• header

Blommigt

Någon ville se en bättre bild på bustiern jag hade under linnet idag, here you go! Blommig och härlig med en snygg dragkedja i ryggen. Blir ASsnyggt till sommaren tillsammans med höga jeansshorts, men nu bär jag den under urringade linnen istället. Köpte den i Belfast inne på Topshop!

113 Comments

Amanda

Hej Kenza!
Vad använder du för ögonbrynspenna och rouge här? (länk): http://kenzas.se/2011/12/01/event/
Skulle du kunna säga märket & nr på produkten? Du är jättebra på att sminka dig, kanske borde satsa på att bli make-up artist? ;P Du var jätteduktig idag på Vakna med the voice! <3<3

Reply
Sara

Jag älskar din klädstil! (:
Vet du vad du har för storlek på dina svarta Jeffrey Campbell Lita (de svarta)? själv ligger jag mellan 37-38, precis som du, men hört att de är konstiga i storleken så är väldigt tveksam.. :S

Reply
Valentina

Hej! Jag har en fråga. På Elite’s sida, om man kollar upp din sida står det att du är 172 cm. Var inte du 170? Blev lite förvirrad där hehe… tacksam för svar!
Kram!

Reply
Sara

SNYGG! hela outfiten var snygg från idag!

BTW, jag har precis gjort en ny design och är tillbaka för att blogga igen :D kommentera gärna vad du/ni tycker!!:)

puss

Reply
Matilde

Heij Kenza! Jag måste fråga om dig vilken sturlek använder du om din Jofama by kenza kenza 7 jacka? Jag ska beställä det för mig (snygg!!!!) men är inte säkert vilken storlek är bra:/ jag är ganska samma storlek som du är, har det på kläder xs eller s. Tackar:))

Reply
j

skulle inte du kunna bara ta ett kort på din skogaderob, inte visa ALLA var för sig, men bara ta ett kort på alla skor tillsammans? :D Och typ visa dina absolut snyggaste skor.. om du orkar:)

Reply
Annaa

Hej kenza!
När du sett att någon skapat fakekonton, tagit dina bilder osv. Vem kontaktar du då? vad gör man liksom? Hur söker man upp personer om dom inte ens har sitt alias som tex. “Kenza” utan något helt annat? :/

mvh. Anna

Reply
Jesse

Hej, jag undrar om vi kan chatta med dig nånstans.
Skulle vara jätte tacksam för svar ;) Puss

Reply
HannA

Hej Kenza mitt namn är Hanna, jag och min nära kompis har öppnat ett UF företag som heter Afrikas Horn UF. Jag har skickat många brev till dig och försökt att få tag på dig men du är svår att få kontakt med dig hahah. Jag undrade om du kunde skriva ett inlägg om oss. Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag skulle vara om du svarade på detta brevet. Vi vill verkligen göra en skillnad i Afrikas horn

Här är vår Facebook sida snälla läs informationen så förstår du vad vi gör istället för att jag rabblar upp det på din kommentar!

https://www.facebook.com/pages/Afrikas-Horn-UF/208501849223078

SNÄLLA SVARA !!

Reply
Rebecca

Hej, jag vet att du har tipsat om nyårsklänningar innan, kan du inte tipsa om julklänningar också? Det hade verkligen varit riktigt bra, för jag älskar din smak vad det gäller kläder. :D

Tusen kramar till dig!
/Beccy

Reply
frida

så himla snygg du är keeenza!! och bustiern är nästan lika snygg den, haha. puss kolla in min blogg en mix av vardag och mode! fridaasvensson.devote.se

Reply
Mary

Hej bläddrade genom din blogg från 2007 och hittade detta inlägg under februari månad.

Ska bara titta färdigt på Top Model, sedan måste jag verkligen sova! Jag skulle verkligen vilja vara med där, och agenturen ska ju ha en liten liknande tävling. Hoppas jag får vara med! Så roligt med olika teman och så på bilder.

Imorgon börjar min helg, är ju ledig varje fredag. Hoppas på att älsklingen kommer hit och sover här, saknar honom..

Min pappa har hittat min blogg, jippie. Vet inte vad jag ska göra, kan ju inte blocka ip-numret heller för det är ju samma som jag har, delat bredband ju.. Fan.. LÄS INTE PAPPA! Ge mig lite privatliv iaf.

Aja, goodnight..

Du har uppnått en dröm :)

Reply
Lydia

Har verkligen beslut ångest, så kolla in och skriv en kommentar i inlägget “Need youre help!” så skulle det vara underlättande och uppskattat! :D

Reply
anon

va inte ledsen för den där videon “what’s going on”, allt var fake. Kolla på youtube så får du se. Han ville bara bli känd.

Reply
Andrea

Fett snyggt! Älskar mönstret, verkligen fint! Titta gärna in på min blogg: http://www.bieberdays.blogg.se Tack! Det skulle vara SÅ COOLT om du (självaste Kenza) kommenterade något inlägg på MIN blogg! Jag som inte är någon speciell av alla dina läsare, men det skulle vara jätte roligt! Du behöver inte ens läsa vad jag skriver! Tack för att du är DU! Grym modell du verkligen är!

Reply
Lovisa15

Hej Kenza !
Har du nån snygg vinter outfit som du kan tipsa om?
Från en tjej som är galen i mode :)

Reply
Love or don´t love

Fin! Kan inte du lägga upp en bild på din Jeffrey Campbell skor? Skulle vara kul att se vilka du har :D

Har precis beställt mina första, slog till på två, och nu är det bara att vänta :P

Reply
Caroline

Hej! Måste bara fråga, hur lång är du? Alla säger olika, vissa att du är jättelång och andra att du är kort. Så blir ju lite nyfiken! Tacksam för svar! Kram.

Reply
Rebecca

Hej! jag undrar hur lång du är Kenza?
Kramar <3 :D P.S Din stil är JÄTTE snygg :D <3

Reply
Denise

Hey!
Vill bara säga att din smyckeskollektion är helt underbar. Använde nyligen en av dina ringar och örhängen i min senaste photoshoot i Brisbane, klockrena detaljer! Keep up the good work girl! Hoppas du har det bra hemma i Sverige i vintermyset!

Reply
Martina

Vem är det som är i Italien och plåtar? Nu måste ju alla ha sett vem som vann så nu kan du väl berätta? =)

Reply
Jessica

Hej alla som läser det här! Tänkte bara tipsa om att min kompis tävlar ut ett par supersnygga skor på moore.se/ida

Moore.se/ida
Moore.se/ida
Moore.se/ida
Moore.se/ida

:)

Reply
Linn

Du vet väl om att det är december? (men nu bär jag den med urringade linnen istället) :/

Reply
Andrea

Skit snygg! :)
Har velat ha en sån länge, men glömde av den! Nu när jag såg den så skulle jag kolla på topshop, men jag hittar det inte där?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*