• header

Minijul

Igårkväll hade jag och tjejerna minijul! Mika var så otroligt saknad (hon är fortfarande i Asien) och Humlan med som fick förhinder. Men vi tre hade det jättetrevligt iallafall! Vi käkade julbord på en mysig restaurang vid vattnet, vi åt så mycket mat att vi sprack. Vi drack vin, skrattade, gav varandra fina julklappar och planerade en resa.

Tanken var att vi bara skulle ut och käka, ta ett glas och sedan åka hem men vi hade det så trevligt så att vi efter maten gick till baren bredvid och beställde varsin drink.. Och sedan hamnade vi på dansgolvet på Stures också, haha.

Sjukt kul hade vi iallafall! ♥

69 Comments

carro

Jag skulle verkligen behöva hjälp med en sak.. Är nämligen med i en fototävling där man kan vinna ett presentkort på djuraffären här i stan. Tävlingen avslutas på julafton och går ut på att man ska få så många som möjligt att gilla ens bild. Mitt kort är på mina två älskade hundar. Varav ena hunden är riktigt sjuk i cancer och veterinären vet inte hur länge hon har kvar. Just därför skulle det betyda så otroligt mycket för mig om jag vann, att ha möjlighet att ta med henne till djuraffären och verkligen låta henne välja vad hon vill<3
Vore därför riktigt gulligt om du ville gå in på denna länk och gilla mitt foto. Även om du har tid och möjlighet att sprida detta vidare.
Tack på förhand och en riktigt god jul!
Länken till tävlingen: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150548017576929&set=a.10150534742856929.436579.312100581928&type=1&theaterr

Reply
Anna

Kan du inte lägga upp en bild på hela klänningen? Som en outfit bild (på dig alltså)
Kram!

Reply
saga

gud vad mysigt ni ser ut att ha det på bilderna.Du var as snygg i den där klänningen!!nice!!

God jul lite i förskott!!

Reply
anonym

Hej! Vad gör Mika i Asien, jobbar eller bara reser runt? Vad ROLIGT! kanske hon har blogg? :) God JUL!
HÄLSNINGAR FRÅN Finland!

Reply
amal

Å vad mysigt ni hade det! Dilay var jätte fin och du med såklart, hälsa henne det! <3

Reply
Klara

Åh gud vad snygg Dilay (ber om ursäkt i fall det blev felstavat, suger på att stava) är! Hälsa henne att hon är hur vacker som helst!

Reply
haha

röd jacka, röd klänning, trodde du kunde det här med kläder men det där ser inte klokt ut :(

Reply
Sofia

Kan inte du lägga ut en bild på alla dina såna där skor som du har på bilden från typ Jeffrey Campbell och typ Nelly skor som ser ut som dom på bilden??? skulle vara sjukt kul att se på! :D

Reply
Amiee Whitney

Your coat looks exactly like mine, did you get it in New Look at all? Mine is black though and makes me feel like a death eater when I have the hood up HAHA.

Reply
Malin - Mamma till Isabell och Felize

Vars har du köpt klänningen/tunikan? =) Ap snygg! God Jul!

Reply
Nar

Du är så vacker Kenza, hoppas du får en underbar jul :)
kääääärlek snygging kärlek till dig alltså. Du är bäst på alla sätt hihi

Reply
Tessan ♥

Shit Dilay blir ju bara snyggare för var dag som går :D
Har hon ingen blogg???

Reply
Ellie

Himla härlig luva på den jackan! Har letat efter det länge. Var har du köpt jackan? :-) God Jul!

Reply
Olivia

Hej!!! åÅÅÅÅÅH så vacker jacka! Jag BER DIG; var är den ifrån? Var det längesen du köpte den? Kram Olivia :)

Reply
belinda

oh va fin jacka vart har du köpt den (snälla svara på frågan ), om den inte finns kvar kan du skicka den t mig haha , låånnaa ???????? ( behövs inte om du inte villl hahaha)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*