• header

Guldfynd by Kenza – plåtning

Idag plåtade vi en ny kampanjbild för Guldfynd by Kenza! Med de senaste smyckena. Först käkade vi frukost allihopa innan jag satte mig i sminkstolen för make up + hårstyling. När jag var klar började vi plåta, vi tog lite olika bilder i olika poser. Det är lite svårt när man ska tänka på att varenda finger ska vara vinklat rätt så att alla ringar syns.. Men det gick bra! :)

Här testade vi att ha med ett bord som jag hade armbågarna på.

63 Comments

Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
Lisa Haneson

Ser jättefint ut!
Oftast är den en bild som inte syns när jag kommer in på din blogg, i det här fallet den översta. Det är bara en liten blå fyrkant med ett frågetecken på. Jag undrar om det är dina uploads eller min webbläsare?

Reply
Holly

Asså jag dör vad fin du är! Kolla gärna min blogg någon gång också, jag sak snart lägga upp lite covers:)

Reply
Viola

Hejsan!
Grattis!! Jag fick höra att du skulle följa med Tyra till Belgrad senare. WOW!! Grattis än en gång, Kenza Z!

Reply
mikaela

Kenza! Vilket teckensnitt har du använt till din tatuering på handleden? Så sjukt fin och enkel! :)

Reply
Medea

Gud vad du håller på och boostar dig själv blir du aldrig själv trött på ditt eviga sökande efter bekräftelse??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*