• header

Halloween party – part 2

Jag har redan lagt upp bilderna som fotografen tog under middagen, och här kommer mina bilder från vår middag & fest! :) Åhhh vill verkligen spola tillbaka tiden och ha festen igen, det var så sjukt kul! STORT tack till klubben Pure för att vi fick ha vår fest hos er, och för all hjälp! Och tack till Jannie och Humlan för att…..för att ni är söta & för att vi hade en sån bra fest ihop haha! :)

Sista bilden beskriver verkligen hur festen slutade.. Vi alla dansade på borden och hade så jäkla kul! Fast bara Jay lyckades fångas på bild i detta mode… Kanske tur det, haha..

89 Comments

Mimmi

HEJ! Vad fin du va jag vill undra om du brukar sätta lösnaglar om du gör det kan du göra en video kram mimmi

Reply
Ella

Heeej, en fråga. Vart fixade humlan sin outfit? Den är helt grym! Jag ska ha samma tema på min studentskiva och kollar runt lite på vart man kan fixa en snygg dräkt :)

Reply
du är ...

oj trodde du skulle använda dina rosa alexander wang skor för 6500 fltigt? haha mobboffer. asså du borde tänka lite mer på kanske folk som int har råd? kunde ju donerat de där pengarna för 660 hamburgaren till barnen istället för att köpa ett par ASFULA skor du aldrig använder. rolig chey haha, not.

Reply
Annelie

Ja det sag roligt ut :-) medan ni hade kul och dansade lag jag pa BB och hade ont men nu ar bebisen har ialla fall, fodd pa Halloween ;-)

Reply
Rebecca

Alltså människa, hur kunde du göra nåt i din klänning utan att flasha hela trosorna?

Reply
SELMA:

aa man ser vekligen hur kul ni hade.. tjejn sitter o smsar, en “negativt skrattar”.. bara jay som syns på bordet. Sluta skyta

Reply
Linnéa

Det ser ut som en helt sjukt bra fest, älskar när folk tar maskeradtemat på allvar och klär ut sig såå bra :)Tycker dock det är drygt när tjejer tar chansen att klär sig som små slampor (ursäkta, men det är ju så). Du lyckades vara lite lagom sexig, många tjejer fattar inte när man går över gränsen på maskerad.

Reply
Mathilda

Hej Kenza jag tycker att din blogg är jätte bra och du verkar vara jätte snäll! Jag har följt din blogg i nästan 1 år nu. Din hund är jätte söt!
Kram Mathilda! :D

Reply
Michaela

Vart hittade humlan sin maskeraddräkt? För ni var väl ute lite i sista minutern? Har letat efter en liknande :)

Reply
anna

jag läste på kissies blogg att hon hade vart på fest på pure hon med. var det samma fest?
ÄLSKAR DIN BLOGG!!

Reply
Mahsii

Det bästa är ju ändå killen på estate (klubb i Boston) som var utklädd till en avnänd binde. Han målade hela ansiktet rött. Så vidrigt, men ändå så jäkla roligt. Borde fan hitta en bild på honom och sprida på nätetn!

Reply
Hanna

Haha. Så typiskt att precis alla tjejer har nåt kortkort/urringat på sig. Vad är det med brudar och aldrig kunna klä ut sig till nåt som inte är sexigt eller slampigt?

Reply
Ajlin

Haha! När bilden på Jay är i svart/vitt ser det ut som att SvampBobs ögon är två gigantiska pattar. Hahaha!

Reply
Nina

Inget illa menat men din pojkvän ser riktigt äcklig ut! hahah, omg hans tänder!

Reply
Christie

LOL What the heck was your boyfriend’s costume? Was he an evil Santa or something? I can’t work it out.

Reply
Ida

Hej Kenza! Jag är intresserad av att bli modell när jag blir äldre, men mest som något kul. Jag siktar inte på att bli supermodell eller nåt sånt. Men jag har hört att modeller ska vara rätt långa, vilket är ett problem då jag ärvt mammas korthet.. Hur lång är du, och vad säger du om det här, vet du något om hur lång dem uppskattar att man är? Tacksam för svar!

Reply
barca

Dilay är så himla vacker! Vilket land kommer hon ifrån? Hälsa att han är en prinsessaaaa!! kram

Reply
anonym

herregud.. varför hade du sån otroligt kort klänning? det var inte alls fint, du kunde faktiskt varit mycket finare som dina vänner… :/

Reply
wilma

den sista bilden som är på jay. det är din 9503e bild på datorn. bara gissar ;) hade jag rätt ?..

Reply
H.T.

Vart är din kompis Humlans dress köpt?!?
Den är ju så fin!
Ni är vackra allihop…

Reply
Amanda

Great att jag kollade på¨dom här bilderna nu när jag ska sova ensam; kommer drömma mardrömmar om din pojkvän… Haha!

Reply
Fia

Kenza din outfit du hade va jätte snygg (älskar sminket och vingarna) och tomtens var väldigt kreativ kan ja säga haha.
Om ja ska vara seriös en stund vill ja bara rikta till dom som ger dåliga kommenatarer: varför läser ni hennes blogg om ni ger henne dåliga kommentarer och sen står ni anonyma. står för vad ni säger istället för klanka ner på en annan person bara för ni är antagligen avundsjuka. för det är de ni är när ni säger sånna saker! hur gamla är ni egentligen? jag är 18 år och jag vet hur man ska bete sig! sluta va så omogna!

Reply
Ida

Clownen ser ut som Captain Spaulding – läskig!!!
Och din killes tänder, haha, riktigt bra! Gillade även han med dragkedjan i asniktet, cool!

Reply
Palle

SPONGEBOB! <3
Rätt coolt att han har varit i lilla Karlshamn och varit DJ :)
(Han som är utklädd till spongebod menar jag då.. XD )

Reply
Anonym

Din klänning var väl lite väl kort. Väldigt osmakligt enligt mig. Lite för vild dans och f****n synns ju!

Reply
Rebecca

hahahaha asså ja döööööör när ja kollar på din pojkvän, han ser verkligen SKITläskig ut! ja hade blivit livrädd om ja träffat han sådär! och du var jättevacker, va inte klänningen lite jobbig eftersom den ser så kort ut tänkte ja? :o superfint iallafall! Humlan va riktigt snygg också!:D

Reply
Lina

Den femte bilden på killen som har arabiska kläder ser exat ut som Johnny Depp! din blogg knäcker!

Reply
Malin

Vad kul att alla gått in för det så himla mycket! Din outfit är verkligen fantastisk!

Reply
kim

haha om man kollar snabbt på den sista bilden så ser de ut som killen i svampbobdräckten har tuttar. Alltså att ögonen är tuttar. hahaha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*