• header

Be kind to one another

Ville bara ta och önska er en trevlig kväll och tacka er för alla fina kommentarer och mail ni skickar varje dag! Ni är underbara och jag uppskattar er till tusen. Sedan är några av er är riktigt elaka. Mobbare, kallar jag er. Inte bara för att ni gör allt för att jag, någon ni inte ens känner, ska må dåligt… Utan för att ni med säkerhet är lika elaka i verkligheten mot människor runt om er.

Förhoppningsvis växer ni upp någongång och slutar lägga ner energi på att försöka trycka ner folk. “Man vadå? Man måste ju få säga vad man tycker?” Hmm. Tror knappast att ni hade blivit glada om någon skrev till er fula/feta/spinkiga/äckliga/värdelösa ni är. Eller har jag fel? Jag förstår inte riktigt hur ni fungerar, eller hur ni står ut med er själva…för det hade nämligen inte jag gjort om jag ständigt försökte trycka ner andra för att själv må lite bättre. Ni borde skämmas. MEN alla kan självklart förändras!

Snälla, som Ellen säger.. Be kind to one another ♥

316 Comments

Siri Forsberg

Kenza, jag läser din blogg oftare och oftare. Jag gillar den! :) Du är precis som oss flesta andra, en helt vanlig person, inte bättre eller sämre. Med detta menar jag inget negativt. Jag kan tänka mig att det är det som retar upp folk. Jag själv kan vara sådan att om jag tex ser på svenska hollywoodfruar så tänker jag “fan vad dem har det bra…fast ne, dem har bara gift sig in i det och lever ett orealistigt liv och känns inte mänskliga” men när jag tex läser din eller blondinbellas blogg så tänker jag snarare “hur fan har dem lyckats så bra? helt vanliga tjejer…Tufft, dessa tjejer är verkligen förebilder” Att du är en helt “vanlig”(om man får kalla det så) tjej som har lyckats bli så framgångsrik, kan reta upp folk är min teori. Många kan nog förknippa sig själva med dig, men ändå inte nå upp till samma nivå. Oj vad det kan reat upp vissa(fast de skulle dem aldrig erkänna). Vissa kan uppenbarligen inte handskas med det och tar då till omogna sätt för att såra.

Varje gång jag ser eller hör någon som är missunnsam, elak eller har behov av trycka ner andra så tänker jag: “Den personen kan inte må bra. Dem kan inte vara tillfreds med sig själv”. Mår man bra så har man inte behov av att såra andra! STYRKEKRAMAR

Reply
Nathalie

Har suttit och läst igenom kommentaterna och vissa är ju så patetiska. Som tillexempel kommentaren som MATILDA skrev, asså herregud det finns ingen ursäkt till att bete sig illa OAVSETT vilken bakgrund man har. Så Kenza ska ta att nån skriver taskiga saker bara för att dom mår doligt? Kan ha vart det korkaste jag hört någonsin.

Reply
Jakob Andersson

Återigen visar dig vilken fin person du är! Du tar upp och pratar om saker som är viktiga och låter inte ditt “kändisskap” stiga dig över huvudet. Det är så fantastiskt att se och jag kan inte annat än att unna dig varje minut av framgång, jobb och projekt som du ger dig in i!

Det finns folk till allt, och jag vet hur det är att få kämpa mot fördomar mycket i och med att jag driver min blogg, det handlar helt enkelt om att välja att lägga sin energi och tankar på det som får dig att må bra! Som alla tusentals tjejer (och några få killar, som mig) som faktiskt finns här för att stötta och ge dig positiv cred.

Tyvärr är det personer som dessa som kommer att stå stilla på samma plats hela livet och trampa i frustration över att de själva aldrig la sin energi på att göra rätt för sig och att faktiskt kunna glädjas för andra, uppmuntra varandra och se att varje person är unik.

Skickar med en härlig julkram såhär på slutet av denna långa kommentar! Ha en fantastisk dag och en fin jul Kenza!

Reply
Jessica

Jag diggar dig något enormt, och du om någon borde vara stark nog att inte ta åt dig elaka kommentarer! Du är hur vacker som helst och folk borde ta sig en titt själva i spegeln innan dom klankar ner på andra. Keep beeing strong Kenza!♥

Reply
Anja Dymkowska

LISTEN UP!

Till er alla som är intresserade av pälsar har jag 3 stycken äkta rävpälsar till salu och en upplagd på tradera. Så klicka in på min blogg och hör av er där, eller skriv på facebook, Anja Dymkowska. Skickar bilder och pris och mått vid intresse! Pälsarna ligger på ett mycket lågt pris men kan även sänkas några hundra vid snabbt köp!

http://www.tradera.com/saga-fox-akta-pals-silverrav-rav-jacka-palsjacka-palskrage-auktion_163302_145535021

http://justanja.blogg.se
http://justanja.blogg.se
http://justanja.blogg.se

/Anja Dymkowska

Reply
Malin

Ta inte åt dig, folk trycker ner andra för att höja sig själva :) Det jag egentligen ville var att tipsa dig om Musikhjälpen i Sveriges Radio och SVT, du borde bidra med något där, sälja något på auktionen eller samla in pengar på annat sätt. För att visa ditt stöd (som jag tror finns) och för att hjälpa flickor till utbildning och ett bättre liv :) Kram på dig!

Reply
Sofia

Du kan ju inte hjälpa att du ser väldigt bra ut- och det finns ju heller inte förstås något negativt i att ha ett fördelaktigt yttre. Men alla bittra människor som klagar på dig har (vare sig de vill det eller inte) något skit i bagaget som de själva antagligen har en stor del i! De får alltså ut sina egna misslyckanden och besvikelser på dig som de själva har drabbats av under livet. Destruktivt? Jaa. Säger det något om dig? Nej.
=)

Reply
Therese

Så sant. Dom som hackar på alla andra vill bara framstå som bättre fast på någon annans bekostnad. Tycker att du är en sån mycket bättre förebild än många andra bloggerskor. Låt dig inte tryckas ner Kenza!

Reply
linnea

Vänner, kom ihåg att det inte alls jämt handlar om avundsjuka utan det grundar sig i att man själv mår dåligt och vill ta ut sin ilska på valfri person, och hur enkelt är det inte att då kommentera anonymt på en blogg?

En person som mår bra har aldrig behovet av att trycka ner andra. Jag tycker synd om dessa människor faktiskt och skulle gärna vilja ge dem en självhjälsbok eller några terapitimmar för att ta itu med sina underliggande problem!

Reply
Anna

Jag är ju lite äldre än de flesta av dina läsare (tror jag iaf) och jag maste bara säga att det är super av dig att skriva ett sadant inlägg. Man far inte alltid säga vad man tycker, jag vet inte vart vissa människor har fatt det ifran. Det finns vissa saker som man inte säger, det spelar ingen roll vad man tycker och tänker, man haller det för sig själv.

Reply
Ylva

Du är så bra! Jag hoppas att du vet att dessa folket bara är såååå avundsjuka på dig och ditt liv, du har allt som inte dom har. Du är en sån himla fin människa och låt ingen trycka ner dig! Du är stor förebild!

Reply
Karin

De som skriver elaka och anonyma kommentarer på nätet, är förmodligen värsta fegisarna irl. Men nånstans måste de ju få ut sina aggressioner. Man häpnar ibland då man läser kommentarerna på vissa bloggar. Tycker man ska va snäll mot varandra!

Reply
Sandra

Naawww… så synd! Jag själv älskar din blogg och går in på den minst 20 gånger per dag! ÄLSKAR DIG ♥

Reply
Therese

Tyvärr så älskar alldeles för få SIG själva idag. På det där vackra, självständiga viset. Det är där hatet grundar sig, och det är så sorgligt att se. Jag har många trasiga människor i min närhet, och ingen av dem vill se sitt egna värde. Det finns för lite godhet kvar i den här världen. Men det är skönt att se att sådana som du finns, som fortfarande kämpar för att sprida det på ett ställe som känns förlorat. En vacker människa är du. God jul.

Reply
J

dom som skriver elakt till dig är baara avundsjuk :/ du är världens finaste tjej kenza!! <3

Reply
Elin

Människor som väljer att sprida negativa kommentarer finns överallt och det är nog tyvärr bara att acceptera. Det bästa är att strunta i dem och fokusera på det fina du får av folk. De som skriver elaka eller tråkiga kommentarer tror jag bara får vatten på sin kvarn när du skriver tillbaka. Det bästa är att ignorera dem, så kan de sitta där med sina syrliga åsikter! Tittar man på kommentarerna i din blogg så är ju i alla fall majoriteten av dem jättefina. Kör ditt race :) Kramar från Elin

Reply
H

Något som alltid LADY GAGA säger på hennes konserter är “I HATE THE TRUTH”, jag håller med henne och det e df ja älskar henne starkt… För att vara ärlig och vara elak e två helt olika saker. Människot eller snarare sagt tjejer misstolkar att säga sanningen och att trycka ner andra!! MEN KENZA KEEP UR HEAD UP FÖR DET DU GÖR, KAN INGEN AV DEM MOBBARE NÅ UPP TILL..Föra att komma lika långt som dig måste man börja med att tro på sig själv och tro mig när ja säger att dem inte tror på sig själva ett dugg.. Så in the end det e du som alltid e ett steg före hihi :D

Reply
Manja

Hej Kenza!

Just nu pågår musikhjälpen i Göteborg. Jag vet att du engagerar dig mycket i välgörenhet, men jag hoppas du kan bidra med din TID för en bra sak.

Temat detta år “Utbildning till kvinnor” är ett ämne som är hur viktigt som helst, särskilt viktigt för oss som tjejer, att lyfta fram andra tjejer.

Mitt förslag är att ni bloggare (Kissie, Isabella, Paow mm) aktionerar ut en middag/fika/lunch/shoppingdag eller vad ni vill. Läsarna får då buda på sin favoritbloggare och pengarna går till musikhjälpen.

Kenza, detta är ett tema som är hur viktigt som helst för oss tjejer, vi lever i ett samhälle där utbildning är en rättighet, där vi tjejer får fria händer att bli vad vi vill. Ett resultat av detta är du!

Kram/ Läkarstudent från Sthlm

Reply
jennifer

åh! Du är ju så snäll! När jag träffade dig på collage blev jag så glatt överraskad över hur snäll och fin du var! Ingen borde mobba dig (eller någon för den delen)!

Reply
denise

Hej Kenza! älskar verkligen din blogg och din stil!
Ur snygg, har bara en fråga.
Såg på kissies blogg att hon hade köpt likadana skor som dig, vad tycker du om kissie som bloggare? :)
kram!

Reply
malin

Jag tror och HOPPAS att människor som skriver sådana elaka kommentarer får sig en tankeställare av ditt inlägg!

Tyvärr kommer det alltid att finnas människor som mår bättre av att trycka ner andra, hur man nu kan göra det..?

Nåväl, du är en toppen bloggare och jag blir lika inspirerad varje gång jag kikar in här, på ett eller annat sätt :)

Reply
emilia

bästa Kenza, så sjukt bra skrivet! ser verkligen upp till dig, du är en förebild <3 kram!

Reply
Linnéa

Alla har rätt till en åsikt, men man har inte rätt att uttrycka dom hur som helst.
“Jag är ju bara ärlig!” Men att vara ärlig betyder att man menar det man säger, inte att man alltid säger var man tycker utan att ha fått frågan.

Reply
fanny melander

Kenza jag tycker du är fantastisk ,jag fattar inte ens hur dem orkar lägga sig in i en annans liv ,där dem har inget att göra.jagg älskar din blogg ,man blir glad av att läsa den.du ger lycka till andra,och verkar vara en härlig person ,kram till dig kenza <3

Reply
Jossefine

Skit i alla som försöker trycka ner dig. Sånt kommer du att få leva med som kändis, tyvärr. Det är bara att bita ihop. Jag är säker på att alla som mobbar egentligen vill byta liv med dig.

Reply
Petronella

Bra Kenza! Har man inget snällt att säga behöver man inte säga ngt alls – har jag fått lära mig (som tur är) :)
kram på dej!!

Reply
cicci

helt rätt i det du säger
trist att världen är full med avund.

första gången för mig att skriva här på din blogg, men jag tittar på den så gott som dagligen.
tycker verkligen om din stil, speciellt åt det rockigare hållet.
Ha det bra!

Reply
Angelica

Men om de nu tycker man ska säga som det är så är det ju hellt okej att kalla dom elaka/dumma/mobbare för det är ju det man är om man tycker det är okej att trycka ner andra människor.
Tycker du har en toppenblogg=)

Reply
Elodie

You’re right Kenza ! And this is jealousy !!
You’re perfect the way you are.

Love. xxxx

Reply
Tannaz

Du är vacker, smart och framgångsrik! klart det finns elaka människor med dålig självkänsla som sitter o skiver massa skit. Det viktigaste är att man vet att man inte gjort nått dåligt och att man i grunden en bra människa. Så bry dig inte om vad någon rädd liten osäker varelse skriver. Det är deras börda, mer synd om dem faktiskt!
Var vacker=snäll alltid =)

Reply
Elin

Ta inte åt dig av de elaka kommentarerna. Du är för tusan en av Sveriges snyggaste tjejer. Du verkar vara en sådan glad, snäll och omtänksam person! Jag önskar jag hade en kompis som du! Fortsätt med det du gör! Du kommer bli stor

Reply
Emelie

Bra skrivet och bra inställning!! Stackars människor som sagt. Bra att du inte tar åt dig, finns verkligen ingen anledning till det, du har ju ALLT! :)

Reply
Susanna

Folk tror att man är “falsk” när man inte säger vad man tycker. Men det är skillnad på att vara real och elak!

Reply
amanda albino

hej fina Kenza.
du har en bra syn på hur människan ska vara mot varandra.
vi alla är av samma sort och borde hålla ihop!
+ du har en väldigt bra och intressant blogg.
lär mig alltid något nytt när jag läser igenom dina inlägg.
kram Amanda

Reply
Johanna

Bra skrivet!
Du är så fin,söt,snygg,vacker och verkar vara hur snäll och trevlig som helst.Låt ingen trycka ner dig! :)

Reply
Emilie

Jag läser din blogg då och då. Faktiskt den enda stora blogg med modeinriktning som roar mig, trots att jag är närmare 30 än 20. Jag upplever att framförallt yngre tjejer “roar sig” med att trycka ner andra jämnåriga, och det är ju betydligt lättare att göra det virtuellt än IRL.

Och det här tvångsmässiga beteendet att ständigt säga vad man tycker! Det måste man ju faktiskt inte! De elaka åsikterna säger ju mer om personen själv än om mottagaren.

Jag hoppas att du låter det rinna av dig. Du är ju en strong tjej med god självkänsla, som jag det verkar. Framförallt blev jag imponerad av hur du ser på dina stora inkomster och att du faktiskt tar ditt ansvar och skänker pengar till de som behöver. Du har kvar fötterna på jorden. Tack för det.

Reply
F.

Ett bra inlägg, men det känns lite som att du har dubbelmoral. För något år sedan hängde du ut en person som upprepade gånger hade skrivit nerklankande inlägg till dig. Minns inte om det var med namn/adress eller om det bara var IP, men hur som helst fick ju många tag på henne och var sedan taskiga mot henne – precis så som hon varit taskig mot dig.

Du gjorde en taskig grej mot en person som varit väldigt taskig mot dig. Men det var fortfarande inte rätt. Särskilt inte heller av dina läsare som sitter och lovordar dig här och som skriver att du har helt rätt – många av dem attackerade den där tjejen också.
Om du ska köra moral speeches så borde du kanske hålla dig till “Allt du säger och gör får konsekvenser”. För sanningen är att du har också varit taskig :)

Reply
Viktoria Larsson

Du har sååå rätt!! När folk skriver eller säger elaka kommentarer så är det förmodligen bara utav ren avundsjuka, och för att få sig själv att må bättre.. dock förstår jag inte riktigt hur man kan må bra av att trycka ner folk men som sagt, ta inte åt dig! Du är grym och jag älskar verkligen din blogg.

Kram!

Reply
Josefine

Bra att du står upp för dig själv, du är starkare än all skit! du har mer positivt än negativt mot dig tjejen!
Det jag ser framför mig när jag hör att du får elaka kommentarer är avundsjuka! Du har Sveriges bästa blogg, kram!

Reply
Ellis

Jag hoppas inte att du tar åt dig av bittra människors elaka kommentarer, för du ser helt jävla perfekt ut! Den som säger något annat ljuger :) Men visst är det tråkigt att det alltid ska finnas människor som måste vara elaka mot andra som de inte ens känner, har aldrig fattat grejen med det! Fuckers! ;)

Reply
A L M A

Stackars människor. Dom borde sköta sig själva och kanske bättra på sitt eget självförtroende istället för att klanka ner på andra. Det beror väl på avundsjuka..

Reply
Sara

Det sjuka är att de säkert INTE är lika elaka i verkligheten. Men på Internet är allt okej..? De kan skydda sig bakom en dator medan de i verkligheten inte har något att gömma sig bakom. De blir så mkt tuffare när de inte behöver visa sig på riktigt. Men verkar som sagt inte fatta att folk har känslor..

Reply
Jonna

De är bara avundsjuka på att de inte är lika söt och go som du, ta ej åt dig :) <3

Reply
Niaz

Den enda anledningen till att du får hatmejl, är att dom som skickar hatmejlen är avundsjuka på dig. Dom är avundsjuka på dig och ditt liv. Och bara för att dom vet att deras liv aldrig kommer bli så bra som ditt, och att dom aldrig kommer ha så många fans som älskar dom, så spenderar dom sin tid med att skicka elaka mejl till dig. Dom tänkter antagligen att du ändå inte skulle bry dig för att du har så många fans, så dom tar ut sin ilska genom att skriva ett taskigt mejl som dom skickar till dig. Ganska så patetiskt att folk har så dåligt liv att dom lägger sig in i andras. Och spenderar sin fritid med att försöka såra någons känslor. Men du har så många fans som älskar och stöttar dig, och mobbarna har inga fans alls. Du behöver inte känna dig patetisk eller nåt när du försvarar dig själv, det är ok att visa att man inte är ok och att man är sårad. Dina fans kommer ändå alltid att stötta dig, för vi älskar dig <3
Btw, jag älskar din blogg :D

Reply
Linn

Du är jättefin Kenza! Lyssna inte på dom som skickar idiotiska saker och ta inte åt dig! Det är dom inte värda!
Tack för en jättebra blogg!

Reply
ELin

Öh ska DU säga det? Leka ängel plötsligt. Dubbelmoral har vi alla fast one another delar det inte till en miljon svenskar.

Reply
ebba!

hej kenza!
jag är rätt smal och jag har fått höra hela mitt liv att jag är en “jäkla spinkis”
och jag har till och med fått höra att det ser ut som att jag har cancer:”(
men jag har försökt att lägga det åt sidan och strunta i vad alla andra säger..
det är inte lätt men det är det bästa man kan försöka göra!
jag älskar din blogg och ditt naturliga jag..
puss&kraam♥

Reply
Ia

”Jag förstår inte hur ni står ut med er själva, för det hade nämnligen inte jag gjort”

Många har visst valt att kommentera detta med “tänk på att de redan mår dåligt och mår sämre av detta etcetera”. MEN, vad ger människor som mår dåligt rätten att trycka ner på andra? Vad ger dem rätten att mobba andra, försöka få andra att må dåligt och sitta och kommentera en massa skit här? Jag tycker inte någon har den rätten oavsett hur de mår. För det är väl fan ingen annans fel och speciellt inte Kenzas? Tycker inte att det är något fel i att skriva som du gör i ovanstående mening. Kör på! Man skall inte behöva ta andras skit för att man är en offentlig person. That’s it!

Reply
Anonym

Tråkigt att det finns såna tråkiga människor…
men du ska inte bry dig sötnos! <3
Du är så fin! Dom som kommenterar såna onödiga dumma kommentarer så är dom visst avundsjuka kan jag säga.
Ha en toppen dag! :)

Reply
ida

Håller med Denise och “F”!! Du kan inte ta nån negativ kritik själv, man måste få säga nåt negativt även om jag håller med att man inte ska göra personangrepp på någons utseende tex och det skulle jag aldrig göra! Och sen hängde du som sagt ut en, nästa gång kan det vara jag för att jag sagt nåt negativt?!
Alla dina läsare tycker ju man är så elak mot lilla Kenza så fort man säger nåt negativt. För elak det har jag absolut aldrig varit mot dig, då hade jag gärna tagit emot skiten själv. Men skicka inte dina läsare på folk genom att få dom att tycka så synd om dig. Du tar åt dig aldeles för lätt. Man måste få säga vad man tycker utan att du blir arg när du har sveriges största blogg. Men då har du genast en attityd.

Reply
Lili

Kallar ni de som kommenterar för mobbare? Det är bara att läsa era kommentarer som ni förstår vem mobbaren är. Massa: ” De har inget självöfrtoende, de är äcklig, avundsjuka osv osv”. Det räcker. Mobbing är inte att någon tycker att kenza är ful (för många tkr att hon är fin, det är väl nt mobbing?), men mobbing är när så många går mot enstaka. Herregud, väx upp

Reply
clara

Du har helt rätt, förstår inte varför de är nödvändigt och kasta in taskiga kommentarer?

Reply
Camilla Nyman

Tycker ärligt talat att det är oerhört egoistiskt att trycka ner någon annan för att försöka må bättre själv. Vad tjänar man egentligen på det? Visst dom personerna kanske blir lyckliga i två sekunder.. Men när de två sekunderna har gått så mår dom säkert lika dåligt igen. Så varför inte bara lägga energin på någon positivt istället? Alla vet att du är vacker Kenza och dom som säger något annat har svåra problem med sig själva. That’s all.

Reply
melina

du är perfekt kenza.. helt jäkla grym! det handlar BARA om avundsjuka här, så jävla körda i skallen är folk..<3

Reply
jenny

“Postat av: denise

Bara för att man inte tycker om dig eller någon åsikt du har så betyder det inte att man gör allt för att du ska må dåligt eller att man är en elak människa. Alla kan inte tycka om allt.

Det roliga är att jag har läst din blogg sen slutet av -07 och under alla år som jag skrev snälla saker så fick jag aldrig något svar. Sedan när jag en gång skrev något i stil med att du borde fokusera på viktigare saker än din solbränna så fick jag helt plötsligt ett drygt svar.

Du är inte själv världens snällaste, du har skrivit saker om t.ex. Kissie och du svarar alltid otrevligt mot läsare som skriver saker som inte passar dig eller som du tolkar på ett visst sätt.

Du kanske borde öppna ögonen själv så gör kanske andra det med sen.”

WORD!!!!!!!

Reply
bella

Jag tror att du är långt ifrån ängeln själv. Tror du borde lära dig lite mer vad godhet och snällhet innebär.

Reply
Wickan

tack och lov till alla smarta kommentarer här som faktiskt är emot detta inlägg!! tycker att kenza i och med detta inlägg motbevisade sitt lilla ordspråk om att man ska vara snälla mot varandra. DU ÄR INTE SNÄLL MOT FOLK I DETTA INLÄGG! och slår vad om att du lätt kan hugga mot folk i verkligheten om dom inte faller dig i smaken. blir ledsen i ögat..

Reply
Stina.

I mina ögon är du och Miranda Kerr mina allra största förebilder så jag förstår inte riktigt den där bullshiten.

Ta ingen skit!<3

KRAM!

Reply
Hon dära förstår dig.

Du har så rätt Kenza! Så! När jag läser igenom ditt inlägg känner jag igen mig, inte för att jag VILL att folk ska må dåligt men ibland kan det hända att man säger saker man senare ångrar. För så är det ibland, i alla fall för mig. Om jag sagt eller gjort något dumt får jag skuldkänslor. Jag kan sitta och tänka på det hela dagen. ”Varför sa jag gå” eller ”Varför gjorde jag så”. Ibland som du säger, säger man bara saker för att ‘ja vadå får man inte skriva som man tycker’. Man skriver saker för att man tycker på det sättet, man tycker OLIKA. Så är det ibland, man kan inte alltid hålla med om alla inlägg. Ex om du skulle skriva någonting om Tokiyo Hotel som jag förresten hatar, klart jag kanske tilläger det ”varför gillar du de, de suger”, men då säger jag inte det för att vara elak, bara för att jag tycker så. Men jag förstår dig absolut. Nu när man sitter och läser igenom vissa kommentarer kan man verkligen undra sig på hur VISSA tänker. Vissa gillar att göra om andras ord till något negativt. Och Lili du kanske borde växa upp och LÄSA igenom det hon skrev. Hur orkar man vara så negativ? Mobbning är mobbning, om man konstant skriver ‘Kenza är ful’ varje inlägg, klart det är mobbning…kanske inte på ett lika allvarligt sätt, men det är fortfarande mobbning. Säger man eller gör man någonting för att såra någon annan, think twice; det är mobbning.

Reply
Hon igen

Men sen kan jag också tycka att vissa inte du, men vissa förtjänar det. Om man sitter och skriver kränkande saker på sin blogg eller om man gör videoblogg och trycker ner andra, det är väl klart man kommer få kritik för det. Det är klart folk kommer sitta och skriva saker till dig som är …ja elakt. Men vet du vad? Vissa bloggare menar absolut inte dig, men vissa borde verkligen tänka på det de lägger upp på sin blogg. Är det kränkande? Ja då kommer folk kommentera och skriva elaka saker till dig. Allting beror på hur man är i bloggen. Man kan inte förvänta sig att folk ska va snäll mot en om man tidigare skrivit saker som är KRÄNKANDE mot andra.

Reply
Nina

Kenza, för det första vill jag säga att du har så rätt, och du ska absolut inte bry dig ett skit och dumma människor.Dom känner inte dig så dom kan fan inte skriva dumma och elaka kommentarer och förstöra för dig.Dom har inget liv.Och för det andra, du är så fantastiskt vacker och bry dig inte <33

Kram <3

Reply
MARIA -+mode,+outfits+&+inspiration

Bra skrivet Kenza! Så jäkla synd att vissa inte har lärt sig att hantera deras avundsjuka på rätt sätt – för även om de själva inte skulle erkänna det, så är det fördmodligen avundsjukan det som gör att de av någon anledning känner för att trycka ner dig. Så sjukt trist att det är så vissa människor fungerar. De flesta som mår bättre genom att få andra att må dåligt, mår ofta dåligt själv. Om man inte är omtyckt, vill man förmodligen hata, eller vara elak mot någon för att känna sig bättre. Att man mår dåligt eller varit med om negativa saker i livet (vem har inte?) är verkligen ingen ursäkt för att vara elak eller försöka få någon annan att må lika dåligt som en själv, kan vara det löjligaste jag hört. Det är bra att du står på dig, och jag beundrar verkligen att du trots alla elaka kommentarer du får orkar blogga och gör som du vill! Din blogg, ditt liv, skit i alla som sjunkit så lågt att de vill trycka ner någon annan för att höja sig själva. Kram!

Reply
ida

de är sinnes patetiskt att folk fortsätter kommentera fuckade kommentarer i just det inlägget där du försöker se till att alla p12 som skriver idiotiska saker ska sluta.. jag börjar skratta, de är fan skratt retande.
de som inte har något vettigare att säga än att du är äcklig o allt vare va, kan ju bara ta och knipa käft.
det finns visst idioter till allt verkar det som.
Herregud, VÄX UPP!

you run the word, go girl! ;*

Reply
Malou

Att gå till personangrepp tycker inte jag heller är okej, det är klart att du också blir ledsen. Men jag tycker i övrigt att du verkar ha otroliga problem med att ta kritik. Älskar man inte dig eller avgudar dig så är man en hater direkt. Du svarar ju rätt otrevligt så fort någon ifrågasätter… Fast självklart ger det ingen rätt att vara elak mot dig. Du gör ju ingen något illa så varför ska folk känna sig rättfärdigade att skada dig!

Reply
Helena

Skit i dom! Tomten vet vilka dom är så dom får inga julklappar i år heller. Stor kram till dig och kom ihåg att du är bäst!

Reply
Jessica

”Jag förstår inte hur ni står ut med er själva, för det hade nämnligen inte jag gjort”

Många har visst valt att kommentera detta med ”tänk på att de redan mår dåligt och mår sämre av detta etcetera”. MEN, vad ger människor som mår dåligt rätten att trycka ner på andra? Vad ger dem rätten att mobba andra, försöka få andra att må dåligt och sitta och kommentera en massa skit här? Jag tycker inte någon har den rätten oavsett hur de mår. För det är väl fan ingen annans fel och speciellt inte Kenzas? Tycker inte att det är något fel i att skriva som du gör i ovanstående mening. Kör på! Man skall inte behöva ta andras skit för att man är en offentlig person. That’s it!”

Till dig Ida som kommenterade detta, här skrev du precis “vad ger människor som mår dåligt rätten att trycka ner på andra?”
Det var precis det jag menade. Kenza mådde dåligt och valde att uttrycka det med att dem som mobbade var värdelösa själva (ungefär!!). Blir inte det lite av en slags ond cirkel?

Reply
Susy

Jo jag vet vad du menar… Är själv storasyster till en bloggare då (dessie) . Varje dag läser man skit om sin syster… Fast dock vet hon ej att hon inte ska ta åt sig. Minns när hon la upp någon bild på mig på min födelsedag och det var 300 kommenterar om hur äcklig jag var osv… Så ja , livet är inte lätt. Take the good with the bad.

Be strong ya’ll.

Reply
emma

Hi Beautiful!

Det behovs mer tjejer som dig i varlden! :) Rock on babe,

xx

emma i oz

Reply
Annasofia

“jag måste få säga vad jag tycker” är världens sämsta argument. ja vi har yttrandefrihet, men det finns gränser. om du går fram och säger vad som helst till någon på stan kan du faktiskt bli polisanmäld, skillnaden på nätet är att du kan vara anonym och det utnyttjar dessa mobbare. konstruktiv kritik är en sak, men att tex kommentera negativt om någons utseende leder inte någonstans. det finns bara ett syfte med sånt beteende, att trycka ner. och det är inte ok. varför detta enorma behov av att alltid “säga vad man tycker”, kan jag undra… jag tycker många saker dagligen som jag håller inom mig, det finns ingen anledning att alltid säga allt. det är ju minst sagt lite tourettes-varning på de människorna vi pratar om här…

Reply
cassandra

Postat av: Sofie
Du är helt klart min förebild och världens vackraste tjej! Helt klart snyggast och jag älskar din personlighet och din blogg.

^ instämmer med vad sofie sade. Du är helt enkelt den vackraste tjejen jag någonsin sätt. Läser din blogg precis varenda dag! Utan dig skulle mitt liv vara tråkit :)
Kram på dej!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*