• header

23e december 2011

Åååååh, dan före dopparedan!! Imorgon är det julafton!!! Känner mig som ett litet barn igen haha. :D

Hur mår ni kära läsare? Jag mår….illa. Fyfan vad vi proppade i oss julmat igårkväll, blandade allt möjligt och sedan två drinkar på det. Men gott var det! Berättar mer om vår lilla minijul senare för nu har jag massor att göra. Åker iväg ikväll och är borta över helgen så jag måste slå in alla julklappar, packa, fixa lite jobb m.m.

Efter julbordet igår hamnade vi ute en sväng. Här är jag och min ängel på Sturecompagniet! Bild från stureplan.se

61 Comments

saga

jag är väldigt stressad för att jag ska spela upp en låt på giutarr imorgon.Som jag inte ens hört tidigare!!!Sedan ska jag göra en marsipan gris för att min mamma bad mig.Såklart måste jag slå in alla julklappar och skaka lite på dom som är till mig!!!hehe<3<3<3

Reply
Camilla- Skona hundarna mot stress, tramp coh trängsel

Hej!
Vill du hjälpa mig att sprida ordet och kampen mot att hundar tas med in på mässor och marknader där de trampas på och knuffas omkring på? Vill du som jag se åtgärder mot detta?

Kopiera då mitt inlägg ang ämnet och skriv under med ditt namn och visa ditt stöd. Samla alla du känner och skriv under och gör skillnad!

Inlägget: http://camillahastskotare.blogg.se/2011/december/skona-hundarna-ifran-massan.html

Namninsamling: http://www.skrivunder.com/skona_hundarna_ifran_massorna

Tack på förhand!
Camilla

Reply
saga

jag är väldigt stressad för att imorgon så ska jag spela upp en låt på giutarr som jag inte ens hört tidigare.Sedan ska jag göra en marsipan gris för att min mamma bad mig.Såklart ska jag slå in dom sista klapparna och skaka lite på dom som är mina!!!hehe<3<3<3

Reply
carolina

va snygg din vän har blivit! har tänkt på det och nu i juletider får man faktiskt ta sig tid till att orka kommentera det med! det får du berätta för henne, sånt är ju alltid kul att höra! :)

Reply
Emma

Hej! Du har grym stil och därför har jag en liten fråga. Jag köpte ett par färglade paljettshorts från Topshop som jag tänkte ha på nyår, jag har dock ingen aning om vad ja ska ha för tröja till. Du vill inte va grymmast och ge lite tips?
:)

Reply
Elena

Jäklar vad snygg mage Dilay verkar ha!! Haha värsta vältränad :( snygga båda två är ni :) god jul!

Reply
Ine

det er så kult å se hvor mye hun har gått ned i vekt. har lest bloggen din lenge, og har på en måte fulgt vennene dine også. Good for her!

Reply
saga

Skitfin klänning! Kolla gärna in på min blogg med. :) har enny design och skriver om min vardag och min kamp med min Diagnos Borderline. Kramar!

Reply
Sofia

Fin du är Kenza! :D

Jag undrar en sak: Hur tänker du när du matchar ihop dina kläder/accesoarer? Jag tycker alltid att du lyckas så bra!

Reply
Dixi Wonderland

Ni både ser skit snygga ut och jag hoppas ni hade en jätte fin kväll :D Har inte så stor koll på dina vänner men va din vän har gått ner i vikt! Tycker hon va väldigt fin innan också men roligt för henne att de går så bra!

Reply
Louise from Germany

Wow , you two girls look just stunning!
Dilay, you have never looked better soooooo beautiful. you are an inspiration!!

Reply
B

Din vän måste ju ha gjort en gastric bypass, hon är ju lika smal som dig nu. Jättefina båda två.

Reply
s

J-j-ääävlar vad smal Dilay har blivit! Inget fel på henne innan inget fel nu heller. Bara ngt jag la märke till!

Reply
Anonym

Känns konstigt, jag kommenterar aldrig trots att jag läser flitigt. Var bara tvungen nu. Dilay är så vacker..Det har hon varit innan med men wow, hon har ju gått ner sjukt mycket verkar det som. Det passar henne iallafall, verkligen!

Reply
Nina

Hejsan Kenza. Du brukar ju ofta beställa kläder från nastygal och jag undrar tillkommer det nån fraktavgift och hur lång tid tar det tills kläderna kommer?
Jag skulle vara sjukt tacksam om du svara mig!
God jul!

Reply
My

God jul och gott nytt år alla!
Ps. Ni som har instagram, följ mig! (MyStiernman)
Puss! :)

Reply
Frida

fina fina! och jag ser en ring på hennes finger ;) är det inte dags för dig och A också?

Reply
N

Ni e super fina båda två!
Har alltid tyck att Dilay varit snygg, men hennes viktnedgång passar henne utmärkt också =). Hon e super snygg nu som då! <3

Reply
Vilma

Visst har Dilay gått ner i vikt? :) hon är så fin!! och det är du också! :*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*