• header

EMA’s – outfit

(det ska ligga 3 bilder här men i firefox syns bara 1.. något är fel men de jobbar på problemet)

Såhär såg jag ut på MTV Europe Music Awards i Belfast! På galan och på efterfesten. Hade egentligen tänkt ha en skitsnygg tight klänning full med metallic-stenar men det var alldeles för kallt för bara ben (och det hade inte blivit lika snyggt med strumpbyxor) så jag sprang på stan tidigare samma dag och letade efter något att ha på mig. Hittade den här byxdressen inne på River Island för 50 pund! Inte alls vad jag hade tänkt ha på mig men det fick duga.

Den är mycket snyggare IRL för den glittrar ordentligt i guld. Urringad i ryggen och långa vida ben, och jag fållade ner kanten längst ner så att benen på byxdressen blev ännu längre. Till detta bar jag ett par nya klackar som jag köpte inne på Topshop där borta (visar bättre bild på dem sen!) och ett par skitsnygga örhängen från River Island.

147 Comments

Carrooo

Jag har både firefox och explorer, syns inte i det sistnämnda heller just nu iallafall..kanske för ni försöker fixa det?

Reply
Alice

Samma problem i google chrome.
Jag kollade källkoden till detta inlägg (det görs lätt genom att högerklicka på sidan, så jag är ingen hacker) och två av tre bildlänkar fungerar inte alls. Prova att ladda upp bilderna på nytt så bör det vara fixat sen.

Reply
A L M A

Åh vad snygg du är! Du är så himla snäll också, kommer ihåg när du sa på Modelljakten i Gävle att vakter brukar vara sura och vill aldrig ta bilden åt en. hahaha så skön!

Reply
A No Mans Land

Inte min kopp av te men den ser bra ut på dig.

—–

FASHION BLOG – INGA GRÄNSER NÄR DET KOMMER TILL MODE, SENASTE NYTT HITTER DU HÄR :)

Reply
maria

Kommer du har julkalender i din blogg detta år? Så dina läsare får vinna saker? PLEEEAASE! haha:)

Reply
..

kan du inte lägga in en video där, du visar hur du gör dina glammiga och snyga lockar? :D

Reply
Rebecca

Hej!
Jag bara undrar vad du har för dator? Dina bilder (i alla fall de när du sitter i din soffa) misstänker jag att du tar med din webbkamera, och de blir så bra! Anar att det är en inbyggd kamera, men jag kan ju ha fel. Är väldigt nyfiken bara, för min webbkamera suger! ;)

Ha en superbra dag, jag hoppas att din förkylning blir bättre! :)

Kram!
/Beccy

Reply
Sandra

till mig syns det nog 3 bilder, kanske det bara är fel på webbläsaren. men jätte bra och inspirerande blogg du har kenza! :)

Reply
Up Consulting UF

Vi är tre tjejer som går tredje året på Mikael Elias Teoretiska Gymnasium i Göteborg. Som projektarbete driver vi ett UF-företag som ska hjälpa en grupp HIV/AIDS-drabbade kvinnor i Nairobi att starta upp en hemsida där de kan sälja de produkter de tillverkar. Det skulle vara till väldigt stor hjälp om du kunde tänka dig att delta i vår marknadsundersökning! :) http://www.surveymonkey.com/s/J2ZZ5CF

Reply
Isabelle Hahne

hej!. du är jätte fin! Men jag behöver din hjälp.

jag ser upp till dig så sjukt mycket. för det känns som om du kan klara av allt.
Min kille och jag har gjort slut. och det känns som om jag kommer dö för att det gör så himla ont. När du o din kille gjordde slut. hur klarade du av allt? Det måste vara jobbigt att vara så känd o sen fixa privata delar i livet samtidigt. Jag älskar din tatuering “Be strong girl”
Har du något tips till mig. vad som helst. jag är desperat efter hjälp1 / iSabelle

Reply
Malou

Ärligt talat tyckte jag en glittrig byxdress lät sjukt fult när du skrev att du köpt det men jag borde inte tvivlat på din grymma smak, tji fick jag! Den är skitsnygg :) Verkligen!!

Reply
Christine

Tog du inte några roliga kändisbilder, om inte så kan du ju berätta iaf om du träffade några som var speciellt intressanta :)

Reply
ina

Nej. Du kan mycket bättre än så här.Tycker absolut inte att dom vida benen passar med skorna. Och vad är det där för mellanstadie-örhängen? Håret ser bara risigt och sminkningen ser ut att vara gårdagens, du ser inte alls utvilad ut. Nej nej, fail.

Reply
Carla

Jag har Google Chrome och jag kan inte se bilden på Mani :/ (Skriver här eftersom det handlade om mozilla)

Reply
Lova

Kenza, du skulle vara så sjukt snygg i kortare hår! Kommer se så frescht ut dessutom. Du är ju snygg i allt, våga testa?

Reply
Moa

Omg du va jätte fiiiiiin!
Herregud jag visste inte att du skulle dit, så när jag läste att du va på EMA så blev jag ganska chockad! :)
Men va det roligt att vara där och typ träffa jätte många kändisar? :D
Såg du Justin Bieber eller pratade du med han? Äslkar verkligen han! Hahah så om du såg eller pratade med han så kommer jag att bli jätteglad för att du fick träffa han! :)
Och jag älskar din blogg läser den typ 5 gånger om dagen :P Men ha det så bra! Kram Moa :) <3

Reply
amanda

Hej, jag undrade om du vet vart man skulle kunna kolla EMA’s på datorn? Missade det när det var på Tv och skulle jätte gärna vilja se det! :)

Reply
Dee O.

kenza så här det: Du är painfully beautiful, och jag skulle jättegärna designa en cocktail klänning till dig. Om du vore intresserad, skriv en kommentar på min blogg eller skriv via mail.
Jag är mode designer som precis har startat eget under märket DeeoniC
Hoppas verkligen att vi hörs

http://www.DeeoniC.com

xoxo
Dee Omar

Reply
Malin

träffade du justin bieber?
Ofta du gick red carpet?
Är tacksam för svar i typ ett inlägg på bloggen eller något :D
Kram Kram :D

Reply
lilly

använde du något konstigt läppglans eller? för dina läppar ser uppsvullna ut? (större än vanligt dåra hahaha <3)

Reply
Emma

du va ju assnygg i den! :)
mycket bra med lite annorlunda istället för bara klänningar ;)

Reply
Selma

Haha men komigen. Tror säkert detta är hundra gånger snyggare än den tighta klänningen, för de va skit snyggt faktiskt. Allt måste inte vara kortkort och tight hela tiden för att de ska se bra ut.

Reply
Alexandra

Kan inte du lägga ut bilder på kändisr som du träffade ? eller om du har bilder på dem puss ! <3

Reply
T

Annorlunda, inte vad du brukar ha på dig (utifrån det jag sett i bloggen förstås haha), men det satt faktiskt skitsnyggt på dig!

Reply
Kaisa

inget illa menat men den var gräslig den byxdressen o en miss. tantig o ful. o örhängena gillade ja inte heller. ne trodde du skulle komma med nå bättre faktist för du brukar ha ganska bra smak för de mesta!

Reply
Anita

Håller med tidigare talare. Sminket var lite halvtråkigt, örhängena liknar lite Glitter-krimskrams en 8-åring skrapat ihop, håret var. Fint, inget mer med det.

Kändes som att du körde på säkra kort, varför inte köra någon rolig färgmatchning, något oranget, nytt, spännande. Svarta top-shopklackar och stjärnörhängen kändes inte så high fashion. Men byxdressen var snygg!

Reply
jennifer

snyggt ! älskar håret ! kolla gärna in på min nya blogg hihi din är bäst ! du är awesome, btw du är min förebild . hihihi kollaar alltid på tv4 play !

Reply
roms

kenza jag har beställt denna i storlek 6 på hemsidan. Jag är rädd att den är för liten. Vilken storlek har du på din?

Reply
Elin

Din byxdress du hade på mtv finns att köpa på Asos.com ! ett tips att skriva i din blogg kanske :)

Reply
Emilia

Hej Kenza!
Jag skulle vilja ha lite tips eller få veta din åsikt :)
Kanske en lite smårolig fråga sådär haha.

När man använder Jeggins eller till exempel leggins/tights
och så har man någon tjocktröja eller t-shirt men så är själva t-shirten kort så när man se på bakre delen (rumpan)
så syns ju själva tros sömmarna eller vad man ska kalla det.
Hur gör du? Kör du på ändån fastän att det syns eller är du extra nogrann att det täcker hela rumpan ? … Tacksam för svar! Och tack för att du bjuder på en super bra blogg med inspiration!
Kram :D

Reply
Jungle Heat Hack

My partner and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be what precisely I’m looking for.
can you offer guest writers to write content for you personally?
I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a lot of the
subjects you write with regards to here. Again, awesome
blog!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*