• header

Modelljakten – sista avsnittet

Ni får inte missa det sista avsnittet av Modelljakten! Vem vinner ett kontrakt med Elite Model Management och får representera Sverige i den stora världsfinalen i Elite Model Look 2011 i Shanghai? Jag och resten av juryn lämnar över våra platser till en internationell proffs-jury när vinnaren ska koras.

Jag är så stolt över alla de här tjejerna. De gjorde ett grymt bra jobb! Vår fina vinnare har blivit otroligt poppis redan (imorgon tävlar hon i Shanghai! hejja hejja!) och flera andra av tjejerna jobbar nu som modeller. Modelljakten förverkligade deras drömmar! :)

Och tack alla ni som hängt med under hösten!

PS. Till er som inte sett avsnittet än eller tänkt vänta med det, kolla inte kommentarerna här för folk lär prata om vinnaren!

120 Comments

Ansan

Hej Kenza! Du borde nog träna lite på sättet du för dig.. tycker inte du passar alls som programledare tyvärr för du är helt enkelt för nervös och tar inga egna initiativ MEN… du har utseendet iallafall!! Extremt vacker är du!

Reply
Annika

Så jäkla bra jobbat av dig. Med allt. Är så imponerad av vad du åstadkommit. Bry dig inte om vad andra tycker och tänker. De är bara bittra över att deras liv inte kommer bli bättre och de tänker inte göra nåt år det heller. Då är det bättre att hacka på de som lyckas tydligen. Tragiskt. Men du är en förebild för betydligt fler så kör på med vas du gör:)

Reply
Camilla

Hej Kenza! Kan du inte skriva din dagens outfit!? =) Jag vill jättegärna veta vart ditt svarta linne kommer i från som du har idag! Verkligen assnyggt!!!!! =) KRAM!

Reply
Dixi Wonderland

Jag blev faktiskt lite paff för hon som vann var ingen som jag noterade, vet inte ens vad hon heter men jätte kul för henne :D Mina favoriter var Gabriella och Fanny, även Sara var otroligt söt!

Reply
malin

kan du inte berätta vilka av modellerna som nu i efterhand jobbar som modeller? :D skulle vara jättekul att veta!

Reply
Emelie

Kenza… skulle du inte skriva ett inlägg om dessa tjejer och hur bra de har gjort ifrån sig och vilka som jobbar som det nu? nyfikna är vi!

Reply
Glaaad!

Jaaaa! Åhh vågade knappt tro att hon skulle vinna för hon verkade lite blyg å ung men helt klart tjejen med det lilla extra! Ååh blir så glad, hon ser verkligen bra ut!!! Min absoluta favorit från första början :D Men alla var ju jätte fina!

Reply
Alma

Hej Kenza!
Vill först och främst säga att jag tycker du verkar vara en trevlig person och jag har inget emot dig eller din blogg. Men när jag först läste att du skulle leda “Modelljakten” blev jag lite förvånad och efter att ha sett alla avsnitt är jag besviken och ledsen. Du och Andreas gör inga fel i ert arbete, och alla tjejerna är fantastiskt fina och duktiga (vinnaren är supersöt och värd vinsten, MEN det jag undrar och tänker på är HUR man kan ställa sig bakom alla idealen som TYVÄRR finns i modellvärlden? VARFÖR VARFÖR VARFÖR måste en modell vara lång och pinnsmal, varför varför varför? Det återspeglar långt ifrån verkligheten, och som du och alla andra vet, pumpar det bara in dåliga verklighetsuppfattningar hos alla miljoner unga tjejer som ser dessa nästan ohälsosamt smala tjejer bli framgångsrika. Modellvärlden gör att tjejer eftersträvar helt sjuka och osunda ideal, det är ett faktum och något jag tycker är helt fel att ställa sig bakom. Att anordna en tävling där den längsta och smalaste vinner (överdrift men du förstår min poäng) är inte okej. Många har säkert tyckt Modelljakten varit ett roligt program, men hur tror du det har känts för dem som slagits ut ur tävlingen (endast pga sitt utseende, för det är det allt handlar om i första hand, sedan utstrålning osv men det kommer ju senare i tävlingen) och alla som sitter hemma och ser programmet och inte är lika smala som de framgångsrika på tv:n?
Jag vet att du skrivit blogg-inlägg om att man ska älska och ta hand om sin kropp osv, men det blir en dubbelmoral känner jag. För vare sig vi vill eller inte, påverkar de pinnsmala modellerna jättemånga unga tjejer på ett negativt sätt. Förstår du hur jag menar och har du själv tänkt i dessa banor när det gäller modelljakten? Skriv gärna ett inlägg om du vill, vet att fler än jag reagerat på tv-programmets som häller bensin på elden när det gäller de sjuka idealen.

Reply
-

Hej Kenza! Detta har ingenting med Modelljakten att göra, men jag skulle vädligt gärna vilja veta hur du tänker kring detta!
Du hade ju problem med ditt ex Theo (hette han så? Han från Grekland..) och var helt förstörd efter hur han betedde sig mot dig. Hur kommer du vidare på bästa sätt efter något sådant? Blir man heartbroken känns det ju som att hela världen rasar samman. Hur gjorde du för att må bra igen? Vore så skönt att få höra det från en så stark tjej som du! Kände du också den känslan att det inte kommer finnas någon annan kille i hela världen som är lika snygg, härlig och underbar som han var?
Massa kramar och sköt om dig! Du är en stor förebild till mig!
Puss

Reply
jaquieline

Snälla Kenza glöm inte bort djuren i välgörenhetsdjungeln. Hjälp även djuren som har ett helvete på jorden tack vara oss människor. Djurens rätt. WPSA och många fler bra djurrättsorganisationer. Det finns ett hundhem i Malaga där svenska tjejer frivilligt öppnat ett hem för hemlösa och hungriga hundar som får komma dit och bo där i väntan på en adoption. Jag tror verkligen det skulle tilltala dig Kenza. Kika in http://www.sos-animals.se/default.asp

Reply
Maria

Asså :( jag ville ju att Sara skulle vinna… <3 Men men Julia är väl också värdig!

Reply
sarah

TYCKER ALLA ÄR SÅ JÄÄÄÄÄVLA TRÅKIGA!!!! KOMIGEN, VINNAREN BLEV INTE ENS GLAD, VISA LITE KÄNSLOR, SKRIK LITE, DOM ÄR INTE MEDIATRÄNADE HELLER!!!! SÄÄÄÄÄMST!!!!

Reply
klara

Var kommer din sjukt fina klänning från?? :D jag tar snart studenten och alltså snart ha bal. Har du några bra tips på var man kan köpa snygga klänningar i hyffsad prisklass? :) tjoo på dig!

Reply
Modemix

HAHAHA åh du är så skön! :D (Syftar på slutet av videon, hihi) ps Du gjorde jättebra ifrån dig tkr jag! pussar

Reply
tråkigt!!

ingen avundsjuka eller någonting.. men jag tkr det är ooootroligt tråkigt när alla säger att man letar efter nån annorlunda?? yeah, sure.. hon ser ju ut som vilken svensk tjej som helst, skittråkig verkligen. Om dem verkligen leter efter nått annorlunda, varför såg då allllla deltagarna likadana ut förutom Sara?? bullshit!!!

Reply
sofia

tyckte att Linnea skulle ha vunnit! men vinnaren var fin hon också. Tyckte bara att hon var lite stel…

Reply
Rebecka

Skitsnygg tjej som vann, verkligen, men hon har typ ingen personlighet? det verkade inte ens som att hon blev glad..

Reply
sofia

Kommer man att kunna se finalen i Shanghai på något sätt? skulle vara kul att se hur det går för tjejen som vann (vad hon nu hette hehe..)

Reply
Anonym

Vart köpte du den där superfina klänningen nu igen? Du har säkert sagt det förut,men mitt minne är ju som det är :) så himla himla fin!

Reply
Cecilia

Yay! Den som varit min favorit av alla tjejer (säger inte vem ifall nån kikar i kommentarerna innan dom tittar) från första avsnittet där hon var med vann. Bra val! ;)

Reply
Nellie

Philippa skulle ha vunnit. Helt klart finast. Nu är jag inget proffs, men har följt ANTM varenda säsong sen det började i princip. Lite har jag snappat upp ändå. Hon är den enda vars utseende går att jämföra med tjejerna där i alla fall.

Någon som vet i fall Philippa fått jobb efter detta?

Reply
fanny melander

jättefi tjej som van men jag tyckte hon inte verkade så framåt såg ut so hon vill satsa på hästarna mer,älskar dig kenza ille bara säga det !

Reply
Rebecca

Jag tycker det var väldigt coolt att hon vann, från häst tjej till modell! :)

Reply
maria

Hej Kenza! Måste bara fråga vad du använder för knep och hårprodukter för att få din håruppsättning så stram, både när du har knut och en hästsvans? Det är jätte fint! Sedan vill jag bara säga Tack för att du lyfte fram den där filmen om mobbning i ett tidigare inlägg, det är otroligt viktigt att vi uppmärksammar och säger ifrån när saker är fel och även uppmuntrar varandra att bry oss och ta hand om varandra. Tack för det inlägget! Ha det bra! /Maria

Reply
Sofie

Riktigt härligt program! Tycker alla tjejerna är så otroligt vackra och har verkligen en skandinavisk look. Tror det kommer gå bra i den stora Elit-finalen! :)

Reply
Marie

Trodde inte att det var hon som skulle vinna, men när man studerar hennes ansikte inser man att hon har fantastiska drag. Fanny var min favorit, men hon nailade kanske inte gången. Det vore kul om du skrev lite om hur det gick för alla.

Reply
Josefine

Hej Kenza, ville bara säga att jag tyckte du gjorde ett superjobb! Jag vet själv hur svårt det är att komma över scenskräck, keep fighting it! Det blir bättre med tiden. Dock så måste jag säga att de som klippte ihop avsnitten gjorde en supertabbe genom att visa en av tjejernas bröst. Hoppas hon inte tar illa vid sig nu när hela Sverige kan se hennes behag…

Reply
emma

jag är jätte impad av modelljakten och undrar om man kommer kunna se finalen ngn stans :)
du var väldigt fin på galan!

Reply
Jossan

Känner vinnaren jätte bra! Hon har absolut personlighet, vilket för er som säger att hon inte har det, är svårt att avgöra då ni inte känner henne. Hon är vacker x 1000, och hon ser väl inte ut som alla andra? Då skulle hon nog inte vunnit, right?
Sen att ni kanske tycker hon verkar tråkig som inte skriker osv, är väl för att hon är seriös och mogen? Blir seriöst galen på alla fjortisar som bara skriker! Julia vet vad hon går för, ska säga och har alltid vettiga saker att komma med.
Min åsikt!

Du passade super bra som programledare Kenza, hoppas det kommer en säsong 2012 också, stor kram!

Reply
Helin

Jätte bra jobbat fina Kenza, du är super duktig. Vinnaren är värdig och hur fin och duktig som helst. Hoppas det går bra med henne i framtiden ;)

Reply
östersundsbo

Linnea skulle vunnit! men hon fick ju plåtas för Vouge så hon lyckades ju rätt bra ändå

Reply
sara

heej Kenza
Vart har du köpt din klänning? den är så sjuukt fin! Skulle gärna vilja att du sa det:)

Reply
Nathalie

Tycker det är så töntigt med kommentarer som den långa högre upp. Vadå tänk dom som inte är lika smala och kan inte kan bli modeller?? Inte fan sitter man och är bitter för det, de finns 10000 andra grejer att göra. Thats life helt enkelt! Va glada för dom som kan bli modeller istället för att va bitter. Herregud så patetiskt!

Reply
Anna-Felicia

Världens bästa Julia vann! Jag hejjar på dig Julia! Kram från din bästa vän Anna-Felicia ! (måste bara hälsa att alla dina djur mår kanonbra hos mig):D

Reply
Lovisa

Vad hände med dom där internet jockrarna ? Man såg aldrig dom och dom var vel inte med på utmaningarna ?:) Helt klart rätt vinnare!!! Och du+Andreas var jätte bra programledare!!!:D

Reply
Maja

Kenza, kan du inte skriva vad dom två andra tjejerna från topp tre gör, vad dom fått för jobb osv?
SKULLE VARA JÄTTEINTRESSANT, tror många andra skulle uppskatta det med :)
kramis!

Reply
nina

om jag ska vara ärlig så tycker jag att du är snygg men att vara programledare är inte din sak.. du blir så nervös när du pratar :(…

Reply
MALIN

hela programmet känns så oprofessionell och oseriöst, ni pratar tyst och det är dåligt filmat.. menmen grattis till vinnaren!!!!!!!

Reply
MALIN

vill också påpeka att du känns jättefalsk i programmet, kenza. när du säger grattis osv, det känns så påklistrat. dina leende osv. fett trist

Reply
Missbieber

Hej Kenza eller allihopa jag tkr att Sara borde vinna hon var sjukkktttt snygg men jag kan inte endra det.Men jag tkr det var SKIT jobbigt med ALLA dessa reklamavbrotten! Men tack och hej leverpastej! Pssssssssss…….Jag e en kenziza! (Kenziza e en som barrraaaaa ELSKARRR kenzza)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*