• header

26e december 2011

Hello! ♥

Hur är läget? Jag vaknade upp förkyld och med ont i bihålorna. Så typiskt när jag och mina känsliga öron ska ut och flyga. Jaja, annars mår jag bra! Festen blev rätt galen igår haha, men jag tog min sista drink vid tolv.. TUR DET, för någon var ju tvungen att leka mamma och blåsa av allt vid fyra-tiden.. Då låg det glassplitter överallt.. Juggar alltså…

Jäkligt kul hade vi iallafall och min pojkvän var väldigt glad och nöjd med sin födelsedag!! Har inte kollat igenom bilderna på kameran än så jag slänger upp två andra partybilder på mig och Humlan från en utgång i höstas! :)

 Kärlek ♥

29 Comments

sly

Juggar alltså…? va fan är du, rasse?

skojar bara haha kan tänka mig att du får en sån kommentar. så töntigt! hoppas du hade en trevlig natt :)

Reply
Sarah

Tjenixen, har en liten fråga :)
Din väska från chicy.se, den svarta med nitar längs hela undersidan, du vet? Jag vill väldigt gärna köpa en sån (drömväskan, haha!) men fick höra att det inte ingår någon längre axelrem. Men när jag tittade tillbaka på gamla inlägg där du har haft den på bilder, så är jag helt säker på att du har haft en längre axelrem fäst i väskan någon gång. Har du köpt den någon annanstans eller ingick den trots allt? Hade varit tacksam för svar. Ha en bra dag, kram! :)

Reply
Malin

Jag behover dig hjalp Kenza!
Jag ar utomlands nu och nar jag skulle aka hit sa fick jag jatteont i oronen nar vi skulle landa, och lite innan/efter. Det gjorde verkligen sjukt ont och jag vet att du alltid far ont i oronen nar du flyger, sa jag undrar om du har nagot bra tips, for tuggummi funkar verkligen inte! Det kanns som att oronen ska sprangas och sa har jag lock i oronen 2 dagar efterat!
Snalla hjalp mig, ska inte hem forran om 2 veckor, men skulle vara glad om du svarade sa fort som mojligt!
Du kan mejla mig pa mailadressen jag skickade sa skulle jag vara valdigt tacksam!! :) <3

Reply
Rosa

Kan du inte besöka oss här i Lund/Malmö? Har beundrat dig så himla länge och det vore verkligen kul att äntligen få träffa dig!

Massor med kramar!

Reply
Soulmade

Hej allesammans!

Vi är 4 tjejer som har startat upp ett UF-företag som säljer unika handgjorda smycken till ett bra pris!
Vi säljer halsband, armband, örhängen och ear cuffs som är inspirerade av dagens trender. I slutet av vårat UF-år planerar vi även att skänka en del av vinsten till Rädda Barnen.

Hoppas ni kikar in på våran hemsida!

Reply
Hannah

Du Kenza, du har inte funderat på att operera bort halsmandlarna och kollat om du har kvar dina polyper som kan ge återkommande förkylningar. Tror du skulle skriva om dina förkylningar mindre då ;) Min lillebror opererade bort dom och han blev nästan aldrig förkyld efter det!

Reply
Forever Fanny

Super fin klänning du har!

Jag vaknade också upp förkyld. Helt tät i näsan var jag!! :/ Men jag jobbar på att bli frisk nu. ;)

Kika gärna på min blogg här. :D

Reply
Linnea

Ett litet tips till dig och er andra som har problem med öronen när ni flyger; åkte nyligen till thailand och brukar alltid få ont i öronen under start och landning speciellt när jag är förkyld! Så gick jag in på apoteket och hittade ett par fantastiska öronproppar som tryckutjämnar, earplanes tror jag att dom hette om jag inte minns fel, funkade super!

Reply
michaela

hej! du har alltid så otroligt fina klänningar, kan du ge några tips på sidor där man kan hitta klänningar med uringad rygg?

Reply
Patricia

Vackra kenza och vackra humlan två jätte trevliga tjejer❤❤❤❤❤❤

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*