• header

Dagens

Skinnbyxor från Jofama by Kenza, stickat linne från Style by Tyra, bustier från Topshop, boots från Jeffrey Campbell, halsband från Style by Tyra

180 Comments

Nathalie

du är så fin ! De får du aldrig glömma , och jag tyckte ditt inlägg lite längre ner om Jonah var bra ! Du är bra !! :)

Reply
stella

Din grymt snygga kappa/kavaj som du hade på hissbilden, vart kommer den ifrån? Puss!

Reply
helene

gud så snygg du e och vilka snygga kläder, kolla gärna in min blogg. Skulle betyda så mycket.
från en stor beundrae ;)

Reply
mmmm

Förstår verkligen inte varför ni skickade hem Helena från modelljakten, hon var så mycket bättre än vissa andra och kunde defenetivt gå på catwalken. Hon gjorde ett intryck på mig, vissa av dom andra tjejerna kommer jag inte ens ihåg namnet på.

Reply
Freja

Hej kenza!
Jag vet att det här inte har med inlägget att göra men ändå.. :D
Jag bara undrar om du vet vilket datum och vilka affärer din nya kollektion av Jofama by Kenza kommer ut. Jag tycker att den svarta skinnjackan är jätte snygg! :)
Kram! :D <3

Reply
Lilla M

Snälla Kenza, visa hur man får lösögonfransarna att sitta snyggt! Tack!:)

Reply
Freja

Dagens fråga? Jag skulle verkligen behöva hjälp med att hitta något att ha på mig på en julfest som vi ska ha på skolan då jag absolut inte vet vad jag ska ha på mig! Tack för en superbra blogg!

Reply
Carrooo

Var du osminkad idag? för du ser annorlunda ut ^^
Känner inte alls igen dig på bild nr 2 och 3 :O men kanske bara är jag som ser illa =P

Reply
Emelie

Du är så fin & snygg & söt & ödmjuk & gullig % sexig så jag blir tårögd.
Haha!

Nej men seriöst då EMELIE (jag),
Fyfan, vad jag älskar din blogg!
Inspiration till hundra!

Förresten..
Skulle du kunna ge lite tips på hur man ska gå tillväga för att klara av att lämna någon som betyder något för en, men som ändå har sårat än på så djupa plan, både psykiskt och fysiskt. Vad är det som gör att det är så jävla svårt att ta det där jävla steget ur förhållandet och bara glömma?

Hur kan man vilja vara kvar i något som man egentligen hatar att vara i?

Bra förklaring där kände jag.. men nej, kanske inte. Hoppas du förstår iaf, och skulle bli glad om det kom upp något inlägg om detta.

Puss & kram,

hoppas du har en fin kväll!

Reply
Chloé

Är det sant att du använder linser som gör att dina pupiller ser större ut?

Reply
Jessica

Hej, så vacker du är jämt! Ville bara fråga om dom byxorna finns att köpa fortfarande, vad dom kostar och vart dom finns oså? Så himla snygga! kram!

Reply
Olivia Larsson

Snygg outfit, tänkte precis fråga var du hade köpt kläderna från ditt förra inlägg! Tack :)

Reply
Jennika

Hej! :)

Kan du inte visa upp bustiern så man ser den lite mer, ser ut som den är riktigt snygg och skulle vilja se närmare :)
Älskar din blogg!

Jennika :)

Reply
elin

Snyggt! Vill verkligen ha skinnbyxorna.. Kommer det vara stor skillnad på den uppdaterade modellen i vår? Vart får man tag på dem? Kram Elin :)

Reply
chrys

fuck you uglyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.hahahah xoxo.
you re stupid and you think you re cool.go to a college fuckin bitch.your only problem is what are you gonna wear or shop.ugly with fake tan bitch!!and fake eylashes and eyebrows!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahaha

Reply
Emil

Du har inte tänkt att göra kläder även för killar? T.ex. Skinjackor och liknande. Eller kan du ge något tips på någon fin skinjacka för killar?

Reply
Sofia

Har funderat enda sen jag var 18 på att tatuera mig, och nu känner jag att det är dags. Var någonstans i Stockholm rekommenderar du att jag tatuerar mig? Har frågat massa var de skulle ha gjort det (eller rentav har gjort det) men jag skulle gärna vilja höra med dig också. Tacksam för svar, kram!:)

Reply
Louise

Hej, jag undrar hur linnet från sbt är i storleken? Vad har du för storlek osv?
Kram :)

Reply
Isabelle Hansson

Så jävla snygg är du Kenza!! SJUKT! Skulle offrat min arm för att se ut som dig! Haha nä, men att se ut som dig är typ drömmen! Tack för att du är en sådan inspiration!

Reply
Emma

Förlåt, men ditt ansikte på Kenza nr2 på bilden ser så roligt ut xD

Kan du inte avslöja vem av tjejerna det var som fått plåtas i Italen av modelljakten tjejerna?

Reply
Sandra

Hej Kenza! Jag har en kompis som har letat efter ett sånt halsband väldigt länge, och kikade in på style by tyra-hemsidan, men hittade inte det :/ vart kan man hitta det?
Väldigt tacksam för svar :)

Reply
jennyelin

Du har den finaste stilen Kenza!! älskar dina smycken och har fem guldfynd by Kenza ringar!
Gå gärna in på våran blogg, tjugo inlägg om dagen och mycket humor. Puss och kram!

Reply
Ellen

Hej Kenza! Jag tycker att du är en stor förebild och jag ser verkligen upp till dej !

vänliga hälsningar från Norrland! :)

Reply
Linda

Åh vad du är snygg/vacker/söt/JAA ALLT!
dina föräldrar gjorde det bra….:)

Reply
GJ

Sjukt snyggt!
Älskar skinnbrallorna! Ångrar så att jag inte slog till när de väl kom ut. Men men! Finns ju en hel del liknande och kopior så får väl göra på det istället :)

Reply
Jessica

Varför ser du så blek ut idag ?? Passar dig verkligen inte. Super snygg blogg, puss <3 ;)

Kenzas svar: För att jag är blek? Ber om ursäkt om det stör er.

Reply
Ingerid

Har du ikke løsvipper på bildet? Det ser bare annerledes ut, på en måte. :)

Reply
Linn

Jag såg dig i morse när du medverkade i vakna med the voice och det första jag la märke till var hur sjukt snygga kläder du hade på dig! Älskar passformen på linnet och den mönstrade bustiern under och de tajta skinnbyxorna till. Skulle gärna ha någon liknande på mig själv, vet om det den där bustiern fortfarande finns kvar att köpa eller vart jag kan hitta liknande?
Du är alltid så fin och inspirerande. keep up the good work.

Reply
Ebba

kär i Jeffrey Campbell-skorna såklart.
är så himla avundsjuk på dig som verkligen klär i skinnbyxor!!
kram från mig

Reply
Linda

Kenza, finner inga ord för dig, du är så himla fin som människa. Läste precis ditt inlägg där du skriver om Vakna med The voice och att du inte vill att folk ska se dig som bortskämd. Du är INTE INTE INTE bortskämd! Och det jag gillar med dig jämfört med andra storbloggare är att du faktiskt använder dina pengar på ett bra sätt. Du unnar dig själv, samtidigt som du ser till att ge till behövande samtidigt som du sparar osv. När jag läste bland kommentarerna att du hade skänkt en slant åt gatubarnen i uganda (skitungarna.blogspot.com) blev jag så stolt. Att du bara klickade dig in på bloggen och bestämde dig för att hjälpa till. Det ska du absolut ha en eloge för! Hade jag inte varit en fattig student hade jag gjort precis som du. Du är en stor inspirationskälla! Du är fin både inside and out :-). Massa kärlek till dig! <3

Reply
lolo

hahahhaha kenza så söt du är… du har verkligen baby-face på de bilderna :)

Reply
Varca

Måste bara säga att ditt ansikte ser sjukt fult ut! Har du inget smink på
dig? Eller är bilden kanske tagen på morgonen? Du vet då man ser som fulast ut…

Reply
Josefine

ÅHH, såg dig på the voice och tyckte att ditt linne va så sjukt snyggt och att det liknade style by tyra linnet lite, så blir sjukt glad nu när jag ser att det faktiskt är det eftersom jag beställde det i både svart och i brons! :D
Det var riktigt snyggt på dig så jag kommer nog bli mer än nöjd!!!

Reply
Jennifer Knutsson

Du är ju så fruktansvärt snygg! Såg precis sista avsnittet av modelljakten. Du är den vackraste människa jag vet :)

Reply
elin

WHATS UP WITH YOUR FACE? I REALLY LIKE YOUR STYLE OTHWERWISE BUT IT LOOKS LIKE YOU HAVE HAD AN ALLERGIC REACTION OR SOMETHING….? a bit scary…. please answer cause i see that i’m not the only one asking..

Reply
meme

jäklar vilket baby-face du har på bilderna haha! morgonsvullenhet? ;) du är snygg ändååå

Kenzas svar: Haha, alltså meningen med det här inlägget är att ni ska titta på mina kläder.. Sen hur jag ser ut nyvaken klockan sex på morgonen fotat med blixt… Who cares? Inte jag iallafall! Puss & kram

Reply
carro

asså du har så himla fin klädstil och jag skulle verkligen vilja ha din garderob, haha fyfan va avis man kan vara.. :D

Reply
Amanda

Hej!
snygg outfit.. men jag funderar på en sak, hur många skor har du egentligen :o?
kan du inte göra ett videoinlägg där du visar alla dina skor & din garderob?
för du verkar har sjuuuuuuuuuuuukt mycket både kläder och skor, ihih! :)

Reply
S

OJ. vad du ser annorlunda ut på korten , i ansiktet alltså. I övrigt, snygg stil.

Reply
Linn

Skit snygg du är Kenza :)
skulle så gärna vilja att du kika in på min blogg och lämna en kommentar :D <3
kram / Linn

Reply
Malin

Jag har för mig att du skrev att skinnbyxorna hade sålt slut förut. Men kan de inte få in nya och börja sälja dem igen. Som du ser är väldigt många intresserade av att köpa skinnbyxorna och jag är en av dem ;)

Reply
Emma

Dina skinnbyxor är så himla snygga!! Finns dem att få tag på fortfarande? Och var isåfall? Puss&kram!

Reply
Amanda

haha asså vill inte va elak.
men fyyy så jäkla söt på bilden i mitten. ser ut som en liten chipmunk. hahahaha skrattar så jag dör. <333

Reply
kinza

Nu förstår man varför du gör puss-mun på varje bild du har
Flufsig är du, men vad gör det, egentligen? Varför visar du inte bara att du är flufsig och det är okej.

Reply
Saga NH

Hej Kenza!

Jag har kollat runt överallt efter vart man kan köpa Jeffrey Campbell skor, men tyvärr hittar jag ingen sida med stort utbud. De flesta hemsidor jag kommit in på har kanske ett sisådär 2-3 skor att välja mellan. Vart köper du dina eller har du något förslag på ett bra ställe att köpa dem på?

Kram till dig och god jul!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*