• header

WANTIES – starprint

En trend som är aktuell nu och som jag verkligen gillar är stjärntryck! På söta klänningar, blusar & smycken. Helst små och enkla! Här ovan ser ni snyggingarna Alexa Chung (vars stil är så snygg att jag DÖR!), Jessica Alba, Kim Kardashian & Jessie J. Stjärnor i stjärnor. ;-)

Satte ihop ett litet kollage med saker jag gärna vill ha. Örhängena från River Island har jag redan, men jag hade absolut inte tackat nej till halsbandet från Topshop, den otroligt söta klänningen från Asos.com och bustiern från topshop också (tänk till ett par höga svarta jeansshorts). Någon som sett den i butik här i Stockholm?

50 Comments

Elina J

Hej Kenza. Vad fina grejer! Vet du vad örhänget som du har kostade? Dessutom så har jag två frågor:
1, Vart har du köpt den fina beigefärgade tröjan som du har här?: http://kenzas.se/2011/11/08/mys-hos-mamma/
2, Den fina vinröda klänningen som du plåtades i för nelly.com, vet du vad märket på den klänningen är? kan inte hitta den på hemsidan, men kan du kolla upp det eftersom att du har klänningen? (den finns dessutom på framsidan hos nelly.com) Älskar din blogg!<3

Reply
Maja

Hade varit snyggt om du hade blivit lite blondare!:D asså inte typ platinablont men typ lite ljusare slingor så det ser lite solblekt ut:) Du hade verkligt passat i det och som en liten förändring ;)

Reply
Jennie

Själv hatar jag alla dessa stjärnor! Påminne mig om när man var 12 eller något :P Men det är tur att man tycker olika som sagt!

Reply
Sara

Din överkonsumtion är seriöst obehaglig. Förstår du ens själv hur illa det är?

Reply
Evelina

Det har kommit mer och mer stjärnor nu och trenden fortsätter växa! Det är ett riktigt snyggt, flörtigt och fräscht print och jag tror definitivt att alla snart kommer ha ett plagg i garderoben med stjärnor på på något sätt :) Helt klart en trend värd att satsa på!

Reply
Sofia

Kolla Bruno Mars “It will rain” video här: firstonair.com :) Sen är det bara att skrolla ner så hittar du den.
Din blogg är bäst btw! Kram!

Reply
Ida s

tightsen med stjärnonrna på finns på “Gina Tricot” för 79 kronor :)

puss och hej, Ida

Reply
idasmode

Det finns en klänning med små stjärnor på från zara som har en fin liten dragkedja på ryggen. Dock är den slut på många affärer, men du kan ju alltid kolla där! kram!

Btw, älskar din blogg! Du äger.

Reply
Anna

Beställde oxå klänningen från Asos för den ser underbar ut på bild… MEN, den är inte alls fin på riktigt!=(

Reply
is

sisters point har nu en jätte fin lite tranparant skjorta med stjärnor, ungefär som den som Alexa Chung bär fast mer transparant.. skit snygg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*