• header

Videoblogg

Jag gjorde en snabb videoblogg till er alldeles nyss, det handlar om att folk nu tror att jag tar bantningspiller. För det är ju helt onormalt att en smal tjej som jag faktiskt ÄTER.. (??)

Jag vet att mina trogna läsare aldrig skulle tro på något sådant dumt som att jag skulle äta bantningspiller för att gå ner vikt (varför skulle jag vilja gå ner i vikt?), men för att få slut på spekulationerna så lägger jag upp denna video.

(fråga mig inte varför den är upp och ner, höll väl min iphone åt fel håll haha)

159 Comments

bella

skulle aldrig tro att det var du för du har en väldigt vacker kropp du är lixom inte pinnsmal utan du har kurvor men är smal och det älskar jsg verkligen!

Reply
Hanna

Vrf säger du: och då började folk självklart spekulera i??

Kenzas svar: För att det är inte första gången folk anklagar mig för att inte äta, spy upp maten, hetsträna.. För att enligt vissa är det omöjligt för någon att vara smal om man äter som jag gör, dvs vad jag vill & när jag vill. Det är såhär jag ser ut! Kan inte göra något åt saken.

Reply
ullis

ja kroppen ska man ta hand om..tror inte att rökning gör en nytta precis. Actions speak louder than words my dear. Ta hand om dig för man kan redan se hur dina smoking habits har satt sina spår.

Reply
Gullemufs

Självklart vet vi att det inte är du.
Du ser bra ut, och du ser ut som du gör!
Förstår inte hur folk orkar anklaga dig ibland.
Men jag (som är en utav dina läsare) vet att du inte tar sådant. Så mig har du vid din sida, hehe :-)

Reply
Tiindra

Hejsan kenza varför skulle det vara du :) du är fin smal men endo lite kurvig men en fråga hur dum kunde folk vara och sägga så där?. Men du är endo så söt<3.
Kolla gärna min blogg:)

Reply
Elin

Tror på dig, och vet till 99% att du inte änder sånt, och vi alla har olika kroppar visa är så smala som dig visa hae inte samma kropp. Men träna är bra.

Reply
L.

Bara ca 10 sekunder hade ljud i videon ;/ sen bara mimar du haha.. Håller nog för ljudet!

Reply
Bodil

Känner samma här!! (angående svaret du-Kenza skrev till Hanna) jag är smal och äter så mycket jag kan. Ändå finns det folk som har mage att säga “du är för smal ät mer” men vafan tror dom att man gör liksom? Det är någon grej folk tror, att smala inte äter. Wow det är bara pinsamt att folk tror du tar bantnlignspiller!! /kram

Reply
Jenny

Jag kan inte se videon :(
Det är helt sjukt att folk tror att alla smala tjejer bantar, man kan ju vara naturligt smal men ändå träna för att hålla hälsan på topp.. du ska inte ens behöva försvara dig..

Kram!

Reply
malin

Bra! Gör precis som du , äter när jag vill och vad jag vill.
Alla hetsar inte med vikt grejen!

Reply
K

Du verkar vara en sund tjej och tror definitivt inte att du tar sån skit. Har dock läst att kissie nyss lagt upp en bild på att hon köpt bantningspiller så tror knappast att folk misstänker dig. Så fort någon är naturligt smal / snygg spekulerar folk för det är ju omöjligt att man kan vara det! Jealousy is the sincerest flattery ;)

Reply
sanna

Du är hur snygg som helst! Du hade inte vart så jävla snygg om du hade tagit piller. Go Kenza ! <3

Reply
Lena

it’s too bad, i can’t understand you. :( btw. you look absolutely amazing with the red lipstick. :)

Reply
ida

det är kissie som äter bantningspiller.
hon skriver det öppet på bloggen.
det är väl bevis nog på att det inte är kenza?

Reply
ebba

hahaha var det bara jag som höll macbooken upp&ner när man kollade på det här? :DDD

Reply
söta anna

Så du lägger upp en länk med reklam till unga tjejer om att du inte tar bantningspiller och sedan sitter du och tjänar massa pengar på dina reklamklipp i ditt bloggklipp?

Unga tjejer ser upp till dig och är du en spinkig modell så kommer dom också vilja vara det eftersom du är deras förebild.

Jag förstår att din kropp är byggd så men du kanske kan försöka göra lite mindre reklam i varje utlåtande du gör?

Hur pengar kåt kan man vara? allvarlig 20 sek reklam för att förklara något du ändå säger dina fanns inte tror på?

varför ta åt sig?

Du är duktig, snygg och målmedveten men hur seriöst tar man dig efter en 20 sek lång tugummi reklam?

Vill du ha ut ditt ord, fine …men orka tjäna pengar på exakt allt (tom dina budskap till dom yngre tjejerna)

Reply
Mire

Hahah verkar som om vi har samma problem här. Sjukt att folk ska tro att man går på piller bara för att man äter hur mycket som helst, precis allt man vill, utan att gå upp i vikt + att man inte heller tränar så värst mycket.

Det är bra att du tar upp det en gång för alla!

Kram på diiig! ♥

Reply
söta anna

Så du lägger upp en länk med reklam till unga tjejer om att du inte tar bantningspiller och sedan sitter du och tjänar massa pengar på dina reklamklipp i ditt bloggklipp?

Unga tjejer ser upp till dig och är du en spinkig modell så kommer dom också vilja vara det eftersom du är deras förebild.

Jag förstår att din kropp är byggd så men du kanske kan försöka göra lite mindre reklam i varje utlåtande du gör?

Hur pengar kåt kan man vara? allvarlig 20 sek reklam för att förklara något du ändå säger dina fanns inte tror på?

varför ta åt sig?

Du är duktig, snygg och målmedveten men hur seriöst tar man dig efter en 20 sek lång tugumi reklam?

Vill du ha ut ditt ord, fine …men orka tjäna pengar på exakt allt (tom dina budskap till dom yngre tjejerna)

Reply
Jessica

Hej Kenza jag älskar din blogg och läser den varje dag! Jag blir så inspirerad av vad du gör osv.
Själv tycker jag att du ska skita på de som tror du äter bantningspillar. Alla föds med olika gener!

Reply
Johanna

Åh snälla nån, patetsikt! Alla med lite vett i skallen vet att du aldrig skulle äta bantningspiller! Sköt om dig fina Kenza, kram från ett av dina största fans

Reply
Ulrika

Det är väldigt sällan jag kommenterar men läser trots det din blogg i stort sett varje dag. Har även gjort det i flera år. Kände dock nu att det var dags att nämna att du verkar som en väldigt jordnära person som har båda fötterna på jorden. En bloggare som bryr sig mer om sina läsare än att försöka skaffa fler. Jag tycker det är superbra att du vet att du är en förebild för många och att dina handlingar kan göra väldigt stor påverkan för dina läsare, så jag blir alldeles varm i hjärtat när man ser att du tar så stort ansvar för ditt rykte!

Finns inte mycket mer att säga än You go girl!

Reply
Hanna

känns ju lite ironiskt att du säger att man måste ta hand om sin kropp när du gör den exakta motsatsen. visst, du blir inte tjock av chips och godis och pizza, men har du någon aning om hur dåligt din kropp innerst inne mår av det? det är inte en hälsosam livsstil, oavsett om det syns på utsidan eller inte

Kenzas svar: Hmm.. Att äta sånt varje dag, det var länge sedan. Jag har varit väldigt tydlig i bloggen om att jag nu äter BRA mat, riktig mat. Sedan att jag unnar mig godis lite då och då, eller en pizza på en söndag dör jag inte av.

Reply
Nina

Vi vet självklart att det inte är du! <33333
Vill bara säga att du är en fantastisk person och din blogg är världens bästa!!!<33333333
Keep it up!

Reply
Hanna

om du inte TRÄNAR så mycket hur kan du vara så smal då?:)

ps.skit fin kropp har du

Reply
Dixi Wonderland

Tycker det är riktigt bra av dig att ta upp detta. Många inklusive mig själv skulle gärna ha din kropp och det är även viktigt att få ut att man kan se ut som du utan att ha gjort något med sitt utseende. Tycker du är en grym förebild när de kommer till utseende och att må bra. Träningen kämpar du med men hellre att du kämpar med träningen än maten.

Reply
kajsa

Du är en inspiration för oss, i alla fall för mig!! Kollar din blogg varje dag! I just love it! Jag tror på dig att du inte har ätit några bantningspiller! Varför skulle en sådan fin tjej som du göra det? Du har ju redan en sån fin kropp! :)

Önskar att jag skulle få träffa dig någon gång!
PS. om du hinner, så får du GÄRNA kolla min blogg och komentera!

Kramar till dig underbara du!!!! <3

Reply
Nina

Så dumt med folk som tror att man svälter sig själv så fort man är smal. Jag älskar bullar å choklad å chips och äter det när jag känner för det, och jag är väldigt smal på grund av bra ämnesomsättning! Vilket du säkert också har :)

Reply
Meh

Alltså vart kom det där ifrån? Det spekuleras väl lite var stans om dig om massa olika saker, varför just ta upp dettahär? Verkar som du har mens haha..

Kenzas svar: Därför att jag inte vill att tjejerna som ser upp till mig ska tro att jag håller på med något sådant, och börjar själva med det. Nej jag har inte mens. Herregud, trodde det uttrycket stannade kvar på högstadiet.

Reply
Sanna

Att folk inte bara kan förstå att människor ser olika ut och att vi har olika förbränning.

Reply
E

HEJ! Jag har en fråga som jag skulle verkligen jättegärna skulle vilja ha svar på!

Du har väll haft tandställning?

För det har jag just nu och jag HATAR den! Verkligen hatarhatarhatar! Folk kommenterar om den i skolan, frågar mig ständigt när jag ska ta bort den, att det är fult, kallar mig “ugly-Betty” osv. Jag ska ta bort den till våren/sommaren och då har jag haft den i ett och ett halvt år. Var det någon som ska något dumt till dig då? Och hur gammal var du när du hade den?
Kram!
Du är världens vackraste människa!

Kenzas svar: Jag hade osynlig tandställning, på baksidan av tänderna. Det syntes inte, men satan vad ont det gjorde!! Men du, det kommer vara värt det. Du kommer få ett sånt vackert leende! :) Och Ugly Betty är ju söt haha… Kram

Reply
lolo

Varför är det så SJÄLVKLART för alla att du inte äter piller? Jag skulle faktiskt inte bli förvånad om du gjorde. Typ 70% av dagens tjejer gör det ;O
Hemskt men sant :D

Kenzas svar: INGEN av mina vänner gör det (alla tycker bara att det är otroligt dumt) och den enda jag vet som äter det är de bloggare som gått ut i bloggen med det, t.ex. Amir. SÅ jävla vanligt kan det väl inte vara?

Reply
Nathalie

Hahaha, man bara måste älska reklamen i början! Och on a different note: jag skulle aldrig kunna tro att det var du, och jag tror att om folk verkligen tänker efter kommer dem att komma till samma slutsats!

Så det behöver du nog inte oroa dig över.

Reply
Jennie

Bara att du sätter ner foten på en gång :D Du har säkert bara väldigt bra ämneomsättning som alla tjejer vill ha ;p

Reply
Jenny

Det är väl från Amirs blogg som folk fått för sig att det är du som tar bantningspiller, eftersom han där skriver att det inte är Kissie utan en annan storbloggare.

Reply
Bella

I know the feeling..
Är själv väldigt smal av naturen och äter vad jag vill när jag vill utan att gå
Upp det minsta.
Har fått höra hela mitt liv “har du ätstörningar?” “hur ofta spyr du upp maten” osv. Sjukt jobbigt att höra men det är bara att lära sig leva med det.

Folk som spekulerar detta omdig är självklart bara avundsjuka att du kan äta precis vad du vill och inte gå upp. Tråkigt bara att det kommer fram massa pissiga lögner bara.

Du ser fantastisk ut, tyvärr sticker det många i ögonen!

Kram!

Reply
Mella

Herregud… Amir säger att en storbloggare tar bantningspiller och folk börjar gissa på dig? Knäppt!
Inne hos bloggkommentatorerna är det flera stycken som har gissat på dig eller Blondinbella. Som sagt, knäppt.

Reply
olivia

creed till dig bästa kenza !
undrar dock lite hur du klarar av att svara ett så lugnt svar på de efterblivna och skitirreterade kommentarern som verkligen inte makes någon sense, självt hade man fått frispel om man hade fått sådana anklagelser haha!
kanske därför du blivit så “stor”
du är grym iaf, kram <3

Reply
Kattis

asså vad är folks problem egentligen?! ska man inte kunna få vara en offentlig person och vara smal utan att folk drar slutsatser! det är ju stört :S de som säger nåt sånt kan ju ta och skaffa sig ett liv! tänk på att det finns personer som lider av ett behov att vara så extremt smala?! det är sånt man framkallar med sånt här strunt!

Reply
Christina

Jag helt enkelt älskar dina former, skulle göra allt för att även kunna äta vad jag vill och när jag vill. Men försöker endå hålla humöret uppe med att alla duger som de är. :)

Reply
Christina

Jag bara älskar hur du ger människor förtroende i att alla duger som de är. Man skall kunna äta vad man vill och när man vill, vad gör man annars med livet, så klart kan man sätta en lite gräns men ett liv utan godsaker är något jag iallafall inte skulle kunna tänka mig :)

Reply
Michaela

Förstår inte hur folk kan tro det om dig, I mean du visar din otroligt stora kärlek till mat minst tre gånger i veckan ;). Oh wells, du är helt otroligt och jag är sjuuukt avis på att du kan äta lite “skräpmat” när du känner för det och inte gå upp i vikt, själv behöver man bara kolla på maten ;) haha
Puss :*

Reply
r

Hej Kenza, vart kan jag hitta din jacka ”kenza 3” och hur mycket kostar den:D?. Kram!

Reply
Fanny

Klart att du inte skulle äta det! Annars blev det väldigt roligt när filmen var uppochner. Om man bara fokuserar på din haka och att överläppen blir underläppen (och tvärtom) blir det jättekul.
Kram från Franska Rivieran

Reply
M

Svar till lolo; 70%? Eller hur..! Ser gärna din källa på det.

Och lägg av med att tro att alla smala människor antingen är anorektiker eller inte äter ordentligt. Jag har en vän som äter så man tycker att hon borde rulla fram, men hon förblir smal.
Jämt får hon höra att hon är så smal. Det är inte alltid en komplimang! Det är lika illa för den som vill bli lite rundare att bli kallad smal hela tiden som att kalla den som försöker banta för tjock. Det är inte okej!

Att inte kunna gå upp i vikt är både en förbannelse och en välsignelse.

Kenza är en av dem naturligt smala, så enkelt är det. =)

Reply
Johanna

Ljudet försvinner efter halva videon..
men jag känner igen mig, är också väldigt smal men äter vad jag vill när jag vill, och gärna mycket. Men folk fattar inte..

Reply
Sophie

Kenza!!! Is it possible for you to record a video with the same message in english? Unfortunately I dont unterstand swedish, but I’d love to hear what you are talking about this very interesting topic!
I would be very very happy…
Love from Germany
Sophie

Reply
Sandra

Du ville ju gå upp i vikt för ett par år sen, låter lite ologiskt att du då skulle vilja gå ner i vikt haha :P

Reply
Natta

Heejdär snygging!
Kika gärna in på min nystartade blogg där du kan läsa om lite allt möjligt men framförallt om hälsa, mode, mitt liv, musik och givetvis eftertraktade skönhetstips.
Give it a try, kanske blir du fast!
ENJOY

Reply
Julia

Varför skulle du? Alla är olika liksom… (Varför förstår aldrig folk det?) Jag har jättesvårt för att gå upp i vikt, kan tjocka i mig hur mycket jag vill, men inte händer det något… Bryr mig inte om min vikt heller, så onödigt… Tror på dig till 100%!

Reply
Sanna

Jag älskar din blogg, den gör mig glad och jag vill alltid läsa mer. Men tror du verkligen att småflickor där ute som ser upp till dej inte redan håller på o bantar ihjäl sig för att se ut som dej? Det går utan piller, var så säker.

no hard feelings!

Reply
Lina

Men gud det är ju självklart skandalen Alexandra Nilsson som det handlar om.. hon har ju själv sagt att hon vill gå ner ytterligare 5 kg och lagt upp bilder på piller!!

Reply
cilla

men seriöst, det är inte möjligt att vara så smal som du är och äta sådär mycket mat, och speciellt godis, chips, pizza. och så festar du ju också en del, och det är ju också väldigt mycket kalorier…så hur är det möjligt att vara sådär smal?! jag fattar att man inte går upp direkt om man äter mycket, men du har ju sett ut såhär i flera år och äter en massa skit hela tiden? en omöjlig ekvation…

Reply
mimmi

det finns verkligen människor av alla dess sorter ! De av den tråkigare sorten tycker jag man kan lägga mindre tid på ;) Du verkar vara en go tjej!

Reply
Jennifer

Ville bara säga hur otroligt GRYM du är! Tror du hör det ofta men kan nog inte bli för mycket. Du är en sån stor insperation för mig personligen, inte bara modevis utan också hur jag vill bli när jag växer upp. Du har (troligtvis..?) många svåra val att göra angående jobb till exempel. Om du bara får erbjudandet för att du är du, inte för att de vill ha din förmåga. Vad folk ska säga, hur alla ska reagera. På grund av att du lever ditt liv i “rampljuset” ser ju alla vilka val du gör och bakom en skärm är det lätt att dra till med fula och onödiga ord. Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, men ville påminna dig om vilken otrolig människa du värkar vara och hur mycket du förändrar liv. Kram på dig! <3

Reply
Sara

Sophie:

She says that it is ABSOLUTELY NOT her as the rumor says it is. She says that she wants everyone to know that, and that you should take care of your body. You’re gonna live with your body for the rest of your life, so eat healthy and exercise and to not take any pills to lose weight, ever, because it’s not good for your body and health to do such things.

:)

Bra Kenza att du säger sådant! Du är en grym förebild.

Reply
Ronja

Du har alltid varit mer eller mindre smal och jag vet eller tror inte att du skulle vilja gå ner i vikt. Jag vet att du om något har velat gå upp i vikt men tror att du nu är hundra procent nöjd med din kropp! Tycker du varit tydlig i bloggen med att du äter gott om mat och riktiga måltider (men såklart kan unna dig något ibland). Du skulle inte vara en av mina alternativ om jag skulle chansa på några som skulle banta (lite konstig mening, tror du fattar). Så det där tror jag inte alls på :)
Det är bra att du tog upp det här, de finns ju de som du säger som ser upp till dig och kunna låta sig påverkas!

Föressten ville tipsa om en bra serie, vet att du inte har MTV men där går iaf serien Degrassi! Skit bra när man väl kommer in i den :) Kram!

Reply
Linena

Så himla Go du är kenza! Så himla söt i videon! Självklart tror vi inte att du håller på med sånt! det skulle ju gå emot allt det du skrivit om angående hälsa o sånt… De som säger att de “tror” det har ingenting annat för sig än att hålla på att klanka ner på andra så, skit i dem! YOU GO GIRL!:D

Reply
Laura

Ännu en videoblogg om ett sketet ämne som du hittat på för att tjäna pengar på reklam i början i videoklippet.
OCH BTW KENZA,
det där är rent skitsnack, du kan inte alls äta vad du vill UTAN att gå upp i vikt. I Thailand för två år sen hade du lagt på dig och hade en helt annan kropp, du skrev det t.o.m själv, att du gillade din nya kurviga kropp! Sedan påmindes du väl om ditt modellkontrakt och hur mycket pengar du skulle förlora och vips började du träna och blev smal igen. Inget fel med det men snälla, SKIPPA DITT HYCKLANDE SKITSNACK, det är så jäkla genomskinligt.

Mvh,
Laura

Reply
frida

håller absolut med dig kenza & jag förstår inte varför folk ska hålla på sådär, jag är själv smal & kan äta vad som helst utan att gå upp något, vilket många antagligen blit avundsjuka över, så töntigt tycker jag! alla är olika, så är de bara :D

Reply
Alexandra

Blir ledsen när jag läser allt här.. varför är alla så negativa och rent ut sagt elaka? Det är som att vad man än gör så är det fel på något sätt..

Det är synd att folk fortfarande har det inpräntat i huvudet att om man är “tjock” äter man massor av fett dagarna långa. Är man smal så spyr man eller äter ingenting…
Även detta med smalhet.. det är inte lika uppmärksamat känns det som (och då är inte jag själv det, men har en vän) det ständiga tjatet om “ät lite du är så smal” “fy vad smal du är” osv.. Det finns faktiskt folk som är smala likaväl som motsatsen.. vissa kan inte hjälpa det hur mycket de än försöker.. många har t.om komplex för det..

Var rädda om varandra <3

Reply
m

Jag trodde först det var Kissie när han skrev det… sedan skrev han att det inte var Kissie längst ner… då trodde jag att det var du, när han också skrev att det är någon man inte alls tror…. Tycker det var bra att du tog upp det nyss, både för dig och dina småttingar som ser upp till dig, att du inte gör det, för jag tror dig, även om man aldrig kan vara helt hundra :P

Reply
Fatima ♥

Jag har fått frågor ifall jag knarkar eller går på nå bantningspiller jag är fortfarande fjorton år gammal jag förstår inte hur folk tänker. Om man växer upp med ätstörningar i många, många år som jag har gjort så blir man tyvärr ganska underviktigt och för att man är smal ska folk tro det värsta, att man är en junkie som knarkar och har sig. Det var liksom en aning sänkning på ens själförtroende och det är asså vuxna, människor, som frågat mig detta. . . vilken vuxen idiot säger det. Och jag är absolut inte anorektiker men det har folk tydligen konstaterat att jag är “Jo men Fatima du har väl anorexia?”
“Nej, det har jag inte”
“Det är väl klart att du har, se på dig”
Och jag vet inte vad normal är. Jag är ju inte direkt några revben som sticker ut eller djupa nyckelben eller kotor som syns genom tröjan. Och jag äter med god aptit, flera gånger om dagen men jag går inte upp i vikt och om läxgörning och datasittning är en sport, så fine, då är det mina sporter. Jag är stillasittande, äter som en häst och är 5kg underviktig. OCH tar inga piller.

Reply
Johanna

fram tills jag var ca 19 var jag pinnsmal, var 170 å vägde ca 48 kilo. men jag var naturligt smal (båda mina föräldrar va också jätte smala som unga). kunde äta vad som helst utan att nått hände å folk trodde jag hade anorexia, mm å snacka massa skit bakom ryggen på mig. å mådde verkligen skit dåligt över de, men kunde ju inte göra något åt de.. de va inte förrän efter 19-20år nångång som jag började gå upp.

tycker de e tråkigt att folk ska tro att man är sjuk eller nått bara för att man e naturligt smal å inte kan hjälpa de…

Reply
Christie

It doesn’t make sense that you would use diet pills. You’re thin already – taking diet pills would be really dangerous. So anyone who thinks that is crazy!

Reply
Tams

OKEJ? har bara en sak och säga är att folk tror det är jävligt enkelt och lätt och vara smal, FEL! jag har varit i samma storlek hela livet och har blivit kallad smal, pinne, tändsticka alla möjliga saker och det är inte kul. jag känner mig äcklig och smal och ibland är det det jävligt jobbigt, jag äter exakt som min kompis och hon är dubbelt så stor som jag, jag skiter fullstänidgt i vad jag äter men ändå går ja ine upp i vikt, jag har tillomed försökt och dricka olja varje morgon och kväll lr druckit kokosmjölk som innehåäller mkt fett jag har testat allt men det går inte. så snälla tro inte att det är någon dröm att vara smal vi har det jobbigt vi oxå, när jag va yngre tog jag på mig flera par tights under mina jeans och det gjorde inte lite ont för jag fick alltid märken vid sidan av magen och det va inte kul. så sluta tjata om bantingspiller och sånt för man kan va smal OCH ÄTA hur mycket man vill !

Reply
E

Vet folk ingenting eller? Jag är exakt likadan som du, smal och kan äta jätte mycket men går inte upp, vet folk inte att man faktiskt kan vara smal utan att käka bantningspiller. Haha herregud alla ska alltid tro det värsta, bra att du försvarar dig! :)

Reply
Tante Jul

Hihi, jeg ble sittende med hodet på skakke for å forsøke å se deg i riktig vinkel, så jeg fikk ikke med meg så mye av hva du sa. Men jeg tror deg, jeg :)

Reply
nicole

nånting gör du för att vara smalis, ingen kropp är smal bara för att man äter chips,godis och whatever you want när you want :) men du kanske är en perfekt barbie? en som äter o aldrig bajsar hehe

Reply
Therese

Haha va söt du är Kenza. Jag har följt din blogg några år och om du skulle göra nått värre mot din kropp än nån cigg då och då så skulle jag bli riktigt förvånad :) Det är skönt att du har fötterna på jorden :)

(min kropp hatar mig idag. Jag käkade lussekatter till kvällsmat. Det var inte så smart ! Men goda var dom ! haha)

Reply
Sara. Al

Kenza jag hoppas att du läser detta!
Vi vet att det inte var du och alla andra trogna läsare vet att det inte är du. Det finns alltid någon som vill ha uppmärksamhet, de tror bara att det är coola. Men sanningen är att det är Du och dina Läsare som är det och vi kommer alltid vara vid din sida. Haha vad är en kändis utan sina fans liksom. NoBody. Du förstår. Förtsätt med det du gör. Du är underbar och vacker. ps YOUR LIPS !!!

Reply
curly

oroa dig inte kenza, jag var med smal när jag va lika gammal som du, trots att jag åt som en häst hihi, sen efter 23 så började det bli lättare för mig att lägga på mig vikt, så jag förstår att du blir orolig vid sådana spekulationer.

var själv alltid orolig att folk skulle tro jag var anorektisk så då åt jag ännu mer haha.

<3

Reply
Matilda

Amir har ju skrivit på sin blogg att en stor bloggerska äter bantnings piller. Så konstigt är det väl kanske inte att de anklagar dej.. Eftersom du är en stor bloggare. Men jag. Som har läst din blogg i över ett år nu fattar ju att det aldrig någonsin skulle falla dej in? Jag fattat inte hur folk tänker ibland! Ja, även att vi inte känner dej alls mycket. Så känner vi ju dig tillräckligt mycket för att fatta att det aldrig skulle falla dejj in..
Men men. Vissa som läser bloggar gör det inte för inspirationens skulle (som jag) utan för att typ ta ut sina aggressioner.
Gud. Jag hade aldrig orkat pressen som ni bloggare står under!!
Du är en stark människa Kenza!

Reply
Sarah

Kenza, självklart vet vi trogna läsare att du ALDRIG skulle trycka i dig bantningspiller.
Hela bantings/smalhetsindustrin är givetvis något att motarbeta, men det har ju gått fööör långt när människor börjar attackera andra enbart för att de är naturligt smala. Det har ju gått Helt sjukt.

Jag beundrar dig Kenza, fortsätt som du gör och fortsätt vara dig själv!!

PUSS

Reply
Hanna N

Hej Kenza!
Jag har reagerat på några gånger nu att du skrivit att du inte riktigt tål gluten och då jag har en syster som har glutenintolerens och en syssling som har det kände jag att jag ville skriva.
Jag har för mig att du någon gång skrev att du inbland skippade bröd och andra produkter som innehåller gluten, rätta mig om jag har fel.
Du verkar annars vara en hälsosam tjej så det är säkert ingen fara med att skippa de produkterna ibland men jag kommer ihåg innan mig syrra fick reda på att hon var gluten att hon var väldigt smal, nästan sjukligt smal så det var bra att hon var liten annars hade väl folk trott att hon hade anorexia.
Jag vet ju inte om du varit i kontakt med läkare eller så men som läsare reagerar man på detta, detta är ingen kritik till dig utan bara en fundering från min sida.
Min syster har aldrig blivit sjuk eller mått dåligt om hon råkat fått i sig gluten men jag vet att min syssling kunde bli dålig av att äta marabou-choklad.
Nu vet jag ju som sagt inte hur det ligger till med dig och du har säkert koll på det men då man har glutenintoleranta i familjen och släkten reagerar man på det.
Ta dettta inte personligt, man blir bara lite orolig

Du har en grym blogg och det är jättekul att föjla den!!

Reply
Coco

Hei Kenza,

I can’t see your video (don’t know why), but I want to say, that I would never believe in those rumors. You look beautiful just the way you are and I never thought that you would eat diet-pills !! Some people are jealous and then they need to talk some shit about others who are thinner, “look better” or something like that.
I wish you the best !

Greets from Germany

Reply
Hanna

Videon syns inte som vanligt. Kan aldrig se dina videobloggar, det är bara text i inlägget sen kommer kommentarerna. Tråkigt.

Reply
Hannah

Har läst din blogg i några år nu och du har den enda bloggen som jag följer regelbundet. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att du skulle göra något sådant. Du är en sådan jordnära tjej! Blir glad varje gång jag loggar in på din blogg (plus att jag får chansen att drägla lite över alla dina skor då).
Kram på dig! :=)

Reply
Sara

Skulle aldrig tro att det var du, du har redan en jätte fin kropp och är typ världens snyggaste, älskar din stil. Fattar inte farför någon skulle tro att det var du.
Älskar din blogg!

Reply
Sara

Fattar inte varför någon skulle tro att det var du, du har ju redan en jätte fin kropp och är typ världens snyggaste, älskar din stil. Älskar din blogg också den e jätte kul att följa, du är inte som t.ex Kissie som man följer bara för att hon är konstig, dig kan man mer ha som en förebild.

Reply
meli

Om du känner dig för smal kan du trösta dig att personer med lågt BMI ofta lever längre än de med högre BMI. Det är hälsosammare att vara NATURLIGT underviktig än att vara överviktig.

Reply
Sandra

Jag tror inte ens att du skulle ta bantingspiller. Alla ska bara klaga hela tiden att man är för smal och för tjock alla är väl olika och alla har olika kroppar och hur dom funkar. Visa kan gå upp i vikt och visa kan inte gå upp i vikt. Kenza försöker bara må bra. Träning skadar ju inte eller bra mat det är ju bra för kroppen att man ha bra hälsa och vill må bra.

Reply
Sara

Bra sagt det du säger! Man ska ta hand om kroppen. Men varför röker du då för?

Reply
Palle

Du är så förbannat vacker Kenza. & älskar ditt namn! Tycker det är bra att förtydligade allting kring detta ryktet, även om det var reklam eller ej. Hade du gjort en wall of text om detta så hade nog inte många läst det, eftersom de flesta inte orkar läsa sig genom en sådan lång text. Nåväl, bra jobbat iallafall and keep it up!

Reply
Alma

Varför ska just alla “hoppa” på dig Kenza? Det är du som har den vackraste kroppen av alla bloggare, AVUNDSJUKA människor..

Reply
iida

Gillade det du sa om att “kroppen ska man ta hand om, den ska man ha hela livet”
Så sant!
Vi har bara en kropp, varför misshandla den för att uppnå “falsk lycka”?

Puss på dig tjejen :)

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Jag har läst din blogg i 3,5 år nu och jag tycker snarare att du gått upp lite i vikt sen jag började läsa. Jag tycker man kan se det på vissa bilder men det kan ju också bero på vinkeln. Jag skulle tro att du gått upp ca 2 kg sen för 3,5 år sen, men det är bara min spekulation. Jag hoppas allt är bra med dig och att du fortsätter skriva denna blogg :) :)

Reply
Vickan

Ja, det är konstigt det där, men det har ju blivit som en “vanlig” grej att ungdomar tror sånt där om alla.

Du ser ju själv, om nån visar sig i bikini eller olika bh:ar, kanske push-up osv, då kommer kommentarer direkt om du eller dom har förstorat brösten.. Sen att dom ser lite mindre ut i annan bikini dagen efter tänker dom inte på.
T.o.m Foki och andra får ju såna frågor.

Det är som om varenda en skulle tänka sig förstora brösten, eller ändra näsa eller haka eller fötter eller arsle eller vad man nu kan tänkas ändra på ;)

Men ja, det är trist att det blivit som en självklarhet för vissa att göra ingrepp osv, så om nån faktiskt lever normalt och äter bra och tränar, (så som man ska leva) då är det jäääättekonstigt och då måste ju den personen äta piller eller spy osv..
Det är som om piller/hetsäta/kräkas skulle vara mer normalt än att äta rätt och träna.

Sjukt minst sagt.

Jag ser på dig att du har en sund och snygg kropp. Godsaker måste man få unna sig, och bara man mår bra själv så. Och träna kan man göra för att bygga muskler och bli stark men många tror ju att man måste träna för att bli ett skelett eller nåt.. trist nog.

Du är snygg och en förebild Kenza :) Kraaaaam! ♥

Reply
M a t i l d a

Naw! “Men nu vet ni det… Fast det visste ni redan.” Du är så söt! Jag är säker på att dem allra flesta som läser din blogg vet att du aldrig skulle proppa i dig sådan skit ;)

Reply
Anna

Riktigt bra sagt, du är en stor förebild för mig måste jag säga!
Kan inte du ge lite tips på hur man håller kroppen snygg osv utan massa bantingspiller och utan att låta bli att äta? Typ ge tips på vad man ska äta och hur man ska träna.. Skulle vara jättesnällt isåfall! Kramar :D

Reply
emma

Blir så trött på folk som automatiskt tror att smala tjejer har ätstörningar, svälter sig själva eller typ går på piller. Alla har olika ämnesomsättning. Jag är en sån som kan äta i princip vad som helst och ändå inte gå upp i vikt. Träna är det tråkigaste jag vet och ändå har jag alltid varit väldigt smal. Så sjukt tråkigt att det är helt okej att ha fördomar mot smala människor eller att vräka ur sig “Fy fan vad mager du är” osv. Det är precis lika illa som att kalla någon tjock. Du är perfekt som du är Kenza och jag trodde alla förstod att du knappast behöver käka piller för att bli ännu smalare (?!)

Reply
Sara

Jag fattar inte hur du orkar med alla spekulationer, måste vara skitjobbigt <3 kram

Reply
Sara

Fyfan vad fjoris av dig haha, typ “assså oooh my god, fattar ni inte att jag är smal och kan äta huuur mycket jag vill utan att gå upp i vikt, det är INTE JAG”
1. Trodde du sket i rykten, därför jag älskar din blogg
2. Så jävla töntigt att bara “ta hand om era kroppar jag vill vara en jättebra förebild blaaablabla”
Hade jag varit du så hade jag tagit bort videoinlägget, erkänn för dig själv bara att det var grovt fjortis utav dig haha

Reply
Monika

Bra att du tar upp att man kan vara smal utan att banta ihjäl sig! Det är något jag blir så fruktansvärt irriterad på när folk frågar naturligt smala tjejer om de har en ätstörning eller om de tar bantningspiller. För hur ofta hör man någon fråga en lite mer mulliga tjej den motsatta frågan? Och sen så finns det så himla många bloggerskor som klankar ner på smala tjejer och kallar det äckligt, jag kan inte hjälpa att jag ser sjukt smal ut, jag försöker gå upp i vikt men det går inte. Och då vill man ju inte höra någon säga en massa negativa kommentarer. Åh, vill bara få folk att inse att man inte behöver ha en jäkla ätstörning för att se jättesmal ut och sluta säga att det är äckligt. Som sagt, bra att du tar upp det! :) Kram!!!

Reply
Chica

Jag kan aldrig se dina videobloggar, har ingen aning varför men om du kanske kunde sätta någon länk i inlägget om de går.
Jag tror definitivt inte att du tar några bantnings piller. Och tycker inte du ska göra de heller.
Tack för en jättebra blogg och du är en väldigt bra förebild och att bli inspererad av. Kraming :D

Reply
sofia

hej kenza först vill jag att du ska veta att du är otroligt snygg , och att jag aldrig skulle tro att du använder det som du nu tog upp på videon men en sak skulle jag gärna vilja se om du kunde göra en video blogg och visa lite runt i din lägenhet det skulle vara jätte trevligt och se det. Kram !

Reply
shazia bahaduri

tycker du gör helt rätt i att försäkra dina läsare om hur det egentligen står till, du är grymm fortsätt så som du är, så kommer även hatare att smälta! :)

Reply
Andrea

Du är grym kenza, bra att du tog upp det! :) Bantingspiller är inte alls bra!
Man kan faktiskt vara smal även om man äter dåligt då och då och det gör jag med.

Reply
Anonym

Hej! Har kollat din blogg ett tag, nu började jag fundera. Hur uttalar man Kenza..? Alltså jag vet vissa som säger typ Kinza och andra säger som det står alltså bara Kenza. Vad är det rätta? :) Haha, kanske konstigt att fråga såhär men ändå, var bara lite nyfiken ;)

Reply
Ingerid

Nå er jeg fra Norge og skriver norsk, men jeg håper virkelig du skjønner hva jeg skriver, hvis ikke kan du vel ta Google Translate, eller så kan jeg skrive bedre.

Du er så utrolig heldig som er akkurat deg. Du er så utrolig vakker og søt, men samtidig en smart jente. Du er virkelig et godt forbilde på mange måter, selv om du sikkert ikke er frivillig forbilde, så gjør du det bra. Det at du har møtt Tokio Hotel-guttene, fått de jobbene du har og styrer denne bloggen her. Det virker også som om du er veldig morsom.

Jeg leser bloggen din mange ganger hver dag, selv om det egentlig er lekser jeg bør fokusere på. Men det gjør ingenting, du har så bra blogg at jeg greier ikke holde meg.

Jeg håper du har hatt en fin dag idag, og at du ikke blir sliten av å lese hele den lange kommentaren her. :-)

Reply
Nathalie

hahahahaahahahaha skrattar ihjäl mig, varför skulle det ens vara DU? fattar inte folk att du håller dig undan sånt. inte ens värt dom sekundrerna du la ner på att göra videon haha!!

fula & konstiga människor de finns….

Reply
Tjockis

Man kan vara smal och äta som en tok, och man kan vara tjock trots att man äter minimalt! Jag är som dig, smal och äter vad jag vill, tränar typ aldrig men vill bli bättre enbart för att vara sund! Men, nämner man träning säger de med mer fett på kroppen att man borde äta och ofta är folk misstänksamma och tror att man inte äter ordentligt. Detta är så-jävla-tröttsamt rent ut sagt, och jag har följt din blogg i många år och vet att du är och alltid varit naturligt smal. Vad skulle du med piller till? Du verkar inte direkt galen..
Så luta dig tillbaka och skit i vad de säger. För vi vet och du vet, och resten kvittar väl?:) alla avundsjuka kan slänga sig i väggen och lägga sin
energi på sig själva.

/ möjligtvis tjock på insidan

Reply
Sara

Stör mig grovt mycket på människor som inte har något liv. Stör mig grovt mycket på människor som kommenterar så onödiga saker ” varför e du så tydlig med att man ska ta hand om era kroppar när du själv inte gör det? ” aaaaaah varför bryr ni er så mycket. Hade inte förvånat mig ifall någon frågar ”vilken färg är ditt bajs kenza? ” och Amir get yourself a life :) Puss på dig Kenza!

Reply
Jackie

Men vem fan bryr sig om vem som äter bantningspiller egentligen? Ta upp ett viktigare ämne.

Reply
Kajsa

VEM kan vara så dum att påstå en sådan sak?
Du är en smart tjej kenza, ingen jäkla bitch som bantar bort hela kroppen!
GO KENZA! <3333

Reply
Amanda.L

You go Kenza! bara för att man är smal så behöver inte det betyda att man använder bantningspiller, alla vet ju att du inte gör så men folk är väl avundsjuka som vanligt. Tycker att du är en toppentjej och en av top 4 bland sveriges bloggerskor!! :) <3

Reply
Jessica

Den som tror det är ju inte jätte smart i huvudet…
bara för att din kropp ser bra ut behöver det inte betyda att du tar bantnings piller och sånt, min kompis äter typ godis, pizza och bakelser (vilket kanske inte är så nyttigt) heela tiden och hon är jätte smal och hon håller inte på med verken bantnings grejer!
Ha det super Kenza! :)

Reply
Älin

Det är rätt Kenza! Du inspirerar mig verkligen på alla sätt och vis. Förresten varför skulle någon så bra och fin person som du vilja ta bantningspiller?
Kram!

Reply
Malin

Hej Kenza! Gick in och kollade på dina gamla inlägg och sånt och såg såklart den här ett års gamla videon! Tycker du har så rätt med allt du säger i videon, bara att jag kommer och tänka på en sak. Du säger ju att man ska ta hand om sin kropp och allt sånt när du själv röker som du säkert vet inte är så bra. Det är självklart du som bestämmer om du vill röka eller inte, men då blir ju det du säger inte lika ”sant” om du förstår vad jag menar! Älskar verkligen dig och din blogg och du är en stor förebild för mig och säkert för många fler! Och när du röker och visar det på bilder bl.a kanske folk tycker ”jo men kenza röker ju och hon är ju känd och vet bäst blablabla…” och lite sånt! Jag tycker inte att du vet mer än alla andra, men du verkar så smart om man jämnför med alla andra bloggare. Jag skriver det här för att KANSKE få dig att tänka om när det gäller ”röka”.. För du vet att du är en förebild. Men jaja, kanske inte var det smartaste skrivet eller lättaste att läsa, men jag hoppas du förstår! Kram / malinhomman.myshowroom.se

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*