• header

BILDBOMB – MTV EMA’s 2011

Här kommer massvis med bilder från söndagen! Tyra och jag hade stressat hela dagen, och sedan var det 2 timmars väntan utanför & vid röda mattan innan artisterna började komma ut. Men vi var glada ändå!

Jag har stått vid röda mattan på EMA’s 2008 & 2009 när jag jobbade för MTV, så den här gången stod jag mest bakom Tyra och spanade lite.. Skulle egentligen inte vara där alls men de fixade ett pass till mig och jag tänkte att det vore mycket roligare att vara där med Tyra än att stå utanför och vänta själv. :)

Jessie J! Jävlar vad den tjejen imponerade mig. Jag har inte lyssnat mycket alls på henne (älskar price tag & do it like a dude men mer än så har jag inte lyssnat på henne) men SHIT vilken röst! Hon var bland de bästa som uppträdde på hela kvällen tycker jag!

Kvällens host Selena Gomez hade världens sötaste klänning på sig, hon såg ut som en liten svanprinsessa! Vid utgången av röda mattan stod, vad det såg ut som, en svinrik överklassfamilj med två bortskämda tonårsdöttrar och fotades med alla artister. Någon som vet vilka det är? Mamman var så sönderopererad att det var sorgligt.

Bruno Mars & hans bandmedlemmar var stiliga på röda mattan i rosa kavajer och RayBans

David Guetta!

Jersey Shore-stjärnorna Snooki & Jwow gick hand i hand fram och tillbaka på röda mattan (de gick nog fram och tillbaka 3 gånger medan vissa andra, t.ex. Bieber, inte ens gick hela röda mattan) och Snooki hade ett par riktigt snygga blingbling-skor!

Katy Perry

Vi hade platser uppe i en VIP-suite på högra sidan, där serverades det champagne, snittar m.m. Lyx!

Nedanför oss satt alla kändisar. När Lady Gaga anlände vart alla som galna! Jag såg på en gång att det var hon, trots att hon såg ut som en parabol hehe

Bruno Mars & the Hooligans uppträdde med en av deras bästa låtar enligt mig, Marry you! Först föll det ner glitter från taket och sedaen massor med vita ballonger.

Justin Bieber vann pris och småtjejerna i publiken jublade!  

Tyra & jag

Lady Gaga uppträdde med Marry the Night. Den kvinnan slutar aldrig att förvåna & imponera. FAN vad grym hon är! På slutet vände hon sig om, drog upp sin dräkt och visade hela röven i små stringtrosor. Bara hon kommer undan med det.

Bruno Mars vann också pris!

En naken man sprang upp på scenen (nej nej inte alls planerat höhö) och alla Bieber-fans fick en dinglande snopp i ansiktet typ

Är detta en gräshoppa? Nej, det är Lady Gaga! Jag ÄLSKAR att hon alltid blir så rörd när hon vinner priser, trots att hon alltid vinner 3-4 priser varje gala.

Armen var full med band

Mina snygga örhängen från River Island

David Guetta, Taio Cruz & Ludacris satte verkligen igång partyt!

Mot slutet fick man äntligen se Lady Gagas vackra ansikte och fansen skrek som galningar.

Sedan var det dags för efterfest och det var GALET. Efterfesten var på Europa Hotel (där de flesta artisterna bodde) och det var uppdelat på 4 våningar som 4 klubbar. Högst uppe festade vi bland de stora världstjärnorna!

142 Comments

Samantha

Kenza jag ber dig verkligen, svara!! Har du använt din kamera på dessa bilder och i så fall vilken inställning? Och vilka coola inställningar finns det som du gillar och rekommenderar? Har nämligen en sån och fattar ingenting :(

Reply
-

Du verkar så stark! Önska jag också kunde vara sådär stark och klara mig själv. Jag går igenom en väldig jobbig period just nu, min pojkvän åkte inatt utomlands med sina kompisar för att spendera ett halvår utomlands. Vi har varit tillsammans i flera år och vi är verkligen bästavänner. Vet inte alls hur det kommer sluta mellan oss. troligen kommer vi inte klara av att vara utan varandra och därefter göra slut och sen se vart de leder när han kommer hem.. Men vill inte inse. Kan inte acceptera.

Med detta vill jag fråga om du vill skriva något som inspirerar så jag klarar av det. Min syster bor också utomlands, likaså min mamma. Hur klarar man det utan att bryta ihop? Vill bara att alla ska komma hem igen. Minst sagt min pojkvän. Tack på förhand.

Reply
Uschhatar

Skryt lagom :)
Tyra är ju iaf snygg, till skillnad från dig som ser exakt likadan ut på alla bilder.

Reply
Mella

Gud vilken häftig upplevelse! Jag är inte speciellt musikintresserad men fan vad kul det hade varit att få vara med där!

Reply
Louise

Behöver jag ens nämna hur sotis man blir på dig?! haha :D

Men gud vad kul att få vara med på nått sånt Kenza! :D

Reply
ellen :)

Gud vad kul det verkade va ! Grymt kul!
Och vad fina ni va! ^^ Som alltid såklart!^^
Haha, stackars alla bieber-fans som satt längst fram x)
Du Kenza, vad står det på din arm ?? :) Den tatueringen du har? :)

Reply
Ersla

häftigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det känns bra att du och tyra träffas igen! det var så längesen! (läser hennes blogg också!)

PUSS OCH KRAM!

Reply
Stylegal

Håller med om Jessie J. Och hennes gula klänning var mäkta snygg! Åh, lite mingelbilder från efterfesten sen hoppas jag :)

Reply
Cicci (:

Tjeeyyna :)
Jag är en tjej som heter Cicci o jag ÄLSKAR din blogg helt enkelt.. önskar att du kanske skulle kunna kommentera min?(:
Skulle betyda sjukt mycket .<3

Reply
Line

ELSKER håret ditt! Men jeg lurer på hvordan du får til bølge/krøllene du har nesten hver dag? :)

Reply
Amel

Jag dööör för Jessie J! Hon är så jävla grym live, jag är glad för din skull att du fick se och höra henne live. Vilken låt sjöng hon? Mina favos är Nobody’s perfect och Who you are :D

Reply
ebru

amen gud vad kul! blir helt …. galen när jag ser bilderna haha! själv är jag ett bieber fan , eller som vi kallar det , en belieber. så jag skulle jättegärna vilja vara där!

åhh <3

Reply
anonym

” högst uppe festade vi bland de stora världstjärnorna” Skryt lite till liksom.. ni festade säkert själva som 2 desperata groupies från sverige. Sluta tro dig känd!!!

Reply
Felicia

Gud va häftigt att få vara där! snacka om att man måste bli starstrucked :O

Reply
Jennifer F

Jag har inte heller haft sån jättekoll på Jesse J. Men förra veckan youtubade jag på henne och hittade en massa liveklipp. Så jävla bra! Hennes röst är grym! Älskar henne! :) Hon kommer btw vara med i Idol om 2 veckor. Värt att se Idol då!

Reply
Dixi Wonderland

Fan vilken rolig upplevelse det måste varit för dig! Jag började nästan själv gråta när Gaga började haha. Tycker galan var super bra men störde mig på att dom hade med David Hasselhoff för jag tycker bara han är så pinsam. Du och Tyra var super fina!

Reply
jennifer

Nej men guud så himla häftigt!
Att få se dessa personer är en dröm för mig.:O
Jessie J är en av dem absolut bästa!
Älskar nobodys perfect, who’s laughing now, do it like a dude, price tag och abra kadabra eller vad den heter.
Vilken upplevelse!
Det där måste ha vart ett stort minne för livet! :)
Avis på dej! ^^
Puss&Kram!

Reply
Hanna i norrland.

Men jäkla Bieber. Vem fan är det liksom…??! Jag tror att jag börjar bli gammal =D haha.
Kunde han inte gått på röda mattan liksom? Är han så viktig?!

Guetta & Perry är grymma!

Reply
Ida

Hej Kenza måste bara säga att du måste lyssna på “Who you are” med Jessie J. det är enligt mig den bästa av hennes låtar. lite annorlunda jämfört med hennes andra. kram

Reply
ida

Gud vad kul!! Och vad fin du var!! Fattar dock inte varför Tyra fick det jobbet av alla som kunde fått det. Men fina var ni!! Man ser ju förresten nästan ditt bröst på ena bilden!!

Reply
Alice

Vadå “Justin Bieber vann pris och småtjejerna i publiken jublade”? Han är 17 år, så han har fans som är mycket äldre än “småtjejer”..
Menar inget illa, bara reagerade lite på det. Älskar din blogg!

Reply
e

på vilket sätt var tonårstjejerna som blev fotade med kändisarna bortskämda? På lika sätt blir väll du behandlad som får festa med världsstjärnorna? Tycker mig inte se så stor skillnad mellan er tyvärr, förutom att du antar att föräldrarna betalat för att barnen ska bli fotade.

Reply
RONJA

När jag kollade på showen på tv och såg Jessie J uppträda kom jag och tänka på dig, jag visste att du inte lyssnat på henne så jag tänkte nu jävlar kommer hon bli impad och gilla hennes musik! Jessie är ju bara för grym!

Reply
Agnes Ulén

vad kul det ser ut!
när jag såg bilderna kunde jag inte sitta still för att det såg så kul ut att vara där! Din lyckost!
altså när ni stod där vid rosa eller röda mattan stod ni typ och pratande med alla kändisarna? pratade ni med Selena Gomez något? jag är en stor beundare!
ha det bra! //Agnes

Reply
sanna

ååh, vad jag är avis på dig och tyra! hade verkligen oxå viljat gått! Gud vilken snygg byxdress föresten!

puss&kram / sanna

Reply
sdfdsfdsfsdsf

FYFAAAAAN, ALLTSÅ… det är så jävla orättvist att du får gå på MASSA sånt bara för att du skriver om din jävla vardag och är snygg?! Fuck off. snälla. Det finns så många fans som skulle dö för dom personerna… Och du bara ser dom?! FY FAAAAN.

Reply
Hanna

Shit vad roligt ni verkar ha haft det! Men vila ut nu så du blir frisk :) Ät glass i massor och massa stark god mat, typ thai :) Det brukar jag göra när jag är förkyld och sjuk.

Reply
Hanna

Gud vad fin du är på bilderna. Älskar verkligen din glittriga jumpsuit/klänning. Ja du, Kenza, du festade verkligen sida vid sida med de stora sjärnorna? Bla. Lady Gaga.. Ganska sorligt med tanke på att du inte har något att fira för, för det är ju Europe Music Awards, vad har du med det att göra? Gäller också Tyra etc. Men asså, inte för o hoppa på dig men du hjälpte ju inte ens med själva showen. Skit fult, du har ju inte gjort något för o komma upp dit medan andra har faktiskt försökt och slitigt. 2009 var jag ganska glad för din skull

Reply
Julia

Justin var helt klart snyggast på hela galan. :O
Tog du bild med någon artist btw? :D Avis…

Reply
emma

bortskämda ungar HAHAHAHAHAHAAH jag dör ska komma från dig
du är den största bortskämd i hela sveriges historia

Reply
Stella

Kan inte du lägga ut vilka kändisar du träffade/sa hej till/såg på efterfesten det skulle vara coolt!!! Det är nog många som undrar det, tyra tex sa att hon satt på samma soffa som Bruno Mars hoppade och dansade!!!! :o Satt du med i den, snälla lägg ut vilka du träffade/såg/pratade!!

Reply
Kaisa

asså måste du och tyra le så fejkat hela tiden? ser bara stel opererat ut när ni gör så feta smajl xD

o man behövver inte alltid skryta som du gör. kan du inte skriva vilka kändisar du festade med om du nu ens prata med dom? :S du skriver typ som att du känenr dom HAHA!

Reply
Kaisa

o du e väll lika bortskämt som tonårstjejerna? haha du har ju knappast betalat för de här ens en gång.. o min gud… .

Reply
Molly

Kenza, min dröm var verkligen att få gå dit! :)
Men jag vann inte tävlingen :(
Selena Gomez är min idol och det är typ df jag ville gå på galan, för hon är så full av talang.:)
Men vad tyckte du om hennes kläder och uppträdande?? Vill gärna veta vad du tyckte om det :D

Reply
Tonårstjej på 13 år

Hej! Jag har en liten fråga, eller ja, jag vill snarare ha lite tips och råd. :)

I bloggen verkar ju ditt liv så “perfekt” men det är det säkert inte.Bara det att du inte skriver om dom dåliga sakerna som händer i ditt liv så mycket.
Alla går vi ju igenom tonåren och allt är långt ifrån lätt då. Alla saker kommer på samma gång. Jag vet ju inte hur det är för killar att gå igenom detta, men jag vet hur många tjejer känner. Man är rädd för att inte bli accepterad. Att ingen vill vara ens vän. Man får mensvärk, finnar. Kompisar sviker. Känslor som hoppar hit och dit och man vet inte riktigt vad man vill. Man ska tänka på skolan. Göra rätt val i massa saker. Killproblem.Och för endel ätstörningar eller liknande.Osv, listan kan göras lång.

Jag undrar om du har några tips till oss (speciellt tjejer) hur vi kan göra/tänka och så. Du har ju också gått igenom detta. Hur var det för dig? Skulle va enormt tacksam för svar. Det känns ju aldrig som om nån förstår.
Tack på förhand. :)

Reply
Hanna

Håller med en innan, du ska inte kalla någon bortskämd för jag tycker att du fått väldigt mycket serverat på silverfat de senaste åren.. =/ tycker ocså att det var otroligt självklart att du skulle hänga på Tyra eftersom att du bara ska ha och ha och ha hela tiden..

Älskar din blogg men tror du börjar bli blind för hur bortskämd du själv är. (Är fortfarande lite grinig att du fick gå på meet n greet med tokio hotel i sthlm fastän du just intervjuat dom, vad vare för vits? Låt oss andra som måste tävla få träffa dom istället) men som sagt, menar inget illa, klart du tar möjligheterna.. men klaga inte på andra när du är lika bortskämd bara :)

Reply
hanna

haha som att du inte är bortskämd som får vip biljetter till en sån stor gala, dessutom att festa med de “stora världsstjärnorna” osv. omg…

Reply
'br

Kul!
skulle också vilja gå på EMA eller något liknande!
Älskar Jessie J, hon är verkligen bäst!

ps. det ser ut som att bruno mars kollar på dig.. inte för att man ser hans ögon hehe men ändå.. :D

Reply
rebecca

Åh du och tyra är verkligen världens vackraste. ser upp till er verkligen! blir bra avundsjuk när jag kollar på er. Och jag vill ha din vackra naturliga hårfärg! Alla världens kramar till dig

Reply
sara Bieber

GUD VA ORETVIST ATT DU HAR SETT JUSTIN BIEBER LIVE!!!! SKULLE GÖRA ALLT FÖR ATT TRÄFFA HONOM!!! HAN ÄR BARA SÖTAST I VÄRLDEN OCH SÖTAST!!!!! LOVE HIM!! <<3<3<3<3

Reply
Malin

Vet inte om jag skulle kunna vara mer avundsjuk! Bruno Mars var verkligen urstilig och Lady Gaga gör ju allt med bravur :)

Reply
mk

måste kännas skit skummt att se alla dessa live! Välkända ansiktet precis framför dig. Skit kuuul :). Finns det bilder från efterfesten? :D

Reply
Yada

“” högst uppe festade vi bland de stora världstjärnorna” Skryt lite till liksom.. ni festade säkert själva som 2 desperata groupies från sverige. Sluta tro dig känd!!”

Haha. Avundjukan är svår! Tänkte bara fråga dig Kenza, att om du nånsin tänker på hur lyxit liv du lever? Eller hur tänker du om ditt liv liksom, d e ju klart att du också har dåliga dagar och sämre tider och sådär. Är du nöjd över det du har? =)

Reply
JENNY

Tråkigt att du verkar nedvärdera justin bieber, är man lite påläst vet man att han inte är nån diva (för att han t.ex. inte gick på “hela” röda mattan, so vad spelar det för roll) eller att det bara är småtjejer som gillar honom. han gör så mycket bra och inspirerar människor att göra bra också.

Reply
Jessie

Håller med anonym. Ofta de “världsstjärnorna” skulle festa med er??? Två icke kända från sverige, jovisst ja. Knappast troligt liksom, helt seriöst. Försöker bara se på det realistiskt liksom. Tror som sagt dock inte att du bara dansa loss med Katy Perry exempelvis eller någon liknande. lite överdrivet detta?

Helt äligt så har jag följt din blogg innan, men måste säga att den bara blivit ett forum där du hela tiden skryter om din framgång. Vi fattar att du har lyckats, och det är kul att du uppnåt dina drömmar, inte varje människa som får´det liksom. Men det börjar gå liiite överstyr nu tycker jag. Kanske bör dämpa det skrytandet en aning??

Reply
anonym

grattis du tog mitt råd och började skriva om honom :) jag är glad för din skull det här är det första inlägget som du skrivit om honom och aa du om du int gillar honom så får du väll tycka som du vill HAHAHAHAHAHAHAHa

Reply
_Melissa_

– On the VMA this year, Jessie J was singing covers in the breaks, sitting down (cause she had a broken leg or something). Like you, I just knew “Price Tag” then. But was blown away cause most of her covers were surprisingly nicer versions than the originals haha, and I’m one who tends to hate-hate-hate covers. I’m glad you fell for her too. She’s incredibly talented.
– Bruno is a great artist. Now on the meanside rsrsrs It would have been cool to see long Tyra on heels close to him or to Bieber. Have never seen them live, but they seem to be real midgets. hihihi
– Have mixed feelings about Gaga. :)
– My tacky side loved Snooki’s shoes too!!!
– Oooh, thanks for this post. I love it when you share your opinions with us a little bit.
Tons of hugs!

Reply
j.s..

Jersey Shore is such a big hit in the U.S. I was just wondering if its broadcasted in Sweden or have you watched it?

Reply
Ebba

Ååå jag vill också se Justin Bieber!! ;(
Lyssnar du på hans musik? Och har du tagit foto med honom? Faaan vad coolt isåfall.. :(

Reply
elin

Men Gaga gick inte heller på röda mattan men det nämner du (såklart) inte? Så tråkigt att du försöker få Bieber att verka som en diva? Han är verkligen inte så (eller ja, det kan ju ingen av oss veta egentligen, men i så fall kan man ju säga så om alla, men han framstår aldrig så i något sammanhang i alla fall!), även fast man inte gillar hans musik..

Kul att du fick åka med Tyra i alla fall :D

Reply
Sandra

Asså OMB OFTAAAAAAA DU SÅG BIEBER OCH TYP FÖRÅLÄMPAR HÅNOM!!!!!!!!!!!!! MEN GUUUUUD VILKEN BITCH!!! Och oftaaaa du typ skryter så hiiiimla mycket jag ba men shiiiettt… ¨
ni stod sägkert så himla forever alone att det iinte är typ sant. om ni festade med kändisarna offfttaaaaaa niinte to g bilde4 med dem!?!?!!=!=?!?”#¤&//()()(#&#& Så tycker jag. så fet arg blir jag liksom. tänk på andra Kinzza! Jag typ dör vbarje dag för attt jag får typ panik för jag äälskar bieber så mktt och du ba småtjejer!`!`! jkag är liksom 22 friccin år! vad menar du liksom, att jag är en smååtjej??? jävkla fördom liksom. har typ prastat med mindre beliibers och de är aasjobbiga, typ stavar fel hela tiden. så tänk dig för Kinzza!! de kan inte ens stava till beliiibers. liksom ta lite kort så man trjor dejj! typ med brono marsh och jissi jej och siliina gåmes. och (wait får it) biieber!! ofc liksom. snääla sluta skryta, jag har fått någ. bete dej inte som en jäkvla nååb liksom. bara en sak skulle vara värre, om du typ förlålämpa cådy simmson eller grejson chance. eller, omg, typ ullrek munther!!
love ya kinzza!

Reply
Annie

What a mad party! All the stars look so amazing, and your last-minute jumpsuit outfit is pretty perfect for the occasion :)

Reply
Elin

Jättekul för dig att vara där och nej jag är inte svinavundsjuk, är inte så jätteintresserad av EMA/VMA, orkar liksom inte ens kolla på det på tv, men klart det är coolt att var där. Men jag måste tyvärr också erkänna att vissa grejer i det här inlägget kändes som att du försökte skryta, tyvärr och likadant känns lite konstigt att du bara var TVUNGEN att hänga med Tyra så där :p jaja…

Reply
vilma

men vadå “småtjejerna jublade”? justin har en rätt stor målgrupp, så det är segt att du drar alla över en kam och påstår att de som gillar honom är typ tio år

och hållet med någon kommentar där uppe, det låter som om du vill att han sk framstå i dålig dager.

Reply
lovisa

OIEFGIJOEGWIJOWEGIJOEGJOI kan inte fatta att du fick se justin bieber½!!!!!!!! men seriöst, var den nakna mannen inte planerad? :o ofta.. HAHA

Reply
Julia

Håller med de förgående talarna. Att du själv är ganska så bortskämd, helt ärligt och behöver då inte klaga på att andra är det precis…Som om inte du stod och fotade med några av stjärnorna som dem barnen? Eller det var kanske det du just INTE gjorde och det var däför du var tvungen att förolämpa dem och ta ut din ilska och avundsjuka här i bloggen på dem? Troligtvis var det just det. “Åh jag vill osså fota med dem, men det får jag iinte” Fuck dem barnen, måste förolämpa dem i min blogg senare..Jag Kenza ska ju ha allt, för jag är ju bäst!

Ja..det var nog så du tänkte..

Reply
selma

åååh.. vare bara jag som grina när det var slut eller haha?
kan inte fatta att du festat med såsom justin bieber, hur mycket lycka får man ha? :O ush så kul!!!! dör typ..

Reply
RUNA

NEJ MEN LÄGG AAAAV!!!!!!! <3
JUSTIN BIEBER????!!!!!
OMFG! JA ÄLSKAR HONOM!! LYLLO DIG!!!! <3333 ÅÅHH, ERE NU JAG SKA BÖRJA SJUNGA THAT SHOULD BE ME???

Reply
beata

alla som gillar justin bieber är inte “små tonåringar” han fanbase har växt otroligt över året , det verkar som om du inte tycker om honom men du borde åtminstonde ge honom en chans och inte ta honom fr en diva . kolla på hans film never say never skitbra!
aja diggar din blogg !

Reply
Denise

Haha, när man tittar bland dina kommentarer nu för tiden så kan man nästan tro att man har hamnat hos Kissie.
Men jag måste erkänna att det är skönt att se att fler och fler människor inser hur du har blivit och att du hela tiden skryter nu, att du har förändrats och blivit väldigt bortskämd. Men jag antar att du inte vill se det själv så därför ignorerar du det eller skriver ett otrevligt svar så att ett gäng Kenza-är-gud-brudar hoppar på en, eftersom ni obviously inte kan hantera att folk har en annan åsikt än er. Inte första gången det händer precis.

Reply
Emelie

Du måste se filmen om Bieber juuuu Kenza!! :) Helt galet! Du kommer ändra uppfattning om honom sen :)

Reply
lesslie

Alltså.. Jag tycker inte du ska snacka om bortskämda ungar, när du själv faktiskt är som en. Kanske inte exakt, men du får också allt serverat på silverfat. Te.x vad hade du gjort för att få gå på the EMAS? Inget, absolut inget. Dom bara fixade allt åt dej och sen var det klart. Vem är det som är bortskämd egentligen? Och ja, jag är ett bieber fan, men jag blir absolut inte sur när du kallar publiken för småtjejer MEN, hans fans är faktiskt inte bara småtjejer. Han har fans i alla åldrar, så dra inte alla över en kam. Och att han inte gick hela röda mattan.. Vad spelar det för roll? Blir bara så irriterad när du skriver som om du vore en bortskämd barnunge.

Reply
natta

asså åh vad lyx för dig!
tycker att det är så bra att du kan göra sånt! asså att du kan fixa biljetter och att du kan se typ justin bieber när du vill! önska jag oxå kunde göra så, är det svårt att du bokar till sånna fester? snälla svara jag vill oxå åka och se typ någon känd kändis :( men du är jättefin tjejen!

Reply
yasse

ursäkta? vadå “småflickor”? sluta ha en fel uppfattning om justins fans. jag blir så trött på alla. själv är du ett tokio hotel fan, tycker du det är roligt om vi börjar kalla alla er för emosar? nej tror jag faktiskt inte! jag är inget litet barn så sluta dra alla över en kam. väldigt omoget gjort utav dig!

Reply
Linn

kenza, väldigt fin! men du skulle haft linne under klänningen, det ser inte snyggt ut när du visr boobsen ? kram linn

Reply
CR =)

Asså kenza, gå och dö.. du är såHÄÄÄÄR vacker och du får gå på EMA’s OCH se alla kändisar som jag skulle döda för att se!! Åh, du har typ det perfekta livet!! :'(

Reply
Katarina

Oj, du låter själv som en bortskämd wannabe. Känns som du vill att vi ska tro att du är en av dem när du skryter om festerna, men bara medge att du är en groupie.
Tror inte heller du festade med dem stora, varför skulle dem låta två vanliga svenska tjejer festa med stora stjärnor? låter orimligt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*