• header

De sista bilderna

Photographer: Eva Quirbach for Nelly magazine + web
Model: Kenza Zouiten/Elite Model Management
Hair & Makeup: Josefina Zarmén
Styling: Felicia Carlsson

Här är de sista bilderna från jobbet jag gjorde för Nelly.com & Nelly Magazine. Jag älskar verkligen ljuset & känslan i bilderna, tycker att fotografen Eva gjorde ett riktigt bra jobb!

199 Comments

Ellen

C:et på din arm är verkligen inte en fin tatuering. Alla andra du har är riktigt snygga men fonten på den gör att man bara tror att det är en random krumelur (alternativt något annat om man har sjuk humor).

Reply
Amanda

Vilka vackra bilder!

Vill du veta mer om LOUIS VUITTON, världens största modehus? Besök min blogg där jag delar med mig av min stora passion LOUIS VUITTON

louisvuittonvintage.devote.se

Lots of LVoe <3

Reply
sara

vad fin du är :D har di twitter ? om inte akn du inte skaffa dig en ? snälla <3

Reply
m

hej kenza! Kan inte du göra en kategorie med alla dina utlandsresor? Det är så himla kul att sitta och kolla på :D

Reply
Dhrubo Faraz

HEJ! Det här är inte något random meddelande utan det här handlar om DIN framtid. Såklart vill du gå ut i skolan med högsta betyg? Eller hur? De flesta som läser den här bloggen är unga och går i gymnasiet/grundskolan och det är er vi riktar oss mot! Läs vidare ifall det låter intressant!

Klagar din mamma alltid på dig och säger ”varför kan inte du bli som de andra i klassen?” ”varför kan inte du få MVG/A i matte, so eller no?” Pluggar du eller har du bara svårt för ämnet? Spelar roll! Om du har läst boken MVG i ALLT som är skriven av Raman Mehrzad så skriver han inte bara om studieteknik utan också hur man ska motivera sig själv och skaffa rätt inställning! Det är väldigt viktigt att vara motiverad och ifall du är motiverad så kan du nästan göra vad som helst.

Vi här på MVG i ALLT gruppen vill gärna att du ska gå med i gruppen och “gilla” vår sida för att ta del av tips och tricks och samtidigt dela med dig av dina egna tips! Ifall du har några frågor eller om det är något du funderar över kan du maila eller skriva till oss här på Facebook, annars kan du skriva det i gruppen!

https://www.facebook.com/pages/MVG-i-allt-Hemligheterna-med-att-f%C3%A5-h%C3%B6gsta-betyg-i-skolan/165700856794018

/ Dhrubo Faraz & Raman Mehrzad

Reply
Kirsti

Hei Kenza. Jeg ELSKER håret ditt. Kan du vise hvordan du ordner deg på håret til vanlig? Jeg er spesielt nysgjerrig på hvordan du får til de fantastiske bølgene/krøllene, og hvordan du alltid får så fint volum i “panneluggen”? Vær så snill å gi meg svar på dette nå som julebordsesongen nærmer seg :-)

– K

Reply
Ellen

Shit vad du är vacker! Bilderna är precis det du ville att dem skulle vara, påklädda men ändå så otroligt vackra och kvinnliga! Jessica Alba har defenitivt fått en konkurant..

Reply
Isabella

Hej!
Du verkar jättetrevlig och du har även en väldigt fin blogg.
Men hur känner du kring att posera i underkläder, där bara utsidan visas och ingen kan få ta del av din personlighet?
För jag menar, de bilderna berättar inget utan det är bara opersonliga posebilder, som givetvis är fina.
Vad tycker du om modellbilder och idealen som media sänder ut till just unga kvinnor?

Svara gärna i ett nytt inlägg, det skulle vara intressant att få höra din åsikt.
Kram Isabella!

Reply
Lydia

Hej fina bilder! ska du inte skriva någonting om helgen i Belfast och kanske lägga upp bilder?

Reply
emmy

Åh vad vackra bilder.

Nu en fråga: När det gäller modell, finns det ingenting för de som är korta? Jag är själv knappt 155 cm och tycker det är jättekul med foto osv. Modell kanske inte är min dröm men plåtningar osv hade varit roligt ibland :)
Vissa säger jag har ett unikt ansikte & fotogenisk. Men ja som sagt, jag är väldigt kort och det är så tråkigt när man inte kan få ansöka till modelltävlingar pga längden..

KRAM!

Reply
lovisa

helt sjukt hur fin du är, hade dödat för att få se ut som du :o haha nej, kanske inte, men du är helt galet fin!!

Reply
Frida

Guuud vad vackara och fina bilder! :)
Älskar dina tatueringar! Hur många har du? Hade varit kul att veta ;)

Kram Frida

Reply
Tua

Gud. vad. vackra.

Dom är liksom sexiga, men… inte på ett perverst sätt, mer… vackra. Typ, vackert sexiga. Am I making any sense right now?

Reply
terese

guud vad vacker du är, din mamma måste vara stolt över dig :) det borde du med vara!! <3

Reply
kajsa

visst bilderna är jättefina och du med men det vet du ju redan, men kan du A L D R I G ha din munjävel stängd? varenda fotografering har du ju munnen öppen och försöker se sexig ut.

Reply
Mariana

Vad vacker du är!!
Riktigt fina bilder och jag håller med att det är mycket känslor i bilderna.

Vill köpa nya underkläder NU!! :D

Trevlig slappaöndag

Mvh
Mrs.S

Reply
hanah

hej hanah heter jag ock är också halv marockan,tänkte bara fråga dig,vad valde du för utbildning hoppas att du svarar mig även om det var en random fråga haha,btw skit snygga bilder ha det så göttt! <3

Reply
Jessica

Du är jättevacker, och bilderna är jättevackra. Men jag tycker inte att dem förmedlar någon känsla… :/ Har du någonsin funderat på att fota för konstnärliga bilder?

Reply
IdaMy

Verkligen magiskt vackra bilder Kinsa! Bhn du bär på första bilden, vad tycker du om den? (om du har den och använder den vill säga) Den ser ut att sitta kanonbra! Jag tycker det är svårt att hitta bra axelbandslösa… Kramar!

Reply
ida

Riktigt snygga bilder!!!!!!!Men som jag skrivit tidigare, lite väl sexiga, speciellt att visa upp här i bloggen….lite som att vika ut sig ju. Du kunde lika gärna varit i ett herrmagasin även om du inte skulle vara naken.

Reply
jaaadu

photoshopad till 1000 :D fina bilder annars
En fråga när ska du plugga vidare, alla andra bloggare verkar vara smarta nog och ta körkort och studera vidare men du verkar ha fastnat och tror att de kommer hålla för evigt, VAKNA :D

Reply
Lilla jag :)

Hej! Jag vet att du svarat på frågan om dina ögonbryn förut. Men hur lyckas du få de så raka och tjocka?

Reply
Smilla

Hej Kenza vill bara säja att du har väldens bästa blogg!!:)<3 Och att du är en av mina största idoler!!! super fina bilder!!!<3:DD Vill också bli model:)
kramisar smilla!!!:)<33

Reply
Nina Roshan

Helt fantastiska bilder vännen verkligen på Kim K nivå ska du veta Nelly gjorde ett grymt jobb med ljus etc… 10/10

Reply
Sabina

Finaste kenza, har du någon aning om vart skorna du har på dig på plåt ingen kommer ifrån?! Hittar dom inte på Nelly!! Kram sabina

Reply
Hanna

Vilka fina drag och vacker kropp du har. En av få bloggar jag följer. Keep it up! =)

Reply
rosen

Otroligt fina bilder.Gillar särskilt bilden där du håller parfym flaska, den känns ovanlig och väldigt snyggt tagen.

Reply
elin

Gud vad jag älskar dessa bilderna , inte bara den fina tjejen som posar på dom men hela känslan och miljön . Riktigt snyggt <3

Reply
Blopparna - Alexandra

Det är helt sjukt så vacker och SNYGG du är.. Fantastiska bilder, blir liksom inte ens utmanade, det känns verkligen inte avklätt även om du visar en hel del. Du är ju bara så fin!

Reply
Pepo

I think that photographer doesn´t deserve you. It´s not at the same level that your body. Could i take a photo?

Reply
Sofie

OMG fytusan vad snygg du är kvinna!!
Vill bara säga att du är min stora idol och jag hoppas du fick bilden jag mailade till dig :)
annars har du den på min blogg :)

Reply
Ida

Håller med dig om att känslan och ljuset är fantastikt i bilderna, gillar speciellt de två sista!

Reply
Malin

Helt sjukt vad vacker du är! Så otroligt avundsjuk. Följer dig varje dag och blir bara argare och argare för varje bild, haha! Hade gjort allt och lite till för att kunna se ut exakt som du, finns ju verkligen inget fel. KRAM!

Reply
Liv :)

Älskar din blogg! Jätte vackra bilder, tycker du är jätte fin! :) Din blogg är bäst! <33

Reply
Lisa

Hej kenza kan du skriva i ett inlägg om hur du kan hålla dig så smal, du skriver att du äter pizza chips godis dricker på helgerna osv men jag gör inget utav det , kanske nån gång per månad ? SNÄLLA SKRIV OM HUR DU HÅLLER DIG SMAL !!!!! Desperat person som verkligen skulle uppskatta det !! Kan förändra mitt liv.. , ville bara att du skulle uppmärksamma detta och skriva i ett inlägg om hur du håller dig smal med + skriv hur du äter, snälla .. hade självmord i tankarna tills jag upptäckte dig.. <3

Reply
Lorena

Hej Kenza
Tänkte fråga dig om du kan tipsa mig om hotell här i Stockholm som har romantisk stil. Ska nämligen gifta mig och tänkte fota till en secret box åt min blivande och vill ha samna känska som dessa bilder ovan.
Vill iaf ha den stilen på fotografierna och behöver som sagt hitta ett hotell med den känslan och högt i tak. Tacksam för tips. Kram på dig och grattis till körkortet ;) 

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*