• header

Röd klänning

Nu är jag hemma igen! Lorina på N&G nails (sturegallerian) gjorde mina naglar fina och fräscha igen inför jul/nyår och solsemestern. Blev riktigt nöjd som vanligt!! :D Sedan sprang jag lite ärenden och nu är jag hemma igen för att byta om och göra mig i ordning.

Ikväll ska jag och tjejerna ut och käka julbord! Ge varandra julklappar och så. Jag funderar på att ha på mig den här snygga klänningen från Rut mfl, tillsammans med sotade ögon och en stram hästsvans. Hur låter det? Ni hittar den hos meinto.se för 299 kronor!

69 Comments

amal

Klänningen är jätte fin du borde värkligen köra på det det kommer bli jätte fint! ;)<3

Reply
zandra

Hej!
Skulle inte du kunna lägga ut de internetsidor med kläder & smycken du vet, som finns i Sverige :)? Jag vet bara nelly & bubbleroom typ, förutom h&m, ellos osv. Denna sida du skrev om nu har jag ex aldrig hört talas om :) Skulle vara snällt!

Reply
Amanda

Jag har nästan också en sån där. Fast en svart med lite längre över axeln , köpte den på nelly.com <3
Kram

Reply
Maria

Oh! LOVE IT!
Please show Outfit with it) Really interesting to see which shoes you prefer!
Thanks a lot, love your blog!

Reply
Emma

Den är ju snygg ja, men på ett julbord ska man väl inte direkt vara klädd för ett dansgolv?

Reply
Mette

I couldn´t find the dress on the website:-/ Which brand it is? it´s super cute:-)

Reply
Jannike

Åååh den där har vi på mitt jobb också! Rut m.fl. finns också på den finska marknaden. Klänningen är verkligen snygg och jätte billig också =) ha en fin kväll. Kram // Jannike

Reply
gabriella

hmmm.. personligen så gillar jag inte klänningen! men men, du ser snygg ut i allt!
btw så har jag frågestund på bloggen, fråga allt från sex och mens till fyllor och smink shooot

Reply
Malin -Nån slags verklighet

Hej Kenza! På nyår ska jag ha samma klänning som du hade på din födelsedag. Den från H&M’s conscious collection. Vad hade du för smycken till den? Tycker det är jättesvårt att hitta bra matchande smycken, då den varken går i guld eller silver. Har du något tips? :)

Reply
Johanna

Hej! Jag vill bara säja att jag älskar din blogg!! Du ger mig så bra insperation och gör mig glad:) kan inte du berätta lite om dig själv, hur lång du är när du började bli modell eller så:) och snälla jag har en kompis som sjunger helt underbart, de skulle vara helt underbart om du kollade på den eller länkade den, Du kan kolla på den på länken här http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=SE#/watch?bmb=1&v=MJmBHecWO3c och snälla sluta aldrig blogga du är bäst!!

Reply
amanda

hej! jag vil ha din åsikt. du verkar ha underara v’nner och en underbar pojkvän. Jag har varit tsm med min pojkvän i ca 8 månader och vi har det underbart. vi är fortfarande i stadiet då vi tkr om att va med varandra hela tiden. Ändå så är jag med mina kompisar ich ger tid till dom. Dock har jag en kompis som jämt snackar skit och jämt är arg för att jag är SÅÅÅÅ mycket med min kille. Sen kan ju nämnas att hon umgås med sin kille varje dag. De smsar varje dag. pratar i telefon varje dag och ses varje dag. Ändå så snackar hon skit. Vad ska jag göra ? Ska hon få göra så? Snacka skit bakom min rygg och säga dumma saker om min pojkvän och mig? Hon beter sig som ett svin. varför inte vara glad för min skull?

Reply
Katarina

Vilken fin klänning! :)
Synd att jag tipsades om denna så sent för jag har letat efter en liknande i en månad nu, men utan framgång. Skulle ha varit snygg att ha på julen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*