• header

SPELL

Jag har hittat den perfekta fransväskan! Denna svarta i läder med fastsydda pärlor m.m. Jag tycker dock att fransväskor passar bättre till våren/sommaren så jag längtar tills vi går mot ljusare tider och jag kan matcha denna till slitna jeansshorts och boots.

Den här kommer från märket Spell och finns att köpa på www.kyssjohanna.se för 1595 kronor. Finns även i tan och den är helt fantastisk den med, men jag har flera små tanfärgade axelremväskor så det fick bli en svart den här gången!

Nu ska jag möta upp min pojkvän. Ha det fint!

106 Comments

lovisa

Hej Kenza!
Jag har funderat över den här jackan: http://www.jofama.se/fashion/?page_id=16 (den som kallas för nicole)
som finns både i svart och brun om jag inte minns fel. Jag tycker att den är jättesnygg och funderar på att köpa den! men är det en bra vinterjacka och tål den mot snö/regn osv (typisk svensk vinter)
Skulle verkligen vara jättetacksam för svar!

Reply
Frida

En fråga som inte alls gäller detta inlägget, men jag undrar om du kan säga eller visa hur du sminkar dig, och då menar jag med puder eller hur du nu sminkar dig i basen. För när jag sminkar mig så ser det alltid så gjort ut, ( inte naturligt alltså), men på dig gör de det. & undrar ifall du kan säga hur du göra och vilka produkter du använder? :) Kram från en tjej låååångt ifrån dig :)

Reply
Hilda

Hej Kinza jag bara älskar din blogg som fan så himla bra. Du är också så vacker :) jo jag tänkte hör med dig om dom där skin byxorna som är ditt märke var man kan få tag i byxorna. för jag gick in på Jofama hemsida och det fanns inget på lagret. Det skulle vara bra om du skulle få tag i byxorna skicka dom till mig och så betalar jag dig. för jag behöver verkligen dom jag ska gå på en fest och jag tänkte vara lite rockigt för jag har hittat en skjorta som skulle passa så bra med skin byxorna. Jag skulle vara så tacksam och du skulle göra det:) Ha den bra / Hilda

Reply
evelina

det där är ju din vväääään angelica blicks väska väl? eller köpte du en likdan haha :) puss

Reply
elin

Hej Kenza!
Du verkar vara en smart tjej och jag vet inte riktigt vem jag ska vända mig till. Har du några bra tips på vad man ska göra om dina två bästa vänner i världen börjar glida ifrån dig och bara är med varandra? Förut när vi var med varann var allt så jävla bra, nu är jag nervös innan varje gång för jag vet att jag kommer bli utanför. Och dom låtsas att allt är som vanligt. Det här måste ju låta som att vi är tre tjejer på 12 bast men faktum är att vi är 17 och dom beter sig så jäkla omoget. Som sagt så vet jag inte vem jag ska vända mig till så jag tänkte att du kanske kunde ge några tips på vad du tycker jag kan göra?
Din blogg är kung btw!

Reply
Agnes

läs min blogg och läs den varje dag , tipsa era vänner , för min blogg är lika bra som kenzas nästan

Reply
matilda

Undrar varför du skriver “stram tofs”, vad har man om man inte har stram? Jag var tvungen att googla “tan”, det är ju brun? vaffö inte bara skriva “brun”? :)

Reply
Dilara

Veldig fin veske =) Kenza, jeg lurer på en ting. Når du fikk slipad dine tenner, slipad han ujevne kanter og for at dem skulle se rettere ut? Lurer på om emaljen sviktes? Og, man kan få brune/gulere altså misfargede kanter ettervert? Hadde vært eviiig takknemlig for svar! Hilsen din fastleser fra Norge

Reply
filippa

Kom att tänka på en sak, vad heter modellen på dina svarta rayban wayfayers? :D
Tack för en GRYM blogg Kenza!

Reply
Alice

Kan inte du tipsa om en massa hemsidor med hyffsat billiga klänningar, typ som sidan: Nasty gal? Tack på förhand:) pusshej från fyra desperata nyårsårsklännings-sökande tjejer hehehehe

Reply
lovisa

KENZA! skit snygg väska verkligen!
Har du nångra tips på skyghöga svarta pumps med ett bra pris?
Du är så duktig på att hitta massa snygga saker, skulle vara jätte snällt!
Älskar din blog!
/L

Reply
That Girl

Grymt fin! Har faktiskt en liknande hemma :)

Har precis skaffat ny blogg, och börjar komma igång nu, så checka in den! ♥

Reply
elin

en kommentar som inte har något med ditt inlägg att göra, men jag har en fråga. vad för jeans har du, de sitter så extremt snyggt på dig och jag lyckas aldrig köpa några jeans som jag blir nöjd med förutom i provrummet.. stort behov av svar :)

Reply
josefin

snälla snälla snälla, svara på den här kommentaren!
Det är sjukt svårt att hitta ett par J.C som inte är slutsåld. Och när jag väl fått hem några så vill jag att det ska vara i rätt storlek(så jag inte behöver skicka tillbaka och vänta tills dom får hem igen). Jag såg att du har 37-38 i skor, precis som mig. Vissa säger att man ska ha 2 storlekar större än vad man egentligen har…

SÅ, vad har du för storlek i dina J.C?
RIKTIGT tacksam för svar!

PUSS

Reply
Hanna

Du är så snygg Kenza! Kika gärna in på mun blogg och släng i väg en kommentar vettja! :) Ha en fortsatt bra dag!

Reply
Shitstain Barbie

Omg….. jag brukar inte bli förälskad i klädesplagg/skor/väskor. Men denna.. shit. Helt omöjligt att inte bli!

I would love to have it. Älskar indianfeelingen. Damn!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*