• header

Dagens

Mössa från Rut mfl, lång transparent blus & stickad linne från Style by Tyra, skinnshorts från Jofama by Kenza, boots från Jeffrey Campbell, armband från 82/kyssjohanna.se & brillor från Nastygal.

193 Comments

Alma.

Hey du, gift dig med mig?? Du är så snygg!! DÖR. Och dör lite till. Fatta, att du är snyggsnyggsnygg. :D

Kenzas svar: Är det ett frieri? ;-) tack söta du!

Reply
ff

Fråga: Det är ju rätt kallt så undrar om du går runt sådär ute eller har på dig jacka osv? Annars känns det ju lite onödigt att klä upp sig sådär eftersom du väl inte jobbar (?) så det är väl ingen som ser dig. Eller är det bara för läsarnas skull du klär upp dig? Tacksam för svar! :D

Kenzas svar: Ja jag går runt såhär, jag tycker om att klä mig fint. Klart jag har jacka på mig! Och halsduk, vantar m.m.. Nej jag klär inte upp mig för att sitta hemma, det har jag inte gjort idag heller så jag vet inte vad du menar.. :P

Reply
Stina Karlsson

Hejsan!
Måste bara säga att du är en grym inspirationskälla.
Nu tänkte jag passa på och fråga dig två frågor:
1) Vart har du köpt din mössa? Jag vet inte vart man kan få tag på Rut mlf :S
2) Det är inte många som lyckas få till så fina och jämna ögonbryn som du. Hur gör du? Jag tycker om det starkt, det är så fint tycker jag. Du har sagt att du använder en ögonskugga från Make Up Store, vet du vad den heter?
Ha en underbar söndagskväll! <3

Reply
Jenny

skulle du vilja lägga ut lite outfits bilder till nyår om man inte vill ha klänning?
jag gillar inte klänningar och klackar, men vill ändå vara jätte fin. hade verkligen uppskattat om du hjälpte mig med det, för ska träffa min pojkväns föräldrar för första gången på nyår så är jätte nervös och vill självklart vara fin!
tack på förhand.

Reply
Irina

u look fabulous! But haha, im sorry for the question, arent u cold? or u had an overcoat?

Kenzas svar: Of course I wear a jacket, its winter!

Reply
Alexandra

äe… du ser ju så sjuuuukt bra ut.. att man nästan dör xD Du är (i mina ögon) snyggast i världen, tillsammans med Beyoncé… jag lovar – av alla artister/skådespelerskor/modeller osv osv. Och jag är inte lesbisk. Jag bara tycker att du ser så galet bra ut.

Det är nästan lite fuskigt ;)

Reply
Sofia Reis

ohhh that litlle head turban looks so sweet on you! It’s different to see you with that kind of hat! Your outfit is very nice too :) as always!

Reply
isabelle

Hur snyggt som helst!
Alla dina outfits är snygga!
Vart får du all din inspiration ifrån? Vill gärna veta!
Svara i ett inlägg om det går!
You go girl! Kram

Reply
Moa

Är det makeupstore läppstift isåfall va heter de?

Kenzas svar: Yes använder bara det! China red som sagt. Kram!

Reply
nesrin

fyy faaan vad snygg du är!! jag vill bara äta upp dataskärmen när jag ser dina foton!! lätt snygaste bruden i sverige!!

Reply
ABBER FOR PRESIDENT!

allså jag vill inte va sån. du är verkligen jätte vacker och din stil är jätte fin. men det ser inte alls bra ut o ha solglasögon när det iskallt ute? haha o sen mössa med den också.. blir för mkt :/

Reply
Emilie

Hej! Är sugen på att åka till cypern i sommmar och det såg så fint ut där du var. Vilket hotell bodde du på och vilket resebolag reste du mig? Berätta gärna om resan i ett inlägg med bilder på din blogg, skulle vara uppskattat! :)kram.

Reply
Sarah

HAHAHAHAHAH Jag dör!! Det är vinter (december) och du går runt med solbrillor och shorts? HAHAHAHAH Sluta var rolig! Lakanet var också gulligt försök i att vara stilig. :-)

Kenzas svar: Gulligt att du bryr dig så mycket om vad jag, en total främling för dig, har på sig! :)

Reply
Afrikas horn+UF

Hej Kenza mitt namn är Hanny, jag och min nära kompis har öppnat ett UF företag som heter Afrikas Horn UF. Jag har skickat många brev till dig och försökt att få tag på dig men du är svår att få kontakt med dig hahah. Jag undrade om du kunde skriva ett inlägg om oss. Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag skulle vara om du svarade på detta brevet. Vi vill verkligen göra en skillnad i Afrikas horn. Jag behöver bara en liten knuff av dig.

Här är vår Facebook sida snälla läs informationen så förstår du vad vi gör istället för att jag rabblar upp det på din kommentar! Och om du vill kontakta mig har du vår email där uppe. SNÄLLA KENZA HJÄLP OSS

https://www.facebook.com/pages/Afrikas-Horn-UF/208501849223078

Reply
Maria

Hade ni någon studentbal? Om ni hade det kan inte du visa din klänning?
Kram!

Reply
Malou

Men alltså haha?? Det betyder något när någon säger att det är snyggt men om det inte är snyggt enligt en läsare då dumförklarar du den?? Fan vilken dubbelmoral! Du lägger ju upp bilden för att visa dina läsare, du bör ju förstå att ALLA inte tycker ALLT du bär är snyggt? Man måste ju få säga det utan att du ska förlöjliga personen. Jag tycker det var en cool outfit och det passar dig jättebra men känns ju inte kul att veta att råkar man säga något som visar dig att man inte dyrkar dig så skriver du något korkat tillbaka.

Reply
ida

Shit vad tuff!! Snyggt. men lite för mycket. Den långa inte snygg och solbrillor nu? Lite väl somrigt..många måste tittat på dig…..

Reply
Helena

Helt klart den snyggast outfiten jag har sett på väldigt länge (alla kategorier)!! Jag är själv en sucker för helsvart ;).
Vissa andra här verkar inte förstå att man visst kan ha solglasögon trots att det är “vinter”.. Brukar själv köra på mina ray ban när det är en solig vinterdag :).

Reply
Ida

jag fattar inte hur du klarar dig typ hela vintern utan en dunjacka! du har alltid typ höstjackor eller skinnjacka mitt på vintern, och ibland ingen jacka alls? det är faktiskt snyggt med tjocka jackor också ;)
dock inget fel med att du går runt med kalla kläder, du kanske bara är varm av dig? x)

Kenzas svar: Men va? Jag har alltid jacka på mig? Och nej jag använder mest min dunjacka nu på vintern, ni ser ju inte bilder på mig ute varenda sekund.. Inte ens varje dag.. Kram!

Reply
C

Kenza, kenza, kenza! Du är så himla fin och jag är väl bara en på miljonen som tycker det! :)
Jättegulligt om du bara kunde tala om vart du köpt din söta mössa? Den är från Rut mfl men beställde du den från någon speciell hemsida lr så?
Puss på fina du!

Reply
alex boccio

äntligen lever du upp till sveriges mest lästa modeblogg. varfö tog det sån tid… o äntligen går pengarna till något bra…

Reply
Rebecca

Är toppen lång där fram också? Jag tycker i alla fall att den var sjukt fin. Har kollat på en transparent klänning som påminner lite om den där toppen, fast den jag hittat är utan armar. Skulle varit roligt om du kunde visa en bättre bild på toppen, eller i alla fall förklarat hur den såg ut. :)

Tusen kramar till dig!
/Beccy

Reply
Jessica

Hej Kenza!

Jag har haft problem de senaste dagarna med att läsa din blogg på mobilen. Tänkte bara ge dig en heads up för om det bara är lilla min telefon de är fel på så är det ju skitsamma men om fler har samma problem så kanske det är bra o säga till :)

Hejdå!

Reply
Aida

Kenza du är en skitsnygg tjej vill jag börja med! För det är du! Vad gör du att du lyckas att hålla din form ? Vilket smink märke använder du asså har aldrig sett en tjej som är så vacker som dig och förresten det är första gången jag läser din blogg en vän vissa din blogg till mig idag, Hoppas jag får ett svar utav dig byee :)))

Reply
Aida

Du är så vacker du har en riktig skönhet! Hur håller du så bra din form ? Det vill jag veta :D

Reply
Jonna

Det må vara december men det är nästintill höst väder ute, bara snäppet kallare. Går själv fortfarande runt i skinn jacka utan att behöva frysa ihjäl. Så helt rätt outfit EFTER väder och inte månad. Och sen när kunde man inte använda solbrillor på “vintern” när det är sol ute? Vissa av er är allt bra roligare:)

Snyggt!!

Reply
Elug Season

Alla fashion fans =) Jag drömer om att jobba som designer en vacker dag och skapa klänningar året runt!! Om ni söker på : Elug Season på facebook hittar ni mig! In och gilla om ni vill =) Passion for fashion!!!!!

Reply
Dagga

– snyggt men lite för sommrigt, det är trots allt vinter, gillar mössan på dig iafl, lite ovanligt att se dig i sånt

Reply
Sanna

tänk att man kan gå klädd sådär i dec, det är helt sjukt egentligen. Fast jag klagar inte, gillar inte snö och kyla så det får gärna hålla sig såhär för min del

Reply
amanda

Snygg som alltid! Du skulle kunna ha en soppåse på dig och ändå vara vackrast i rummet! Kram

Reply
Maria

Jag vet inte riktigt varför, men din outfit får mig att tänka på wonderwoman :p

Reply
Desirée

Outfiten är kanske lite för mycket men alltså vem bryr sig? Din garderob måste nog vara snyggast i stan!!! :D kram

Reply
christie

jag tycker inte det är speciellt klädsam outfit. Sen tycker jag det är skrattretande (menar nu inte dig) men när tjejer som går med korta kjolar och kläder som man inte ens borde klassas som vinterkläder, när dom sen gnäller på att dom är sjuka (ex. hög feber)! Haha..wonder why liksom? haha

kram på dig Kenza :D <3 ha en bra dag!

Reply
H

snyyyggt.. Äslar skjortan!! Det e inte alls kallt för shorts, bär det typ hela tiden plus att man har ju ändå strumpbyxor under..fattar inte varför alla blir chockade.. typ halva Sverige på vintrarna går runt med shorts och strumpbyxor.. Vill också bara säga tack till dig Kenza som ställer upp och offrar din jacka (i december) för att visa oss en helt underbar outfit <3

Kenzas svar: Haha nemas problemas! Ja vi har ju faktiskt fortfarande plusgrader här i Stockholm :)

Reply
Till sarah:D

Så du menar att man inte blir bländad av solen även på vintern? Och vad menar du med lakan?

Du är snygg Kenza! Tack för en fin blogg, kram!

Reply
Gabi

Gorgeous!! You’re one of the most beautilful women in the world:) love your style!

Reply
Linnea

Hahha jag kunde inte sluta tänka på en sak: Du är ju helt svartklädd. Kvinnor i ex polen går svartklädda i flera dagar efter någon närstående har dött för att visa att de sörjer. Men det hoppas jag inte du gör. Du är superfin och hoppas du mår superbra :*

Kenzas svar: Haha vad söt du är, nej jag sörjer inte. Jag mår rätt bra just nu. Kram!

Reply
En beundrare!

Kenza!!! Jag ÄLSKAR dig och din blogg!!!!!!!!!! Du är såååå sjukt fin och jag vill bli som dig när jag blir stor :DD Och du är typ min förebild! <333333333333 ÄLSKAR DIN BLOGG SJUKT MYCKE! <33

Reply
frida

fint men det ser lite kallt ut, men ialla fal kanske det är lite för svart :)
ha en fett skön dag

Reply
Kela

Hej Kenza!
jag har en fråga om den mössan du har på bilden. Det finns ju liknande “pannband” eller vad man ska kalla de som ser exakt likadana ut som din mössa, fast i stickat. Har du någon aning om var jag kan köpa en sådan, för jag fryser ihjäl när jag går ut och vill ha något snygg på huvudet. Om inte, har du något tips om vad man kan ha nu till vintern?
Snygging btw!!

Reply
HS

Jag tycker iallafall att du är jättefin Kenza, skit i dom andra,du ser ju ut som värsta fashionistan. Go for it gurl! Och Kenza kan jag ju inte ta foto på sin dunjacka hela tiden hon har ju inte nya olika dunjackor på sig på varje bild! Lite skärpning folk!

Reply
Pia

Men snygga kvinna! Och skinnshortsen är verkligen perfekta, är så sugen på dem men dem är lite väl dyra för mig.

Reply
malin

Whats up med att folk blir upprörda för att hon har solglasögon? Det är starkt ljus oavsett årstid och alltid behagligt med mörkare ljus+att det är döööö snyggt. peacee

Reply
Lovisa

Super snyggt!!!! Undrade bara hur mycket kostar läppstiftet? Vet att du köpt det på Make Up Store, men hur mycket kostar det:) ? Det var så tjusigt, hihi. Kramar

Reply
Maria

Vi brukar ha väldigt lika klädstil men det här tyckte jag verkligen inte om :S Mössan, blusen, solglasögonen. Nä fy fan.

Reply
Sylvia!

aaaaa, Fashiontoast.se rakt av.

Bra att du vågar tänja lite på gränserna, gå lite utanför din comfortzone liksom, om du får kritik om dina kläder förlöjliga inte kommentarerna det visar bara att du är svag och tar åt dig. Du gillar att göra åtlöje av folk som ger dig kritik, du är ju trots allt en modeblogg men du lever ju inte upp till din titel så himla bra. Sätt trenderna följ dom inte.

Reply
Märta

HEJHEJ Kenza ! Du har alltid en VÄLDIGT fin stil, och jag gick in på style by tyra men hittade inte linnet, det är helt översnyggt. Hittade du linnet på internet eller i en vanlig butik ?
kram

Reply
TNS

Vill ha liknande mössa som dig kenza! finns dock inte kvar på rut mfl. vet du vart man kan beställa liknande? måste även tillägga att du är en grymt bra person och väldigt fin! :)

Reply
Linda

Grymt snyggt, Kenza.

Men hallå tjejer! Jag får anta att ingen av er går med varken kjolar, blommigt eller vitt/skirt/transparent på vintern/hösten? Herregud så tråkiga ni är! Snacka om att leva efter invanda mönster och att inte våga gå mot massan.

Och till tjejen som tycker att Kenza´s svar till någon som ogillar hennes klädstil är nedvärderande. Man blir bemött som man bemöter, har du hört det? Skribenten ifråga är både elak och nedlåtande – varför skulle det bemötas med något annat?

/L

Reply
sofia

du ser underbart vacker ut ! du och din pojkvän måste ha FANTASTISKT sex med den kroppen. Wow-Oh-Wow

Reply
alma

fyfaaaan va du är snygg! Skulle verkligen inte säga nej till den kroppen! Hur lång är du? Tacksam för svar! :)

Reply
syskon

Hej Kenza!
För det första är dina shorts från början väldigt korta, så varför ska du alltid vika dom i dina outfit-bilder och göra dom ännu kortare? Hur korta ”byxor” vill du egentligen ha?
För det andra vill jag påpeka att du kanske borde ta e kurs i att matcha kläder. :)

Reply
frida

hej, jättefin outfit på bilden. Beställde också en sån lång blus för några dagar sen i xs/s men tyckte tyras bilder var lite svåra att se på hur storlekarna satt på och stod inte heller vilken storlek hon bar på bilden. Så vore jätte tacksam om du kunde berätta vilken storlek du har på bilden samt hur den är i storleken :)?

Reply
Angelica

hmm, alltså jag tyckte det var lite vär wb hipster över detdär…du är så mycket finare i typ colour blocking, eller lite mer “classy” stil ^__^ Vill inte låta dryg, men det är bara så jag tycker :)

Reply
filippa

Fan vad snygg outfit! dööööör så snyggt läppstift! var har du köpt det och vad heter det/vad är det för nr? svara gärna i mail eller i bloggen! vill jättegärna ha den färgen!!

Reply
C

Åh kenza.. du är helt otroligt snygg. Hoppas verkligen du tänker på det varje dag och bara är.. lycklig. Du verkar må så bra och livet verkar gå så lätt!

Du är otrolig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*