• header

Klipp från imorse

Här kommer ett litet klipp från imorse! Vem var egentligen tanten kvinnan (förlåt mamma) som sökte till Modelljakten? Haha :)

41 Comments

Kribbe

Så sjukt snyggt linne!! Jag måste bara veta vart du fått det ifrån? Jätte tacksam för svar. Älskar din blogg, kram!

Kenzas svar: style by tyra! lägger upp outfiten senare :)

Reply
Jesse

Det var jättebra att du la upp det här, jag missade det på tv:n imorse. Tack tack ^^

Kenzas svar: Nemas problemas! Det finns ett till klipp uppe där på kanal 5 play, puss!

Reply
jaquieline

Snälla Kenza glöm inte bort djuren i välgörenhetsdjungeln. Hjälp även djuren som har ett helvete på jorden tack vara oss människor. Djurens rätt. WPSA och många fler bra djurrättsorganisationer. Det finns ett hundhem i Malaga där svenska tjejer frivilligt öppnat ett hem för hemlösa och hungriga hundar som får komma dit och bo där i väntan på en adoption. Jag tror verkligen det skulle tilltala dig Kenza. Kika in http://www.sos-animals.se/default.asp

Reply
Anna

Nu har jag faktiskt en fråga som inte har med hur du tjänar dina pengar eller inte(det är din ensak och ingen har rätt att lägga in sig i det men imponerande att du faktiskt tog dig tiden att förklara :) Och snälla Kenza, ta inte det här som kritik eller som en anklagelse för det tycker jag inte heller är rättvis bara för att man faktiskt undrar något. Jag tror att många undrar faktiskt. Varför måste du alltid understryka att du är med “bästis” hela tiden. Du har ju sagt hennes namn hundratals gånger förut…det är Nadja. Varför måste du hävda det hela tiden? Och sen…vad hände med Dilay? Ni umgås aldrig längre…är ni inte vänner…hon kanske bara är upptagen med mycket i sitt liv och det är förståeligt. Men när du säger bästis HELA tiden får det en att tänka att det nästan är ett pik till någon…eller några för den delen. Vi vet att Mika är på en asien resa och därför nämner du knappt henne vilket vi förstår. Men..som sagt…varför den här betoningen HELA tiden på att hon är din “bästis”…för att ibland kan det låta lite fjortis aktigt…hej…nu ska jag och bästis leka dockor nästan. Igen…det här är inte någon anklagelse…eller någon attack utan jag (vi) vill bara förstå utgångspunkten. Snälla kan du svara utan försvarsattityden för att jag gillar faktiskt din blogg och vill inte framkalla några dåliga känslor. Ha en trevlig dag. KRAM

Kenzas svar: Hej! Såhär är det! Jag kallar mina nära och kära för pojkvän, bästis, vän, mamma, lillebror just av den anledningen att de inte vill att jag skriver ut deras namn hela tiden! Folk skriker efter dem på stan och de tycker inte att det är roligt. De tycker att det är konstigt att mina läsare kallar dem vid namn, skriver kommentarer om dem och kommer fram och vill ta bild med dem (ja, det är helt stört) eftersom ni inte känner dem, de har ju ingenting med min blogg att göra.. Dilay umgicks jag senast med här om dagen så jag vet inte vad du menar. Jag bloggar inte om allt jag gör om dagarna, vilka jag träffar eller vad som pågår i mitt liv förövrigt.. Kram!

Reply
Alma

Du har sjukt mycket utstrålning kenza. Vacker och begåvad!

Hoppas du får en bra dag. kramar

Reply
Hania

Hahahahahaha. Nej vad söt.

“Hon vara bara tantig. Med krull” Började gapskratta när du skulle visa lockarna. Hahahahaha. Old people rock <3

Reply
maria

I Looove din blogg <3 <3 <3 och I Looove you kenza <3 <3 <3
Du är en bra tjej!!!
Ha en mycket bra fortsatt dag!
Kramar
maria

Reply
Emilia

Hej lenza, jag undrar ifall ni kommer spela in en nu säsong av lodelljakten, och var kommer åldersgränsen och längdgränsen ligga då?:)

Reply
Dixi Wonderland

Helt sjukt att folk verkligen tror att bara för att man inte bloggar om en person så är man ovänner eller något annat haha. Sen trodde jag också att du först menade att din mamma hade sökt men de förstår man ju sen att så inte va fallet men kul ändå att tanten ville vara med xD

Reply
Michaela

Trots att du inte alltid skriver om sådant man kan relatera till och sitta och asgarva åt (som t.ex när dem ringde och skulle intervjua dig och du drog till med skywalker rösten haha) så kan din blogg verkligen pigga upp mig! Ligger hemma och är sjuk, har kollat på Pelle Svanslös julkalender hela morgonen (Tips om du är sjuk, den är 5 timmar lång ;)) och samtidigt kikat in på din blogg lite då och då, och jag är redan piggare. Tack för att du driver denna härliga blogg Kenza, du är en förebild för mig :D

Reply
Natalie

hahah nu hänger inte jag med, kvinnan som sökte var det din mamma för du sa ju att du inte kommer ihåg henne? haha eller är det jag som är ute och cyklar? kram!

Reply
hanna

Jag blir alltid lika glad och insperad av din blogg- du är otroligt duktig och en stor insperationskälla för mig. Du har trots dina framgångar inte låtit det gå dig över huvudet- bra jobbat!

Reply
Jessica

PINSAMT att folk verkligen springer efter dina vänner och vill ta bild. Jag skäms över mina medmänniskor som håller på sådär haha, vissa beter sig som hungriga vargar så fort de ser någon med ett känt ansikte.

Reply
Lisa

Hej kenza, du har en jätte bra och snygg blogg.
Jag undrar bara var du har köpt det där halsbandet du har på dig i klippet? det är svin snyggt!
puss

Reply
moa

Jag har kollat på final avsnittet så jag skulle gärna vilja veta vem som inte vann men är i Italien och plåtar?:)

Reply
Amanda

man ser inte klippet, det är bara helt vitt, men det kanske bara är min datorn som laggar? Haha jaja kollar på tv5play.se istället hoppas det finns där! ;) haa det bra hejdå!

Reply
Linn

Haha, kul att att en (tant) äldre kvinna ville söka. Lite charmigt tycker jag.
Men du sa att en tjej hade fått fotat för italienska Vogue. Vem är det??

Reply
Fanny

Hej Kenza! Kanske inte en fråga till videon, men jag undar på Modelljakten. Då jag inte vågade söka i år, för jag inte visste om jag var “special enough”. Och jag vill verkligen bli modell, och undrar då om modelljakten kommer åka runt nästa år med? :)

Kram ♥

Reply
dilek

hej kenza du säger att en tjej som inte vann modelljakten var och plåtades med vouge nere i italien, jag skulle så hemskt gärna vela veta vilken tjej det var för det är ett stort jobb hon borde vara stolt med sig själv, tack om du svarar, Du har verkligen en jätte bra blogg. KRAM <3 :D

Reply
rebecca

Har följt modelljakten hela tiden och nu blir jag ju nyfiken på vem av tjejerna som varit och plåtat för vogue??? kan du inte säga det? :D

Reply
Elizabeth

Dear Kenza,

First of all let me say, I do not mean this to be offensive but am in fact seriously curious.

A few of my Swedish friends have said you have a lisp. Also I just read two comments here that also mention it. So I guess I was wondering, do you have a lisp and is it something that has affected your life?

Obviously you’re doing really well and people seem to like you; but were you made fun of as a child or have you had a difficult time getting television jobs? If so how have you dealt with it and have you ever blogged about it?

Or is it something you do on purpose? I know lots of girls who talk a certain way depending on their class or where they are from. Does it have to do with something like that?

Please don’t take offense. For all I know you might not actually have one, This is the first time I’ve seen a clip of you and thought I heard it. I think being such a large role model for young girls it’s also important to address your faults.

P.S. You looked as beautiful as always. xx

Kind Regards,

Elizabeth

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*