• header

CAPE

Idag hade jag på mig min nya cape från Jofama! Den var riktigt varm så det behövdes bara en stickad tröja över skjortan. Till detta hade jag jeans från Ginatricot, boots från Jeffrey Campbell och min Mulberry Bayswater.

187 Comments

Amanda

Hej Kenza!
Måste bara ta upp några frågor som jag undrat på under en lång period.. skulle du kunna länka till den fina halsduken från H&M herr? Som du skrev om för några dagar sedan (den du hade tappat bort en utekväll), de har många halsdukar på hemsidan och det vore snällt om du kunde hitta just den, och kommer du ihåg vad du har för storlek på din byxdress som du hade på EMA (storlekarna där ju 8, 10, 12 osv)? Tacksam för svar!

Kenzas svar: Den verkar inte finnas.. Jag har minsta storleken i byxdressen!

Reply
Elina

Hej Kenza, hoppas du kan svara då det är viktigt. Jag ville klippa mig och kollade på Västermalmsgallerians sida där det finns The Hairshop som jag tror att din vän Alexandra jobbar på. Men det står ett telefon nr som är felaktigt, det kommer sånt där telia kundbesked bla bla bla när man ringer.. Bor ganska långt så kan inte åka dit för att boka tid, vore mycket bättre att ringa. Kan du fråga henne om vad jag ska göra? (eller ge mig hennes mejl adress om det är ok för henne såkart) Vore super snällt.

Kenzas svar: Hmm det är en butik som säljer hårprodukter så du kan inte klippa dig där haha :P Kramis

Reply
Camilla

Fin outfit måste jag säga! Hoppas du kan svara på denna fråga: vart har du köpt dessa fina byxor som du har här?: http://kenzas.se/2011/11/12/12e-november-2011/
De var grymt snygga, har de fickor? Kan du beskriva lite mer hur de ser ut, priset osv. Du är verkligen en inspirationskälla, Kramis<3

Kenzas svar: Haha hej igen, jag ser din ipadress så jag ser att det är samma person som skrivit de tidigare kommentarerna i olika namn. Lättare om du samlar allt i en kommentar. Det är inga byxor, det är en svart långklänning. Kram!

Reply
Rama

Heej kenza!
Snygga kläder :) Snälla skullee du kunna ta en liten titt på min blogg (Ramaas.blogg.se)? Har så lite läsare nu för tiden så det skulle vara jätte snällt om du också kunde slänga in en liten kommentera :) <3
Kraaaaam// Rama

Reply
Niina

Helt galet otroligt snyggt! Önskar jag kunde gå i sådana där skor, men det går ba inte. Blir så avis men jag gissar att du övat en del. Har typ liknande kopior hemma som jag suktar efter att knata omkring i, men näe. Får bara ont och vinglar omkring! Som jag är full – haha! Ha det fint och tack för en fin blogg. :-)

Reply
diana

Riktigt snygg, men outfiten hade passa en lite mer muligare person :P, men riktigt snyggt stylat! :D :D kram Kenza

Reply
Ida

Jättesnygg cape! Gillar detaljen bältet, och dina skor är “to die for” som vi säger i modebloggsvärlden ;)

Reply
isabelle

Hej kenza! Jag undrar verkligen vilka topp 5 klädesplagg du måste ha med dig när du reser till varma ställen? Ska nämligen till Gran canaria nu i december och behöver tips på sköna, snygga kläder att ha med mig! :D kram!

Reply
marina

Hej kenza!
super snygg cape. är den från jofama by kenza eller
bara jofama eller vad man ska säga?

Reply
Deniz

Åhhh hahaha, har tänkt på att köpa den (svartvita) skiiitlänge nu!
Snyggt den sitter! Funderar kanske på att köpa den?
Kul att jackan har samma namn som mig :P
Kramiz!

Reply
Jenni

What an amazing blog you have, love reading every writing you post. Not even mentioning how beautiful you are! :)

Reply
Hanna

capen är fin, men lite konstigt matchat kanske. Känns inte helt rätt med tre olika nyanser av brunt plus blått?

Reply
linn

vrf så jäävla snygg? blir ju avis, men du vilket nagellack färg tycker du man borde ha i vinter? typ rosa blÅ? kram

Reply
Omg

Omg vilken BITCH du har blivit Kenza! Läser dina svar till de andra, så dryg! Sedan verkar du lägga till ett “kram!”/”kramis!” i slutet bara för att du är så van att göra det, inte för att du menarT. Fake bitch..

Reply
Maya

Hej Kenza!
Måste bara säga att du har en riktigt fin kropp, har du några tips på hur man kan komma i form? Jag tränar en gång i veckan och sen så har jag skolgympa två dagar i veckan, men liksom min putmage försvinner ju inte för det. Kan va helt smal och sen när jag äter blir jag sååååå uppblåst?!

Reply
malin

Hej ni hittat nått resemål än? skulle vara kul om du svarade i ett inlägg det är nog fler som undrar :)

Reply
tessie

Hahah det här låter konstigt men dem jeansen köpte jag med ifrån Gina. Och dem knäpper mellan bena, knakar något fruktansvärt. Har provat allt dra upp dem som fan men det hjälper inte. Har du samma problem?

Reply
tessie

Exakt dem jeansen köpte jag med ifrån Gina. Nu är min knepiga fråga knakar dem för dig mellan bena? Typ knäpper? Jag har då provat allt, dra upp dem sy om dem men inget tycks funka?

Reply
Felicia

Anmäll dig till min luck öppning mellan den 1-24 december
1.Gå in på min blogg och gå in i arkiv och klicka på ” Oktober 2011″
2.Rulla ner till ett inlägg med rubriken ” Luck öppning 2011″ och gå in i inläggen och läs vad man ska göra för att vara med!
Ps: Jag hoppas att ni kommer fortsätta följa min blogg och om ni har kompisar med bloggar så kan ni ju be att dom oxå anmäller sig skulle bli jätte glad då <3

Reply
Hp

Det ser nästan ut som Hagrids molskinsrock haha ;) Skulle du kunna ge några sminktips, du sminkar dig alltid så fint :)

Reply
karin

hejsan älskar din Blogg! jag undrar om du skulle kunna lägga upp alla bilderna från när du och Andreas plåtades i Solo :)

Reply
Lelle

Hej Kenza,

Jag har planer på att starta eget inom mode och har skisser som jag vill sätta i produktion. Du har en egen klädlinje och jag undrar hur du går tillväga med att hitta leverantörer? Jag hittar ingen bra lev. som inte kräver stort antal kvantitet på ordern.. Ngr som jag kontaktat i turkiet är lite dyra och det blir liksom massproduktion. Var sätter du dina kläder i produktion och går du tillväfa?
Vore tacksam för tips :))

Bästa Hälsningar

Lelle

Reply
Michelle

OHH MY GAAAAAD :D såååååååååååååååååååååå vackerrrrrrrr och älskar VERKLIGEN ÄLSKAR DIG STIIIIIL :D !!!!!!!! gash

men har bara en frååga e du muslim ? eftersom att du är halv marokan :)??

tacksam för svaar ^_^
kraaaam // Michelle

Reply
-

kan inte du byta din header?, du har haft den väldigt länge nu!
och den kappan var riktigt fin, men du har alltid fina saker & är alltid fin ;)

Reply
Sara

Säljer du capen i någon butik? Vad heter butiken om du gör det? :D
Den var verkligen jättesnygg!!

Reply
Olle

Nu i juletid vore det kul om du kunde lägga upp lite snixiga bilder på hår uppsättningar! Vore kanoners eftersom jag själv har lite beslut ångest när det gäller det:) tack på förhand :)

Reply
Louise

Capen är så fin! Båda den bruna och den svarta! Helt underbara. Sisters i Farsta fick in båda i fredags förra veckan. Underbart fin!

Reply
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

OMG. love the space between ur legs! I’ve been dieting and running, i’ve lost 4 kg so far on 5 weeks :) doing it the healthy way and btw everytime I REALLY want coca cola I go here, haha.

Hugs //J

Reply
Perni

Alltså, Kenza, va du är vacker! Cape’n likaså! Hur mycket kostar den? Hittar den inte på Jofamas hemsida :( Den ska jag önska mej i julklapp :D Massa kramar/ Pernilla

Reply
Louise

I min blogg skriver jag om hur det är att leva med social fobi, kampen om att få ett jobb & att gå ner i vikt. Samt lite tankar och sådant som faller mig in för dagen. Följ mig gärna på blogglovin!

Reply
Trisha

I am so in love with that cape! I want one, please! (:
& I am greatly envious of the whole outfit, it looks amazing!!!

xo

Reply
shera

Härlig blogg och den JACKAN OMG JAG DOG LITE DÄR Love IT Work It!!

Jag vet inte om du följer och läser bloggar men här är min =) Thisisyaam.blogspot.com

Flyttade från malmö till LA för fyra månader sen.

Reply
Elias mamma

Riktigt snygga bilder, vad för kamera använder du?

Och capen är jätte snygg också, alla dina egen designade grejer är sjukt snygga.

Reply
freja

jag måste maila dej om hjälp vad är din blogg mejl? jag blir retad för en sak…

Reply
Lady kiba

Wow vad jättesnygg kappa! :D
Väldigt cool & asnygg outfit med.

Jag har en fråga, hur gör du när du får dumma kommentarer, alltså om samma person skriver om och om igen, det är ett par personer som skriver skit om mig, att jag är ful, att jag klär mig som en gammal tant(jag blandar ihop punk & cyber goth tillsammans!), men jag gillar den stilen. :(

Jag tog bort bloggen igår, men har tagit fram den idag igen. Mina läsare älskar mig, och jag gillar dom för att dom bryr sig & försvarar mig mot mobbarna.

Reply
Rama

Hejhej Kenza! Hoppas du svarar på mina frågor :) Hur gammal var du exakt när du började med bloggandet? Vilka bloggar brukar du läsa oftast om du nu läser andras bloggar? Jag Älskaar din blogg! Skulle vara jätte tacksam om du svarade på frågorna :) Kramis! <3

Reply
Meja

Håller på å letar ihjäl mig efter en klänning till jul och nyår! Du vet ju så mycket bra sidor, kan du inte tipsa om några sidor som har fina klänningar? Skulle verkligen hjälpa! Kram

Reply
Jennifer

Oj vilken fin jacka!!! verkligen jättesnygg!
Du har en så underbar stil, vet du det? :D
Jag kom på en grej förresten!!! Det vore helt sjukt kul om du skulle ha en tävling om några av dina gamla kläder du inte använder längre! Jag tror att det finns många som skulle gilla det!
Massor av kramar till dig, du är så söt!

Reply
Frida

Åh, ja jag vet att det var capen som du ville visa upp men jag kan inte sluta stirra på skorna. De är helt sjukt snygga! :)

Reply
selma

SNYGGT! vad har hänt med din update , inte lika mkt som förr , men det beror säkert på för du har mycket att göra kanske , menmen.. skulle du inte kunna göra lite fler videoinlägg , & dedär “ur kenzas garderober” där du väljer något sen skriver du om det , & tips kanske? , dagens fråga?..

Reply
anette

FIN DU ER!! :) kan du ikke tipse om noen fine vinterjakker som er varme? finner ingen fine :(

Reply
Agnes

Fin :D om jag minns rätt så bodde du i Nacka innan du flyttade hemifrån. Vet du något om Nacka gymnasium? Är det bra? Jag letar efter ett bra gymnasium och har hört bra saker om Nacka g. Vill gärna träffa människor från hela STHLM. Vet du om det är en mångfald i Nacka eller om det bara är folk som bor nära? :)

Reply
Jakob Andersson

Helt sinnessjukt snygg i den där capen från Jofama! Fick hem min jacka från Jofama i torsdags! Modellen “Andreas” (liknar den Jofama by Kenza-jackan du la upp härromdagen här i din blogg med den svarta “pälsen” fast för killar då). Galet snygg och jag kommer att bosätta mig i den! Ha en fin dag, kram!

Reply
Vera

Hej, jag skulle vilja veta om du har dåligt självförtroende eller tycker att du tex har tjocka ben, etc? Inte för att du har tjocka ben, utan för att jag undrar om du känner så… Det känns som om alla tycker att något är fult på dem själva, gör även du som är så snygg det? Kram, hoppas du inte fattade frågan fel ( och jag vill inte veta vad du inte trivs med om det är så, utan bara om du känner så ibland) :)

Reply
lisa

JAG ÄLLSKAAAAAR DIH KENZA KAN DU INTE NÅN GÅNG KOMMA TILL SÖDERTÄLJE CENTRUM VILL TRÄFFA DEEEEEEJJJ Min konmpis har seet dig när du och tyra va i båtren när de va i stockhom de såg er i båten de ropade KENZAAAAA Men du hörde nt Du dansade med tyra snälla kom till Södertälje centrum vill verkligen träffa dig och gör en konsär

Reply
malinsfotoblogg.se ♥

ååhhh, Kenza, du är så äckligt snygg på alla bilder!!! :D Fast du är mycket mer naturligt snyggare/vackrare IRL, träffade dig på Guldfynd 4:e december i Stockholm förra året, tog två bilder med dig och fick din autograf :D <3

Reply
Bea

Oj vilken snygg !! Hade gärna haft en sån men den är för dyr för mig som sparar till en systemkamera !! :)

Reply
linnéa

men gud vilken snygg jacka!!! vill ha :(, hittade den på nelly nu men 3500 spänn har jag verkligen inte råd att punga ut :/

Reply
anonym

hej kenza!
bara en liten bloggare här :P jag undrar bara hur höga dina klackar är, och hur lång du är utan.

hoppas svar kmr snart :)

Reply
Lollos

Verkligen sjukt snygg cape! :) Äf den “bara” från Jofama eller från en speciell kollektion av en speciell person? :) Kram!

Reply
Moa Okada

Hej Kenza! Jag har lite frågor som jag funderar över i princip hela tiden, brukar du färga ditt hår? Vilken färg använder du då? Jag har just nu mörkbrunt hår, och vill ha din hårfärg, på ett ungefär, guld mörkblondt typ. Men har du tips på färg(måste ju naturligtvis avfärga det först)? Du ser ju färgen du har på bilderna, den färgen är jag ute efter ungefär.
Sen undrar jag även hur du och Angelica Blick lärde känna varandra?♥ Kramar från Moa!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*