• header

Dagens

Jeans – Ginatricot. Boots – DinSko. Tröja – Monki. Skärp – Weekday. Fuskpäls – chicy.se
(minns ej vart mitt nya stora fjäderörhänge kommer ifrån.. kan det vara kyssjohanna?)

172 Comments

Lisa hansson

Hur får du håret sådär perfekt vågigt? Ser så naturligt ut!
Svara gärna i ett inlägg, kanske tom videoblogg där du visar hur du gör?:D
Du är grym!

Reply
Louise

Äntligen någon riktig känd bloggare som köper kläder från normala butiker och inte från någon som kostar skjortan! ;-)

Såg dig förresten i jarlaberg idag, men det var lite synd att jag inte hann springa fram och ta en bild med dig! :-(

Reply
Linn

Hej Kenza!
Jag måste bara säga, att jag ÄLSKAR din blogg.
Jag läser den oavbrutet och jag får så mycket inspiration!
Jag är själv också väldigt smal och har haft svårt att acceptera att jag har smala ben, men du har fått mig att älska mig själv för den jag är! Jag har fått bättre självförtroende och skiter fullständigt i idiotiska saker som folk säger/skriver!

Sist vill jag tillägga att du är sjukt vacker och att jag så gärna skulle vilja träffa dig någon gång! :)
+ kommer modelljakten sändas nästa år?
Jag drömmer om modellyrket, så skulle gärna vilja testa min chans!
Kram på dig! ♥♥

Reply
Besma

Skulle va kul om du berättade lite om din familj ? och din uppväxt i Marocko :) Är själv från Tunisien som ligger i afrika med :)

Kram på dig :)Du är jätte söt och en sjukt bra bloggare,
( missade dig tyvärr när du va i linköping )

Reply
Linnea

Hej! Vad var det för kläder som du beställde hem från nastygal för ett tag sen, du glömde att visa upp allt :)

Reply
Mahtab♥

Vad söt du är idag!
Jag älskar din klädstil Kenza, den är egen och unik men ändå jätte snygg, precis som du!

Jag undrar bara en sak:
Skulle inte du kunna göra ett inlägg någon gång när du visar upp olika outfits bilder från när du startade den här bloggen fram till nu? Det skulle vara kul att se hur din klädstil har förendrats eller om det är någon klädsel som du ångrar att du tog på dig fast du kanske tyckte att det var snyggt då?

Sen så skulle det vara super kul om du kunde ha någon tävling på din blogg, kanske på jul-afton?

Don´t forget that I love you!
KRAMAR MAHTAB♥♥♥

Kenzas svar: Hej söta du! Haha titta “dagens outfit 2007”-kategorin. KATASTROF. Om man vill få sig ett gott skratt går man in där. 2008 är också rätt hemsk haha ;p Tävlingar hittar ni på min fanpage http://www.kenzasfanpage.blogg.se! Kramis

Reply
Ditta

Hej Kenza!
Har en fråga som jag superduper gärna hade velat ha svar på!
Du säger själv att du är modell för agenturen Elite, men när jag läste Tyras blogg så berättade hon att hon var modell för Modelling Model Agency, så jag tänkte kolla in den sidan…snake…jo jag vet. Men så hittade jag dig där? under kategorin Women så finns “KENZA Z” som modell, där dina bilder är med. Tänkte fråga ifall du har två agenturer, och i så fall, kan man ha det?

Din blogg är grym, och jag älskar att du inte är som alla andra som skriver hur dåligt dem mår efter att ha ätit en pizzabit typ…Sen är du vacker som få också!!

Kenzas svar: Hej! Nej jag är inte med i någon annan agentur, hittar inte heller någonting som heter modelling model agency?? :P Puss

Reply
Emelie

Visst vill man nästan inte ha några andra jeans på sig när man har de som du har ovan? De är så sköööna! :))

Reply
Hanna

Vad för camera använder du :) ?? bilderna blir så himla bra!

Kenzas svar: Canon g12

Reply
Rebecka

Utan någonting för halsen, som en halsduk, måste det vara svinkallt ju? Har det problemet med min päls, att den inte har någon krage, så att använda går den ju knappt… tyvärr :(

har jag rätt eller fel?.

Kenzas svar: Hade halsduk till men det var finare utan så jag tog av mig den när jag tog bilderna :) Vi gör oftast så haha, slänger av oss halsdukar, mössar & vantar.

Reply
Ebba

shit, det där är utanför min gård… AAAAAH VAD JAG BLIR GLAD! :D tack för att du finns kenza!

Reply
E

Hur fixar du ditt hår sådär som du brukar ha till vardags? Sådär lockigt i topparna liksom?

Reply
Miss L

No offence,men ett tips på hur hela outfiten ser ut så tar man kort från framsidan,baksidan och på sidan så ser man helheten ! För ibland beskriver du ja ryggen ser såhär och sådär ut,så ett tips är att du vinklar de så man ser helheten ! Och inte bara tre st bilder där man ser samma sak fast du har en annorlunda hållning eller min. Ett tips bara,sen om du skiter i de får du ju göra som du vill ! :)

Just saying,otherwise i adore you honey bun !

Reply
josse

Har precis skrivit “20 frågor” med temat ÅRSAVSLUT! Fria att kopiera och besvara i din blogg! Så att dina läsare kan lära känna dig lite bättre :)

Reply
Ida

Jädrans vad bilderna såg omgjorda ut.. Ser ut som du klippt in dej själv i bakgrunden :P

Reply
Lovisa Lindberg

åh kenza, jag älskar verkligen din stil! du inspirerar mig på alla möjliga sätt, med din stil och fina personlighet. fortsätt med det du gör och fortsätt inspirera! :)

kram o puss :*

Kenzas svar: Tack så jättemycket!! <3 God jul! :D

Reply
anonym

Du älskar verkligen dig själv va? Du verkar så besatt av att visa upp dig i poser du måste tränat mkt på, och sen få en jäkla massa bekräftelse av dina läsare. Du får säkert en del taskiga kommentarer också men du publicerar nästan bara positiva. Vet inte om du är så sjukt osäker eller om du bara är narcissist? Det är inte trevligt i alla fall.. Du anses jordnära och omtänksam men den bild jag får av dig är att du mest bryr dig om dig själv! Jag undrar hur gamla dina läsare är, jag tror de flesta är väldigt unga, för mogna tjejer/kvinnor är lite vaknare i huvet och skulle kommentera annat de lägger märke till/läser än bara hur jävla perfekt och gudomlig du är! Och skulle vara för upptagna med studier eller jobb, eller barn, för att ha tid att dyrka en bloggerska!

Kenzas svar: Ja, jag älskar mig själv. Alla bör älska sig själva. Nej, jag vill inte få någon bekräftelse. Jag lägger upp outfit-bilder för att mina läsare tycker att det är kul att bli inspirerade. Angående kommentarerna så är det inte jag som har hand om mina kommentarer, men personen som godkänner/raderar kommentarerna tar endast bort kommentarer med grova personliga påhopp mot mig eller mina nära. Sedan förstår jag inte varför taskiga kommentarer ska publiceras överhuvudtaget? Varför är det okej att sitta och skriva att någon är ful? Jag tycker inte det är okej iallafall!

Sedan att mina läsare tycker om mig kan inte jag rå för. Jag älskar dem iallafall. Kram!

Reply
Ida Helene

Ååå så utrolig fin du er! :-) beundrer stilen din Kenza!
– Jente 17, Norge

Reply
Vendela

Halleluja vilken tjej! ;) Brukar inte gilla pälsjackor (alltså inte fusk heller) , men du fixar det som vanligt! Krrrraaaaaooooom

Reply
Sandra

Snöööö! :D än så länge så har vi ingen snö här. Knappt kyla heller :( har varit höst lääääänge nu :P

Reply
Aicha

WOW!

Vilken snygg outfit,passar dej! Jag gillar bootsen, letar efter likandana. Pälsjackan var väldigt fin också! Tack för inspirationen. God Jul och Gott Nytt år!

MVH

Aicha

Reply
sabina

Du är så fin Kenza! Och verkar väldigt sund och förnuftig, gillar dig och din blogg. God Jul :)

Reply
Maja

Vad fin kläder du har du är så snygg!! och hur kan du få så många läsare? Det är kul att läsa din blogg<3

Reply
Vilma

Hej Kenza du har en jättefin blogg! Vilka gulliga kläder du hade på dig!<3 Jag kollar din blogg varje dag för att den är jättefin!<3 Det är så roligt att kolla din blogg för du har alltid lagt upp nått nytt!<3

Reply
M

Fint men att du inte fryser ihjäl i de där kläderna människa! Lite väl fåfäng, det är ju vinter ;P

Reply
Julia

Asså det är sjukt hur ditt hår alltid kan vara så snyggt! ( Jaja nästan alltid då, iaf på bild! ;) )

Reply
Linn

Hej! Tänkte bara skriv att du passar väldigt bra i vitt! Och att jackan var jättefin!

Reply
Elvira

Jätte snyggt;)

Btw. Jag har en fråga: hur lång är du? och hur höga klakar brukar du oftast ha? Jag är 1.83, och jag är typ längst i skolan av alla tjejer, jag känner mig väldigt obekväm i det ibland för det känns som om alla tittar på mig så jag brukar oftast börja på mina ben så jag inte ser så lång ut på bild… Aja oftast så tänker jag bara: så här ser jag ut å jag är perfekt precis som jag är. Men det är väldigt svårt ibland…. Kram:)

Reply
Frida

måste först bara säga att du inspierar något enormt ! :)

men har en liten fråga. som egentligen kanske är ganska ointressant. men när jag kollade på bilderna i går. kunde jag inte förstå hur du på två bilder hade örhänget i ena örat och på den andra i andra örat. haha.

så det låg jag och tänkte på i natt.. och sen när jag kollade idag igen insåg jag att ena bilden är spegelvänd. haha. och nu till en egentligen helt onödgig fråga, hur kommer det sig ? och varför ? :)
kram !

Reply
Maryam

asdfghjkl vad fint! *________* men kameran verkar inte ha velat samarbeta här i alla fall verkar det som…men så snyggt ändå!

Reply
Dana

Hej :D Vem skulle vilja vinna fri Tv + Film + Sport fritt i 3månader? Var med och kommentera på bloggen och ha din chans att vinna julklappen :D

Reply
Helena

Kan du være så snill å legge ut en video der du viser hvordan du lager den hårfrisyren, eller i det minste en lignende som du finner?? Hadde vært så utrolig herlig!!

xoxo :D

Reply
elaine

heej jag heter elaine du är sjukt fin . du är naturlig fin utan och på smink aldrig sätt nån så vacker slåår megan fox hellllllt ! jag undrar bara hur du gör ditt hår för jag plattar det ganska ofta och folk säger att jag ser kaxig ut i rakt och gullig ut i loka men jag gillar int när det blir kort med lockar så snälla kan du svara på min kommentar hur man gör sådär fint med ditt hår? kram

Reply
Rebecca

Vill ge dig lite credd för att du inte provocerar i din blogg. Känns skönt att komma in här ibland och läsa utan att behöva bli irriterad på att du trackar folk som ser ut på ett visst sätt, viftar med äkta päls eller kommer med klumpiga ogenomtänkta debattinlägg som bara är till för att öka besöksstatistiken. Man behöver inte göra människor upprörda för att vara intressant, det visar du.

God jul! :)

Reply
Annie

SNÄLLA SVARA!

Hej Kenza! Super snyggt.
Vad heter dom jeansen finns dom fortfarande. Tycker dom var skit snygga. <3 :)

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR !

Reply
Johanna

Hej Kenza! Hur får du så fint och fylligt hår? Superfint. Och så undrar jag om du vill lägga upp videon där du visar hur du lockar ditt hår igen? :) Julhälsningar Johanna

Reply
Rebeccis

Jättefina kläder! Jag bara undrar – vem är det som tar kort på dig egentligen på sånna här bilder?
Vill oxå säga att din blogg är superbra och du är jättefin!

Reply
Patricia

Hej!
Du har fin stil och du är snygg jag vill träffa dig nån gång…!!!KRAM❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*