• header

Christmas time

Några bilder från jobbet jag gjorde för tidningen SOLO! Fotade gjorde Carl Wilhelm Klingspor. Tycker att det blev härliga och mysiga bilder! Jag och Andreas har nu årets julkort kirrade haha.

Nu längtar jag till julen!! I helgen ska vi pynta granen. :)

201 Comments

Emma

Hej kenza!
Vill först och främst säga att jag förstår att du ju inte bestämmer över plåtningarna själv och kanske går mer på saker du inte själv skulle välja, men jag undrar ändå: Tar du någon ställning till vilket budskap du sprider genom dessa bilder?
Här ovan ser jag en man, fullt påklädd, sittandes i stadiga positioner. Du å andra sidan har tighta, korta klänningar (inte för att det är något fel med det) och poserar på ett mycket annorlunda sätt. Det verkar hela tiden som om du ska framstå som något lite roligt på sidan, något snyggt och sexigt bara, som man kan ha lite kul med.
På en bild sitter Andreas stadigt i sin stol. På marken sitter du och “viker ut dig.” Andreas har till och med en arm runt dig, som för att visa att “håll er borta, hon är MIN!” “Jag skyddar henne, det klarar hon inte av själv” eller “Jag har kontrollen.” jag skulle kunna tolka resten av alla bilder, men jag tror att du förstår vad jag menar.
Och jag vill återigen påminna om att SÅKLART har jag inget emot DIG. Inte Andreas heller för den delen. Det kanske inte ens är din mening att ge ett sådant budskap, det kanske inte ens var fotografens. Men är du medveten om vilken effekt bilderna kan ge? Och försöker du på något sätt påverka den?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*