• header

Cycle 17/Allstars

Jag har börjat titta på säsong 17 av America’s next top model. Den här gången har de samlat tittarnas favoriter från alla tidigare säsonger, och satt ihop en allstar-säsong där de nu tävlar mot varandra. Det är både tråkigt och roligt, tråkigt för att man gärna hade velat följa ett helt nytt gäng med tjejer och se någons dröm gå i uppfyllelse (de flesta av de här tidigare deltagarna har ju jobbat riktigt mycket efter att ha varit med i showen), men roligt för att så många favoriter är tillbaka.

MEN min absoluta favorit är inte med! BUHU. Anya från säsong 10. Jag förstod inte hur hon inte kunde vinna? Hon var inte bara den vackraste någonsin i ANTM enligt mig utan även otroligt duktig och tog fantastiska bilder. Självklart jobbar hon mycket nu (i mean..look at her), först låg hon hos Elite (NYC) och nu Wilhelmina.

Jag vill inte avslöja vilka som är med för er som inte sett vilka det är än, men vem hade ni velat se i denna allstar-säsong?

161 Comments

Jenny

Jag gillade Anya och Fatima. Så himla vackra båda två! Och även Krista (vinnaren) och Raina från cycle 14 :)

Reply
Alexandra

Trist att Anya inte är med! Både min och min mans favorit när man tänker tillbaka på alla säsonger…. Vackraste av dom alla!!!

Reply
Anna

men är det inte brittni, alexandria, hanna och 2 till?? jo, så är det! fattar inte riktigt var du har fått det ifrån som du skrev… vilken kanal och när såg du detta? du är skit snygg och har en kanonfin blogg!

Reply
Jennifer

Jag sa det för någon dag sen, men säger det igen:
Jag tycker att du borde ha en tävling om några av dina gamla kläder du inte använder längre. Det skulle vara jättekul, verkligen! Du har en helt underbar stil, och jag är avundsjuk som tusan!
Massor av kramar till dig!

Reply
Rosita

Hej Kenza! Du hör det väl säkert varje dag men tycker du har en ytterst trevlig blogg!
Och sen undrar jag vilken hemsida du kollar top model på? För jag hittar ingen bra riktigt. Tack på förhand!

Kika gärna in på min blogg också alltid trevligt ^^
http://rositaqwarfordt.blogspot.com/

Kram! :)

Reply
Sandra

Min favorit är Annaleigh som kom tvåa i säsong 13 tror jag. Hon har tydligen gått över till filmen. Blev jättechockad när jag såg Stupid Crazy Love för hon är med i en av de större rollerna. Skitgrym är hon! Både som modell och skådis.

Reply
Agnes

Åh Top model! Såg alla säsonger till och med 10 men sen slutade jag. Tröttnade efter ett tag men jag älskade också Anya :)

Reply
D

är det säsong 17 som går på tv nu på tv3?
eller vilken kanal hittar du säsong 17?

Reply
Felicia

Hej Kenza! Vet du var jag kan få tag på vita klackskor, med vita snören som man typ snurrar runt längs vaderna inte ända upp men knyter sedan längst bak. Alltså jag tror jag har sett de här förut på din blogg men jag minns inte och vill gärna veta var man kan köpa såna om du vet. Vill gärna få tag på såna till min student nästa år. :( Tacksam för svar om du vet eller ej. Ha de fint!

Reply
Linnéa

Molly från säsong 16. Hon är utan tvekan den mest intressanta deltagaren utseendemässigt som top model någonsin haft.

Reply
Plumeria

Kollar också på den! Men jag liksom du saknade Anya… Nu är det lite spännande nästa vecka att de vilka som kommer till final :D

Reply
Sara

Jag tror jag har sett säsong 17, och det är lite tråkigt men kul som du säger! Tyvärr har jag ingen favorit som är med i denna säsongen.

Kram! :)

Reply
LINDA

hej kenza!
tänkte fråga om du kunde titta in på min blogg och se vad du tycker om mitt plagg jag gjort? Det är inte klart än för håller på men snart så! men snälla, jag skulle uppskatta vad du tycker för du själv gör så himla fina kläder!

btw. så behöver jag nog inte säga att du har en underbar och intressant blogg! :)

Reply
Hej

Min absoluta favorit var Jenna från cycle 10!! Så himla vacker! Tycker faktiskt inte om All star säsongen särskilt mycket…Känns inte som om någon av modellerna kommer bli så mycket mer framgångsrika än vad de är nu.

Reply
BECKA

Orkade inte riktigt följa Americas next top model så jag slutade för att plugga en massa istället… Helt glömt bort att det fanns… ILLA!

Reply
Lone

She was also my ALL-TIME favourite – but maybe she didn’t want to participate.

Reply
Louise

Hej kenza!:-D
Bara undrar vart man kan titta på säsong 17??!!! Gillar top model:)
Älskar din blogg och du är jätte söt :)
Kram Louise 14år.

Reply
Maria

Det hade varit kul om någon från de tidigare säsongerna hade varit med, typ Yaya DaCosta från cycle 3. Eller kanske Nik Pace från cycel 5 och Kahlen Rondot från cycel 4, kanske till och med Shandi från cycle 2. Nu blev det några som kom ganska långt i respektive cycle men det är ju dem man kommer ihåg.

Reply
frida

vart kan man kolla på den här säsongen på tv, har den kommit till sverige än? kram, p.s. gud så fin du är!

Reply
becca

hej! inte för detta har något med inlägget att göra men tänkte att du kanske kunde veta! vet du en bra sida där man kan köpa sådana höga strumpor med tre ränder högst upp vid slutet av strumpan?? helst en sida med mer än svart vita strumpor..
tack i förhand!! kram:)

Reply
bea

Jag håller med! Jag tyckte också om henne jättemycket och blev förvånad att hon inte vann :S Jag hade ingen aning att det skulle bli en sån säsong, ska lätt se den! :D

Reply
CH

Håller helt klart med! Anya e skitnygg och helt grym! Fast jag tyckte att Analeigh (vet dock inte säsongen) skulle va varit med i ALL star säsongen! :D Hon e bara sååå söt och snygg och helt grym!

Puss

Reply
jen

vad kul, tack för tipset! från vilken kanal kommer det? Anya var också min favorit tillsammans med Analeigh cycle 11! tycker förresten att du liknar henne :)

Reply
Banaz

Hej, undrade vart du har köpt dina blåa chinos som jag har sett på några av dina bilder! SNÄLLA SVARA:)

Reply
Hanna

Vet du hur man kan se på programmet på internet och på tv? :)
Otroligt inspererande och rolig blogg har du Kenza! kram!

Reply
Marie

Anya borde ha vunnit sin säsong helt klart!! Känner lika för Allison Harvard tycker hon borde ha vunnit sin säsong, håller tummarna för att hon vinner allstar istället :)

Reply
savana

jag hade velat se Samantha från cycle 11 och Mckey dom var så grymma!
Säsong 17 är jätte tråkig …. men jag kollar ändå haha

Reply
Michelle

Naima från säsong 4 är min absoluta favorit, önskar att hon hade varit med denna säsong!

Reply
Nina

Anya var absolut min favvo oxå!
Jag tror att Whitney vann delvis för att hon var plussize och ingen plussize vunnit tidigare… tråkigt, för Anya var helt klart mycket bättre :/

Reply
Mella

Jag älskade också Anya! Det var sjukt märkligt att hon inte vann! Inget ont om Whitney, men Anya var ju i en helt annan klass.

Reply
emelieejanssonn

Asså du e helt fantastisk kenza !
Du borde vara med i American next top model, jag vet att du kommer vinna isf. Duu är awesome du e min förebild.. hugs and kisses emeliee<3

Reply
Josefina

Ååh jag blev också jättebesviken när inte hon vann! Men har den redan börjat spelas? Har försökt hitta på hemsidor och så men laddade du ner eller?:)

Reply
fanny

åh jag tycker verkligen säsong 17 är urtråkig, usch! Tycker alla bara är gamla och det är inte alls kul. slutade kolla efter tre avsnitt, den ändå jag gillar där är Allison. :)

Reply
Emil

Hej Kenza, jag har ångest över vad jag ska köpa för julklapp till min flickvän har du några tips? Älskar din blogg :)

Reply
Lisa Lind Au Pair

Följer den, älskar den! Alexandria som är med, henne gillar jag faktiskt, jag tror folk missuppfattar henne..eller är det kanske jag som är helt bortblåst? Kruxet är..här i Irland är det jätte många top models på tv:n, repriser osv..så ser mycket om igen men denna har jag sten koll på! Allison är också lätt en favorit!

Reply
Marie

Gillade oxå anya, men en annan favvis va kahlen rondot, som kom tvåa cycle 4 tror jag. Hon blev framröstad som den tjej som borde ha vunnit sin cycle och det har varit mycke tjafs om denna final. Hon lyckades aldrig efter pga att hon är väldigt lik en redan känd modell vars namn jag har glömt nu förstås (Carmen Cass tror jag det är förresten..), hon borde absolut ha vart med i denna säsong, men enligt rykten kämpar med att öppna eget, så hon kanske tackade nej (??)…

Reply
carolyna

Hej kenza det är så att jag och några tjejer ifrån rinkeby har
arrangerat en gala för östafrika och jag undrar ifall du skulle kunna hjälpa oss med reklam och kanske lägga upp det i din blogg http://carolyna.blogg.se/2011/november/rinkeby-4-east-africa.html#comment det här är min blogg du kan kopiera det som står där och lägga upp det i din blogg och sen skriva eget om vad du tycker om detta skulle verkligen vara snällt av dig ifall du ville hjälpa till . MVH Carolyna
Hoppas du kan hjälpa oss och kan komma till våran gala ifall du vill du är hjätte välkommen !!!

Reply
mersiha

Tittar också på det där :) Och jag älskar älskar älskar Lisa. Mest för hennes personlighet dock :D

Reply
JF

Tjejen på bilden är otroligtfin, absolut. Men jag hoppas att du förstår att du faktiskt är mycket finare. Du är verkligen Sveriges absolut snyggaste människa tycker jag. Ah, kanske till och med världens, för jag kommer inte på någon annan nu iallfall! Jag skulle döda för att se ut som du, haha ;)

Tack för bästa bloggen!! :D

Reply
johannah

BECCA! du lär ju säkert inte se detta bland alla dessa kommentarer, men såna strumpor finns på American Apparel! (:

Reply
Sara

Ja, hon är så vackert, jag tycker hon liknar Gisele bundchen. Jag skulle välja se Sarah, hon som är halv arab.

Reply
juliaaaaa

kan du inte skriva om hur du sköter armani :)? hur ofta, länge du går ut med honom? hur länge han kan va ensam?`
Vilka tider går du upp när du går ut med hononm:)?

Reply
Fanzet Gertrud

Följer detta i “amerikansk tid” via stream och nu är det bara 3 eller 4 kvar :)

Reply
Sanna

Hej Kenza!

På lördag är jag bjuden på bröllopp och jag har gått på ett i hela mitt liv och är jätte dålig till när det kommer till valet av kläder när det kommer till bröllopp. Jag vill vara jätte fin men jag vet att denna regel om att man inte ska komma hel svart, vit eller röd. Så jag undrar om du kan hjälpa mig med vad jag skulle kunna köpa, eller ha på mig. Vore jätte snällt och jag skulle bli jätte glad för hjälp.

Kram Sanna

Reply
Malin

min favorit från Top model var Naima, minns inte vilken säsong :P Men har inte sett de senaste säsongerna :P

Reply
Sara

Hej Kenza!

Jag har en fråga. Såg häromdagen att Dani Karlsson hade skrivit ett inlägg om att Natacha Peyre hade lagt upp en bild på hennes ex (Danis ex) tillsammans med dig och skrivit att ni är ett fint par. Menar hon dig och Aleks då? Lite förvirrande…

Reply
C.Lindell

Ettannatsverige – en blogg om möten.

Jag går ner på stan, fotograferar och intervjuar människor jag inte känner och lägger sedan upp resultatet i små reportage.

Tillsammans med krönikor och tecknade skämtbilder blir vi större för varje dag.

Sväng förbi! Kanske har jag träffat någon du känner?

Reply
Johanna

Vetinte vilka som är med men Danielle, Eva och Naima ärnog mina favoriter! :)

Reply
Sandra

Det är snart dags för finalen, det är bara 4 stycken kvar nu varav två av mina absoluta favoriter!! En som jag dock hade velat ha med igen är Eva (även om hon vann sin säsong) men älskade verkligen henne!

Reply
Sara

Har du sett ANTM 16 som går på 3:an nu? Den där KASIA är din vän MIKA´S dubbelgångare. Herregud vad dem liknar tycker du inte?

Reply
carro

såg de senaste avsnittet av modell jakten nyss och måste bara hylla er! ni har fått fram så fantastiskt många fina tjejer, och ni har verkligen gjort ett bra jobb, blir helt imponerad då jag kollar på det, och vill se final avsnittet nu!

Reply
Therese

Caroline: Annars bra, men hon vann ju säsong 7 ;D
Jag tycker Allison (Creepy Chan) borde vinna! :D

Reply
Cissi

Ana-Leigh, Shandi, Melrose, Natasha och Raina kunde också vart med i cycle 17 tycker jag :)

Reply
Kristina

Haha gud vad läskigt, jag reagerade PRECIS likadant när hon inte dök upp!! Håller med, hon borde ha vunnit sin cykle istället för Whitney…

Reply
Sylvia

Kollar på denna säsong på en stream-sida, där jag kollar på ett avsnitt samma dag det kommer ut i USA.

Har redan kollat på elfte avsnittet. Älskade Kayla men hon är tyvärr inte kvar längre, fast Allison är min ”all time favorite”, och gillar även Laura för hon är så gullig och snäll! <3

Reply
Linnea

Vad jag vet har inte ANTM 17 kommit ut på tv3 eller nåt, det går väll varje onsdag klockan två på natten på cwtv.
Allison btw <3

Reply
Lisa

Var tittar du på säsong 17, för den går ju inte på tv nu. Eller?
Skulle gärna vilja veta! :)
Tack!

Reply
Julia

ANYA! Hon är så jävla snygg. Annars älskar jag nicole från s. 13, men hon vann ju. Hannah från s. 16 är oxå sjukt snygg.

Reply
Ida

Fan vad fett med en sån säsong! (jag är största antm-nörden aligve typ) Men dåligt att inte Anya är med, hon var sjukt duktig och vacker. Andra favoriter är Fatima som var med samtidigt som Anya och Naima som var med i en tidig säsong :)

Reply
Louise

oj, herregud, är en trogen topmodel-följare, men har absolut inte riktigt hängt med i svängarna nu detta året, nu på tisdagar sänds en ny , från 2011, fast med nya modeller, 20.00, men vadå allstars?? är den nyare? och går den på måndagar 20.00? hehe, tack! ska kolla efter detta ! verkar asspännande!
kram

Reply
Josefine

Tack för en bra blogg, Kenza!
Jag kollar på cycle 17 nu, och det var också mina tanke när jag gick reda på att det var en All-Star cycle, att det är både kul och tråkigt. En annan sak är ju att de har tagit in rätt personer för att skapa drama, och om jag säger såhär: mission accomplished! Skall inte spoila för de som inte sett heller, men några utav mina favoriter är med. Jag hade velat se: Analeigh (cycle 11) Allison (cycle 12) Jaclyn (cycle 16) och Hannah (cycle 16)! :)

Reply
frida

Taaaaaaaaack äntligen nått att titta på innan man sover!! :D Tycker det är skitkul att dom tagit in alla divor och dramaqueens igen men även allison och laura som är sååå söta. Min favorit är Bre men hon har blivit lite tråkigare denna säsong.. vi får väl se!

Reply
Theres

Agree! Anya är lätt den snyggaste som varit med. Så sjukt duktig, hade ju lust att grina på finalen då hon inte vann. Helt otroligt, hon förtjänade det! ;)

Reply
Hanna

Håller med dig till TUSEN!!! Alltså inte för att låta som en tönt eller så men jag grät när Anya inte vann. Ja, det var på den nivån. säsong 16 som går på tv nu har jag faktiskt inte sett så mycket på, men är de bara jag som tycker att ANTM har blivit sämre och waaaaaay over the top?

:)

Reply
Elina

Vad kul! Jag försökte ladda ner, men hittade det inte någonstans.. vart någonstans ser du på det? :)

Reply
bea

nu vet jag ju faktiskt inte vilka som är med, för jag har inte sett programmet MEN: Nicole Fox! väldigt vacker, otroligt begåvad (tagit riktigt bra bilder!) och allt annat än en bitch vilket jag tycker är rätt viktigt.

Reply
Lina

Vart ser du på det nånstans? Jag vill också se det, men hittar ju ingen bra länk eller nånting ju…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*