• header

Sturebadet

Jag och mamma har haft en sån himla härlig dag på Sturebadet! Förutom en fantastisk 80 minuters helkroppsmassage så har vi simmat & bastat och bara tagit det lugnt. Vi gör sällan sånt här ihop men det måste vi ju göra! Vi var där från ett till sex och efter det bjöd jag på middag ute. Jag tror att min mamma hade en underbar födelsedag, hon gick runt och log hela tiden haha. :) 

Jag orkade inte gå runt med min kamera så jag tog bara några snabba bilder med iPhonen som jag hade i fickan på badrocken. För den som undrar så var Sturebadet väldigt bra! Rätt dyra behandlingar (jag betalade lite mer än 3000 kr totalt för våra massagebehandlingar) men man fick tillgång till ALLT där, väldigt trevlig personal dessutom och när man kom dit fick man till och med en neccessär med härliga hårprodukter i. Lyx!

Vi började dagen med lunch

Chill vid poolen med juice & frukt medan vi väntade på att bli hämtade av de som skulle ge oss massage

Simmade många längder i poolen!

Efter massagen med aromaolja satte vi oss i “aromarummet”, där var det lagom varmt och skönt! :D

82 Comments

Nina

hej hej .. jag har precis startat en blogg jag är 11 år och heter Nina xD , När jag sett din blogg så ville jag också ha en men har inte vågat men nu har jag gjort en men de känns som ingen kollar och jag skriver om mode, dans, skolan o mitt liv men inte så många kollar :( . jag tycker om dig du är en bra tjej och jag får bara kolla på din blogg av de som har stora bloggar för du skriver inte om något dåligt.. Önskar att du skulle kunna länka min blogg så kanske jag får lite läsare:)

Du är duktig och sluta aldrig blogga kram Niina :)
niiina.devote.se

Reply
agnes

på tal om ingenting, kan inte du lägga upp en bild hur du sminkar dig? med lite brun sotig ögonskugga? :D

Reply
Madeleine

Hej. Vad kostar en heldag som ni gjorde, tänkte som en bra julklapp. Tack! :)

Reply
Sara

Åh gud vad underbart! Massagen låter.. perfekt. Låter som om din mamma fick en grym födelsedag! :)

Reply
Maria

Gick du på någon studentbal? :) Om du gjorde det, kan du visa klänningen som du hade på dig då? :)
Kram!

Reply
felicia

HEJ KENZA!

kan du snälla avvara lite tid för att hjälpa mig att leta upp snygga och prisvärda bustiers?! tack snälllaaaa :D

Reply
anna

Hej Kenza, hoppas ni har det bäst! undrar om du vet en affär som säljer nipple covers?
Väldigt tacksam för svar!

Reply
Amanda

Oj! 3000 kronor för en sådan behandling? Det är ju mer än vad jag tjänar på en hel månad på mitt extrajobb! En del har det allt för bra, men det förtjänar du!!!

Reply
Anna

Kenza, är det inte snart dax att ändra faktan om dig? Är inte du 21? :P och Kenza & Tyra Showen är väll slut? ;)

Reply
jenny

wooowww…vad fint….ser ju helt underbart ut…
verkar som att du hade det riktigt bra i alla fall =D

kram

Reply
Sanna

ååå va härligt med tjejdag med mamma, det är viktigt att spendera tiden med sina nära och kära. Man vet verkligen aldrig hur länge man får ha dom kvar. Skönt att ni hade en bra och underbar dag tillsammans

Reply
Michaela

ÅÅhh låter som att ni hade det underbart! Jag ska själv dit på behandling efter jul tillsammans med en god vän:)

Reply
Michaela

Du har ju varit o rest mkt , skulle du inte kunna skriva ett inlägg på lite tips på vad man o sina kompisar kan åka på någon resa i sommar?:) en semester med sol o bad, utflykter men ändå bra nattliv. Kram på dig

Reply
LALALALALALALALALALALALALALALALA

Hej kenza jag vet att du har hjälp flera organisationer och har själv fadderbarn. Men nu min fråga till dig kommer du donera något till årets musikhjälpen 2011 ALLA FLICKOR HAR RÄTT ATT GÅ I SKOLAN? Hoppas du svara :)

Reply
Jessica johansson

Hej! Kan du inte uppmärksamma
Musikhjälpen lite som började idag och håller på tills på söndag. Dom sänder både tv och radio och samlar in pengar till flickors utbildning:) Det är ju Jason/Timbuktu, anagina och kodjo som sänder så kan rekommendera att lyssna en sväng, väldigt intressant:D

Reply
Tante Jul

Det så virkelig ut som en fantastisk dag. Jeg skal oppfordre mine barn til å være snille og tjene masse penger, så kan de gi meg en slik bursdag om atten år!

Når det er sagt er jeg sikker på at du ville sørget for at hun fikk en fin dag uansett, også om du ikke hadde hatt muligheten til å gi en heldag på spa.

Reply
Mari

Det e helt underbart med såna fina överraskningar!!! :) gillar oxå mer upplevelser än saker! :) vi gav min sambos mamma en spa dag med övernattning i 50 års present. Som vi alla åkte på å det blev väldigt uppskattat! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*