• header

Sequin skirt

Jag trodde att jag hade tröttnat på paljetter efter vintern 09/10 då det var väldigt trendigt (då hade jag allt från paljettleggings till cardigans), men jag börjar faktiskt gilla det igen! I lagom mängder. Den här silvriga paljettkjolen ovan från www.melba.se har precis anlänt hemma hos mig och jag tycker att den är himla tjusig. Jag kommer att matcha den precis som på bilderna ovan! Kanske lite för kallt för det här men vi åker ju till värmen snart.

Jag har även en jättefin marinblå paljettklänning som jag funderar på att ha imorgon då det vankas fest. Eller så blir det min röda Versace for H&M klänning. Vi får se! Längtar iallafall sjukt mycket till imorgon. Stannade hemma hela förra helgen så jag ser verkligen fram emot en rolig kväll med pojkvän och fina vänner! :D

97 Comments

anna

Jätte fint, hoppas du får en bra kväll imorgon men det är jag säker på att du kommer ha :)Kram

Reply
GJ

Riktigt riktigt snygg!
Jag har inte riktigt fallit tillbaka till paljetthysterin men det är snyggt i lagom mängder. Tror dock inte att jag skulle slänga på mig en paljettbeströdd klänning längre och känna mig som en discokula Haha!

Reply
Patricia

Kan du inte tipsa om fler hemsidor? :) Beställde nyss en jacka från Melba. Tog det lång tid innan du fick din?

Reply
Josefine Hulteen

Hoppas du kan svara på dessa två kommentarer Kenza. Det handlar om skönhet:
1) Vad heter den mörkbruna ögonskuggan från Make Up Store som du använder på dina ögonbryn? Jag älskar verkligen dina ögonbryn.
2) Vilken parfym använder du just nu? Du har aldrig berättat om det vad jag vet.. eller så kanske jag har missat det? Du är min förebild!<3

Reply
Anonyym

Ljuvlig kjol!! hej kenza, en fråga! jag tycker jag sett på dej i någon bild Bikini med USA’s flagga med hitta intte inläggen mera men skulle du kunna bäretta till mig var du köpt dem? :)

Reply
Utnyttjare!

Vad är det för musikhjälpen reklam på kenzas blogg? bara för att hon är generös behöver man inte utnyttja det och posta 10 inlägg “har du hört talas om musikhjälpen”. inget illa mot organisationen men det är så fult. När man skänker pengar följer man sitt hjärta och lägger dem på det man känner att man vill.

Reply
Utnyttjare!

Vad är det för musikhjälpen reklam på kenzas blogg? bara för att hon är generös behöver man inte utnyttja det och posta 10 inlägg ”har du hört talas om musikhjälpen”. inget illa mot organisationen men det är så fult. När man skänker pengar följer man sitt hjärta och lägger dem på det man känner att man vill.

Reply
Linda

Hej Kenza!! Helt jätte ljuvlig kjol!! :o, du har såå fina kläder!!! :) skulle vilja fråga dej varifrån du köpt dina bikini med USA’s flagga på, dem är så SNYGGA! (hitta inte det inlägget du har bild av bikinina:( men hoppas du kan svara mej :)!!

Reply
Josefin

Tycker också om de till vardags i lagom mängder! Men jag håller ju även på med discodans och där är de glitter och paljetter, så jag tycker om mycket paljetter då! ;)

Reply
Naomi

Hej,
tycker du har en as grym blogg. Vet inte om du har lyssnat något på musikhjälpen nu under veckan men tänkte bara påminna. Jag vet att du redan gör väldigt mycket för välgörenhet men tänkte bara att du kanske hade lust att bidra lite till små skolflickors skolgång.

Annars tycker jag du verkar vara en as grym person!

Reply
Amanda

hej kenza! jag undrar om du skulle kunna ge mig ett tips, eller jag har en fråga. Vad tycker du är bäst ska man klippa håret innan eller efter man åker utomlands? jag har väldigt slitet hår.. KRAM

Reply
matilda

kan inte du tipsa några sidor där det finns snygga toppar tills nyår, eller bara några toppar som inte är allt för dyra. har letat och letat! kram

Reply
allie

Känns lite som du ‘härmar’ Victoria Törnegren. Likadana skor och nu inlägget om paljetter..

Reply
J

Hej, jag får alltid en hel del inspiration när jag varit inne på din blogg, den är oslagbar! Kika gärna in på min musikblogg där man kan hänga med mig på vilda festivaler, galna konserter men även läsa om musik som ligger mig kärt om hjärtat. Jag har precis kommit igång, men resan kommer bli grym! Ha en jättefin jul!

Reply
sabina

Hej! Jag är i Usa just nu och reser runt och det är typ bara paljetter här i alla butiker! Fint tycker jag :) Ha det gott!

Reply
Melissa

När kommer din vårkollektion jofama by kenza 2012 ut i butikerna! Can´t wait!

Reply
Lisa

Hej! det här är första gången jag kommenterar på din blogg, jag tycker din blogg är fin och jag läser den nästan varje dag. :)
Hejdå! :)

Reply
Therese Andersson

Satan vad snygg! Tror det blir en likadan hemklickad här hos mig faktiskt.

Just nu kan du förresten vara med och tävla om ett skrittäcke från Capriole på bloggen, värde 395 kr :) Check it out! kram

Reply
Carolina

Har du inte den från FCUK som du hade på en plåtning? Läckrare har jag inte sett dig och jag vet att jag DRÖMDE om den klänningen! SÅ SNYGG!

Reply
inspireme ♥

Åh, jag gillar paljetter :) Kom ihåg jag köpte en kort kavaj / jacka från H&M som va hypad 2009, svart full med paljetter. Älskar den fortfarande… Tack för att du påminde mig om det, ska nog rota fram den!

Reply
Rebecca

Hej, såg att du har köpt kjolen som jag också tänkte köpa. Hur är den i storleken? Är den stretch? Är ju bara onesize.. Tacksam för svar! :)

Reply
Chubby

Åh supersnygg var den och ännu finare när man har solkysst hud till, mums!

Tkr det är sjukt hur folk orkar lägga ned tid på bloggar de stör sig på? Jag har som tur är inte råkat ut för några fula och taskiga kommentarer än men antar att bitterfittorna hänger här. Jag tkr iaf att du verkar helt awsome och du är sjukt fin! Kör hårt och låt fega få hata ifred för du e grym!! <3

Reply
Eliza

Läcker till bruna ben ;)
En annan är för blek, samma effekt om man tar lite glitter på benen, ingen ser skillnad ;)

Trevlig helg!

Reply
Lotta

Hej Kenza.

Jag tänkte fråga hur ni flyger till Kapstaden? Vilket bolag och har ni några mellan-landningar och i sådana fall var?
Tacksam för svar :-)

Reply
Tessan

tot nice ELLER

“When you hear people are talking shit behind your back, CONGRATULATIONS – it means you are FAR infront”

Reply
malin

Va lustigt, jag har också fått återfall till paljetter. Hade det nästan hela tiden för ett par år sedan, men tröttnade.
Nu när jag flyttade och rensade kläder hittade jag massor av godingar som fått ligga i garderoben och bli bortglömda – hur kul som helst. Gillar det speciellt på vinter halvåret, av någon konstig anledning :)

kjolen där var verkligen kanon fin!

Reply
Louise

Gillar du den kjolen borde du kika in på Go Attentions webshop, du kommer bara älska kläderna de har, utbudet är inte det största men där kan man hitta guldkornen :) http://goattention.se

Reply
Marigonas

Blev faktiskt lite besviken på deras material och hur plaggen var sydda.. inte värt pengarna, tyvärr! Men snygga var de :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*