• header

Fler fuskpälsar

Såg att många gillade min nya fuskpäls, så här kommer lite fler tips på mysiga fuskpälsar! Den svarta som ni ser uppe i vänstra hörnet är den jag har (fast vit dårå), och så hittade jag några andra modeller också. Alla kommer från chicy.se och kostar mellan 998 – 1199 kronor!

Gillar verkligen den nere i vänstra hörnet, tycker att det var så snyggt matchat till blåa jeans, tanfärgad väska och rosa läppstift. :D

Finns det något annat ni vill ha tips på? Let me know så kan jag göra mitt bästa och leta runt lite!

126 Comments

Emma

Jag är ute efter en snygg guldklänning till nyår! Letar som en tok men de enda jag hittar är alldeles för dyra. Något tips på vart det kan finnas? Runt 500-lappen sådär! :)

Reply
Sara

Ja verkligen!! Parfymer? Vad använder du för några? Det är så svårt att hitta goda dofter. Har du något/några tips?

Reply
Lisa

Kenza, jag tipsar dig om melba.se som har en del av jackorna som finns på chicy för nästan halva priset!

Reply
maja

Hittade en bild på din tatuering “be strong girl” på en tumblr. det är väldigt många som tumblrat(?) om den och gillar den :D tänkte bara att det skulle va kul för dig att veta att många gillar den och blir inspirerade av den!

Reply
Sandra Persson

Hej!
Kul med klädtips, bra med inspiration från någon annan =) Jag skule gärna vilja se lite hellånga nyårsklänningar, helst i svart, men kanske även i någon annan färg =)

Reply
Maria

Balklänningar! :D
Kan inte du visa den som du hade? :) Om ni hade bal? :)
Kram!

Reply
Elina

Svarta nyårsklänningar! :D fest fast inte “för mycket” om du förstår vad jag menar ;) från “vanliga” kädjor som hm, Åhléns, lindex, monki, bikbok o ginatricot….. ;) Kram på dig :)<3

Reply
K

Jag skulle vilja se tips på liknande stickade tröjor som den från nastygal. Den som är marinblå, lång där bak. Ursnygg. Men jag tyckte att frakten var för dyr och att det skulle ta veckor för leverans kändes inte riktigt värt det. :)

Reply
carro

Jag skulle verkligen behöva hjälp med en sak.. Är nämligen med i en fototävling där man kan vinna ett presentkort på djuraffären här i stan. Tävlingen avslutas på julafton och går ut på att man ska få så många som möjligt att gilla ens bild. Mitt kort är på mina två älskade hundar. Varav ena hunden är riktigt sjuk i cancer och veterinären vet inte hur länge hon har kvar. Just därför skulle det betyda så otroligt mycket för mig om jag vann, att ha möjlighet att ta med henne till djuraffären och verkligen låta henne välja vad hon vill<3

Vore därför riktigt gulligt om du ville gå in på denna länk och gilla mitt foto. Även om du har tid och möjlighet att sprida detta vidare.

Tack på förhand och en riktigt god jul!

Länken till tävlingen: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150548017576929&set=a.10150534742856929.436579.312100581928&type=1&theaterr

Reply
a.i

hej det jag undrar är om du inte kan ha “HOW TO MATCH?” de hr du haft 1 gång du sa då typ i våras att du kunde fortsätta med det då matchade du några shorts minns inte vilka men plz fortsätt med det!

Reply
Hanna

Snälla tipsa om nyårsoutfits! Helst inte bara klänningar utan kanske någon snygg topp matchad med shorts eller byxor. Hade varit grymt snällt för allt du visar är riktigt snyggt! :)

Reply
Lena

Åh jag gillar faktiskt inte fuskpäls jackor alls :( Inte med äkta päls heller såklart…tycker det blir för mycket? Mycket snyggare med bara pälskrage :)

Reply
Anonym

Snälla Kenza skulle du kunna visa bilder och tips på uggs son du tycker är fina och skulle vilja ha? För jag önskar mig ett par uggs i julklapp men jag vet inte vad jag skulle vilja ha för sort . Skulle vara tacksam för svar :)

Reply
lisa

skulle gärna vilja ha tips på hur man matchar en grå snakeprint skjorta på lite olika vis :)

Reply
Nellie

Skulle gärna vilja ha tips på skjortor utan armar, jättesvårt att hitta! kram:)

Reply
Rebecca

Det hade varit roligt om du hade kunnat ge lite tips på olika balklänningar som man kan ha när man går ut gymnasiet och även studentklänningar (: kram

Reply
lovisa

jag skulle vilja ha tips på snygga skolväskor/vardagsväskor som man får plats med böcker i, men ändå så att den inte blir för klumpig. Gärna i bra kalité så den inte går sönder direkt. Jag har letat så länge efter det utan att hitta några bra.
Tack i förhand!

Reply
Agnes

Kenza!! Jag vill veta bra sidor på nätet som man kan lita på och som är svenska med snygga kläder, till ett rimligt pris:) Nelly och andra liknade i all sin ära men vill veta nya!:) Villa brukar du beställa från oftast?:)))

Reply
Amanda

KÄNGOR! Gud som jag letar desperat efter de perfekta kängorna! Jag vägrar ha några med dragkedja i sidan för då kan dom ju inte sitta sådär snyggt löst i toppen av skon. Och sen ingen med lite klack elr så utan lika grova i botten som ett par Dr: Martens (fast utan den gula sömen) och med silver hål i snörningen med 3 par krokar på var sida längst up. Och helst i äkta skinn eftersom det håller längre är vatten tätare och blir snyggare med tiden. Det är drömkängorna!

Reply
lala

As snygga pälsar! Skulle du ha lust att tipsa om nyår klänningar? Det börjar närma sig och jag har inte hittat nått, vore jätte snällt :)

Reply
halloo

översätter man blir det “998 – 1199 dollars”, hihi.. ;) kanske ska göra om det? =)

Reply
anna

Tips på tröjor med dragkedjor billiga tröjor om du hittar

Det vore jätte bra om du kunde tipsa tröjor med dragkedja från olika hemsidor om du hittar några på internet eller som du vet

Reply
Lisa

Jag letar efter en sådan där fantastiskt fin paljettklänning i svart. Absolut inte som ett tajt fodral utan tajt upptill med en fin vidd nedtill. Jag börjar tröttna på mina paljettkavajer och skulle vilja ha en klänning men har inte funnit det någonstans ännu!

Kramar på dig!

Reply
Carin

Hej Kenza! <3
Fört vill jag bara tacka dig för att du är en sådan otroligt härlig och glad bloggerska !:)
Du har varit min idol och är min idol nu sedan jag för första gången klickade mig in på din blogg! <3
Du har otroligt bra klädsmak och är en väldigt begåvad bloggerska!
Du är otroligt vacker också! :)
Jag önskar dig alla lycka Kenza! <3
//Kenza fan #1

Reply
caroline

Hej! Kan du inte lägga ut tips på nyårsklänningar? Både glitterglitterglitter och mer vanliga. Kram!

Reply
Martina

Heej
Jag älskar kläder från chicy! Men jag har en annan fråga om nastygal, när man beställer kläder där tillkommer det tullavgift? Eftersom jag såg att du fick betala det när du köpte dina skor därifrån? Det har varnnats för det i tidningar osv… att tullavgift tillkommer på olika sidor där man köper kläder. Undrar bara om det gör det på Nastygal?

Reply
tilda

hej kenza!
det vore jätte kul om skulle kunna ha “dagens tips.” Typ som att du gör ett litet tips varje dag. t.e.x hur man matchar rött läppstift bäst, hur man fixar en dålig hår dag, lite skönhets tips osv. Det hade varit riktigt riktigt kul!

Kram på dej!
ps: älskar + 1000 din blogg!

Reply
h

åh herregud …. tror att chicy är så speciellt …. dom importerar in från korea, som har en av världens största klädbransch- bara att ingen vet om det.

gå in på http://www.gmarket.co.kr så ser du som är BEYOND det här. (kan vara lite svårt dock om mani nte förstår koreanska, men längst uppe i högra hörnet finns det ENG.)

Reply
Nina

KENZA! Haru tips på snygga toppar (helst lågnärmade)som man kan ha till högmidjad kjol?

Reply
ebba

hej! jag är på jakt efter ett par snygga skor till nyår, men hittar inga! har du några snygga tips (som alltid) och inte allt för dyra? :)

Reply
jessika

kika in min blogg, passa på att vara med i tävlingen jag har uppe just nu! är någon sugen på länkbyte så går jag gärna med på det med i princip vem som helst! ♥

Reply
Sara

Blir själv lite sugen på en päls när jag ser dessa.. har alltid haft lite svårt för fake, men nu när jag är mer insatt i hela “pälsindustrin” väljer jag lätt en fake! snygga:D

Reply
Pil

Stort pluspoäng till dig att inte uppmana till att köpa äkta päls! go you! :)

Reply
victoria

skulle vilja ha tips vart jag kan köpa ljusa TAJTA jeans, som är tajta ända ner! vill helst att de inte ska vara allt för dyra. (på en affär, så jag kan prova!) kram, och tack för en super blogg kenza!

Reply
A

jag har länge sett dig köpa kläder och accesoarer från chicy och nu när jag såg det här och hur mycket det kostar måste jag säga det här. (och jag kommenterar verkligen aldrig på bloggar…) du köper för DYRT, chicy lurar sönder er alla. gå in på ebay och sök lite så kommer du hitta exakt SAMMA produkter för betydligt mindre priser. jag kan säga redan nu att den du beställt från chicy har jag hittat för 249kr (inkl. frakt!) på ebay, helt ny, direkt från lager, och EXAKT samma. bara ett tips till dig Kenza och alla dina läsare.

överhuvudtaget om du ska köpa något från en online store som du e säker på shippat sina kläder från kina, (oftast kan man se det direkt då det är kinesiska modeller på bilderna), sök efter samma produkt på ebay. jag garanterar, minst 7/10 gånger kommer du hitta dom på ebay.

Reply
Carro

Kan du ge tips på snygga ryggsäckar snälla, det skulle vara jätte schysst, hittar nämligen inga snygga, helst i skinn svart eller tanfärgat. Kram!

Reply
Nina

Jag tycker att det är SÅ JÄVLA BRA att du tar ställning mot äkta päls och inte använder det, tycker att det alltid är viktigt att tänka på vilka beslut man tar, men framför allt när man är så känd som du! Blir alldeles varm :) go girl!

Reply
Josephine

Jag blev verkligen jätte glad att du tipsade på fuskpälsar och på så sätt uppmanar folk till att köka fuskpäls och inte äkta päls (till skillnad från vissa andra bloggare som exempelvis DennnisM som uppmanar folkt till att köpa päls fast den är klassad som världens tredje miljöfarligaste industri). Jag tyckte verkligen det här var SKIT BRA GJORT!!!

KEEP UP AT THE GOOD WORK!!! :D <3

Reply
C

Ååååh satt o tänkte på det idag, att jag kanske skulle skriva i din blogg o be om lite tips. Och så gav du tillfället, hehe vilken tur! Jag vill ha tips på snygga KORSETTER, något man kan ha till ett par snygga jeans, eller kjol. o sen får du gärna hur man kan puffa upp det till fest/ha de till vardags.

Reply
Alisa

Hej Kenza!:)

Finns det Chicy shop i Stockholm eller måste man beställa kläder från internet? Jag hoppas att du svarar snart, jag kommer till Stockholm i par dagar och det skulle vara jättekul om jag vet det innan jag kommer!

Reply
Catrine

jättesnygga pälsar! jag vill verkligen ha en pälsväst, helst svart eller mörkbrun, har du tips på vart jag kan hitta den? Stora Julkramar från Catrine!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*