• header

Mys hos mamma

Myser hemma hos mamma! Ska strax röra mig hemåt men det är så varmt och mysigt här, vill inte ge mig ut i kylan!! Så jäkla kallt ute… Och jag mår inte bra alls, hostar som en galning och näsan bara rinner. Vill stanna här och låta mami ta hand om mig, men det är lika bra att jag drar så att jag inte smittar henne haha..

87 Comments

emma

Hej Kenza! Jag verkligen älskar din blogg, o jag tycker du är super söt! Undrar bara när bilderna från MTV’s EMA kommer ut?
Kramar!

Reply
Tova

super fin :) kan inte du lägga ut en bild sen du var typ 12 år eller något sånt? skulle vi kul o se hur du förändrats osv <33

Reply
Clara

Låter supermys!
krya på dig kenza, jag har också världens förkylning…
vi kan bilda klubb ^^
kram :D

kolla gärna in min blogg!

Reply
Hanna i norrland.

Är också förkyld men ser inte så snygg ut som du .. ;) Undra hur man kan vara sjuk & snygg samtidigt.. =D

Reply
josefine

Va mysigt! Jag är också sjuk och nyss kom mamma hem med ipren och halstabletter, tur att man har sina små mammor<3 :)

Reply
C.Lindell

Ettannatsverige.wordpress.com – En blogg om möten mellan människor!

Flykt från krig, drömmar om förändring och äventyr för Läkare Utan Gränser – allt finns på ettannatsverige!

Sväng förbi! =)

Reply
Om MTV

Lyssnar du på BigBang? :) Dom vann MTV EMA world wide act i förrgår!! Om du inte vet vem dom är eller så, så tykr jag att du ska checka in på youtube på deras låt som “tonight” dom har många mer som är bra men JAG KAN LOVA DIG DOM ÄR SKIIIT BRA! Jävligt bra är dom, låtarna kanske inte sätter sig i huvud direkt och så men jag LOVAR dig du kmr dunka deras musik sen! Ge det en chans! :D

Reply
Josefine

Kan inte du börja med “ur kenzas garderober” igen? :D det var as bra! Kram / josefine :)

Reply
Elin

Är väl inte kallt? Är ju asvarmt för att vara november och nej jag bor inte långt uppe i norr utan till och med mer söderut än Stockholm, haha…

Reply
Josefine

Hej Kenza! Jag heter Josefine och jobbar tillsammans med ett band som heter School Boy Humor. Just nu är jag den enda här i Sverige som jobbar med att få dem kända här, och jag skulle behöva lite hjälp. Det skulle vara hur gulligt som helst om du läste det här inlägget och la upp länkarna, det skulle betyda hur mycket som helst. Inte bara för mig, utan också för Phil och Annthony. Tack så mycket, kram! :)
http://josefineemiliaa.blogg.se/2011/november/jag-behover-hjalp.html

Reply
Emelie

SNÄLLA JAG VILL VETA VAR DIN FINA TRÖJA ÄR FRÅN. Alltid velat haft en fin biege!!! :)

Reply
Nikki

Hej Kenza! Vill börja med att jag diggar din blogg jättemycket. Men har en liten fråga som jag jättegärna vill ha svar på.. Vad använder du för ögonbryns penna? Vilket märke osv? :) Kram!

Reply
sofia

Hoppsan hejsan, vad har hänt med ögonbrynen? Och sen ser det ut som du har förstorat läpparna med Restylane el liknade, iallfall underläppen. Synd, tyckte du var så mycket finare innan, mer naturlig:-)

Reply
Clara

Heej! Så mysigt att vara hos sin mamma! När du tatuerade dig sist, la du in en bild på den? Isåfall missade jag den, kan du lägga ut en bild på den??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*