• header

Ha en bra dag!

Nu drar jag och Mani ut i det soliga vädret och åker ut till Nacka. Jag tänkte ha på mig den bruna Kenza 7-jackan idag.. Den har jag inte använt förut! Vill ni se en bild på hur den ser ut på?

PS. Nu finns det ett nytt avsnitt ute av Modelljakten! Klicka HÄR för att se avsnitt 11. Det var en väldigt jobbig utröstning, inte nog med att jag hade sovit tre timmar (och en bakfylla på det, hade firat min väns födelsedag dagen innan på fredagen haha.. ja ni ser på bloopern på slutet) så var det så svårt att säga hejdå. MEN nästa avsnitt, finalavsnittet, kommer bli såååå bra, väldigt glatt & lyckligt! :)

 

50 Comments

Linda

Underbart väder idag. jäkligt synd att jag tog hit fönsterputsaren förra veckan, nu är alla fönsterna i huset totalt fucked-up igen….I-landsproblem….:-)
Yes, lägg gärna in bild på din bruna jacka, alltid kul att få köpinspiration :-)

/

Reply
Malou

Du låter inte lika tillgjord här så du bakis kanske hjälpte att slappna av lite :) Blir dock lika paff varje gång när jag hör dig läspa!! Lite charmigt!

Reply
Serena

Fiin blogg du har!
Har en lite fråga oxå, hur fick du från hela början så många läsare? Har sj precis börjat blogga :)

Reply
Louise

Välkommen till min blogg! I min blogg skriver jag om hur det är att leva med social fobi. Kika gärna in och lämna en kommentar! :)

Reply
Alida

Fast även om du bara sovit 3 timmar och var riktigt bakis så var detta nog det avsnitt du var mest avslappnad i. ;)

Reply
Sofia

Hur gör du din toffs så slät på huvudet använder du någon hårprodukt eller nåt lyckas alltid få bucklor all over the place?? :) <3

Reply
Anna

Kenza, du är banne mig vackrast i hela vida världen!!!!!
Tack för din underbara blogg och för du finns där varje dag som insperationskälla , det är beundransvärt!!!!

Du är bäst!!!!!!
Kramar

Reply
josefin

hej kenza! jag har följt din blogg sen evigheter tillbaka. men jag har en liten fråga. jag har ingen minne av att du brukar prata om din pappa i bloggen och så? och jag undrar varför? är han död eller någon annan orsak. du behöver absolut inte svara på frågan om det är jobbigt. men undrar bra. kram på en grym och inspirerande blogg!

Reply
ebba

förstår hur jobbigt det var för er att skicka hem tjejer för tillochmed jag börjar gråta men från det här avsnittet så blev det bara skratt efter moa grejen :)

Reply
frida

Har frågestund på min blogg nu och alla som kommenterar får en länk ;) facces.myshowroom.se
ställ en fråga!

Reply
saga

Du är fantastiskt vacker på bilden ovan!!!(du är alltid vacker)
ps:hoppas ni hade en kul dag!!!:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*