• header

Versace for H&M

Nu i veckan släpps Donatella Versaces kollektion för H&M och överallt ser man reklam för den. Vad tycker ni? Faller något er i smaken? Jag själv gillar faktiskt det mesta, förutom plaggen med blommigt mönster, hawaii-tryck m.m.

Den här glittriga klänningen nedan gillar jag som fan och ska försöka få tag på en! Den finns i både silver och guld och jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag ska satsa på. Vad tycker ni? Silver känns mer jag, men det vore kanske kul att testa på guld för en gångs skull! Fast sitter klänningen som smäck och jag känner mig som a million dollar babe i den kanske det är värt att köpa båda, trots det dyra priset på 2000 kronor styck.

131 Comments

Lovisa

Villken snygg klänning! Jag tror den guldiga är snyggast på dig. Älskar din blogg

Reply
Lano

Hej jag har en fråga. Har du någonsin varit en fjortis ? Och vad tycker du om de? De använder ju så mycket smink och skadar huden, det är därför man får rynkor!

Reply
Petronella

Ja, den de båda var snygga tycker jag :) Men jag måste bara ta upp några frågor som jag undrat på.. skulle du kunna länka till den fina halsduken från H&M herr? Som du skrev om igår, de har många halsdukar på hemsidan och det vore snällt om du kunde hitta just den, & kommer du ihåg vad du har för storlek på din byxdress som du hade på EMA? Fattar inget med storlekarna där. Tacksam för svar! Ha en trevlig kväll, nu ska jag kolla på Modelljakten avsnitt 9 :D<3

Reply
chaiima

Jag tycker verkligen du ska köpa guld eftersom skulle passa dig mer eftersom du är ganska brun skulle sitta perfekt på dig sen för det andra allt passar dig enligt mig tycker du är så himla söt.

Reply
belle

dom klänningarna såg ju sjukt snygga ut. Nu är jag inget modefreak eller kan mycket om la´kläder, men med den guldiga kanske det blir för varmt på dig? Alltså i tonen, du har varm hårfärg, varma ögon, varm hudfärg, och en varm klänning på det?… hmm… Fast samtidigt så verkar du ju kunna bära upp det du har på dig så. Om den guldiga inte är allför nära resten av dina toner så blir det nog skitsnyggt ändå. Äh vafan, jag vet inte. Ta ett exemplar av båda och se vilken du gillar mest eller köp båda ;)

peace

Reply
Matilda

nej fy, vercases kollektion för H&M verkar inte vara någon höjdare, inga särskilt fina plagg..

Reply
Maja

Jeg synes du skal gå for sølv! Elsker denne kjolen, skulle ønske jeg hadde penger til en selv :-)

Men hvis sølv er mer deg, ville jeg nok gått for sølv siden den faktisk koster 2000kr, og kanskje heller funnet en lignende og billigere paljettkjole i gull senere :)

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
Adelina

Shit vad snygga! ;o Silver tycker jag också är snyggast, dock kommer båda sitta snyggt på dig. Allt passar ju dig ;)

Längtat till hennes kollektion skulle komma!

Reply
Alex

Jag tycker den guldiga är dubbelt så snygg som den silvriga! Din hårfärg passar perfekt med den tycker jag. :)

Reply
Gina moore

Köp den guldiga passar med din hudfärg fast den silvriga är också fin. köp annars båda..

Reply
therese

jag tycker båda är att dö för! önskade att jag hade pengarna till att köpa något plagg alls! för det är så himla mycket fint i kollektionen! gillar en av jackorna skarpt! den som är lite turkos :)

Reply
kimberly

hej kenza hur lång är du skulle va tacksam om du svara på den frågan, btw din blogg är den bästa !

Reply
Marle

Den i gull vil passe deg best, du har varme toner både i hårfargen og huden din :)Du kommer til å se ut som ei gudinne i den, for sure!

Reply
anonym

1. kan inte du ha frågestund snart!
2. den guldiga passar bättre dig i färgerna! :)
3. 4000kr för klänningar är sjukt mycket. okej du tjänar mycket, men det låter så sjukt när du säger så. lägga ner så mycket pengar för att du ska se ut som en million dollar babe.
kom igen det finns så mycket annat pengar är värt för. kläder är kul, men är det allt i livet? för två hm klänningar… för andra är 4000 mat för en månad.

Reply
anonym

det känns inte riktigt som du vet pengars värde, eller det låter itne så….. men ändå så tycker jag du är snygg o fin osv….!

Reply
Sara

Hmm, inte ett enda plagg faller mig i smaken. Men smaken är ju olika och vilken tur, eller hur?! =)

Du har en grym blogg!!

Reply
ISABELLE

Tycker kollektionen är ganska överdriven och plaggen med hawaii mönster är riktigt fula, haha :) men det är ju klart, glitterklänningen var sjukt snygg!

Reply
Linnea

Hej!

Jag tror att den guldiga skulle passa till bla din hårfärg, men om du känner dig mer hemma i silver så ska du ta den.

Allt passar typ dig.

Kram

Reply
lis

de hade inte så värst fina plagg men de där glittriga plaggen är ursnygga och den här klänningen skulle jag också haffat om man hade haft cash! köp den i guld, den är finast! och om du tröttnar på den så skicka den till mig! ;)

Reply
isa

Jag HATAR klädesplaggen som hon designat för H&M, kolla bara så billig klänningen ser ut. Inte alls chic.

Reply
Louise

Riktigt snygg modell! :)

Om du bara ska välja en tycker jag guld ;D Men annars, om du inte kan bestämma dig, kör på bägge två! :D

Reply
Jessica

Jag tyckte inte att några av plaggen var en riktig hit förutom den där klänningen då men den är inte direkt budgetvänlig. Jag tycker att du ska ta guld, det skulle se fint ut mot din hudton :)

Reply
Louise

jag tycker att klänningarna är sååå fina! har väntat så himla länge på att kollektionen ska komma ut, och dada, äntligen. lite surt är det dock att jag inte kommer hinna köpa något plagg innan allt tar slut. men det är smällar man får ta antar jag. någon annan blir väll ändå glad när dom får tag på drömplaggen!!

Reply
Ksenia

Älskar Versace kollektionen för H&M! :D kommer nog försöka dels köpa en klänning eller deras skinnjacka, dels kanske någon accesoar. I vilken butik kommer du köpa dessa?
Kram! :D

Reply
Emma

Du skulle passa så bra i den guldiga tycker jag, fast hade lätt tagit båda om jag vore du :D

Reply
Jessica

Du kommer ändå inte använda båda två, kanske du prövar båda och väljer den som passar dej bättre?

Reply
Förälskad

Hej Kenza!
Din blogg är jätte fin och underhållande ska du veta.. Jag älskar att du är en sådan stark person med karaktär och vågar stå för vad du tycker och tänker (och är väldigt vacker). Ville be dig om en liten tjänst jag tror många ber dig om men den här tjänsten är inte direkt för min skull utan min pojkvän jag älskar förfärligt mycket :) Här är frågan och den lyder såhär om du snälla kan publicera min pojkväns blogg? Som är väldigt rolig och underhållande att läsa, han är lite utav en teaterapa och älskar uppmärksamhet och jag tror att han verkligen skulle uppskatta om du kunde göra det :)
Här är bloggen http://thecocobutt.myshowroom.se/ om du nu skulle välja att lägga upp den..
Kram till dig och fortsätt att vara den glada tjejen du är :)

/ En förälskad flickvän ♥

Reply
Ida

Är inte speciellt förtjust i kollektionen, men tror klänningen faktiskt är snyggast i guld, trots att jag också är silvermänniska :)

Reply
Emma S

Den är verkligen sjukt snygg! Tror jag skulle ha valt den i guld eftersom den är lite mer extrem, känns lite mer Versace.. Fast samtidigt så kanske den silvriga bryter av mot ditt hår och hy lite mer.. Haha, jag vene.. Du får prova! Haha

Reply
Emelie

Någon trevlig läsare som tycker om att göra bloggdesign gratis? Får spunk på skiten när jag inte fattar ett skit!

Guldstjärna till människan som vill göra mig denna lätta/töntiga tjänst!

Reply
Ida

Jag älskar hela kollektionen. Jag har inte sett någonting som jag inte gillar än. Helt fantastiskt!

Reply
sara

Nej ta den guldiga först, den skulle passa mer din hårfärg och du skulle se ut som en ängel i den <33

Reply
Emme

Du skulle passa bättre i den guldiga, guld är så snyggt på brunetter, den skulle nog passa mig bäst iaf eftersom jag är brunett:)

Reply
Kajsanova ♛

Svårt val, båda är ju riktigt heta! Känns som att guld passar mer nu till vintern, fast det gör ju silver också. Hahah, jobbigt det där med beslutsångest..!

Reply
br

Guld passar otroligt vackert med din hudton och hårfärg. silver gör att du ser mer trashig ut tror jag eller båda kanske men du MÅSTE ha den i guld iaf. lyssna på mig, JAG VET!

Reply
lebanezza

Hej jag undrar om de fortfarande är den här webbcamen du använder? Logitech Webcam Pro 9000 och isf hur sätter man fast den i datorn? funderar på att köpa den faktist :)

Svara i min blogg eller maila vill verkligen veta så fort som möjligt :)

Reply
a

Den guldiga passar JÄTTE bra till din hy! Den skulle vara sjukt snygg på dig.Den silvriga tycker jag vid min åsikt att den inte var speciellt fin <3

Reply
Frida

Jag tycker den silvriga hade passat dig bäst! Helt klart! :)
Men det är ju aldrig fel att ta båda.^^

Kram

Reply
Empa

Tror nog du har råd med dem även fast det finns andra i tredje världen där pengarna räcker för flera år för dem att leva. I och med att du tjänar ungefär en halv miljon per månad är det 16,000kr per dag (!!!) så är 4000bara en fjärdedel av allt. Jag tror nog de är värda att köpa för dessitom är du ju fadder eller du ger pengar till behövande. Hihi förebild du är för alla!
Måste säga att klänningarna är såå fina! Läderjackorna är också jättefina och du gillar ju dessutom nitar så det blir nog super. Köp det du vill för det är du verkligen värd, du är så fin Kenza, både på insidan och utsidan. ♥ ♥ ♥

Reply
sofie

den guldiga. silver blir så kallt och du skulle värkligen klä i en guldig till din bruna fina hy :)

Reply
Fashionpuppet

Klänningen var väl helt okej men först detta och sen en superstor annons på märket Versace längst upp.. börjar bli lite too obvious :)

Reply
Setareh

ASSE en fråga för blir snart galen!!!!! Hur kmr kläderna va i storleken tror ni? Ska köpa men får göra d från hemsidan för har nationellt prov imon men måste veta vilken strl jag ska ta :(

Reply
Sanna

Jag har klickat med den guldiga, stl 36. Leverans 5-9 dec. Tänkte lägga upp den på Tradera eller sälja den “privat” Hör av er om ni är intresserade. Sanna

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*