• header

BINGOS SNAPSHOTS

För några dagar sedan fick jag hem Bingos nya bok “Bingos snapshots”, där i har han samlat sina bästa bilder! Allt från bilder på stora svenska skådespelare & artister, till såklart många nakna rumpor och tuttar haha..  Jag har suttit och bläddrat igenom den och jag tyckte att det var en väldigt rolig bok. Man blir såklart lite chockad när det dyker upp ett par stora tuttar som tillhör en kändis man absolut inte trodde hade tagit sånna bilder.. :P

Hittade även mig själv där i boken! Bingo har fotat mig några gånger (påklätt dårå, hehe) och jag tycker att han är en väldigt duktig fotograf. Inte bara för att han tar fina bilder utan för att han alltid får mig, som modell, att känna mig lugn, trygg och snyggast i hela världen. Han är även världens roligaste och det blir mycket skratt när man hänger hos honom. Tack Bingo för boken!

“Du är smart och snygg, ödmjuk och snygg, rolig och snygg… Själv är jag bara snygg, kram från din snyggaste vän” Haha, Bingo i ett nötskal..

De här bilderna tog han på mig för Bubbleroom Magazine

I boken fanns det bilder på stora svenska artister som b.la. Petter & Timbuktu, och även världsartister som Steven Tyler och BSB’s Nick Carter.

Bilden på Carolina Gynning är oslagbar.

Tre blonda snygga bloggerskor!

Bingos vackra barn

….och hans snygga fru Katrin

Självklart är boken full med bilder på Victoria Silvstedt och andra kända glamourmodeller.

71 Comments

Diana

Hej!
Boken verkar riktigt cool och rolig! Du ska vara stolt över dig själv, pga att du inte “viker ut dig” som de andra kändisarna. På detta sätt får de mer respekt av dina fans och det kommer du komma långt med i livet! Älskar din blogg!!
// För att andra ska respektera dig, måste du först respektera dig själv.

Reply
TinaBiitch

Första gången en känd bloggerska sa “snygg” till Kissie!
Gillar det, du visar att du inte är avundsjuk på Kissie som alla tror. :)

Reply
belle

haha, älskar texten han skrev till dig :D
verkar faktiskt vara en sjukt ball bok, bilden på gynning är precis som du sa olsagbar. Lövin it.

Angående de tre blondinerna… ja, en är iaf snygg, petra. Hon har lite class och verkar ha en fin personlighet, vilket är mer än jag kan säga om de andra två hehe. Fast endast ytligt så ser alla tre bra ut. Faaast…petra still, så äckligt vackeeeer.

PEACE

Reply
Johanna

Även om jag inte är ett fan av glamourbilder kan jag inget annat än att älska den stora bilden till höger på victoria silverstedt, helt fantastisk!

Reply
anonym

det som tyvärr gör dig lite falsk (enligt mig), är att ena stunden skriver kissie skit om dig, och katrin påstår att du är tsm med nån du inte ens är tsm med, och sen plötsligt bryr du dig inte om det utan leker snäll i bloggen genom att skriva söta saker om dem. du har väldans lätt för att förlåta..

Reply
Nina

Fina bilder på dig! :) Men du vet väl att det finns barn som kollar på din blogg,för du vet,dom olämpliga bilderna.Vill inte vara taskig alls men ville bara påminna dig <33

Annars,skitfin blogg! HUGS! :))

Reply
nicole

Wow, nu har man sett Carolina gynnings fitta 2 gånger. 1 gång på worldd class i omklädningsrummet där hon tränade och nu på bilden :) tackar kenza haha

Reply
Melanie

Hei. Lurer på hvor den sorte bodytoppen Carolina Gynning kan kjøpes? Snakker om bilde nr 2, med flosshatten på. Har ssuper fin.ett toppen før, og den er super hot! Har lyst på den selv :-)

Mvh
Melanie

Reply
PL

Kissie är snygg precis som du och det är skit snällt av dig att skriva det!
Skulle vara roligt om ni kunde ta några bilder ihop, en bild på Sveriges snyggaste och största bloggerskor! ;D

Reply
L

Himla snällt av dig att vara snäll mot Alexandra, även fall hon har hängt ut dig och kallat dig för saker. Visar bara vilken, underbar och snäll person du är! :)
Ps. Du är och kommer alltid vara den vackraste!

Reply
Malin

Bilden på Carolina Gynning är enbart äcklig, vemfan vill ha en sån bild i en bok? Usch

Reply
ida

Gud vilken cool bok!! Men många bilder var lite förvånande…som gynnings…..hur tänkte hon när hon där liksom…

Reply
Elin

Ni som kommenterar, ni vill verkligen att Kenza ska sjunka till de andras nivå.
Vem fan bryr sig om någon eller några snackat illa om Kenza, tycker det är bra och jävligt strongt att inte vara en del av dessa jävla bloggbråk!
Bråk är det enda ni vill ha! Det är patetiskt!

Och vad fan gör det om Bingo och Katrin är gifta eller inte? Hon kan väl kalla henne för hans fru ändå!

Reply
Elin

Tomas: Du vet att Google finns? Eller?
Bingo är döpt till Björn Oluf. Så nu vet du det!

Reply
Jessica

Pinsamt att så många tycker att bilden på Carolina är äcklig, tjejer dessutom. Gå in i ett valfritt omklädningsrum i ett badhus och jag garanterar att ni får se mer naket än det där. Det är en vanlig kropp och ni ser med stor säkerhet likadana ut ni också. Fast det är väl antagligen småtjejer som skriver så, allt är ju äckligt i den åldern :)

Reply
sofia

åh. den där boken står högt upp på min önskelista. haha så jag skippade ditt inlägg lite. måste ju läsa den själv sen. ^^,

Reply
Carro Dickson

Jag blev imponerad av dig nu, så in i helvete, för att du skrev så rart om Kissie. Tänk vad mycket det betyder för henne, tror jag! Gulle dig då.

Reply
Berit 57år

jag tycker att bilderna var lite stötande mot mina barnbarn. Dom kom pekandes med sina laptops och sa till mej, vad är det där mormor? Hon pillar sej i fittan. Tror du det e kul att vara mormor om man får dessa fråger? Naj, så kan du lägga av med att vara en dålig förebild!

Reply
Johanna

Kenza, kenza, kenza.. Du måste vara en av de mest underbara personerna i världen. Ödemjuk, givmild.. Det är svårt sätta ord på det men du är helt enkelt fantastisk! Önskar dig all lycka i världen, du är värd det.
KRAM på dig. :)

Reply
florentina ademi

hej kenza, du har en väldigt fin blogg, jag älskar verkligen din blogg och dig. Jag följer din blogg på bloglovin och jag älskar verkligen dina bilder. Jag har också en blogg, så jag uppskattar att du kikar in lite snabbt och kanske så kan du följa den på bloglovin med, men det av gör du hur du vill göra. Men kika gärna in på min blogg och skriv en kommentar om vad du tycker om den med. Tack & Kramar ♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*