• header

30e november 2011

Hello!

Läget? Här är allt bra. Jag har tillbringat min morgon med en stor frukost framför Våra bästa år och sedan jobbat lite. Ska fortsätta en stund till här nu innan jag ger mig ut i solen! Det blåser dock väldigt mycket så det får bli mössa för mig idag, har så himla känsliga öron…

Btw, tusen tack för alla fina peppande ord till videon nedan. Ni är så himla fina! Jag vill ingen något illa utan jag vill bara att alla ska må bra och tycka om sig själva som de är. För er som inte kunde se videon, ni får hemskt gärna göra det här testet så att vi kan ta reda på vad som är fel!

Jag och vovven igår. Haha han blir så rolig på bild ibland..

 

49 Comments

ida

härligt att du mår bra! jag har varit sjuk sedan torsdags icg febern lade sig äntligen igår.. hoppas du inte åker på någon influensa för de är verkligen inte speciellt roligt!! kram kram :)

Reply
Whooami

Han är så söt vovven din :) Mina vovvar blir oxå knäpp på kort ibland, men så äre ju, så fort man lyfter en kamera så ska dom hålla på och dumma sig, men när man inte har någon kamera med sig då kan dom sitta stilla som ljus :P Haha!

Gissa vilken twilight stjärna som gått till frisören och gjort en mohawk!!! Läs min blogg och ta reda på det ;)

Reply
Stina

Vilken fin tröja,har du köpt den på hm? jag har eltat som en galning efter just den tröjan men hittar den inte. Vart köpte du din?
Fortsätt blogga, du är jättebra tjej, du är unik.
/Stina

Reply
Josefin

Jag har några frågor om hår:

Hur får du ditt hår att ligga så otroligt ”platt” när du sätter upp ditt hår, om du fattar vad jag menar?!

Och jag har sett att du ibland sätter upp håret i en knut, jag har länge undrat hur man gör, du skulle inte kunna vara så otroligt snäll och visa hur man gör?

Reply
Jenny

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA Ni har exakt samma ansiktsutryck på första bilden!! Kram!

Reply
natta

Du e så lik Ivy från 90210 , tänker på de varje gång jag kollar vet inte om du hört det innan haha men shit asså skitlika :-))

Reply
Julia

är inte såna hundar lite typ att dom skäller mycket och så! bara undrar funderar på att skaffa hund…
tacksam för svar!

Reply
Ronja

Gud vad söta ni är! :) Och ja klart att vi alla vet att du av alla aldrig skulle ta bantnings piller, och måst bara säga att jag tycker du är en jätte bra föreblid för alla tjejer! :) kram

Reply
emma

Älskar verkligen tröjan du har på bilden! Får man kanske fråga vart du köppt den? :D
Och älskar din blogg, så värd att läsa!

Reply
sara

hej kenza! Du! på tala om dina öron.. jag har fått för mig att du har sagt att du har HÖRapparat? :P stämmer det eller är det jag som har fel?

Reply
Ellinor

Hej Kenza. jag undrar bara vart du har köpt tröjan du har på dig? den är verkligen ur snygg!

blir glad om du svarar :)

Kramar från Ellinor.

Reply
Caroline

Vad är det för läppstift du har här? Så snyggt! Fräsch färg :) Kan du inte lägga upp bild på det?

Reply
Your fan

Du är så snygg i rött läppstift Kenza, det passar dina marockanska drag.
Synd att jag som kort (157 cm) inte kan ha på mig dina designade skinnbyxor. Skulle uppskattas om du designade kläder för ALLA storlekar (petit) :) Puss på dig!

Reply
Hanna

Fyllde i testet men kan passa på att säga att Youtube videon du la upp fungerade prima så det kanske är dags att flytta över till Youtube. Då slipper vi se en minut reklam innan videona också ;P

Reply
Cici

Kenza I just wanted 2 ask u which photo camera u have? Cuz I’d love 2 have the same :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*