• header

22a december 2011

God morgon!

Jag vaknade verkligen upp på rätt sida idag, sitter och äter frukost med ett stort leende på läpparna. Det var ett tag sedan jag kände ett sånt här stort lyckorus i kroppen. Jag vet inte vad det är! Kanske för att det är jul snart, eller för att jag är så lyckligt kär och ska åka bort till värmen med min kärlek nästa vecka. Eller så är det bara för att jag och tjejerna ska ut och käka julbord ikväll! Haha, äntligen! :)

Bra känns det iallafall. Hoppas humöret håller i sig! Nu ska jag slå in lite julklappar och sedan dra in till stan. Puss! ♥

86 Comments

anonym

skryt lagom tjejen hehe, här sitter man själv pank och blir vräkt innan nyår men jag glad för din skull,glad att många har den där lyckokänsla,kanske nästa år är det min och många andras tur..

Reply
Emelie Örnefjord

Skulle du kunna visa lite tips på nyårs klänningar/outfits? :)
älskar din blogg! (:

Reply
Nathalie

Hej vad fin bild du har ! :) <3
Kolla gjärna min blogg http://www.livetochshit.blogg.se och ni andra som läser denna kommentaren det skulle va kul om ni också kollade den !
Kanske låter lite konstigt för jag vet att du inte skulle vilja ha länkbyte med mig men jag frågar endå Thihi ! <3
Din blogg e jätte jätte jätte bra ! <3

Reply
Frida

Så otroligt vacker!

Hur gör du för att hålla lockarna lika fina dagen efter? Hur gör du på natten?
Tacksam för svar!
Kram

Reply
emma

Kan inte du visa hur du ”gör”/sminkar etc. dina ögon? Sjukt fina! Och vad du har för lösögonfransar och så! :) Älskar din blogg! Puss

Reply
elina

Hej kenza ! Jag bara undrar om du kanske vill göra ett länkbyte ? Asså bara om du vill ! Jag vill att du ska veta att vet var DU som gjorde så att började blogg och du är som en förebild för mig ! Du är otrolig !
Kolla gärna in min blogg och om du vill, länka mig ! :) kram

Reply
Nour Kaakati

Så otroligt vacker! Dina ögonfransar är sjukt snygga och dina ögon måste vara några av de finaste! Kram på dig, hoppas du får en underbar semester!

Reply
Edna

Hej! Jag tänkte fråga dig om du har några tips på vad man kan köpa i julklapp till sin pojkvän? Han är 18 år, och vi har inte varit ihop mer än ett par månader. Vill att det ska vara något speciellt från mig till han, det får kosta runt 500kr, Har du några bra förslag? =)

Reply
Linnea

Kenza, vad är knepen för att fortfarande hålla sig nykär som dy verkar? Tycker det är svårt att hålla liv i kärleken då man varit ihop länge och allt mest bara blir slentrian.

Reply
Dalia

Hej kenza! Ville bara snabbt fråga vad du har för tips för någon med smala ben. Jag har så dåligt självförtroende över detta. mina ben är inte riktigt “pinnsmala” men de finns folk som kommenterar dom jämt både negativt och positivt.
Men har alltid haft problem att hitta rätt storlek på just byxor och har alltid fått negativa kommentarer om att jag måste äta osv.. De är så sjukt otroligt jobbigt men samtidigt är de folk som säger att med sånna ben som jag kan man bli modell.. Vet inte riktigt hur jag ska göra, har du några tips på vart man kan köpa inte för dyra tighta jeans? som sitter riktigt tight hela vägen från midjan till fotlederna. Sååååå otroligt tacksam för ett svar! Btw ÄLSKAR Verkligen din blogg och skulle gärna vilja träffa dig :) <3

Reply
Christie

Love how you look here. Long eyelashes, fairly natural skin tone, loose hair. Brings out the green in your eyes. CUTE.

Reply
jennifer

tänk om man faktiskt kunde le på en bild OCH se snygg ut… fuck you kenza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe

Reply
Patricia

Söta kenza❤du är en söt trevlig tjej på insidan och utsidan du behöver inte visa hur du är som person…för man vet att du är en söt trevlig tjej bara man kollar på dig,hoppas du och din pojkvän och mani har det bra och sköt om er…!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*