• header

PINK/WHITE

Idag tar jag itu med tråkiga grejer som städ, tvätt & räkningar. Tvättkorgen var så tung att det tog mig 1 år att få ner den till tvättstugan. Måste lära mig att tvätta lite mer ofta istället för en gång i månaden typ, haha.. Speciellt eftersom att vi är två som bor här, det blir så himla mycket tvätt annars. Drömmer om en egen tvättmaskin & diskmaskin, det ska vi fan ha när vi flyttar! Här får det tyvärr inte plats..

Orkade inte sätta på nå speciella kläder idag utan myser bara runt i min ziperall! Och världens mysigaste tofflor som jag köpte inne på Hemtex.

98 Comments

hannah:D

Haha, härmiiiiiiiiis ;)
jag har en sån onepiece och såna där tofflor! :DD
haha!

Reply
Sanna

nu kommer du väl få tusen såna har kommentarer men kan du inte skriva lite om vad du tycker om jämställdhet i ett förhållande? (tänkte på att du tvättar)
Funderar mkt på det själv så det vore intressant! :) Kram

Reply
Linnéa

Hej Kenza, ville bara säga att jag diggar din blogg starkt!
En fråga också, har du funderat på att byta header?
//Linnéa

Reply
Sanna

hej kenza!

jag tycker du är grym och guuud vilken stygg klädstil du har!
Skulle inte du kunna byta header snart, du har ju haft den andra väldigt länge och det skulle vara kul med en ny!

Kram kenza!

Reply
Sanna

dom där är så underbara att det inte är klokt !
älskar att strutta runt i dom hemma och bara få husgrejer gjorda

Reply
Lejla

Kenza, vilken ’shipping’ grej använder du när du beställer från Nastygal? jag funderar på att beställa Jeffery Campbell Lita svarta, tycker du det är värt det( dom kostar mindere på nastygal, exklusive transporten) ?

Snälla svara! Jag har aldrig beställt från andra länder och är lite osäker :/

Reply
Alma

Hej kenza!
Jag undrar om du har körkort? Om inte,
När planerar du att ta det?

Hoppas du får en bra dag!
Många kramar <3

Reply
Sandra

Gud vad fin den var, jag har varit sugen på leo ett tag men den här var ju också fin. Zipperall är snyggare än Onepiece!

Reply
Josefin Lövgren

Hej! Det här är kanske en konstig fråga men jag vill så gärna få reda på det hihi, jag har sätt du har köpt några jeffrey cambel skor och jag undrar om du vet någon sida där man kan köpa jeffrey cambel skor fast med usa flaggan, alltså skon är blå med vita stjärnor och lite röd och vit längst ut på skon vid tårna, som usas flagga, har letas som en galning, kan verkligen inte hitta såna, hittade en sida men de var slutsålda där! :( Tackar så mycket för svar! Fast jag vet tyvärr inte hur man ser om du har svarat, så om du kanske kan skriva i din logg eller något, hejdå! :)

Reply
Mikaela

kanske skulle vara snällt om du svarade på kommentarer eller mail någon gång också.. inte bara läsa utan svara också!

Reply
Anna

Sådana tofflor har jag med, dom är mysigast i hela världen! :D För övrigt älskar jag din blogg & du verkar som en supergo brud!

Reply
Dixi Wonderland

Jag bor längst upp i mitt trapphus och vi har inte hiss och det är ett helvete om jag inte tvättar varje vecka för då blir de en massa spring upp och ner i de där trapporna haha xD

Reply
Lovisa

Hej kenxa! Villket ställe hade du din första blogg? Bloggplatsen ller blogg.se`? Eller någon annanstans. Hur gör man för att fixa en .se sida?

Reply
Linnéa

Har också ett par liknande tofflor, ÄLSKAR DOM, dock får jag en djävulsk fotsvett så fort jag sticker in foten i dom… hahahhahah .

tack för en grym blogg :)

Reply
alexandra

Hej Kenza! Tycker om din smak på kläder, så jag undarar om du har tipps på nyårklänning. Har inte mycket rumpa å visa så kan inte ha alla klänningar, å jag gillar glitter eller svart hihi mvh alexandra, tjejen som älskar din blogg

Reply
Therese

oh va skönt!
Själv tog ja mig mig min efter skolan! det är nog de skönaste när man kommer hem och är dö trött :D

Reply
M a d d e

hej, jag har jätte dåligt självförtroende.Det är bara för att jag är så lång, jag är 14 och är 178-179. Det tar verkligen knäck på mig, alla min kompisar är 150-170.. Jag vågar knappt stå brevid dom. Varje dag får jag gå igenom att jag ser ut som lång ben ovs… Jag mår verkligen piss av det.. Snälla vet du något jag kan göra för att stärka min självförtroende

Reply
Em

tycker det är lite orättvist att du lyckas få till snygga bilder i plagg som jag ser ut som en michilin-gubbe i haha!

Reply
Julia

Åh, väntar på min studentziperall. Tror den kommer imorn eller på måndag. Längtar verkligen, haha ska bli så mysigt att kunna krypa in i den alla kalla dagar nu under jullovet :) kram!

Reply
Marina

Hej KZ! Tycker inte du ska ta åt dig av folk som lämnar elaka kommentarer här. Du är en söt tjej med en fett nice stil.

Folk är osäkra & avundsjuka/svartsjuka för du har det bra och många försöker trycka ner dig för att få upp sitt självförtroende (vilket är BIG time fel). Så stå på dig & lägg inte ens ner energi på negativa människor, lev ditt liv & må bra av folk som faktiskt uppskattar dig & vill dig väl :)

Kram!

Reply
Michael

Coola kläder! Kenza, du är alltid en schysst tjej så bry dig inte om vad avundsjuka idioter säger! Jag skulle så jättegärna vilja att du tog en titt på min lillasysters kompis mammas kortfilm som heter Santa is a girl och handlar precis om att man ska våga göra det man vill och att man kan bli vad man än önskar sig och inte bryr sig om vad andra tycker, precis som du! Santa is a girl heter den: http://www.dragonawardnewtalent.com/en-us/filmview/santa-is-a-girl/ Det skulle vara jättekul om just du tittade för hon är som du :) Jag och min storasyster läser din blogg varje dag.

Reply
Clara

ÅH ÄLSKA DOM TOFFLORNA! Sååå himla sköna! Ha det bäst! Du är stark, vrålsnygg och verkar hur härlig som helst.
You go girl!!

Reply
angelica

måste bara säga att jag tycker att du är så himla fin!
det kvittar vad du har på dig,
du är alltid lika snygg! vill se ut som du, är så himla avundsjuk :(

Pussar & kramar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*