• header

Världens bästa julklapp

Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna en sån underbar pojkvän. Det är helt sjukt. Kliver innanför dörren och får syn på en jättefin guldig spegel i mitt vardagsrum. Åh, vilken fin! Tänker jag. Sedan kliver jag in och ser resten. Blev heeelt chockad. Gardiner (!!), nya soffkuddar, Tokio Hotel-tavlorna borta (för 2 år sedan hade jag blivit pissed, men nu ville jag ha väck dem haha.. den lilla tavelramen med bilderna i fick jag av mamma i julklapp! satte upp den på en gång), en fin blomma, och sen ascool stor lampa som står i andra hörnet som ej syns på bilden. Sedan märker jag att det plötsligt finns taklampor i alla rum (jag vet, jag har bott här i 2 år och hade fortfarande varken taklampor eller gardiner), och inte nog med det utan det ligger även två rosa paket på bordet, nya vinglas i köket, massor med ljus m.m.

Jag kan inte fatta att han gjort allt det här. Att någon gjort det här till mig. Blir tårögd. Älskar honom så mycket.

Helt plötsligt blev det så hemtrevligt här att jag inte vill gå hemifrån. ♥

121 Comments

Angelina

Åh vad fint! Var har han köpt den guldiga spegeln? Älskar din blogg, kram på dig <3

Reply
sly

men guuud. jag blir tårögd när jag läser det här. väldigt fint av din kille <3

Reply
r

Åh vilken gentleman!!

När har ni tänkt att flytta?

Kenzas svar: Vi blir kvar här ett tag till, det är inte rätt läge att köpa/sälja nu,,. Kram!

Reply
Becka

Gud vilken gullig pojkvän du har!! Nog inte många som skulle göra en sån sak.
Hoppas du har haft en underbar jul vackra tjej! :)
Kramar

Reply
Nina

Varför vill du ha bort all Tokio Hotelsaker? Gillar du dem inte längre? Skäms du för det, eller har du bara förändrats, eller hur är det? Skulle jättegärna vilja ha svar! :)

Kenzas svar: Jag kommer alltid att gilla deras musik men jag är inget fan längre. Det känns lite konstigt att vara nästan 21 år gammal och bo med sin pojkvän och ha pojkband-posters på väggarna ;P Kram!

Reply
Lena

Nej vilken gullig pojkvän :) Nu får du verkligen tacka honom :D Gillar du inte Tokio Hotel något mer? ;)

Reply
TINTIN

nej men guud va gulligt :D va fint utav honom :) verkligen en bra julklapp juuuu :) hoppas ni får en bra juldag :)

sj jobbar ja tills imorgon… ><

Reply
loisa

gud vad gulligt av din pojkvän! har alltid undrat, bor ni tillsammans på riktigt i din lägenhet, eller sover han bara där mycket? förstår du frågan haha?

Kenzas svar: Jag vet inte om det kallas “på riktigt” hehe, han är ju här varje dag/natt och sådär men han har inte ALLA sina prylar här (men det är för att det inte finns plats… därför vill vi flytta till större men det är inte smart att sälja nu) och inte heller är han skriven på den här adressen.. Men samtidigt är det han som köpt några av möblerna + tv så det är ju hans grejor också. Så vi säger vi bor “typ” ihop haha.. Kram!

Reply
FRUGAN

Underbart fint av honom, inte många killar som skulle komma på den briljanta idén!! =)

Hoppas att ni haft en fiun Jul!! <3

God fortsättning!

Reply
Elin

Hr letat som en galning efter en sån spegel.. Vet du vart den är ifrån?:)

Kenzas svar: Kan fråga =))))

Reply
M.M.

HAHA Han vet mer om inredning än vad du gör.. vilken tjej..

Kenzas svar: Haha ok, är jag en dålig tjej för det?

Reply
Louise

Åh vad mysigt :)
Jag har precis köpt min första egna lägenhet och håller på attt leta möbler nu, skulle bli JÄTTEGLAD om du kunde säga varifrån soffan är? Vill verkligen ha en lite djupare soffa som din! GOd Jul!

Kenzas svar: Jag hatar min soffa haha, den var mörkblå en gång i tiden men nu är den grå. Den är från IKEA iallafall! Bäddsoffa med smart förvaring.. Kramis

Reply
n

fint det blev!

har undrat ett tag, hur går det med musiken? är det något du ska satsa ordentligt på, ska du spela in en skiva osv? är det på g? :)

Reply
Alexandra

Så gulligt, fint och omtänksamt gjort av honom. Den killen ska du hålla hårt i. :) Fast det gissar jag att du redan gör. :)

Reply
Elin

Till M.M: Varför skulle Kenza ta åt sig av din kommentar om att tjejer SKA kunna mer om inredning än killar? Oerhört okunnigt och könsdiskriminerande av dig att skriva så!

Och dessutom fegt att inte våga stå för vad du tycker. Haha, fast i och för sig så var det en ganska sorglig kommentar, så det kanske var lika bra att du var anonym!

Reply
Amanda

Gud vilken bra julklapp! Perfekt att ge till någon som har möjlighet att köpa det mesta själv! :) Fint blev det också! Kram!

Reply
e

min pojkvän gjorde samma sak för mig nu till jul efter att jag kom hem efter en 3 veckor lång resa, renoverade om helt och otroligt nog precis så som jag inte ens visste att jag ville ha det. Chock när jag kom hem!! och samma känsla, herregud, har någon gjort allt detta för mig:):)!

Reply
Daniela

Så fint att göra den man älskar glad! Tänkte säga “önskar dig all lycka i världen!” men det verkar som du redan har det ;) De är en tjej som du värd :)

Reply
Lisa

vart kommer ramarna ifrån? är jättetacksam för svar för jag ska framkalla lite bilder till pappa på hans födelsedag och då skulle de ramarna vara perfekta!

Reply
Mischa

Nawww, fy vad gulligt! Visst är det underbart när ens pojkvänner tänker till o överraskar?! Man märker verkligen att ni älskar varandra och det är en väldigt fin och sann kärlek! Hoppas den varar förevigt!! Det är du värd o säkert han med! <3

Reply
Lina

Haha FYFAN VA SJUK! Jag och min syster kollade din blogg tillsammans igår och då sa jag- “fan va konstigt att kenza inte inrett sin lägenhet finare än vad hon gjort (ta det ej på fel sätt, du skrev själv att du är 21 och hade tokio hotel på väggarna) och att hon har tokio hotel på väggarna. HAHAAHH så lägger du upp det här inlägget idag. Jag fick en liten creepy känsla. GOD JUL!

Reply
emily

nnaw, fan vad gulligt. Vilken guldklimp du hittat dig. men det förtjänar du, så mycket som du gör för dina nära också. kram

Reply
Per

Vackert gjort & fin tanke att Ge Dig … lite ljus och ännu mer trivsel!

Sportkillar kan du vet ;)

God Fortsättning till Er både De med 2 och 4 ben.

/Per

Reply
Dixi Wonderland

Gud va gulligt av honom :D Speciellt när man själv kanske inte är lika intresserad av inredning, vilket man inte måste vara bara för att man är tjej haha :D
Tycker spegeln av de lilla man ser, ser väldigt fin ut. Förstår att du blir glad av detta. Hoppas Aleks får en fin födelsedag samt att ni får en trevlig resa tillsammans :D

Reply
Mari

Gud sååå underbar pojkvän!!! Det e inte ofta man får höra att det e ens pojkvän som tar tag i heminredningen. :) blev lite tårögd själv faktiskt!! :) mysigt! Håll hårt i han!!!
Å ha nu en underbar resa!!!!
Kram Mari

Reply
C

Naww, sött av honom!
Skulle inte du kunna göra en video då du visar oss runt i din lägenhet? Är alltid jättekul att se sånt!! :D

Reply
Annabella

wow, bättre julklapp kan man ju knappt få!! skulle du möjligtvis kunna fråga din pojkvän var han har köpt den där dösnygga spegeln? har varit på jakt efter en sådan ett bra tag! kram och ha en forsatt bra jul!

Reply
Jenny

Läser din blogg dagligen men brukar aldrig kommentera. Men måste säga som någon skrev ovan, du förtjänar verkligen allt bra som händer i ditt liv!!

Reply
Andy

Jag tror det är mössen som gjort allt det där. Man ska inte ha möss i huset, ring Anticimex.

Reply
Louise L

Första ggn jag kommenterar din blogg men läst i två år! Otroligt gullig gjort av han. Det är sånt jag blir så himla glad av att läsa när andra gör nått för en person som alltid gör andra glada! du har en super fin karma Kenza <3

Reply
Lejla

kenza var har du köpt dom skorna du har på dig med den röda kappan när du är ute och går med mani ? jättefina =) hoppas du svarar

Reply
Anonym

Åhh, vad mysigt! Först så vill jag säga att du är asvacker!<3 Och vill du har barn?

Reply
Chanel

Åh! Jag såg din pojkvän på Ikea häromdagen. Hoppades på att han skulle köpa något fint till dig – ser man på vad han hittade på. Verkligen jättefint gjort av honom! :D

Reply
Iris

Du har tur du Kenza! Det är inte alltid man hittar en bra man, jag har haft otur än sålänge! Ni två passar dessutom så bra tillsammans och ser så gulliga ut! Hoppas ni håller livet ut :) lycka till med ALLT! Önskar att jag också kunde leva som du, resa och så. Du verkar vara en bra tjej med ett gott hjärta! Det är så få som är ärliga i denna värld.
Ha det så bra! Ta hand om dig!
Kram

(P.S märkte att du gillar mat och prövar på nya matträtter vilket är bra (jag är kräsen med mat) vet inte om du har varit där förr med rekomenderar LA NETA en mexikansk restaurang som ligger vid Barnhusgatan, dem gör riktiga tacos så som de är i Mexiko! :) gå dit någon dag vettja!)

Reply
Alex

Blir lite förvånad att du bryr dig så lite om inredning att du inte haft lampor eller gardiner men ändå är så intresserad av kläder.

För mig går det lite hand i hand. Inredning fungerar för mig på ungefär samma sätt som kläder på så sätt att jag kan uttrycka min personlighet via mina kläder och vill trivas i mina kläder lite på samma sätt som jag vill uttrycka min personlighet i min inredning och trivas i mitt hem.

Men tydligen funkar det inte på samma sätt för alla. :) Intressant!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*