• header

Middag & vin

Jag och bästis har ätit middag här hos mig och nu dricker vi vin och lyssnar på musik. Våra killkompisar kom precis så nu ska vi hänga här en stund till innan vi drar ut och dansar. Ha en grym lördagskväll allihopa! Puss! ♥

147 Comments

Karolina

Nejmen gud va mysigt!
Skulle också vilja gå ut och dansa om jag bara inte var sjuk.
Btw, kanske lite efterbliven fråga men är det ett linne eller är det en klänning du bär? och var har du köpt den?

Reply
Karolina

Nejmen gud vad mysigt! skulle också vilja ut och dansa om jag bara inte var sjuk. Btw, kanske lite efterbliven fråga men är det ett linne eller en klänning du bär och var har du köpt den? Kram Karo

Reply
Malin

Var inne och kollade på Paows blogg och såg att hon skvallrat en massa om stora bloggare utan att nämna dom vid namn. tex “Jag har sett bilder på en av Sveriges största bloggerskor där hon drar kokain inne på en klubb i Stockholm”, då börjar det spekuleras i kommentarsfältet att det skulle vara du. Ville bara uppmärksamma dig om detta!

Reply
Sarah

Hej Kenza!
Snälla, snälla kan du inte berätta hur du får lockarna att hålla hela kvällen? :)

Kram!

Reply
Mikaela

Kenza, du är en av mina största idoler! Du är inte bara snygg utan du verkar ha världens härligaste personlighet! Jag ser upp till dig! :)

Reply
Stephanie

Hej kenza, jag funderar på att köpa din skinnjacka (3:an) så jag undrar om du fortfarande kommer använda din till våren,sommaren och hösten 2012 ? så är det värt att köpa den eller kommer den va “omodern” nästa år ? :)
kram !

älskar din blogg !

Reply
Felicia

Hejsan Kenza, vet inte om du läser det här eller hur det är men.. jag undrar vad du gör på måndag? jag bor nämligen i Finland men ska till Stockholm på måndag och jag tänkte om du ska ut på stan då eller något så jag kanske iaf har en liten chans att träffa på dig? det skulle verkligen vara super kul :D

Reply
Ellen

du måste gå in på youtube och söka Whats goin on.. du kommer gråta som en liten unge så himla hemsk !

Reply
milou

jag älskar din blogg kenza!!
kan inte du lägga upp en bild på din statistik på bloggen någongång??

kolla gjärna min blogg!

Reply
Katarina

Vill så gärna ha tips på gott vin!! Har du något/några bra tips??
Tack på förhand!
Föresten jag bara ÄLSKAR din blogg!!! :)<3

Reply
ida

Kan du tipsa om vilket vitt vin du dricker? Tycker det är så svårt att hitta nåt gott vitt vin men sett att du brukar dricka det.

Reply
L

Hej,

Jag har funderat på en sak ett tag nu, är du inte sugen på att byta header? Jag, personligen, tycker att det kanske vore dags nu ;)
Ta inte illa upp eller så, tänkte bara att det kanske vore läge :)

Kram fina du!

Reply
Malin

Hej Kenza! Du är otroligt fin! Du är som en ängel! Och jag skulle bli jätte glad om du kollade in min blogg och kommenterade! Jag hoppas att du gilar den! :)
Kram♥

Reply
Lina

Hej Kenza! Du som har så bra smak, kan du inte snälla ge julklappstips? Särskillt vad man kan köpa till sin pojkvän, tycker det är jättesvårt.
Kram!

Reply
ToveEvensen

Hej alla! :)
Kolla in min blogg när jag sjunger, kommentera och följ mig via bloglovin! :)
Jag kommer göra det samma! :)
Jag vill ha en massa olika bloggar att läsa! :)
Puss!

Reply
Felicia

vad fiin du är på bilden! Ha det så kul :)
jag tycker du får börja att skriva fler inlägg på din blogg!!

VISIT MY BLOG: ffelicias.bloggplatsen.se !!!

Reply
viktor

Hej:) ville bara säga att du är en inspiration för mig.läs gärna min blogg har precis startat bloga igen.kram

Reply
sofia

för ett tag sedan så hade du på dig en grön super snygg kabel stickad tröja! var köpte du den och tror du den finns i rött? super fin blogg har du! skulle bli jätte glad om du svarade!!!

Reply
Annica

Hej Kenza! Undrar vart din röda sammetsklänning kommer ifrån? Vill jätte gärna också ha en sådan! :)

Reply
menime

kan inte du skriva om dina inspirationsbloggar som du någongång gjortde?? såna med bara snygga bilder och just bara modebilder

Reply
elina

Idag tror jag att jag läser din blogg för sista gången…läst i 4 år och du har bara blivit så ointressant Kenza!Förstår att du själv tröttnat, men men inte kan du väl sluta pga alla lättförtjänta pengar du får genom bloggen. Men come on! Du uppdaterar så sällan och bara med dina falska leenden..boring as hell…Bye

Reply
Love or+don´t+love

Fin klänning!

Har faktiskt inspirerats lite av dig att köpa mig JC skor nu! :D Inläggen om dem på min kräleksblogg avviker lite från temat, men det får man överleva, ta en titt!!

Reply
Nattha

Asså kenzaa, du är såå vacker och har en super braaa blogg, jag älskar den! :D:D:D:D

Reply
Natta

Hej fina du!
Spana gärna in min nystartade blogg där du kan läåsa om lite allt möjligt men framförallt om hälsa, mode, mitt liv, musik och givetvis eftertraktade skönhetstips! :)
Give it a try, kansker fastnar du!
ENJOY

Reply
Hanna

Hej Kenza! Skulle inte du kunna ge några tips i din blogg om vad man kan köpa till sin pojkvän i julkapp? :)
Btw, din blogg är otroligt bra, love it! Kram.

Reply
Johanna

JAAA, vart är din klänning ifrån? är på jakt efter en sammetsklänning, och helst en röd! till jul & allt. Sjukt jävla snygg är den iallafall :-)

Reply
Jenny

Riktigt fin klänning! Vart har du köpt den ?:) Letar efter en röd sammetklänning, sjukt snyggt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*