det?:)

Kenzas svar: Jag googlade lite och på deras hemsida står det att det kostar runt 170 kronor. Lite dyrt men det är verkligen skitbra tycker jag!

Reply
J.

Otroligt häftiga bilder med svartvitt och klarröda läppar! :) Och du är så vacker :)

Reply
Maria

Hey Kenza!
Do you want to go to university? What do you think about higher education?

Reply
ida

snälla kan du skiva ett inlägg om hur lång du är . jag blir ofta mobad i skolan pågrund av min längd . jag vill bli modell men känner att jag inte ska satsa på det eftersom som alla klagar på min längd . jag är 173cm lång och jag tycker det inte är så himla långt men alla andra är korta där jag bor så det skulle vara kul att höra hur lång du med och utan klckar så kanske jag ändrar mig och kanske satsar på modell :D

Reply
Joséphine

Hej! Ville bara skriva att om du har problem med att få eyelinern rak, så hjälper topps sjukt mkt! Man bara drar den längs med eyelinern så blir linjen rak!

Reply
Linda

Jättefina bilder! Kunde dock inte låta bli att tänka på Angelica Blick som har samma stuk på hennes bilder, inspirerad av din vän? :D Oavsett så gör ni både det väldigt bra! ^^ kram

Reply
Johanna

gud vilka fina bilder på dig! du blir så himla vacker på alla bilder som nånsin tas på dig, vare sig det är fotografering eller bilder du tar själv!

Reply
louise

Känns lite onödigt att säga det eftersom det är helt uppenbart… men det är otroligt hur bra du blir på bild! ;D

Reply
Twinsen

ursnyggt =) vet du om att The Body Shop har ursnygga läppstift färger och att deras produkter inte är testat på djur <3 ett litet tips bara =)

Reply
evelinaa

Hur & var redigerar du bilderna så? ÄLSKAR DIG <3 vackraste människan levande

Reply
Nix

Märks när du har hängt lite med Angelicka, att du vågar ha röda läppar och så. Och bilderna är väldigt lika hennes plus vissa nya kläder du har. Du har ju sagt innan att du känner dig uttittad när du har röda läppar men det är bra om hon får dig att våga för det är skitsnyggt! :)

Reply
K.

Jätte fin färg, verkligen!! Ännu finare när man har så stora fina läppar ;)

Kan personligen rekommendera er Noubas Millebaci( tusen kyssar på Italienska). Färgen sitter kvar efter tuuuusen kyssar :P … SuperDuper bra!!
Nouba finns nu på Apoteket (det gamla/riktiga) och deras produkter är handgjorda och ugnsbakade för att bevara den höga kvaliteten ;)

Kul att shoppa make-up på Apoteket!! Känns så tryggt!!

Luv
K

Reply
oda

OMG, du er så utrolig pen! Kunne du ha postet et innlegg en gang om alle TATOVERINGENE DINE? :)

Reply
Hanna

Hur redigerar man sina bilder så att nästan hela bilden är svartvit men ett “motiv” är i färg? Som du gjort på bilden alltså.

KRAM

Reply
Caroline

Omg.. På sista bilden ser du EXAKT ut som Lauren Conrad ! :o
Men det var fina bilder. ;D

Reply
Marta

Vilken program använder du till att redigera dina bilder ??
Kenza du har så många läesare i Polen vi älskar dig :)

Reply
Sanna

Eyeliner tips!
Köp en eyeliner i kakform och en vinklad eyelinerpensel. Hade också lite problem med att lägga eyeliner innan men går både fort och blir perfekt med den nya jag köpte här om dagen. Kan till och med få till det snygga slutet i yttre ögonvrån. Jag köpte på makeup store. Kak-eyelinern kan man blanda antingen med vatten eller en speciell vätska som gör att den blir vattenfast.
Lycka till!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*