• header

Mys-present

Jag och min pojkvän har ätit en sån himla god middag. Hans thai-gryta är verkligen MAGISK! Nu blir det mys framför det senaste avsnittet av the Walking dead. :)

Hade först tänkt hoppa i min nya pyjamas. Fick hem en tidig julklapp från Cubus, en riktig mys-present! Den bestod av ett underklädes-set, en pyjamas, strumbyxor och tofflor. Tack så hemskt mycket! ♥

 

1

88 Comments

Sabrina

Du gjorde ett inlägg på 2011/11/24 kl 14,30 när du bild nr 3 hade en klänning med paljetter? Var är det ifrån?

Du svarade inte tillbaka, så hoppas ni kan svara!

Med vänliga hälsningar, Sabrina

Reply
Matilda

Hej, mysig start på julen :)
Du tittar ju på serien 90210, jag har sett ett par avsnitt och blivit som besatt:p. Så min fråga till dig är om du vet vart man kan se de tidigare sesongerna på internet?:)
kram. ps. en super bra blogg:)

Reply
Elin

Älskar dina skinnbyxor!! Men en fråga, om man skulle ha såna (som jag dock inte har tyvärr.) men va kan man ha för skor för att det ska bli snyggast? Som jag gillar inte att ha klackskor, kan faktiskt inte gå i det men alltså min fråga: vad kan man ha för skor till för att det ska bli snyggast? Kram

Reply
Rebecca

Så mysiga tofflor, haha!
Skulle gärna vilja ha ett par i en annan färg, jag har ett par vita som jag inte vet var de är från, och de blir smutsiga så lätt..

Hoppas att du har en riktigt mysig kväll! Är lite nyfiken på datumet då du ska till Malmö, så jag tänkte bara be dig att hålla oss läsare uppdaterade om du vill ha läsarträff eller något sånt? Annars accepterar jag det fullt ut, om du inte skulle vilja ha det. Man måste ju få vara ifred någon gång!

Kram på dig!
/Beccy

Reply
Marta

Hello,
Firstly I’m so sorry to write this as a comment but i’m on my line!
Secondly, i need people who are crazy and can take a funny photo of them with a card : “Happy birthday Karolina” (my friend will be 20 soon :))
Can You guys help me?
Marta
contact : [email protected] or [email protected]

Reply
Jennie

ÅÅå vad mysigt ! Perfect julklapp enligt mig för det är för tråkigt och dyrt att köpa själv men det är ändå något man verklinge vill ha ! :)

Reply
Matilda

Tänk om man hade den lyxen att få hem ett sånt paket! Tofflorna ser urmysiga ut och underklädes-setet hade en härlig blå färg :D

Reply
stina

Hejkenza!!

jag tycker du heren helt magisk blogg och jag diggar den välkligen den är helt assssuuummm!
och jag undrar om du skulle kunna komma till valbo eller gävle och hälsa på.. och du har ti så skulle det betyda jätte mycket om du skulle kunna skrivaen kommentar på min blogg .. puss

Reply
Emla

Mysiga paket!

Kolla gärna in på min blogg för att få lite inspiration till nyårsklänningar :)
emlap.devote.se

Reply
M

Sånna tofflor är så mysiga! Har på mig mina just nu, eller ja, hela tiden när jag är hemma, haha. Älskar dem, fast nu är det snart inget tyg kvar över sulan. Får investera i ett par nya tror jag :)

Reply
Louise

Välkommen till min blogg! I min blogg skriver jag om hur det är att leva med social fobi. Kika gärna in, lämna en kommentar eller så! :)

Reply
evelina

Vill också ha receptet! Älskar thaimat!! :D

Och var ser ni the walking dead? För det går ju på söndagar egentligen så gissar på att ni kollar online eller laddat ner? missat dem tre senaste avsnittet så får lite panik haha

Reply
Sofia

Hej Kenza! mysig present :)
Kom att tänka på en sak, det var längesen du skrev om musiken,hur går det med det? :)

Reply
Sarah

I am also watching The Walking Dead with my boyfriend and I have to admit that it really gives me the creeps this season!! How about you? However, I love the series and I am looking forward to the continue of it in February!
Kiss

Reply
sanna

Besök den nystartade bloggen för både er tjejer och killar. Dressforsuccess.blogg.se. Bloggen kommer ge er tips om mode, nöjen, resor och mm.

Reply
cornelia

ville bara säga att du ha en helt underbar blogg! Jag är helt besatt av den!! Jag älskar dina kläder och har köpt dina skor, I LOVE THEM!! En del av dina smycken har jag också köpt och dom är sjukt fina. Jag ville bara slänga in en kommentar så du fick veta att du är den bäste, sötaste, roligaste, finaste bloggerskan jag någonsin läst om på någon blogg! (och jag läser en hel del bloggar) Längtar tills klänningen kommer ut som du har på dig när du fottas med andreas, ska lätt köpa den!
Massor av kramar cornelia:)

Reply
Jennifer

Förlåt, utan att låta som en dryg besserwisser nu, men är inte paketet från lindex? :) :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*