• header

Event

Har varit hemma en sväng och bytt om till lite varmare kläder, och nu drar jag iväg igen på ett event med bästis. Ha det gött, massor med pussar!!

125 Comments

jennifer K

Hejsan Kenza! jag behöver verkligen din hjälp, kan du ge lite tips på fina fest blusar! gillar din blogg föresten, svara gärna!

Reply
emma

hej!
sjukt snygg blogg!
har du färgat ditt hår nu eller har du den där hårfärgen ?
för jag älskar den!
kram.

Reply
Alexia :)

Hello i love your blog!! You’re such a perfect person, how do you do?
I’m doing a beauty contest and i need some like on facebook, and i was hoping that in a post, you could just post my link at the end or something, because i really need likes, and you are so famous that i’m sure i would win!
I hope you’ll understand, and hope you’ll help me!
Thanks alot !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=313944665301719&set=a.252169541479232.78786.173446922684828&type=3#!/photo.php?fbid=313929805303205&set=a.252169541479232.78786.173446922684828&type=3&theater

Reply
Hanna

Du hade jättefina ögonbryn innan men det här är på tok för mycket kenza! Inte snyggt!

Reply
Marine

One day ago I discovered your blog and I was kinda shocked by your beauty, and the symplicity you seems to have. I come here everyday now, and it’s always a pleasure to see a new post!

You’re certainly one of the most beautiful person I “know” and I wanted to say it to you, my boyfriend saw me watching your blog last time and he thought the same ( even if he says I’m beautiful to, to make me feel better aha )
Nevermind, I always wanted to have a girl, and I’m pretty sure I’ll name her Kenza, hopefully she’ll be as perfect as you are ? :)

Lot of kisses from France !!

Marine

Reply
Helene

heej kenza! :)
när jag och mamma var och shoppade i sollentuna C så va vi inne i affären SAND och då såg jag en katalog där det stog JOFAMA på. Så jag kollade i den eftersom jag älskar dig och din blogg! xD och längst bak ser jag typ 2 bilder på dig och tänkte FAAN va SNYGG hon är! :O :) såå de är bara att njuta!! xD ha de bra!

Reply
Jenny

Hej! Jag undrar hur du får dina ögonfransar så himla fina och fylliga?? Har du slös ögonfransar? Så jäklans avensjuk på dig med det skulle bli riktigt underbart glad om du berättade vad du har för knep, (om du har nått) :)) Hälsningar Jenny på 15 år :D Ps, din blogg är jätte bra!! Grym förebild är du också! hehe, Ta hand om dig, kram :)

Reply
Pauline

dina lockar i all ära, men en stram hästasvanz passar du verkligen sjukt bra i! ögonbrynen framhävs så amazing då! ha så kul ikväll:)

Reply
Angie Mancilla

Hejj Kenza! Hoppas du har det kul på Eventet!

Kan inte du vara jättesnäll och kanske komma ner till Växjö någon gång! du är väldigt efterlängtad här!

Ha det bra!<3

Reply
H

Hey Kenza,

Hope you are well. This is just a short message to ask you if it would be possible for you to write a post about your navel piercing…? I’m thinking of getting one but not sure yet. Thanks!

Reply
emelieejanssonn

Kenza !! jag älskar dina shorts som du har på din header . letar efter dom men har inte hittat dom. vart finns dom att köpa ?? kram
tacksam för svar <3

Reply
Lena

Fina du :) Vilka fina naglar du har! Var längesen man såg dig ha fransk manikyr? Ska du på den där AIDS grejen?

Reply
Elfi

Love your eyebrows, do you have any tips for me?
Are you colouring them with permanent colour, or just with your make up?

Today i bought an eyebrow pencil to do my make up with it. It is from Lancome and i lately posted it on my Blog.
Is this like the products you use for your nice eyebrows?

Greetings:)

Reply
Johanna

Har du i någon speciell hårprodukt när du har en stram hästsvans som på bilden? Jätte fint :)

Reply
Helena

Hello!

Your skin always looks so good, brown and flawless! Do you use any self tanning cream? Could you please tell us :))

Reply
Emelie

Lika vacker som vanligt Kenza!

har du färgat ögonbrynen, eller har du bara sminkat dom mörkare, jätte fint iaf! :)

Reply
Natalie

Hej Kenza!
Jag undrar bara, kan inte du ändra header till nån som du är lite julig i? :D Skulle vara så hiiimla kuul! :D
KRAM PÅ DIG!

Reply
yasse

har du gjort något speciellt för att få tjockare ögonbryn? sjukt fint o du passar verkligen i det. hoppas du får en trevlig kväll.. =)

Reply
Caroline

måste bara säga att det var jättefina bilder på dej och Andreas i nyaste SOLO! :) man fick riktit julstämning heh :D

Reply
Nataly

Kenza SNÄLLA sälj din Whyred (spets) klänning till mig har letat men hittar ingen!!! SNÄLLA!!

Älskar din blogg!!!

Reply
sally sventorp

hej kenza! ville bara säga at du är verkligen grym! kan läsa dina inlägg om och om igen du är så inspirerande på alla sätt och visa! min största förebild! kramar sally !

Reply
Anonym

Hej Kenza! tänkte bara kolla om du kan ge mig några tips.. Jag är Anonym för att jag inte vill att någon ska veta vem jag är för det här är nånting jag mår dåligt över, hoppas du förstår mig.

Iallafall, jag är en tjej som är 14 och är ungefär 163 cm lång. väger inte särskilt mycket och har inte sån värst fin kropp heller. Jag får ofta höra att jag är FÖR smal, äckligt smal, bara skinn och ben osv. jag försöker verkligen att inte ta åt mig men det är ju såklart jätte svårt och jag tar åt mig jätte mycket av det. Jag har jätte dåligt självförtroende och jag får bara dåligare av det, blir även blygare och blygare. Det är ofta samma personer som säger det och det är vissa som säger det bakom min rygg till andra personer. Jag vågar knappt visa mig i jeans och jag vågar absolut inte gå i bara t-shirt, så om jag ska ha nån t-shirt/linne på mig så måste jag ha kofta över för att jag är rädd över att nån ska kommentera mina armar. det är så fruktansvärt svårt och jag mår verkligen dåligt över det här. Jag kommer aldrig få någon pojkvän för killarna i min stad bryr sig bara om snygga tjejer med värsta snygga kroppen och med världens rumpa! själv så är jag liten överallt. jag är inte mobbad, absolut inte, jag har jätte många kompisar, både kill och tjej men dom verkar inte förstå att man verkligen tar åt sig av det här. Jag vågar inte ens byta om i samma omklädningsrum som tjejerna när vi ska ha idrott på skolan och när vi har bad vill jag inte vara med. jag vet att många vill vara smala men det är inte så lätt som ni tror. ibland får jag höra “men du kan inte bära den där, du kommer ju gå av!” eller “men du orkar inte det där, dina ben kommer att gå av fattar du väl” strax innan dom sagt det så kan jag har varit på as bra humör och jätte glad men sen efter dom sagt det så försvinner det helt och jag mår hur dåligt som helst. Men som jag sa, jag är inte mobbad och jag har jätte många tjejkompisar, killkompisar, festkompisar osv. det är bara en som förstår mig sen resten bryr sig knappt eller ja du fattar. Så jag tänkte fråga dig om du har några bra tips på hur jag kanske kan måå liiiite bättre, skulle betyda jätte mycket för mig :) hoppas verkligen att du förstår mig! du har en jätte fin blogg kenza, fin är du också! kram :)

Reply
Thea

Hej! Jag undrar lite om din garderob. Du har ju liksom så mycket variation på dina kläder och jag undrar hur det ser ut i din garderob. För det känns som att du måste ha hur mycket kläder som helst. Du kanske kan sälja något klädesplagg någongång? Här på bloggen alltså :)

Reply
Christie

Please don’t take this the wrong way – I’m NOT trying to be nasty… I like you!

But are your eyebrows even? The right eyebrow looks slightly longer, and ends closer to the centre of your face than the left one.

Reply
nadia

Tänk om man kunde sluta känna sig som skit vartenda jäkla dag och istället vara lika vacker som dig. Jaja, jag får väl dagdrömma om det istället. Livet e så orättvist och du är så himla fin. Allting e ju perfekt, näsan, håret, längden, ögonbrynen. Dessutom är du naturligt smal också! Men jaja, jag kan också komma ur mitt helvete… om jag förlorar 8 kg, vilket jag har kämpat med i ett år. Hade betalat 3 milj för att se ut som dig…

Reply
Ebba

Du är världens snyggaste kvinna, helt seriös.
Och sen har jag fått höra att jag liknar dig.
Du aaaaaaanar inte hur GLAD jag blev.
Du verkar vara en skitsnäll tjej med humor!
Kraaaaaam

Reply
Anna

Tja kenza måste bara säga att jag gillar din stil som fan! Kika gärna in på min blogg vore så kul att få ett litet avtryck av dig! Agdaagda.blogspot.com

Reply
nadia

kan du sälja din kropp? jag vill köpa den

Inte på de sättet dock, Usch nej, jag e inte leb

Reply
frida

asså kenza du är typ perfetk!!
Du är jätte snygg! du är model!! Du har en stor blogg!! kan hålla på ett tag till!! du är verkligen perfekt!!!!

Reply
Jessica

Såå snyggt! Jag älskar markerade ögonbryn, och det passar så jäkla bra på dig. Du får gärna berätta hur du gör. :) Och yes, jag vet att alla inte passar i vilka ögonbryn som helst bara för att de är fina, utan jag tänkte bara som tips på hur man kan fixa till dem:) Kämpar med detta varje morgon men får aldrig till det.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*