• header

24e november 2011

God morgon!

Min mamma kom och knackade på här med frukost klockan tio. Hon satte på kaffe och skrek uuuupp och hoppa! Vi hade bestämt att luncha idag och då kommer hon klockan tio, haha..

Nu sitter vi och tittar på Våra bästa år och planerar lite kring julafton (det är ju bara en månad kvar!). Vi vet verkligen inte vad vi ska göra! Det verkar som att alla ska iväg på eget håll förutom hon, jag och lillebror. Rolig julafton haha! Nej vi får försöka hitta på något..

På tal om jul.. Mamma sitter just nu och bläddrar igenom julbilderna på mig och Andreas i nya SOLO!

55 Comments

bella

haha vet inte heller vad jag ska göra men bilderna i SOLO är ju jättefina men kan du inte lägga ut lite bilder från plåtningrn igår

Reply
lolo

Hej kenza! jag älskae din blogg. Och jag ville fråga dig om vad du tycker om mössan med pälsbollen? om du tycker att det är snygg eller inte?
kram :)

Reply
Rebecca

Skulle vara kul om du visade någon bild på din mamma ;). O få Se om ni är lika(:

Reply
Linda

Julen blir svår för mig i år också faktiskt. Det blir min och min pojkväns första jul och nu ska vi liksom åka runt till bådas familjer. Sen nu när det bara är en månad kvar så fick jag shockbeskedet om att min mamma och min styvpappa möjligtvis ska separera efter att den ena gått bakom ryggen på den andre. Så himla svårt sånt här. Julen blir alltid “pajjad” på ett eller annat sätt för mig. Får försöka klara mig igenom det ändå ^^

Reply
Elsa

Vi har precis samma “problem” haha ang. julen.
Jag tänkte för en gång skull samla heeela släkten trots skilsmässor och likande, men nu ska alla fly julen och inte bry sig så det blir väl jag och pappa.
De enda som kämpar tappert för julen hehe ;)

Reply
zusanna

Jag tycker att bilden till vänster är ganska så hemsk; att du står där som någon uppassande hemmafru, och Andreas bara sitter där och bestämmer över dig. Sexistiskt

Reply
M

Här brukar vi vara tre på julafton, supermysigt är det :) Fast i år kommer pappa och mormor också, det är trevligt att bara vara ett fåtal. Mysigt :)

Reply
tara

hej kenza!
ööööö älskar din blogg och du verkar väldigt skön och allt sånt men de här bilderna? ser ut som om du nån jävla köksfru som serverar din man? jag tycker rent ut sagt att de är riktigt sexistiska !!!!!och så sitter du o åmar dig framför julgranen ?

Reply
Anna

Om de där är din mammas händer så är hon bara för cool! Med ringar och allt !!

Reply
Lela

Jag har en fråga som jag är lite nyfiken på!
Du nämner aldrig din pappa i bloggen? Varför? Eller är det för personligt?…

Tacksam för svar! Din blogg är grym, kram!

Reply
Johanna

Kan inte du visa en bild på din mamma? Man har aldrig fått se henne hur hon ser ut ju.
Det var jättefina bilder på dig och Andreas i SOLO.

Reply
linnea

Kan du inte lägga upp en bild på din mamma? :D Vi har ju sett alla dina syskon :)

Reply
Zeinab

Kan du typ inte visa din mamma någon gång, jag skulle vilja se om hon är lika fin som dig eller inte?
Hoppas, hoppas….

Reply
Mimmi

Jag ska fira jul med bara mamma och kanske min storebror :D och jag har aldrig sett fram emot julen mer!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*