• header

25e november 2011

Hej hej hej!

Hur mår ni? Jag mår prima! Både igår och nu på förmiddagen har jag varit upptagen så bloggen har hamnat lite (ofrivilligt!) åt sidan, men så blir det ibland när det är mycket att göra.

Såhär ser jag iallafall ut idag! I en ny skjorta från chicy.se.. Nu sticker jag in till stan för att luncha med vänner, bästis behövde lite smakråd också när det gäller kläder men jag tror att jag skippar det HAHA. Hon är ju helt omöjlig.. Frågar hon “den röda eller den svarta?” och man säger svart… Ja, då blir det röd såklart. :P

Ha en underbar dag! ♥

65 Comments

Elenor

Det är helt galet hur vacker du är Kenza! Du måste vara Sveriges vackraste människa, helt seriöst! :)
Kram <3

Kenzas svar: Tack vad söt du är! <3

Reply
ebba

eller så har du fått den gratis som allt annat du får när du skriver ut deras websida. kul att den som tjänar mest inte behöver betala någonting..

Reply
Lisa

Måste du hela tiden skriva bästis, varför inte bara skriva namnet. Börjar störa mig hahah :P

Kenzas svar: För att mina nära och kära inte vill att jag skriver ut deras namn hela tiden? De vill inte att folk skriker deras namn på stan. Ni får ju tänka lite.

Reply
Hanna

ur eyebrows are now wayyy to thick and you draw them fake

Kenzas svar: You and ur comments u leave several times everyday are pathetic.. Get a life!

Reply
Victoria

åh vart ifrån har du köpt väskan? vill ha en exakt sådan fast i svart, sjukt snygga!

Reply
bella

Kenza, jag önskar jag vågade ha skjortor och t-shirts i färg men jag är så himla rädd för att få svettfläckar. Hur gör du? får du aldrig det?

Reply
Linda

du har sjukt snygg kropp, dock har du blivit sååå smaaaaaaaaaaal :O det ser inte fint ut, ditt ansikte blir typ avlångt :S. en kvinna måste ha kurvor!

Kenzas svar: Och folk blir fortfarande chockade över att tjejer får komplex över sina vackra kroppar när det finns sånna idioter som du. En kvinna MÅSTE inte ha någonting. Vi alla ser OLIKA ut, och såhär ser jag ut. Sluta bidra till all jävla kropphets, det är bara dumt.

Reply
fedu

I love the simple and understated outfits, well basically your style in general, I am a moroccan girl blogging from Finland and i´ll be definitely following your lovely blog (thank to google translate!!:))

Reply
Anna

Ditt hår är så fint att jag DÖR!! Du MÅSTE göra hårvideo snarast! :) Vet att du gjort det innan men gör fleeeeer :)

Reply
Vickan

Du har världens finaste leende :) Man blir glad när man ser dig :)

Kenzas svar: Det har jag verkligen inte men tack <33333333333

Reply
Julia

Du är SÅ fin! Älskar ditt hår , hur får du till de så där snyggt med luggen och lockarna osv ?? :)

Reply
Kim

Hej!!
Hur gör du för att få ditt hår att se så tjock ut? Jag har självlockigt och tjocka hårstrån men sammanlagt är det inte tjockt. Du har jättefint hår, så hur gör du?

Reply
Vickan

Naaw, tack för svaret Kenza :) Men jo, du har verkligen ett fint leende, det lyser om dig och det smittar av sig, man blir så glad.

Jag är så glad att jag träffade dig här i Umeå också :)
Du är så vacker, och en stor inspirationskälla för mig :)
Kram! ♥

Reply
Hatice

Hej Kenza! Jag tycker att du är jättefin, söt, har en jättefin stil och riktigt fint HÅR! Hår får du ditt hår till att vara så fint och glänsande?
Svara gärna…

Reply
therese

Blir irriterad av alla omogna kommentarer, förstår att ni som kommenterar inte har bra förtroende, men ist för att kommentera negativt gå och skaffa er lite förfan!
Go kenza, sjukt fin är du! <3

Reply
Eileen

Hej Kenza, har aldrig kommenterat någons blogg och kommer förmodligen inte göra det i framtiden heller då jag inte finner det nödvändigt. Men nu måste jag säga, fuck vilken snygg outfit! Det ballaste jag sett på länge, simpelt men så classy. U go girl:)

Reply
Hehe

Bra svar till alla dumma kommentarer, blir så trött på att vissa tänker “Aa, hon är smal och snygg så då får man skriva vad som helst till henne för hon kommer ändå inte ta åt sig. Dessutom får jag ut mina aggressioner för att jag inte ser bra ut” Haha, alltså, det finns så mycket mer än bara utseende, när blev alla så himla fixerade vid det. Sen att det skulle vara Kenzas fel att folk för komplex, eh? Hon kan ju inte precis hjälpa att hon ser ut sådär, hon lägger ju bara ut bilder på sig själv och om man nu blir så upprörd över det har man faktiskt ett val att gå in på den här bloggen. Om man skriver dumma kommentarer kan man ju inte förvänta sig trevliga svar hela tiden. Vissa är ju hjärndöda.

Reply
caroline

blir ju rädd när jag ser dina svarskommentarer :( eller dom kanske är fejk? hope so.

Reply
Hanna:)

Måste bara säga att jag älskar din kollektion med smycken! Fick öronhänget som är två fjädrar:) Ordet är ÄLSKA!

Reply
sofia

Hej! du skulle inte vila ta kort på alla dina tatueringar och slänga in dom tsm i ett inlägg där du skriver var & när du tog dom? :) Skulle vara jätte kul!

Reply
Lina

Haha. Förlåt, men hur känd tror du att du är egentligen? Och jävlar vad jag reagerar på alla dina kaxiga svar! Många menar inte ens illa men du bara skjuter ut med kaxiga svar. Inte världens bästa förebild precis. Jag har alltid läst din blogg och tycker du är skit snygg och verkade jätte trevlig men sen när jag kollat ingeom lite svar på kommentarer ändrades min uppfattning om dig helt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*