• header

26e november 2011

Hello! ♥

Vilket härligt väder vi har här idag! 8 plusgrader och strålande sol.. Härligt! Ska snart ge mig ut i solen men tänkte bara berätta lite om fredagskvällen först.

Efter att jag hade tränat lite zumba började vi med middag här hemma hos oss med gäster. Det blev fajitas! Sjukt gott. Sedan drog vi till min pojkväns vän som hade fest.. Musik, trevliga människor, chips, godis, mousserande, små Jäger-flaskor.. Det fanns allt, haha.. Det var väldigt trevligt där och vi var där till klockan ett, sedan drog vi alla till Berns och dansade! Eller ja, det gick knappt att dansa för att det var så mycket människor. Så sjukt trångt. Men vi hade roligt och när det stängde klockan tre var vi på hugget och tänkte dra vidare men det slutade med att vi drog hem och åt mat istället. BRA VAL. Annars hade jag nog inte vaknat upp pigg och glad idag hehe..

Gulligaste Mia och jag igår

28 Comments

sara

Skulle du kunna lägga upp lite bilder på din lägenhet, inredningen och sånt? Visa lite mer bilder på dig och din pojkvän? Skulle vara riktigt kul att se!

Reply
Josefin

jag har en fråga till dig: var bor du någonstans?
Du är så snygg jämt, fina Kenza

Reply
Lena

Ojdå har ni 8 plusgrader? :O Shit…här i Luleå har det i och för sig inte kommit någon snö och det är soligt ute så man tror att det är varmt ute, men går man ut är det svinkallt. Verkligen svinkallt :S

Reply
Natalie

Hej Kenza!
Tänkte bara börja med att säga att du har en sjukt bra blogg! Som jag läser flera ggr om dagen! :D

Jag har en liten fråga bara, går du och fixar dina naglar hos nån nagelspecialist? Och isåfall, vilken och hur mycket betalar du för dina naglar?

Massa kramar! :)

Reply
Nina

Först så vill jag säga att du är ASFIN!<33 Och nyss så bläddrade jag genom underbara minnen kategorin, och då såg jag en bild som du hade bikini och jag såg din navelpiercing,men vad har hänt med piercingen? LOTS OF LOVE BEAUTIFUL GIRL!

Reply
daana

omg hon ser ut som michelle phan’s syster , Promise Phan :O
dom är typ kända makeupartiser i usa :)

Reply
Lizzie

hej kenza äntligen skriver jag här för första gången. vil bara att du skall veta att jag och mina vänner tycker du är otroligt vacker och vi älskar din blogg och har blivit så inspererade att vi till och med har startat våran egen du får hämskt gärna kolla in den pussar och kramar <3

Reply
Lizzie

Hej! Jag älskar verkligen din blogg! Plus att du är super söt! Jag och mina kompisar skulle bli as glada om du tog dig tid och kolla in vår blogg. Det är tack vare dig som vi starta den, för att du inspererade oss :D Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*