• header

Nyttig lunch

Haha, det slår aldrig fel. Så fort jag tar tummen ur röven och tränar ett pass så blir jag värsta hälso-freaket & lägger upp en plan på hur mitt nya hälsosamma liv ska se ut. Det håller ungefär…en dag, men ändå. Den här lunchen brukar jag göra rätt ofta dock, för det är så himla gott! Brukar ha lite bulgur till också men det var slut här hemma.

Kräftstjärtar, stekt halloumi-ost (i olivolja), sallad, gurka, paprika, svarta oliver & rhode island-dressing på. SJUKT gott! Sedan blev det såklart lite choklad till efterrätt men man kan ju inte skippa allt det goda, hehe..

Nu ska jag träffa bästis. Puss!

PS. Ni har väl inte missat senaste avsnittet av Modelljakten? Klicka HÄR för att se avsnitt 9!

54 Comments

chaiima

Hej
jag tänkte köpa dina shorts som jag tänkte ha till nyår men vet inte driekt vilka typ av skor skulle passa till skulle du kunna ge några tips även om du kunde ta bild så jag ser hur det ser ut`?

Reply
camilla

haha jag kan hålla med dig i det! Hurtig och nyttig men god mat går typ ett i ett känns det som! Det är inte såå många ggr som iaf jag går och käkar fetaste pizzan direkt efteråt haha

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
haba

en fråga .

om någon frågar dig vart kommer du ifrån säger marocko eller Sverige ?

Reply
Maria flamsted

Hejsa

Hvilken App bruger du, for at tage sådan et billede?

Tak for en fed blog:)

Reply
Cecilia

Haha jag är precis likadan! Om jag väl lyckas dra mig ut och träna så är jag väldigt hälsosam resten av dagen, annars känner jag inte att träningen var någon mening.. Men det spårar ur nästa dag då jag trycker i mig något onyttigt. :)

Ser supergott ut på bilden, kräftstjärtar är så sjukt goott!

Reply
Sarah

HAHA om man översätter inlägget till engelska blir det: As soon as I take the thumb out of your ass and train a passport..
:D

Reply
Caroline Rödén

Kenza du måste träna! Du äter fruktansvärt onyttigt och verkar inte röra på dig, akta dig för benskörhet och dåliga blodfetter, livsfarligt.

Reply
amanda

Jag hajar inte riktigt det här med Modelljakten. Ska det inte komma ut på TV (på kanal5) eller ska de bara visas i hemsidan? puss

Reply
Josefin

jag ska bara säga att det är bra att du säger till när modelljakten är!
går den ens på tv längre?
var iaf iväg varje vecka när de första delarna visades!
Älskar din blogg, med alla fina bilder på ditt snygga jag!

Reply
t

“As soon as I take your thumb out of your ass and train a passport”
den roligaste översättningen till engelska jag läst på länge!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*