• header

Dagens

 

Skjorta – Zara | Jeans – Carlings
Kappa – H&M | Nagelring – Me store
Boots – Jeffrey Campbell

184 Comments

Seda

Hey Kenza, I love your blog! Do you know where I can find the shirt you are wearing? I can’t find it on the (Dutch) website! :( xx

Reply
Emma

Sjukt snygg stil har du! Jag undrar ifall du skulle kunna lägga upp lite tips på snygga nyårsklänningar som helst ligger under 500kr i pris? :)

Reply
Hon dära

Snälla, rara och snygga Kenza kan du säga vart du köpt jeansen? Tack och hej :)

Reply
Anna

Vart kommer din korsett (?) ifrån?! Jag behöver verkligen en för mina transparenta plagg!:)

Reply
Jennifer

Jag verkligen ÄLSKAR dina kläder! du är verkligen en bra förebild för ungdommar! du klär dig så galet snyggt!

Reply
Ellen

ASLÄCKERT! :)
Älskar de skorna, men eftersom att jag är 12 så vore det lite fel om jag kom i såna, hihi <3
Tusen kramar till dig Kenza! :D

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Behöver din hjälp!
snart är det julbal i skolan och har ingen aning om vad jag ska ha på mig kan du snälla hjälpa mig med att hitta en klänning det räcker mned att du skickar olika hemsidor som jag kan kolla på för har lite panik här..
Alla mina kompisar har hittat nått att ha på sig men inte jag så tänkte jag att du kunde hjälpa mig eftersom du alltid klär dig så fin!
Puss :)

Reply
Izabella

Skitsnygg dagens Kenza!
Skjortan från Zara trånar jag också efter, synd att den är lite i dyraste laget.

Kramar, titta gärna in på min nystartade modeblogg!

Reply
josefin

hej! fan, jag drömde om dig inatt, en helt sjukt dröm! du var jättesnäll mot mig när jag kom fram och ville prata lite, vi var på någon strand och du hade på dig en as snygg bikini (såklart) och din pojkvän var med på ett hörn. ni erbjuder er att skjutsa mig hem, eftersom det är på vägen till dit ni ska. din pojkvän kör och vi pratar på. sen ska han parkera och ser inte att asfalten slutar, och nedanför är det djupt vatten. så din pojkvän backar ner med bakhjulen och hela bilen åker ner i vattnet. ni lyckas ta er ut, men jag sitter fast. så din pojkvän dyker ner och hjälper mig upp på land. då vaknade jag upp av att jag hade hållit andan och kunde knappt andas. drömmen var läskigare än den låter, haha, så är det ju alltid. ville bara säga det, för jag tycker det var väldigt roligt. :)

Reply
Rose

Riktigt snygg skjorta! har haft svårt att hitta en vit snygg skjorta som inte ser för maskulin ut, men den där var riktigt feminin och fin. :)

Reply
Natta

Hej fina du! Kika gärna in på min nystartade blogg där du kan läsa om allt möjligt men framförallt om hälsa, mode, tankar och funderingar, musik och givetvis eftertraktade skönhetstips! :)
Ge den ett försök kanske fastnar du, enjoy

Reply
alice

Riktigt snygg outfit!!

Kika gärna in min bloppis, en nyhet föll in idag!
Ett par klackskor, använda 3 gånger.

Reply
ellaannaverafinne

älskar verkligen skjortan/blusen! Finns en liknande fast i linne på Vila, har funderat på att köpa den faktiskt.
Hur mycket kostar dendära skjortan/blusen?

– älskar din blogg!♥

Reply
Fanny

Hej Kenza! Skulle du kunna lägga upp tips på balklänningar? Det är bal om ett halvår och vet inte alls vad jag ska ha för klänning, och kan behöva lite tips! Grym blogg föresten! :)

Reply
Maria K

Snygg som alltid hörrö!

Du bara MÅSTE hjälpa mig…
När jag fyllde år nyss fick jag världens bästa present av min man. Jag som knappt varit utanför sveriges gränser ska fira nyår i PARIS. 6 hela dygn ska vi tillbringa där, är så glad så jag kan spricka.
Nu till problemet… VAD i hela fridens namn ska jag ha på mig på nyårsafton?? Vi kommer börja kvällen med trerätters och bubbel på en finare resturang för att sedan befinna oss på Champs Elysée vid 12-slaget.
Jag vill ju inte frysa rumpan av mig samtidigt som det ska se snyggt ut…
HJÄÄÄÄÄLP!!!
Tack på förhand =)

Reply
Stephanie

Dina jeans!!! jag köpte exakt samma veckan efter dig, mina är såååå ostrechiga i midjan numera, jag anväder stora skärp för att hålla upp mina älsklingar. dem är verkligen mina favoriter (verkar vara dina med) men jag förstår inte hur du i nuläge använda dem utan skärp. mina lider ner bara jag går i trappor.. :( eller har du köpt nya sedan dess? de var typ ett år sedan :) kram!

Reply
Tinaaa

Kan du säga var man kan köpa sånna skor som dina!
ÄLSKAR DEM, HELT KÄR I DEM!!

Reply
b

How gorgeous r u! Im just obssesed with ur blog and ur beauty<3 I started to write blog while ago too but it's quite hard to get readers haha

Reply
Tesa

Liiiiiite för stor BH syns till och genom skjortan att den är stor!! döööö snygga skor! GOd natt Kram

Reply
sara

tycker det är så synd att du inte har mörkare hår, du passar sjukt bra i det! jaja du trivs bättre i ljust, men titta på bilder när du har aningen mörkare så kommer du hålla med :) just sayin

Reply
hanna

HEj Kenza! Vad du är fin! MIn fråga är , vad gör du om du har en dålig dag och allt i garderoben känns fel och fult?

Reply
yasmine rohlén

Du vet värkligen alltid hur du ska klä dig, och du klär dig alltid i det som passar dig bäst, hur kan du passa i alla kläder??? och alltid vara så himla snygg. Jag kan bara säga att du är GALET SNYGG !!!!

Reply
anna

du har ju glömt att lägga ut ett sånt inlägg där du skriver om den månaden (t.ex. december) fast förra året!! :) <3

Reply
Bea

heeeeelt crazy hur snygg du är, bara älskar din spikes och skjortan, looove !!

det skulle betyda tusen om du ville lämna en kommentar på min blogg, du är min största modeförebild, kram !

Reply
OLIVIA

SÄLJER MIH HM CONSCIOUS COLLECTION KLÄNNING HELT NY MED

LAPPARNA KVAR I STORLEK 36! PÅ TRADERA! 1 KR??

Reply
Rowena :)

alltså fyfan så vacker du är , skulle kunna döda för att få se ut som du !
Alltså helt seriöst , perfektion , vackrare människa får man verkligen leta efter ! ♥

Reply
Filippa

Hej! Jag har länge funderat på att köpa sånna skor, men har tvekat lite då jag undrar om dom är små i storleken,eller stora? Eftersom att jag ska skicka efter dom Och har velat ha dom jätte länge vore det ju bra om man tog rätt storlek! Snälla svara :) kram!

Reply
s

Hej! Jag älskar dina kläder och undrar hur många du har… skulle du kunna skriva hur många du har? Blev verkligen nyfiken :):P

Reply
nattalovebieber.blogg.se

ÅÅh heej Kenza jag har alltid gillat dig och dina outfits! du liknar inte alls den snyggaste i världen utan du är den!!!!! min blogg heter nattalovebieber.blogg.se men vill gärna ändra till nattalovekenza.blogg.se jag fattar inte hur man ändrar namnet men annars skulle jag göra de hejdå! :D <3

Reply
acuxzr

Hello there, just become aware of your weblog thru Google, and found that it’s really informative. I’m going to be careful for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous folks will probably be benefited out of your writing. Cheers!|

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*