• header

SANTORINI

Det ramlar fortfarande in frågor om klänningen jag bar på finalen av Modelljakten. Som jag skrev då är den från märket MALINA, och modellen heter Santorini! Den finns i massvis med fina färger och färgen jag har är “rasberry”, i storlek XS.

Klänningen jag bar på min systers bröllop förra sommaren är också från Malina, modell Wiki i färgen “rouge”. Har den även i svart och ljusblå. Älskar Malinas klänningar! Väntar på att bli inbjuden till fler bröllop eller fina fester så att jag kan ha på mig dem haha.. Någon som ska gifta sig? Får jag komma?

På bilderna: Wiki svart & Santorini petrol

143 Comments

Amanda

En fråga: vad använde du för ögonbrynspenna och rouge här (länk)? http://kenzas.se/2011/12/01/event/
Skulle du kunna säga märket & nr på produkten? Du är jättebra på att sminka dig, kanske borde satsa på att bli make-up artist? ;P hehe..

Reply
emilie

Hvor kan man kjøpe Malina på nett? kan ikke finne det noe sted , så var det så flott kjoler :)

Reply
emilie

Hvor kan man få kjøpt Malina på nett? kan ikke finne det noe sted, så synes jeg kjolene var så fine

Reply
MS

Herregud så nydelig du er ! Det fineste jeg vet er jenter med høy og fin holdning, og det har du uten tvil !!

Reply
ELLEN -+eecederholm

Jag såg precis att du skrivit om min kusin Emma. Jag blir så himla glad att hon blir uppmärksammad för det hon gör. Hon har varit i Uganda i några år nu och hon har verkligen räddat livet på dessa barnen.
Helt fantastiskt att du hittat deras blogg för du kan hjälpa dem att ha råd till att rädda fler barn som lever på gatan.
Gud vad jag blev glad när jag såg detta, detta gjorde min kväll och jag är faktiskt sjukt stolt över min kusin!

Kram på dig Kenza

Reply
Lena

Fina klänningar :) Fast jag är inte så förtjust i långklänningar :( Men du var jättefin i din Kenza, du passar i färg.

Reply
Rebecca

Hej Kenza! Jag undrar, tycker du att man skulle kunna ha en Malina-klänning på balen? Är lite osäker, men dem är så himla fina och jag skulle kunna ha den på ett bröllop senare på året. Jag går just nu i nian, så alltså till avslutningsbalen :)

Reply
Dixi Wonderland

Tycker nästan att du klär bättre i långklänning än i kort. Du är verkligen jätte vacker i de och hoppas att vi kommer få se dig i många långklänningar i sommar :D

Reply
Anja

Var kan man hitta dessa malina klänningar på nätet, skulle vara snällt om du skulle kunna länka :)

Reply
Louise

Haha “Någon som ska gifta sig? Får jag komma?”
Vore kanske inte helt fel att bli bjuden på en främlings bröllop ;D

Reply
Yolanda

Åhh vilka fina klänningar! Jo jag undrar om inte du kan ta kort på din garderob eller visa några av dina favoritplagg? Det kanske verkar skumt att ta kort på en garderob, men det känns som om du har jättemycket kläder? eller? Iallafall jag ville också bara säga att din blogg är jättecool ;)

Kram Yolanda

Reply
Afrikas Horn

Hej Kenza mitt namn är Hanny, jag och min nära kompis har öppnat ett UF företag som heter Afrikas Horn UF. Jag har skickat många brev till dig och försökt att få tag på dig men du är svår att få kontakt med dig hahah. Jag undrade om du kunde skriva ett inlägg om oss. Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag skulle vara om du svarade på detta brevet. Vi vill verkligen göra en skillnad i Afrikas horn. Jag behöver bara en liten knuff av dig.

Här är vår Facebook sida snälla läs informationen så förstår du vad vi gör istället för att jag rabblar upp det på din kommentar! Och om du vill kontakta mig har du vår email där uppe. SNÄLLA KENZA HJÄLP OSS :(

https://www.facebook.com/pages/Afrikas-Horn-UF/208501849223078
2011-12-05 @ 16:57:29
URL: https://www.facebook.com/pages/Afrikas-Horn-UF/208501849223078

Reply
Elin

Planerar att gifta mig om 4-5 år och det kommer antagligen bli i stockholm, så om du kan hålla ut till dess så lovar jag att bjuda dig! Hahaha! Kram ♥

Reply
Tove

Åh, klickade just in på Malini’s och drömde mig bort ett litet tag. Hittade drömklänningen.
Drömmen vore och du kunde lotta ut en klänning ifrån de, på julafton eller nått.. hehe för oss lite fattiga studenter tänkte jag! ;)

Julkramar!
Tove

Reply
MissAnki

Så sjukt snygg, vart kan man köpa den har försökt googla :) Ska på Gala fest & bröllop framöver och den skulle vara perfekt.

Reply
Emilie Jensen

Hi Kenza :-) I love your dresses!
You never responded me, concerning your Dagmar, green dress? the one with slices in each side, where the shoulders are down? :-) I REALLY want it! Please let me know how i can find it!

Reply
matilda

vill bara säga att du är den snyggaste människan som någonsin har skapats, älskar verkligen hur du klär dig och hela ditt utseende är så perfekt! :)

Reply
jossan

Hmmm trodde klänningen du bar på dib systers bröllop var “special sydd” eller designad för dig…vilket du skrev då

Reply
Cecilia

Jag vill veta var klänningarna som tjejerna hade på modelljakten sista avsnittet på Berns !

Reply
julia

lägg upp en bättre bild på den vinröda klänningen ifrån american apparel och gärna en på den blå med taaaaaaaaaack<3

Reply
Nathalie

Jättefin blogg du har!
Älskar att läsa den, för du ger mig mycket inspration!
Skitsnygga klänningar förresten! :DD

Reply
Dona

Fina du, klänningarna är helt underbara man får bara önska att de passar en som dem passar dig. Om du har tid kolla gärna min blogg, hominis.se

Reply
mimmi

Minns att du skrev att klänningen du hade på din systers bröllop var skräddarsydd åt just dig?

Reply
Dona

Man får hoppas att klänningarna sitter på en på samma sätt som dem sitter på dig! Kolla min blogg om du orkar :P:P:P

Reply
Amanda Sundgren

åh vad klänningen är vacker ! hur är den i storleken? vid bysten typ? sitter den bra? är den lång? haha mycket frågor, men funderar på att köpa en sån till balklännng kanske :D kramar

Reply
Anja

Om du kan ha storlek XS lär klänningarna vara alldeles för lång för mig (1,62) även om jag har högklackat?
Letar efter en fin studentklänning.. Fuck

Reply
Tjoo

Jag tycker synd om dessa små tjejer som tycker att du e cool o bra förebild, o du är faktiskt rätt så bortskämd för visst du har jobbat sen du va 15 med o posa o fotas hit o dit OJ va mkt du “kämpade” o sedan resten av dina jobb oj vad kämpiga dom är ba stå där o fotas o kläderna o sånt du designar inte ett skit dom använder ditt namn för o lyckas o få sålt grejerna, o sen modelljakten du utsåg inte nån vinnare elr va med o bestämde du va med för att dom skulle använda dig till o locka dit många unga tjejer, du har inte kämpat nått asså var lite äkta o ärlig ist för jag menar ju stå o posa?? E de kämpigt? Oj va du sliter! Sen dricker du o festar varje helg, du inspirerar me inget inse det, va äkta!

Reply
Julia

Jag hade “santorini” i vitt på min bal, dock förstördes den i kemtvätten.. Fick pengar tillbaka men har ingen vacker klänning längre:(. Hur tvättar du dina?

Reply
Felicia

på tal om gifta sig, skulle du komma på mitt bröllop om jag bjöd dig? inte för att jag har planer att gifta mig just nu men om några år ;) är helt seriös så skulle vara jättekul med ett svar;)

Reply
NikkiLund.

Aw, you’re so pretty! You shall know that I’m looking up to you, and you’re one of my hugest style icons. :)

I loooooove the dress btw!

Reply
BECKA

Jag är förlovad! :) Du får komma på mitt bröllop – men det är nog ett tag kvar, är bara sjutton ;)

Reply
Linda

Magiskt vackra klänningar.
Mer festtillfällen så jag kan få hälla i min kropp i en sådan klänning:-)

http:blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
Sexig, fräsch, snygg…nähä,….inte dt nä:-(

Reply
Paulina

Hej Kenza, från vilken sida har du beställt dina jeffrey Campbell skor? Kram på dig

Reply
Johanna

Jag gifter mig den 1a september och har temat brekfast at tiffanys, alltså tiffanyblå, silver, vit och några inslag av brunt och diamanter och pärlor lite överallt, så ta på din blå klänning och kom :D

Reply
Jag

Åh vad jag letat efter denna klänning, den är ju bara så himla perfekt! Tack för du sa vilket märke osv. Jag kollade upp detta på Google och hittade hur många fina klänningar som helst. Jag letar nämligen efter min balklänning eftersom att jag snart tar studenten, wiie! Den klänningen som du hade på dig på finalen är ju bara sååå perfekt och jag har drömt om den hur länge som helst, synd bara att den var så bövelens dyr och skulle kosta mig ungefär 8 månader att spara ihop…. Blev SÅ ledsen bär jag såg priset :( har du tips på lika fina fast billigare klänningar? Mår så dåligt över detta!!!

Reply
Julia

Hej kenza!
Först, läser din blogg, ofta:) tänkte bara säga nåt roligt att du och dina byxor (svarta skinn, Jofama) hade hamnat på en bild på instagram:) om du vill kan ja skicka bilden, bara så du vet! Jag tror dom som har kontot är från typ USA eller nåt, så då betyder ju det att du ät känd där med!

Bara roliga nyheter:)

Älskar bloggen, power to kenza!
Kram Julia

Reply
Louise

Varmt välkommen till min blogg! Jag är en tjej på 22år, som skriver om hur det är att leva med social fobi, lite om min träning och mycket mer! Kika gärna in, eller släng in en kommentar! :)

Reply
Lotta

Hej Kenza! Underbara klänningar! Skulle mer än gärna vilja ha en sån, vart har du köpt den?
många och stora kramar

Reply
Hanna

Var kan man köpa klänningarna? Snälla Kenza svara! Denna bild var en av de vakcraste jag sett på dig. Du äger!

Reply
Emla

Du är så himla snygg Kenza!
Du som brukar vara duktig på att laga mat, kan du inte komma med ett bra förslag på vad man kan laga för gott?
Kolla gärna in min blogg med :)

Kram!

Reply
Sanna

den rosa klänningen du har är så magiskt vacker att det inte är klokt tycker jag…helt fantastisk !

Reply
Astrid

Det är helt sjukt hur fin den klänningen är som du hade på Modelljakten! Dessutom passade du jättefint i den och med håruppsättningen blev du Supersnygg!
Kram!

Reply
Niina

Den som ändå kunde klä i långklänning! Makalöst vackert. Stilrent och tidlöst! Passande en nobel-middag allra minst. :-)

Reply
Eyla

Hej, vet du hur mycket klänningen kostade som du hade på dig på finalen eller vart man kan köpa en sådan klänning för den skulle passa perfekt som balklänning? :)

Reply
Lejla

Vilken storlek bar du på klänningen du hade på din systers bröllop? Kram…

Reply
fia.

jag ska inte gifta mig, men om du får en inbjudan följer jag gärna med som +1, för jag har också en grym bröllopsfestklänning.

bara så du vet.

Reply
mikaela

kan du inte skicka länken till sidan där du köpte den? för har letat runt på nätet men hittar den bara i en annan färg!! skulle så himla gärna vilja ha den på min student bal! puss

Reply
Vilma

Tror inte det skulle vara så roligt att ha dig på sitt bröllop eftersom då skulle du vara vackrare än självaste bruden som ska stå i centrum. :)

Du är så gudomligt, sjukligt fin.

Reply
Mevelina

Älskar din blogg!! :) men vad heter sidan du köpte den på? Jag skulle vilja ha den på min bal vid studenten. kram

Reply
Anja

Hej!

Santorini maxi är fruktansvärt vacker! Jag har köpt den i färgen “Bridal White” och ska gifta mig i den nästa sommar :) Den är helt fantastisk!

Reply
ariana

Hej Kenza! Jag ska gå på bal nu till våren och vill gärna ha någon klänning i samma stil som du hade på modelljakten. Kan du tipsa om några bra sidor? kramar!! :)

Reply
dona

men vart kan man köpa den klänningen???
vilken sida eller butik köpte du den på Kenza??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*