• header

27e november 2011

God morgon!

Herregud vad det blåser storm ute! Var ute med Mani på en promenad nyss men den blev kort för varken han eller jag ville vara ute i det där vädret haha, och jag har fortfarande sån jäkla träningsvärk att jag knappt kan gå. Tränade ju Zumba hemma i fredags, det var inte alls lika kul som zumban på Sportlife utan jag kände mig bara som ett fån här i vardagsrummet. Det var mer styrkeövningar än dans så mina ben och min stjärt fick jobba ordentligt.

Idag hade jag tänkt träna ett pass men jag orkar verkligen inte pga träningsvärken så jag skippar det, istället åker jag till Kista-mässan där Attitude, en stor skönhets- & modemässa, håller till. :) Hade inte tänkt gå på den alls men nu när jag har tid, why not! Så jag hänger med min pojkvän och hans bror som ska dit. Det ska bli skitkul att titta runt där bland alla grymma företag!

Hittade en gammal bild på datorn. Glad Kenza 17 år med sitt första VR-omslag!

72 Comments

Lady kiba

Här blåser det med, och internet var väldigt segt igår!
Hoppas på bättre väder…GET ME THE SUN TO ME AND THIS PRETTY WOMAN! :D

Reply
Tina

Kommer butiker att få in mera av dina svarta läderbyxor, Jofama by Kenza tights?? Kan man få tag på dem någonstans numera? Skulle så sjukt mycket vilja ha ett par, de e sååå snygga!

Kenzas svar: De är slutsålda och slutproducerade hos Jofama, kanske någon återförsäljare har kvar dem.. Det enda du kan göra är att ringa runt! :/ Kram!

Reply
Emma

Nu har du tid?!
Var det inte igår du skulle dykt upp?
Eller bestämde du dig för att dissa mässan för att din vän Tyra inte fick något eget bås? Och säkert är du väl sur för att Foki är där med, du klarade ju inte av att hon vann över dig i Blog Awards vilket märktes i bloggen.

Kenzas svar: Haha ursäkta? Vadå dykt upp? Jag har aldrig ens sagt att jag skulle gå? Och JA, idag har jag tid och bestämde mig för att gå dit för skojs skull (ej jobb) för att titta runt och hälsa på de jag jobbat/jobbar med. Igår var jag upptagen hela dagen och hade inte ens sagt till någon att jag skulle vara där? Att jag hade en reklambanner (lilla knappen) på min blogg är för att annonsföretaget jag jobbar med satte den där, och precis som alla andra annonser fick jag betalt för den. Det är väl SKITKUL att Foki är där? Vilken möjlighet! Kramar

Reply
Sara

Det är cravingz.se som skrev att du skulle ha deltagit i en bloggpanel igår men att du inte dök upp. Antagligen är de helt felinformerade. Så här skrev de:

“På eftermiddagen skulle en vad Cravingz trodde intressant bloggpanel med bland annat Kenza äga rum. Men det var bara en av deltagarna som dök upp så det blev ingen panel. Columbine Smille fick bli intervjuad själv på scenen istället. Vilka de andra bloggarna var som inte dök upp vet vi inte säkert. Enligt uppgift från en av Attitudes medarbetare skall Kenza inte ha dykt upp.”

Kenzas svar: Hmm.. Ja men Cravings skrev att DE trodde att jag skulle vara med i bloggpanelen, men en person på Attitude hade sedan sagt att jag inte ens skulle vara där (precis vad jag skrev nu!).. Så jag förstår inte vart missuppfattningen är haha.. :P Taskigt dock att de skrev det på det sättet så att folk missförstod, så att jag får skit för något jag inte ens gjort. Jaja nu ska jag iallafall dit för skojs skull! Kram!

Reply
Josefine

Skulle du kunna tänka dig göra ett smink inlägg precis som Angelicka Blick och Victoria Törnegren? Vet att du har pratat om dina sminkprodukter lite här och var, men vore roligt om du bara kunde skriva ner allt i ett och samma inlägg, där du berättar mer detaljerat info om dem som t.ex. bild, märke, nr osv.. Det vore super kul!

Reply
FRIDA

Haha inte för att vara sån men du ser likadan ut nu som då! Stilen har ju såklart ändrats! Lika snygg iallafall!

Reply
Ellen

Åh, vad kul! :)
Du är så söt och du har ett så fint leende :)
Skulle kunna göra vad som helst för att se ut som dig ♥ :)

Kenzas svar: <3 <3 <3

Reply
Matilda

Åh vad jag önskar att jag också hade kunnat gå dit… Bodde ett stenkast från Kista under hela sommaren, men självklart händer inget roligt när man väl befinner sig där.. Och nu är jag en bit ifrån om man säger så.. I en liten håla i Småland rättare sagt!

Reply
Agnes

Hej Kenza, jag älskar verkligen ditt hår! Hänger alltid med i din blogg och så som jag har uppfattat det så har du en vän “Humlan” som klipper ditt hår? Om jag har uppfattat det hela rätt. Kan du fråga henne hur mycket en vanlig klippning kostar? På The Hairshop klipper den dessvärre inte, men kan hon tänka sig klippa någon iallafall då hon klipper otroligt fint? Kan man få hennes mejl eller arbetstelefon nr? Det vore jättesnällt om du kunde fråga henne! Tack<3

Kenzas svar: Hon jobbar inte som frisör längre.. Men börjar nog snart igen, kan säga till då! Kram

Reply
Linnea

hallo :)
det här med Attitude-mässan.
träffar du många andra bloggerskor som har sina egna klädkollektioner och blir du inpirerad?
Kram.

Reply
Anita

Kommer du att ha en julklappskalender detta år? Snälla!! (tycker att vi läsare har varit snälla detta år) Det var tråkigt att du inte hade det förra året, men jag hoppas verkligen att du kan ha det i år! :) *längtar*

Reply
jennifer&josefin

heej kenza, vi undrar vart i från du köpt din stora feta svarta halsduk om du vet villken vi menar, har du några tips på ställen man kan köpa tjocka stickade halsdukar :)? kram

Reply
Elvina

Hej Kenza!

Kommer din 4e jacka ut igen? På bubbleroom tex? Älskar din blogg och du får mig alltid på gott humör! <3

Kramar och pussar!

Reply
Dixi Wonderland

Gud va roligt att du ska dit och att du skriver ut de för dina läsare. Du kunde lika bra ha varit tyst om de ihop om att få vara lite ifred. Förstår inte alla negativa kommentarer som du får men du ska veta att dina “Svar på tal” till dessa kommentarer är så jävla gryma! Verkligen en ren käftsmäll! Hahaha förlåt men tycker du svarar dom så jäkla grymt! Hoppas att du träffar Foki också :D Ha så roligt!

Reply
Stina

Hej Kenza!
Jag älskar när du svarar på kommentarerna som du brukar få från dina läsare. Till mina frågor:
1. Vad har du för storlek på din Jofama by Kenza jacka i den modellen? & vad är det för skor som du har på dig (skriv gärna färgen också)? http://kenzas.se/2011/11/12/12e-november-2011/
2. Har du inte börjat använda din väska från modekungen än? Hoppas du vet vilken jag menar.. ;P
Du är min förebild ska du veta! Kramis<3

Reply
Sophie

Hey Kenza!
You should start doing the one year ago posts on every 1st of the month again! I always love looking at those pictures!

Reply
jess

En sån fin bild på dig, man blir glad av att se den. Härlig klänning..en sådan hade jag också :-) /J

Reply
25år, 2+barns+mamma,+egen+företagare,+designer

Blev lite förvånad nu när du skrev att du itne tänkt gå dit. Hallå Kenza? Sveriges största modebloggare du har 1000-tals unga tjejer som springer runt på mässan och “letar” efter dig. Men det var ju bra att du ångrade dig;) tror väldigt många hade blivit bevikna annars=)

Reply
matildaa

SERIÖST? var du så där snygg redan som sjuttonåring? du är knäpp Kenza, fast på ett bra snyggt sätt! ;)

Reply
Elin

Hur blev du modell? Eller hur blev du liksom “upptäckt”? Skickade du ansökan?
snälla svara, stort fan!

Reply
Annie

Här blåser det as mycket just nu (blekinge) hela övervåningen på vårt hus bara skakar och jag tror nästan att jag vaknar upp utan tak över huvudet imorgon. Strömen är också borta, ogillar verkligen stormar just nu…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*