• header

6e december 2011

God morgon! :)

Jag trodde verkligen inte att jag skulle komma upp i tid idag eftersom att jag gick upp så himla tidigt igår och ändå gick och la mig rätt sent. Men jag är uppe! Och om en halvtimme ska jag knalla iväg till bussen och åka till gymmet och träna. Kenza vs Kenzas lata arsle 1-0 !

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och packa väskan. ♥

Bild från i lördags. Nu byter jag ut vinglaset mot vattenflaskan och dansgolvet mot en svettig zumba-sal. Weho!

58 Comments

Anna

Hej Kenza! Tänkte gratta dig och din blogg på 5-års dagen :) Tänk att du har skrivit redan i 5 år? Det är ju redan så gammalt som ett barn som förstår saker och ting och kommer ihåg vad man berättar :D Jag tycker det är helt otroligt imponerande hur långt du har kommit på 5 år, Grattis ännu en gång! Jag tror att alla är väldigt stolta över dig! Ha en bra dag :)

Reply
Moa

Hej !
Kenza din blogg ger mig så mcyket insperation och du är så himla fin, de är allas flick dröm att få se ut som du , iaf min :)
tack för din blogg finns den förgyller min vardag!

-M

Reply
Kampen mot cancer!

Hej Kenza! Vi är två tjejer som går sista året på gymnasiet på samhällsvetenskapligalinjen! Vi håller på med ett projekt som går ut på att vi ska samla in pengar som oavkortat kommer att gå till barncancerfonden. Vi hoppas att du på något sätt skulle kunna uppmärksamma vårt projekt genom att kanske länka till vår blogg som är tillägnad projektet: kampenmotcancer.webblogg.se

Vi har även en Facebook-grupp och en Twitter. Vår Facebook- grupp heter “Kampen mot cancer” och vårt Twitternamn är kampenmotcancer. Vi hoppas verkligen att du på något sätt kan uppmärksamma detta, vi skulle vara väldigt tacksamma eftersom allt går till ett gott ändamål!

Om du vill kontakta oss så kan du göra det på: [email protected]

Hoppas att du har en bra dag!

/Sandra och Maria Jaber

Reply
annica

Hej Kenza! Undrar ännu också varifrån skall man få tag på en likadann sammets-röd klänning som du har på dej på bilden? Vill jätte gärna ha en sån nu till julen! :)

Reply
lis

kenza, could you please please show how to do these curles? i just cannot do it, i want my curles to look like yours cause they’re soo pretty!! loove them <3

Reply
Camilla

Go Kenza! :D Måste också ta mitt lata arsle till ett gym snarast! :P Det är ju så skönt när man väl har tränat, men jobbigt att ta sig dit :P

Reply
Annellisaa

Har du läst om tvåbarnsmamman som blev våldtagen på en fest i Småland? Jag har skrivit om det i “Jag spyr, spottar…”

Reply
Lania

Heej
du ee såå söt!!!
Älskar diig <3
kolla in våran blogg elinlania.devote.se

Reply
Madde

SKulle inte du kunna skriva ett inlägg om vilken locktång du använder? :) Du får alltid så fina lockar :)

Reply
Sandra

Hej kenza! jag är 16 år, och för någon vecka visade jag min pappa denna sida om skitungarna, och han tyckte det var så fint så han ville genast donera lite pengar till dem. sen gick jag in här och såg att du donerat också! även om jag inte har något med saken att göra blir jag riktigt tacksam.

och en annan sak kan jag också ta upp när jag ändå kommenterar, för några veckor sedan satt jag inne vid din blogg och tittade, då frågar min styvpappa vad jag håller på med. jag berättade att jag läste sveriges största blogg, hur mycket läsare osv du hade. det han svarade var: där har vi en redig affärskvinna där! och det håller jag med om. det kan inte vara lätt att framstå som en glad och bra tjej, och samtidigt få massa skit. ibland kan jag tänka mig att du bara vill skita i bloggen? haha, om jag vore du när jag lägger ner bloggen skulle jag bara skriva massa skit och verkligen lätte på mitt hjärta för sedan skulle det ju inte spela någon roll, haha.

det var lite tankar från mig. ha det bra! och tack för du får mig att inse att även vanliga människor kan lyckas.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*