• header

Eyebrows

Många frågar hur jag fyller i mina ögonbryn. Jag använder mig av en ögonskugga från Make up store som heter “deadly”! Jag körde alltid på H&M’s ögonbrynspenna förut (vilket jag fortfarande gör ibland, t.ex. har jag med mig den ut för att bättra på under kvällen) men jag tycker att det håller bättre med ögonskugga. Speciellt jag med mina “ticks” haha, rör vid bryna rätt ofta och då smetas pennan ut. Men skuggan håller bättre! Och så ser det lite mer naturligt ut.

Jag fyller mest i mina bryn längst ut där de är så tunna, men även litegrann längst in där stråna sitter lite glest. Ett par snygga bryn gör mycket för ansiktet!

113 Comments

BECKA

Jag brukar också använda skugga – fast jag har ögonbrynsskugga från något billigt märke som jag inte kommer ihåg.. Funkar skitbra i alla fall!

Reply
Sara

Ville bara påminna om att musikhjälpen är nu och undrar hur du kommer bidra? Du har ju makt o möjlighet att påverka.

Reply
Linda

Tack för tipset! Jag kör också annars alltid H&M’s penna. Men ska nog testa det här :)

Reply
Dixi Wonderland

Jag har aldrig målat mina bryn ändå får jag frågor ofta om jag gjort de, tycker de verkar svårt att måla på utan att se ut som en hora haha. Jag får öva upp mig antar jag om jag ska börja ;D

Reply
Rebecca

Tips till dig! Jag har använt hms ögonbrynapennor i alla år, för bäst reultat så lägger jag dom i kylen innan användning, även frysen om jag har bråttom. Det blir inte lika “kladdigt” och det ser mer naturligt ut för det lättare går att måla på löst utan massa skarpa kanter! Plus ögonbryns fix från make up store så smetas det aldrig ut och försvinner så du kan sluta med dina ögonbryns tix;)

Reply
Sandra

Jag tycker också att ögonbrynsskugga håller bättre än penna, den smetar ut sig så lätt..

Folk säger att jag är lik dig förresten men jag är rätt osäker på det :P

Reply
jessika

Jag använder faktiskt också just den där till att fylla i ögonbrynen! Sjukt bra :) Och om jag vill ha fylligare så brukar jag använda ögonbryns penna också :)

Reply
Sara

Du hom har Jeffrey Campbellskorna lita black.. töjer de sig något? Fick hem mina idag, de är bra i stl men en aning tighta vid sidan typ vid lilltån..

Reply
Lina

Skulle du inte kunna antingen göra en videoblogg på hur du gör när du målar dina ögonbryn, eller en före och efter bild?
Älskar din blogg btw!!

Reply
my

Jag använder tribrow från make up store och det är ett hett tips! Asfina färger att använda som ögonskuggor också ;) Du som passar i bruna skuggningar :)

Reply
Laura

Jag mins när du länkade AnaGina. Det var väldigt generöst av dig att blogga om en annan bloggerska, väldigt ädelt. Om du ser någon bloggerska som är duktig, hade du kunnat länka henne också?

Reply
Mikaela

Due är så himlans sööt!
Bra tips bye the way!
Ska pröva!
En fråga andvänder du bara riktigt smink?
Dvs. Make up stor saker från Kicks och andra märken eller blandar du med H&M´s och sånt smink!?
Tacksam för svar kolla görna in min blogg!
Puss på dig! Sötis

Reply
Sofia

Jag brukar alltid använda H&Ms ögonbrynspenna, det kletar aldrig ut sig, fast man ser tydligt att dom är målade. Så ska nog testa det här, tack för tipset ! :)

Reply
FRUGAN

Jag använder HMs ögonbrynspenna och gjort det i flera år, trivs med den men roligt att testa något nytt. TACK FÖR TIPSET!! =D

Kram FRUGAN

Reply
Em

Blir du aldrig trött på att blogga? Jag har en blogg men jag orkar inte hålla igång den, jag har ingen riktig driv kraft, inga kommentarer och inte speciellt mycket läsare.. :) Men din blogg är jätte bra och du verkar som en bra person! :D

Reply
Elin

hej kenza! jag undrar varför du inte har uppgraderat din “ur kenzas garderober”? Älskar verkligen den kategorin ♥ och skulle verkligen vilja se mer av dina kläder :)

Reply
Danijela

Hej, jag undrar om du kan göra något inlägg där du skriver om dina skönhetsprodukter och vad du använder :) smink och hudvård, ha de bra :)

Reply
Linda

Hej!

När du var i thailand, hade du med dig en vanlig resväska då eller en stor ryggsäck som man brukar ha när man backpackar?

Reply
maja

det här har inget mer inlägget att göra.
men hur lång är du?
jag är 1.70 och jag är rädd att jag blir för lång om jag använder högklackat.

ha de bra! :)

Reply
Sofia

Undrar om du skulle kunna lägga ut förslag på fina balklänningar till studentbalen. Skulle va kul att se om jag har missat några fina!

Reply
alicia

Hej Kenza, är du snäll och kan lägga upp alla länkar till top modell sverige? Hittar dom inte. :s
Tack i för hand.

Reply
Moa

Skulle inte du kunna visa före och efter bilder när du tagit skuggan och fyllt i dina ögonbryn? :)

Reply
Anna

Kenza!! Jag gillar verkligen din blogg, grymt bra! Men jag blir lite besviken att du bara har kommenterat Musikhjälpen en enda gång de dagarna som det har pågått i år!!
Istället för att lägga dina pengar denna veckan på kläder, och skor så lägg dom för guds skull på något annat, skänk dom till musikhjälpen! Eller skänk ett par skor som du inte använder! Du e ju en grym tjej visa det genom att ge något till dom som inte ens kan köpa en påse mjöl, än mindre ett par skor, kläder ect för flera tusen kronor. Dina skor kan försöja flera skolklasser med mat, eller ge flickor möjlighet att gå till skolan trots att dom är “i den tiden i månaden”.

Reply
Eva

I love Makeup Store’s products in general ;-) Would be nice, if you would do a makeupvideo?? Especially on this – how you fill in your eyebrows.
Love from Denmark <3

Reply
Hon igen

Men hur formar du ögonbrynen? Gör du det hos frisören, isåfall vilken frisörsalong rekomnderar du, eller gör du det själv…för så ifall kan du fixa åt mig haha :)

Reply
Josefin

Hej! Har en fråga som inte har något med det här inklägget att göra, men vilken storlek har du i dina sammets fodral från american apparel (har sett att du har de i röd och blå)? :)

Reply
Lena

Jag brukar inte fylla i mina ögonbryn och tycker inte att det är så snyggt, men självklart ska ögonbrynen synas :) Men jag kanske borde testa och då kanske jag ändrar mig?

Reply
Lydia

Vilken ögonbryns-skugga tycker du är bättre. Den du använder nu “deadly” eller den andra MUS “tri brow”?

Reply
Rebecca

Hej Kenza! Älskar verkligen din blogg. Har en liten fråga och jag skulle bli jätteglad om du ville svara på den. Har kollat på modelljakten och skulle gärna vilja veta hur det gick i Shanghai. Vet att Julia vann men finns det något klipp från finalen man kan kika på?

Tacksam för svar! =)

Reply
Samantha

HI,
i am sorry to comment here but i get a “undeliverable” when i try to email you
My name is Samantha, I work for American Apparel and i would love to discuss collaborating via advertising with you.
please reply asap : )
~Sam

Reply
ebba

Går sminkskola och vill bara tipsa dig om att andvända sneställd borste iatället :) Mycket bättre! Penslarna gör allt.

Reply
Janine

Kan du göra en video hur du gör dina ögonbryn?
PLEASE PLEASE PLEASE!!!!!!!! :)

Reply
linda

Kenza, skänk pengar till MUSIKHJÄLPEN, alla pengar gör så flickor får gå i skolan runt om i hela världen. 7 miljoner är vi uppe i snart :)
Alla pengar gör skillnad! :D

Kram!

Reply
Ellen

Hur ska man veta vilken ton man ska ha på ögonskuggan? :)
Hur gjorde du det? ;) Kraam <3

Reply
Matilda Danielsson

Använder H&M:s penna, men är lite som du att jag rör mycket vid bryna så rätt vad det är så är det helt utkletat haha! Funderar på att införskaffa mig en skugga också i stället…

Reply
Caroline

Tack för tipet! Men vet du om man kan använda skugga på glesa ögonbryn också eller ser det onaturligt ut då? Vilken färg på pennan använder då? Kör nämligen också på H&Ms fast jag är osäker på om det är för mörkt… Tacksam för svar! :)

Reply
Olivia

Hej Kenza!
Jag älskar din blogg och tycker att du skriver så bra<3
Så därför vill jag gärna att du kollar in min blogg jomsmode.weebly.com jag skriver nämligen också om mode:)

Reply
Malin

Kan du inte visa före och efterbilder på dina bryn när de är ifyllda och när de inte är det? :) Noppar du mycket eller har du din naturliga form? :)

Reply
caroline

jag använder även denna :) men det är en sådan med 3 olika färger så man kan blanda skuggan själv.
Markerade ögonbryn ska det vara, ramar in ansiktet så fint!

Reply
Bella Engman

KENZA läs det HÄR :).!!!!!!

det skulle vara jättekul om du tog reda på vad som har hänt med topp-tre i Modelljakten och vad de har varit med på och olika jobb , möjligheter os.v efter tävlingen , HOPE YOU READ THIS. ;)

Reply
Moa

Kenza, du vet att du är hur grym som helst och du är en så häääääär bra förebild! Kramis kramis Moa

Reply
sofie

jo tack man ser att du målar ögonbrynen det ser inte naturligt ut, lite klownaktigt

Reply
Sandra

Bra tips verkligen :):)
Kan du inte lägga upp före och efter bild på när du har målat de? Och även hur du plockar dem, för snygga!!

Reply
Mimmi

Hej Kenza! Hade inte du velat lägga ut en bild på dig med helt “ofixade” ögonbryn och en bild med dem vid gjorda? Hade gärna velat se hur stor skillnad det blir på dig. Håller med, bra ögonbryn gör mycket på ett ansikte! Kram :)

Reply
Esmeralda

Kenza! Borde inte du auktionera ut någonting i förmån för Musikhjälpen? Tror att det skulle kunna dra in rätt mycket pengar. Du som brinner för välgörenhet och som är en person som många unga tjejer (och killar) ser upp till! En heldag på stan med dig, kanske? Några gamla skor som ligger och samlar damm i garderoben, en photo shoot ihop med dig eller vad som helst. Kom igen! Hjälp oss kämpa för alla flickors rätt att gå i skolan!

Ta hand om dig.

Reply
anna

haha åh jag hade ingen aning om att någon som du hade haters! stackars människor som är så avundsjuka, du är bäst!

Reply
Siri Forsberg

Åh vad bra jag känner mig :) Använder samma till mina ögonbryn, innan jag ens läste detta inlägget :)

Reply
Michelle

Min kompis hade en ögonbryns skugga från Polen. Som jag brukade använda när jag var där. Så när jag såg det här inlägget fick jag en ide var man kunde köpa sånna. Så när Jah och min mamma var och julhandlade så fick jag det till julklapp. Fast Jah har inte den som du har utan en som heter ghetto<3

Reply
Mana

Thank you lovely kenza for sharing your eyebrows tips with us! I was always wondering that! xo.

Reply
emily

Hi,
Your eyebrows are just perfect! Can u please share how you get them shaped? They look georgeus every time:) do you use stencils, if so which ones?
I would really appreciate your response!
xoxo

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*