• header

Faux fur

Fyfan vad vi svettades på zumban idag! Sista zumba-passet innan jul så det blev även mitt sista innan vi reser iväg till Sydafrika. Tog i ordentligt och oj vad det kändes! Efter träningen handlade vi mat och drog hem till mig.

Hämtade ut en julklapp från chicy.se också! I paketet låg det lite fina grejer som jag kommer ha med mig på resan. Men även ett värmande plagg! Denna fina fuskpäls som jag blev kär i på en gång. Jag kommer bära den till svarta jeans och röda läppar…och kanske en hatt! :)

66 Comments

amanda albino

Hej kenza! Jag har en liten underlig fråga. Jag har precis köpt mig att par Jeffery Campbell skor och får världens skoskav trots att det är rätt storlek. Tänkte bara kolla med dig om du med fick det i början och om du har några tips på hur man går in dom eller liksom inte får några skoskav?
Du går ju med dom till vardagen och jag skulle med vilja det.
Dom är så jäkla snygga så vill gärna kunna använda dom flitigt.
Tack på förhand för svar
Kram Amanda

Reply
Frida ♥

super najjs, skulle dock inte matcha den med svarta jeans och röda läppar men alla har väll deras smak ? :)

men den va då snygg

Reply
Malin

Även fast den är falsk tycker jag det ser så jävla äckligt ut. Varför vill man se ut att bära runt på ett stort dött djur?

Reply
agnes

har du fått tingene du bestilte fra nastygal.com ennå?
isåfall ville jeg gjerne sett dem på deg :)

Reply
*****

Hej ! jag är 12 år och jag och min kompis var i sydafrika hos hennes pappa på höstlovet , sjukt fint. Vi bodde på zimbali coustal resort eller vad det hette :) Älskar din blogg btw !:D

Reply
Lissie

Vad fin den var! Såååå mycket fräschare och mode 2012 än riktig päls. Kram på dig!

Reply
Evelina :)

Hej :D Måste bara få tipsa dig om Body Combat! Åh, det är så jäkla kul! Jag älskar både Zumba och Body Combat, det är som karate/mauy Thai/boxning, massa olika kampsporter iallafall! bästa träningspasset ever och jag lovar att man svettas supermycket! Ville bara tipsa dig om det! Kram och tack för en superbra blogg Kenza! Kramar <3

Reply
mandi

O-orginell du är som kopierar/hämtar inspiration från din vän Angelicka blick.
Hoppas jackan sitter lika snyggt på dig som den gör på henne!

Reply
Fotoraf Erika+Hallman

Blev också mitt sista pass innan jul. Tycker att det är så tråkigt att Oscar ska sluta efter nyår. Han får ju verkligen igång oss alla i rummet att köra till 100! :(

Reply
Marieke

Fiieeeetfiieeuw! It’s beautiful!
I love Chicy.se
Unfortunately i can’t buy something in the online shop, because i live in Holland. :(
I’m in love with your coat and another one i saw at chicy.se :(
I think the coat will look very nice on you! Curious to see it on! :)

xx

Reply
Världens bästa gbgare soon to be NYare ;D

Neeeej :) guuud va snygg!!!!! :D vill ha ;)

Reply
Hedda

Hej, du kommer nog inte svara på detta. Men jag har en fråga. Hur kan du bära något som representerar det du är emot? Jag snackar alltså om pälsindustrin? Oavsett om pälsen du bär är fake, och speciellt om den ser äkta ut, så visar du ju fortfarande stöd för industrin..

Reply
mimmi

inte ok vet du hur fult detta är du komma se ut som en bjorn…sorry tyck om dig o allt men detta gillas inte

Reply
jenny

Ganska intressant att Angelica Blick nyss köpte en sådan jacka från Chicy och redan har matchat den med svarta jeans på sin blogg?

Reply
Cassandra

asså shit din stil börja likna mer och mer angelica blicks, kanske hämtar du inspiration från din kompis?

Reply
Sofia Reis

I fell in love! That coat is so damn nice, the white tone is so beautiful and unusual, I died xD It will look great, i’m sure!*

Reply
Cherie

Alltså Kenza!

Att bära fuskpäls e ju att sända ut budskapet att bära päls är okej. Tusentals tjejer ser upp till dig och tro det eller ej, tycker som du bara du skriver nåt. Att bära fuskpäls är som att säga att det är okej med päls- Så länge fusken finns så finns det en efterfrågan. Fler och fler blir tolererar mot den vidriga industri som päls innebär. Att du även har en hund borde ju göra att du vägrar all slags päls även fusk tycker man. Många pälsar från Kina är just hund som blir flådda levande.

Usch ta ditt ansvar Kenza och hjälp till att ändra människors syn på saker. Du har kraften att nå ut.

Reply
Hanna

Hej Kenza!
På nyår ska jag på fest hos mina vänner och är inte riktigt säker på vad jag ska ha på mig.. Har köpt en grå klänning från Bik Bok (modellen Minny om du vill kolla) och tänkte matcha den med svarta höga skor och enkla guldsmycken. Tror du det blir bra? Eller ska jag satsa på något heelt annat? Behöver verkligen hjälp! Tack på förhand! Kram<3 (finns bilder på både klänningen och skorna på min blogg)

Reply
Hanna

Blev superduperglad när jag såg att du köpt fejk-päls! Är så bra när en stor bloggare som du väljer att nobba pälsindustrin, du är en förebild! :)

Reply
Lisa

ojojoj… har märkt lite av dethär på sistonde men trodde att det bara var av slumpen, ,men guuud vad du härmar din kompis AngelicaBlick haha..

kanske dags att skaffa sin egen stil tycker jag!

Reply
Alice

Vad ska du göra i Sydafrika? :D
Min pojkvän kommer delvis därifrån, och vad jag har hört och sett verkar det absolut underbart. Hoppas du får en fantastisk bra resa iallafall!

Reply
jenni

varför tror alla att allt som kommer från djur är så hemst. eller att djuren plågats? många fal ja, men ni verkar inte sätt hur det går till hos dom andra pälsindusti.s.
vad jobbig ni är!! nej men, så länge pälsen kommer från ett djur som haft ett långt fint liv så är det väl inte nå fel på de!!????????? :O snyggt också ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*